STP Timișoara Forum: Linia 33 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 33 Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#361 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30166
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 19 mai 2012 - 22:19

Nu. Din pacate softul nu stie sa afiseze si faptul ca vehiculul respectiv se retrage in garaj. Daca soferul inchide schimbul, pe afisaj nu mai apare cursa respectiva, dar cum el se retrage de la catedrala, acolo inchide schimbul.
0

#362 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 20 mai 2012 - 05:10

Schimbul îl închidem odată ajunşi în garaj. De la ieşirea din traseu până la garaj, comutăm pe "acces retragere". Teoretic, urmează să fim pontaţi exclusiv după informaţiile afişate pe OBC. Dacă am închide schimbul la ieşirea din traseu, am pierde timpii de dizlocare şi cei afectaţi alimentării şi procedurii de garare.
Totuşi situaţia trebuie remediată într-un fel sau altul. Călătorii au dreptul să fie informaţi privitor la ultimele plecări de la capetele de linie. La linia 40, tabelul (printat) din staţie nu mai conţine acele prime şi ultime 3 plecări, ci doar intervalele de succedare. Nu s-ar putea ca tabelele electronice să afişeze doar aceste ultime plecări, începând cu ora 22:45, de exemplu? La 40, oricum nu se poate, dar mă refer la 33 şi la E7.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 20 mai 2012 - 05:12

0

#363 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 20 mai 2012 - 05:26

Vezi postareacaddy, la 19 mai 2012 - 22:05, a spus:

nu scrie asa 23-00 , 14-18 min
da dar pe panou ara de la 14 min de ex , treceau 14 min dupa xx:xx ,dupaia tot asa ...
nu se poate pune pe panouri "se retrag in gara"..?

Situaţia e cam albastră, dacă e aşa cum spui. Oricum, doar voi, călătorii, puteţi determina conducerea RATT în a lua măsurile cuvenite rezolvării ei. Pe noi nu ne bagă nimeni în seamă, deşi am venit în nenumărate rânduri cu diverse propuneri.
Şi, încă ceva! Pe viitor, atunci când au loc diverse manifestări mai nocturne, nu vă bizuiţi pe faptul că RATT ar ţine seama de acestea pt a institui transportul de noapte. Atunci când această 'rara avis' se întâmplă, se anunţă din timp în presa locală. În concluzie, e bine să aveţi la voi o lovea-două, pt taxi.
0

#364 Useril este offline   caddy 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 08 decembrie 10

Postat 20 mai 2012 - 09:25

eu am mers cu un prieten cu masina, dar mai erau cel putin vreo 40 de oameni car cred ca au mai ramas cel putin 20 de min crezand ca vine 33...
0

#365 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 mai 2012 - 09:51

Vezi postareaemilut, la 20 mai 2012 - 05:10, a spus:

De la ieşirea din traseu până la garaj, comutăm pe "acces retragere".

:rad_masa: Din punctul de vedere al panoului, e acelasi lucru.

Nu s-ar putea ca tabelele electronice să afişeze doar aceste ultime plecări, începând cu ora 22:45, de exemplu? La 40, oricum nu se poate, dar mă refer la 33 şi la E7.

:up_arow: Din pacate nu exista acesta facilitate si nu cred ca cineva din partea celor care au realizat softul, sa se apuce acum sa faca aceste modificari (nici nu stiu daca e posibil).
0

#366 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 20 mai 2012 - 13:10

Vezi postareacaddy, la 20 mai 2012 - 09:25, a spus:

eu am mers cu un prieten cu masina, dar mai erau cel putin vreo 40 de oameni car cred ca au mai ramas cel putin 20 de min crezand ca vine 33...

Pe vremea când eram mai naiv, am oprit în staţie pt a le explica oamenilor că programul meu de lucru s-a cam încheiat, şi că mă retrag în garaj. Consecinţa? Era să fiu linşat de mulţimea care tocmai ieşise de la un spectacol ce avusese loc în Parcul Rozelor. De atunci, am decis să deschid uşile pt coborâre înainte de a ajunge în faţa Catedralei, apoi trecând în viteza a 6-a prin dreptul staţiei. Odată, când eram ultimul care se retrăgea şi călătorii deja văzuseră că alte două autobuze nu opriseră în staţie, au compus un lanţ uman în faţa căruia am fost nevoit să opresc, menit în a mă determina să mai fac o tură pe socoteala mea. Am fost salvat doar de poliţiştii care se aflau în zonă, şi care au fost atraşi de scandalul iscat. Atunci, încă mai erau afişate ultimele plecări, dar poporul adunat în staţie nu se obosise în a le citi. Din cauza întârzierii astfel provocate, am pierdut autobuzul "personal", drept care, am luat-o frumuşel la picior înspre casă în toiul nopţii.
0

