Soferii de troleibuz
Postat 23 decembrie 2012 - 15:59
Postat 23 decembrie 2012 - 18:15
Postat 24 decembrie 2012 - 00:24
iulius, la 23 decembrie 2012 - 18:15, a spus:
Mersi. Poate pe aceasta formulare va prinde altfel ideea!
Postat 24 decembrie 2012 - 20:53
iulius, la 23 decembrie 2012 - 18:15, a spus:
Ce-mi place când cineva nu vrea să admită evidenţa, realitatea. Din păcate pt tine şi pt alţii, RATT nu dispune de elicoptere, toate mtc-urile fiind exclusiv terestre. Naşpa. În rest, vă doresc tuturor SĂRBĂTORI FERICITE.
Postat 25 martie 2013 - 21:44
zilele trecute l-am vazut pe 03022 si azi pe 03006
Aceasta postare a fost editata de AMD: 25 martie 2013 - 21:45
Postat 25 martie 2013 - 22:26
Postat 26 martie 2013 - 08:43
Andy, la 25 martie 2013 - 22:26, a spus:
E un motiv subiectiv deoarece oglinda retrovizoare e destul de sus .Parerea mea e ca isi creaza un spatiu "al meu" pe care il gestioneaza cum doreste .Cand are "oaspeti" ,prieteni , colegi, neamuri, care stau in acel loc atunci nu mai i se blocheaza vizibilitatea?De ce nu putem sa folosim mijlocul de transport asa cum a fost el construit(proiectat) si soferi trebuie sa aduca "imbunatatiri" ca aceste corzi, la autobuze sunt bari sau usita e legata pentru a bloca accesul calatorilor in acea zona.
Postat 26 martie 2013 - 10:49

Dar... uni au tot timpul oaspeti, mai ales pe L15... ii doamna aceea roscata si mai batrana, ce are tot timpu' dupa ea vreo 3 oaspeti care isi fac veacul la capatul liniei... Are asa un ras, ca te scoate din troleu... Dar destul despre asta oricum. N-are rost.
Postat 26 martie 2013 - 11:08
nad, la 26 martie 2013 - 08:43, a spus:
Corect! Pai nu le ajunge spatiul de acasa si-si mai fac unul la lucru.
Eu as trece si la un mic santaj

Sunt curios ce ar alege?...

Aceasta postare a fost editata de mile: 26 martie 2013 - 11:10
Postat 26 martie 2013 - 11:08
Daca s-ar constata ca soferul nu se poate asigura, probabil RAR/ARR ar lua masuri, obligand RATT sa monteze niste bare (asa cum ne-a obligat sa mai demontam din scaune

Postat 26 martie 2013 - 16:44
Aceasta postare a fost editata de Goldmember: 26 martie 2013 - 16:45
Postat 26 martie 2013 - 17:16
Postat 26 martie 2013 - 18:13
Dupa cum vad, unii se plictisesc rau de tot si nu au subiecte de discutie mai importante decat ce face soferul, de ce face si pana cand mai face.
Credeti-ma sunt si subiecte mai importante decat soferul, la RATT. (ex.: statia facuta la iuliu maniu E7 din birou de un destept)
Ca sa fac un rezumat si sa raspund cam la toti incep prin :
Da, am vazut si eu presupusa coarda, sarma, sfoara sau cum vreti sa ii spuneti si zic ca e o idee excelenta. Cat am fost la troleibuze nu am avut montat asa ceva.
Trebuia sa montez si eu ca sa ma scutesc singur de curatat bordul zilnic dupa gura casca care vin in fata de la usa 3, sa se uite prin parbriz parca ar fi la Mall la film 3D si apoi multe cuvinte scoase inutil pe gura spunand la calatori "mergeti va rog mai in spate ca sunt scaune libere".
Am avut nenumartate cazuri cand au venit in fata, sa vada ceva sau sa ma vada pe mine, probabil, ca si cum am fi la circ si soferul e imbracat in clovn.
Pot sa confirm si sa va contrazic facand o comparatie intre autobuz unde bratul de prindere la oglinda din dreapta este mai lung si la troleibuz e mai scurt, daca e plin troleibuzul numai vezi in oglinda nimic. Din nou am avut nenumarate cazuri unde am spus la calatori sa se dea la o parte ca nu vad sa inchid usile.
Sunt multe curbe la dreapta si treceri de pietoni unde nu vezi nimic din cauza calatorilor urcati gramada pe bord si inghesuiti.
Cei de la RAR/ARR sigur nu cunosc aceste cazuri reletate de mine sunt sigur si in plus de asta nu tot timpul troleibuzul e plin. (cea mai viabila scuza)
Daca tot ati observat ca sunt oaspeti de ce nu ati observat ca ei nu obtureaza vizibilitatea oglinzii ?
Daca avea troleibuzul cabina iara nu era bine ca era plin cu oaspeti si nu va mai auzea cand ii atrageti atentia ca nu conduce bine.
Un mic exemplu patit de mine care nu e inventat (cum afirma unii), urca un domn imbracat bine(numai retin pe ce linie eram) vine in fata la mine direct de la usa 2, ma gandeam ca ma intreaba ceva sau ma injura. Daca vine un calator in fata astea 2 posibilitati sunt tot timpul.
Eu m-am uitat la el, nu am zis nimic l-am lasat in pace. In oglinda vedeam si nu prea. M-am tot uitat la el, el la mine, nu prea s-a simtit omul ca ar fi ceva in neregula. L-am lasat nu vroiam sa imi stric ziua cu toti.......
Dupa vreo 3 statii de cascat unul la celalalt omul respectiv scoate un ziar din buzunarul interior si il deschide sa citeasca . Din vizibilitatea mea de 60 % sa facut brusc 0% . Apropo respectivul ziar l-a deschis in timpu ce conduceam, nici macar in statie. Am oprit troleibuzul intre statii pe drum, am pus avariile si l-am intrebat pe domnul respectiv cam asa :
- Nu va suparati d-voastra ce faceti ?
- Raspuns foarte calm sigur al domnului : Citesc Ziarul.
- Bine d-nule dar eu nu vad in oglinda ca tii ziarul deschis si in obturezi viziblilitatea, mergeti va rog pe un scaun ca sunt libere ca sa vad si eu in oglinda.
Ca sa fie nesimtirea maxima d-nul respectiv mi-a zis sec : am facut bilet si stau unde vreau in troleibuz.
Concluziile le trageti voi.
Nu prea comentez de obicei dar daca esti nesimtit du-te la tara inapoi de unde ai venit sau invata sa te comporti in oras.
Voi cereti profesionalism dar educatia la unii este 0. -7 ani de acasa.
Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 26 martie 2013 - 18:32
Postat 26 martie 2013 - 18:48
Postat 26 martie 2013 - 19:08
Gygyman6, la 26 martie 2013 - 18:48, a spus:
La troleibuz este vopsit cu galben pe jos acel spatiu si este dar nu scrie nimic pe el. Deci concluzia logica e ca poti sa calci acolo. Cat despre "nu deranjati soferul in timpul mersului" au fost lipite degeaba.
La noi in Romania se are impresia ca acel afis este de fapt pus tot pentru sofer sa nu se deranjeze singur.
Exemplu elocvent la usa 1 autobuze a fost lipit un afis mic albastru din fabricatie unde scria "nu coborati pe aici". Din nou degeaba.
S-au facut reclamatii ca soferul nu deschide usa 1 pentru coborare si s-au dezlipit actibildele respective (in decurs de vroe 3 zile) ca sa ne obligati sa deschidem usile tot timpul. E mai usor asa decat sa invatam civilizatie.
Cand a fost frig jumate din usa 1 la autobuze, au fost la majoritatea blocate pe buna dreptate. Iarasi s-au facut reclamatii ca soferul nu deschide amandoua usile cu toate ca pe aceea jumate nu prea mai coboara si urca nimeni si numai intra frigul mai repede.
Din nou nu a fost bine. Am avut controale in trafic si verificati daca blocam usile si s-a lasat cu sanctiuni.
Perdele la geam ca batea soarele si nu vedeai in oglinda iara nu a fost bine sau rupt jos.
Si tot voi calatorii sunteti nemultumiti.
Directorul General va pupa pe toti in c.. si tot voi faceti scandal.
Tineti-o tot asa, asa progresam in viitor.
Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 26 martie 2013 - 19:12
Postat 26 martie 2013 - 19:42
Postat 26 martie 2013 - 20:03

Decizie negativa poate.

Postat 26 martie 2013 - 20:36
Aceasta postare a fost editata de Goldmember: 26 martie 2013 - 20:54
Postat 26 martie 2013 - 21:18

Daca ar mai da si vaccinuri regia ar fii exceptional

Ai zis-o asta

Am cazut jos de pe scaunul din fata biroului de ras