Linie de transport cu firobuzul la Dumbravita (in constructie) - din fonduri UE

Postat 21 martie 2015 - 19:12
Horatius, la 18 martie 2015 - 00:06, a spus: 
Reteaua de inalta tensiune se coboara in subteran!
Conform standardelor europene, cablurile se ingroapa la 1200mm si folia galbena de atentionare se pune la 500mm de la suprafata. Direct peste cabluri se pune alta folie, de culoare rosie. La noi vad doar una galbena, direct peste tuburile prin care vor fi trase cablurile.

Postat 21 martie 2015 - 20:30
						Aha... Atunci cred ca e ok. In poze nu se vedea asta. Cel mai probabil e vorba de 110 kV.

Postat 24 martie 2015 - 20:34
						Poate imi scapa mie ceva, dar imi poate explica va rog cineva, care este rostul acestei miscari? 

Postat 27 martie 2015 - 11:22
						Crearea de spatiu pentru extinderea strazi, cred.
Pana la urma indiferent care este rostul ei, e bine ca dispar stalpii si cablurile aflate la vedere.

Pana la urma indiferent care este rostul ei, e bine ca dispar stalpii si cablurile aflate la vedere.

Postat 27 martie 2015 - 11:57
						Cred ca cseh se refera la faptul ca a fost montat un nou stalp.
Cei avizati, pot raspunde.

Cei avizati, pot raspunde.

Postat 28 aprilie 2015 - 12:22
						De cateva zile au aparut 6 role mari (vreo 3 m in diametru, asa la o prima estimare...) in parcarea de la Politia de Frontiera, langa stalpul nou montat. Este vorba despre cablurile pentru cele 3 faze pentru cele doua linii de inalta tensiune.
Din pacate, poze nu am apucat sa fac...

Din pacate, poze nu am apucat sa fac...

Postat 04 mai 2015 - 22:28
						Tare misto e sa lucrezi sub tensiune la 110kV! Sanatate "curata", iti scoate definitiv reomatismul din organism.  

Postat 08 mai 2015 - 20:33
						Atit in Lipovei cit si la Kaufland Dumbravita finalizau azi legaturile finale dupa care cred ca vor incepe demontarea stilpilor.
DA la modul serios cind plec dimineata la munca atit agentii patrupezi dar si ei Electromontajul au in Lipovei cit si la Dumbravita peste noapte paza si bine ca este asa sa nu strice ce au facut peste zii rauvoitori!

Doppler, la 30 aprilie 2015 - 00:21, a spus: 
Au si agenti de paza:
DA la modul serios cind plec dimineata la munca atit agentii patrupezi dar si ei Electromontajul au in Lipovei cit si la Dumbravita peste noapte paza si bine ca este asa sa nu strice ce au facut peste zii rauvoitori!

Ajutor