#367 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 mai 2012 - 14:37

Cumva dupa o slujba de pasti, pe cand erau vechile autobuze in functiune?
0

#368 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 20 mai 2012 - 16:32

Nu. Era într-o oarecare zi de sâmbătă, dacă nu greşesc. Cred că a fost de Ruga Cimişoarei, ţinută la Parcul Rozelor.
Atunci când am lucrat în noaptea de Înviere (o sigură dată), m-am achitat la modul foarte corect de sarcinile de serviciu. Adică, deşi aş fi dorit să parcurg întreg traseul până la Catedrală, am fost nevoit să întorc măgăoaia în dreptul colegiului bănăţean. Abia la ultima tură am reuşit să răzbat în centru, înspre veşnica recunoştinţă a două doamne cărora le promisesem că voi circula până la ora 02:00. Drept recompensă pt seriozitatea de care am dat dovadă, m-am căpătat cu două lumânări (neaprinse), doi colăcei, şi două iconiţe pe suport de carton. Cu alte cuvinte, am luat mită! Ruşine să-mi fie!

Aceasta postare a fost editata de emilut: 20 mai 2012 - 16:33

0

#369 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2281
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 20 mai 2012 - 16:55

Hai ca-i faina povestea! Asa "mita" cred ca iti iarta oricine :rad_masa:
0

#370 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 21 mai 2012 - 00:26

Dacă schimbul se închide abia după intrarea în garaj, autobuzul nu ar trebui să ia călători pe traseul de retragere? Aşa ar fi normal (prin ţările civilizate se practică).
0

#371 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 mai 2012 - 12:54

Traseul de retragere al liniei 33 e destul de scurt si nu se suprapune deloc cu traseul normal al acestei linii.
0

#372 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 21 mai 2012 - 13:49

La fel si la restu 40,E7 de la posta, E1 de la pod. calea sagului, E2 aem si E3 girocului, E8 Printu turcesc(foarte aproape de garaj) 13 de la marasti parca si etc...
0

#373 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 mai 2012 - 17:52

Cert este ca nu poti lua calatori spunandu-le ca-i duci in Calea Buziasului in loc de Calea Sagului sau Lipovei (etc.)
0

#374 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 21 mai 2012 - 20:04

Vezi postareaDr2005, la 21 mai 2012 - 00:26, a spus:

Dacă schimbul se închide abia după intrarea în garaj, autobuzul nu ar trebui să ia călători pe traseul de retragere? Aşa ar fi normal (prin ţările civilizate se practică).

La ieşirea din traseu, se trece în modul "acces retragere", mod care nu permite validarea. Odată ajunşi în garaj, comutăm pe "garaj", singurul mod care permite închiderea schimbului.
Traseul urmat în drumul către garaj, este cu totul altul decât traseul liniei 33, sau al altor linii.
0

#375 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 iunie 2012 - 14:56

Citeaza

În urma solicitărilor venite de la cetăţeni, conducerea Primăriei Timişoara împreună cu conducerea RATT au dispus ca începând de joi, 7 iunie autobuzul 33 să nu mai circule până la Real/Praktiker şi să aibă capătul de linie la Pod Calea Şagului. Autobuzul 33 va opri în toate staţiile de la Catedrală până la Pod Calea Şagului.
Pentru asigurarea transportului în zona comercial-industrială a municipiului este înfiinţată linia autobuzului 33 barat. Acesta va circula de la Piaţa Veteranilor până la Metro. Staţiile liniei 33 barat sunt: Piaţa Veteranilor – Dermatina – B.A.T.M. – Casa Auto – Real/Praktiker – Metro – CEFIN (capăt de linie) – Metro – Real/Praktiker – Staţia Peco – B.A.T.M. – Dermatina – Piaţa Veteranilor. Programul de circulaţie va fi adaptat după programul unităţilor comerciale.
În aceste condiţii traseul liniei Expres 5 este desfiinţat începând de joi, 7 iunie. Cei care au deja abonamente pe această linie le vor putea folosi pe linia autobuzului 33 din Piaţa Mocioni şi pe linia 33 barat până la expirarea abonamentului de pe această lună
Autobuzele 33 vor circula ca şi până acum la intervale de 6-10 minute, iar orarul autobuzului 33 barat este disponibil pe www.ratt.ro secţiunea Informaţii trasee/Grafice circulaţie.

Anuntul ramane si aici (pentru linia 33), dar discutiile despre 33 barat s-au mutat in topicul dedicat acestei linii.
0

#376 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 31 octombrie 2012 - 17:45

Mâine este Ziua Morţilor, deci va fi un dute-vino pe linia 33 incredibil. Sper că s-a luat măsura suplimentării maşinilor pe această linie? Iar dacă nu, încă e timp .. parcă programarea se făcea la miezul nopţii? :naughty1: Anul trecut, chiar şi timpi de succedare de 5 minute erau prea scurţi, urcând multă lume la mai toate staţiile şi umplându-se în 2 staţii autobuzul.

Iar în subsidiar, eu aş propune şi o echipă de control care să fie "lipită" de linia asta pe toată durata zilei, măcar dacă nu prind pe nimeni dar să-i pună pe oameni să valideze.
0

#377 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 octombrie 2012 - 21:39

Programarea e de fapt o alocare. Fiecarui tren sau varf i se aloca un vehicul, nu se modifica graficele sau numarul de trenuri si varfuri de pe linia respectiva.
0

#378 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 31 octombrie 2012 - 22:14

Şi cine anume ar trebui să ia deciziile de suplimentare pentru ocazii speciale?

Întreb să mă aflu în treabă, din răspunsul evaziv înţeleg că nu se va lua măsura propusă :D şi nici nu i-a dat cuiva cu răspundere prin cap că ar fi nevoie de ea ...
0

#379 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 octombrie 2012 - 22:27

Toate modificarile aduse graficelor sunt aprobate de conducere. Dispecerii nu pot lua aceste decizii.
Pe linia 33 vad planificate dupa ora 13 3 trenuri si doua varfuri.
0

#380 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 01 noiembrie 2012 - 01:24

Vezi postareadAImon, la 31 octombrie 2012 - 17:45, a spus:

Mâine este Ziua Morţilor, deci va fi un dute-vino pe linia 33 incredibil. Sper că s-a luat măsura suplimentării maşinilor pe această linie? Iar dacă nu, încă e timp .. parcă programarea se făcea la miezul nopţii? :naughty1: Anul trecut, chiar şi timpi de succedare de 5 minute erau prea scurţi, urcând multă lume la mai toate staţiile şi umplându-se în 2 staţii autobuzul.

Iar în subsidiar, eu aş propune şi o echipă de control care să fie "lipită" de linia asta pe toată durata zilei, măcar dacă nu prind pe nimeni dar să-i pună pe oameni să valideze.

Iti spun eu cum va fii maine (respectiv azi)si cum este tot timpul de orice ocazie sau sarbatoare in tot orasul si anume : Vor fii autobuzele alocate conform planificarii dar se va circula cum se va putea,(ma refer dupa masa) adica din cauza cimitirului de pe calea sagului si a prostilor care o sa parcheze cum vor,va fii aglomerat deci graficul nu va mai fii respectat si primul autobuz care ramane in urma de grafic nu va mai putea recupera , automat poate celelalte autobuze vor tine graficul doar din cauza ca o sa il ajunga pe cel din fata si va merge dupa el gol.
Mai pe scurt 4 autobuze la 1-2 statii unu dupa altu cu 2 -3 calatori spre catedrala si de la Catedrala 1 singur autobuz spre pod Calea Sagului si ala plin pana la refuz.
Asa am prins si eu si de paste si de craciun si de alte evenimente din astea, primul autobuz care cade din grafic cara ca fraierul si restul dupa el se relaxeaza.
Am uitat sa mentionez ca dupa ora 19:30 raman 2 autobuze pe linie, care o sa circule numai cum ele stiu, prin grafic ca sigur la grafic nu o sa fie, poate se recupereaza graficul cu pauza de masa a soferului dar soferul ramane cu stomacul gol pentru ca din cauza aglomeratiei nu o sa mai aiba timp sa manance si va murii de foame pana la ora 23:30.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 01 noiembrie 2012 - 01:30

0

Arata acest topic

• (22 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »