STP Timișoara Forum: Validatorul - STP Timișoara Forum

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (9 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »

Validatorul

#81 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30256
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 05 ianuarie 2009 - 21:33

Vezi postareaalecs, la 5 Jan 2009, 19:34, a spus:

anul trecut am vorbit cu mai multi controlori care spuneau ca pana la 14 ani nu iti trebuie bilet

alecs are dreptate.

@ George 1000. se doreste descurajarea folosirii de bilete, dar asta nu insemna ca nu se mai vand.
0

#82 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 ianuarie 2009 - 21:37

Dezcurajare, nu-i totusi un cuvant cam aspru? Unii il pot intelege gresit, au as spune mai degraba incurajarea folosirii cardului. :blush:
0

#83 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 ianuarie 2009 - 21:58

Poate cuvandul e cam dur dar asta e, sunt putine validatoare pentru bilete (unul pe vehicul in final), iar cei care folosesc cardurile beneficiaza de mai multe avantaje (confort, pret, etc).
0

#84 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 05 ianuarie 2009 - 22:14

astazi pe un hansa cu 2 vagoane lispea,cablu ala dintre cele 2 vagoane care era prins chiar pe tabla de sus a vagonului(sub geam)
0

#85 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 ianuarie 2009 - 22:21

S-a mai intamplat sa le decupleze (vagoanele) mecanic si sa uite de acel cablu (care e ceva nou). Iti dai seama ce se intampla in cazul acesta <_<
0

#86 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08
  • Locatia:Timişoara

Postat 05 ianuarie 2009 - 22:25

Revin cu intrebarea: Au elevii de gimnaziu gratuitate?
Daca da, atunci le vor trebui si lor card?
Nu de alta, dar chiar vreau la sfarsitul sapt. viitoare (pe 15 am inteles) sa primesc cardul ACCES <_<
0

#87 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 05 ianuarie 2009 - 23:35

daca esti pana intr-a VIII a, nu cred sa primesti card.
0

#88 Useril este offline   alby 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 22 octombrie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 07 ianuarie 2009 - 09:11

Dar eu cred ca asta nu trebue sa difere de varsta.
0

#89 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 ianuarie 2009 - 11:40

Nu e vorba de varsta dar s-ar parea ca daca are gratuitate nu va primi card. Va arata doar carnetul de elev vizat la zi.
0

#90 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 07 ianuarie 2009 - 15:34

Vezi postareaGeorge1000, la 5 Jan 2009, 18:56, a spus:

O intrebare: Vor exista bilete in continuare cam tot la fel de multe cate sunt acum sau poti aavea surpriza daca vii din alt oras si vrei sa iti cumperi: "nu mai avem bilete noi dam doar carduri" incercati la alt chiosc ? Si tot asa din chiosc in chiosc din statie in statie te trezesti ca ai ajuns pe jos la destinatie?

Mda, va fi problema turistilor si a vizitatorilor ocazionali... Rezolvarea ar fi una simpla: Amplasarea a doua automate de vanzare a biletelor - unul in Gara mare si altul la aeroport. Stiu ca in gara va fi chiosc RATT, insa orarul sigur nu corespunde cu mersul trenurilor! Daca vrem turisti, trebuie sa ne si purtam frumos cu ei!
P.S.: Automatele respective nu pot fi enorm de scumpe, deoarece am vazut ca exista si un model autohton. E cam primitiv si urat, insa se pare ca e destul de raspandit in tara. Intre altele le-am vazut la Arad, Oradea si Constanta.

Aceasta postare a fost editata de Wegmann: 07 ianuarie 2009 - 15:39

0

#91 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 07 ianuarie 2009 - 15:58

Da , nuam ca cel de la Oradea nu iti da rest numa 50 de bani...
Adica vrei 2 bilete si nu ai fix(1.50 bani) trebuie sa cumperi 3 bilete cu 5lei, si primesti 50 de bani rest.(cel putin asa am patit eu la NUFARUL, capat de linie).
0

#92 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 07 ianuarie 2009 - 16:02

Foarte posibil, nu le-am folosit inca. Insa, fiind vorba de doar doua unitati, s-ar putea achizitiona si ceva performant. Iar pentru a "descuraja" folosirea biletelor clasice de catre oricine, pretul ar trebui sa fie CEVA mai mare.

Aceasta postare a fost editata de Wegmann: 07 ianuarie 2009 - 16:04

0

#93 Useril este offline   caius 

• Membru senior**

Postat 11 ianuarie 2009 - 15:10

Am vazut ca s-a inceput actiunea de vandalizare a validatoarelor in unele tramvaie. Rusine sa le fie celor care le distrug! :lol:
0

#94 Useril este offline   caius 

• Membru senior**

Postat 14 ianuarie 2009 - 15:33

Poze cu un validator de pe linia 7. Ecranul era tot zgariat

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Aaa001.jpg
  • Imagine atasata: Aaa002.jpg
  • Imagine atasata: Aaa003.jpg

Aceasta postare a fost editata de caius: 14 ianuarie 2009 - 15:33

0

#95 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 14 ianuarie 2009 - 15:46

Nici nu au intrat inca in functiune, dar actiunea de vandalizare a inceput inca din prima zi de cand au fst montate, chiar si inainte din cate am inteles, cand erau montate doar cate jumatate de validator.
Rusinee!
Eu propun ceva.
Daca se poate sa ii prinda si nu numai sa ii amendeze. Sa le faca poza, si sa fie afisata in fiecare statie cu mesajul "nu faceti ca ei" sau ceva de genul. Numai ca partea cu "prinsul" e mai greoiae. Ca pe troleibuze unde sunt camere de filmat nu indraznesc.
Dar marea mea intrebare e. Vatmanul nu observa in oglinda? de ce ii lasa sa faca ce vor muschii lor?
Pur si simplu vatmanul sa fie dotat cu o camera foto digitala, are cabina inchisa, dar observa ca cineva in spate vandalizeaza. Sa faca poza si sa arate la RATT. Apoi cand e prins de politie, x-ulescu pozat, si impanzita TM cu poza lui. Sa se faca de ras.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 14 ianuarie 2009 - 15:48

0

#96 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 14 ianuarie 2009 - 16:35

Vezi postareaGeorge1000, la 14 Jan 2009, 15:46, a spus:

Dar marea mea intrebare e. Vatmanul nu observa in oglinda? de ce ii lasa sa faca ce vor muschii lor?
Pur si simplu vatmanul sa fie dotat cu o camera foto digitala, are cabina inchisa, dar observa ca cineva in spate vandalizeaza. Sa faca poza si sa arate la RATT. Apoi cand e prins de politie, x-ulescu pozat, si impanzita TM cu poza lui. Sa se faca de ras.

In primul rand tramvaiul are oglinda numai afara in drapta (ca sa vada vatmanul/nita daca a urcat/coborat toata lumea).
Oricum el nu au ce sa faca daca nu vede. El trebuie sa fie atent la drum. Numai daca e in statie si este si cineva inauntru care sa il anunte ca niste dobitoci (scuzati expresia) distrug un validator atunci sunt sigur ca vor interveni.
Ideiea cu poza inpanzita este aiurea,ca nu cred eu ca cineva o sa aruce bani pe harti cu poza lu' x sau y (care a distrus ceva) sa fie inpanzita in tot orasul.

Deci nu pot sa cred in ce hal a fost distus validatorul :coolspeak: :) :nervos:. Urasc acesti oameni de nimic. :angry:
0

#97 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 14 ianuarie 2009 - 18:32

In china hotilor li se tae o mana. Nu stiu daca in actualmente se mai practica dar in trecut se practica (asta nu are prea mare legatura cu topicul). Pe vandali ii prinde si ii aresteaza fara discutie. Nu ca la noi unde esti liber sa faci ce vrea muschiul tau si nu patesti nimic.

Aceasta postare a fost editata de George1000: 14 ianuarie 2009 - 18:37

0

#98 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 ianuarie 2009 - 19:12

Sper totusi ca dupa ce noutatea trece sa uite de ele si sa se rareasca aceste cazuri. (si mai spunea cineva sa montam validatoare in statii...)
0

#99 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 15 ianuarie 2009 - 00:32

Gândeşte-te la trecerea de la vechile perforatoare la compostoarele cu imprimare. Noutatea a trecut dar nu trecea săptămână să nu văd un compostor degradat, asta până în zilele noastre. Desigur, o perioadă va fi vârf la vandalizări, iar acum ar fi interesantă o înteţire a controalelor. În special cu unităţile de Poliţie aşteptând la staţia de sosire.
0

#100 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1536
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 16 ianuarie 2009 - 22:24

Astazi cand mam restras in depou cu 3014 s-a inceput un update la toate validatoarele din trolee.
Imagine atasata: DSC04191.jpgImagine atasata: DSC04192.jpgImagine atasata: DSC04193.jpg04193.jpg]Imagine atasata: DSC04194.jpg
Imagine atasata: DSC04195.jpgImagine atasata: DSC04196.jpgImagine atasata: DSC04197.jpg04197.jpg]Imagine atasata: DSC04198.jpg
Imagine atasata: DSC04199.jpgImagine atasata: DSC04200.jpgImagine atasata: DSC04201.jpg04201.jpg]Imagine atasata: DSC04202.jpg
Imagine atasata: DSC04203.jpgImagine atasata: DSC04204.jpgImagine atasata: DSC04205.jpg04205.jpg]Imagine atasata: DSC04206.jpg
Imagine atasata: DSC04207.jpg
Acuma lumea v-a putea vedea cum sa foloseasca noile carduri. De maine dimineata toata lumea care va urca in trolee o mica schimbare la validatoare, si cand se vor elibera cardurile daca no sa stie cum sa foloseasca cardu o sa citeasca direct de pe validator.
Felicitari pentru noua schimbare.
0

Arata acest topic

• (9 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »