STP Timișoara Forum: Strada Stefan cel Mare - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (29 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Strada Stefan cel Mare (finalizat), Constructor: Porr; (450 m) - din fonduri UE

#361 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30186
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 23 noiembrie 2014 - 12:51

Vezi postareaDoppler, la 23 noiembrie 2014 - 12:47, a spus:

Am uitat sa fac poze la statie...

Cred ca trec eu maine pe acolo.
0

#362 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 23 noiembrie 2014 - 13:54

:up_arow: :up_arow:

Ultima parte, chiar si asa finalizata imi lasa un gust amar de carpeala. Sunt curios cat o sa rezolve continuoarea.
0

#363 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2014 - 18:36

Poze cu amplasarea noilor statii de tramvai (au fost dotate si cu panouri de afisare, asa cum erau si inainte): Imagine atasata: 20141125_135535.jpg Imagine atasata: 20141125_140945.jpg
4

#364 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 noiembrie 2014 - 20:33

1. Lipeste o trecere de pietoni, care sper ca odaca cu asfaltarea finala va aparea totusi!
2. Sper ca urmeaza sa se monteze si un gard!!!
3. Mi se pare mie, sau un tramvai cu remorca nu incape total? :eusa_think:
0

#365 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2014 - 21:58

Sigur ca urmeaza si trecerea (probabil si semafor pentru pietoni), altfel statia e fara rost. Cred ca va fi si gard.
0

#366 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 26 noiembrie 2014 - 10:40

Dintr-o prostie mai mica intr-una tot mai mare! Distanta este mare fata de intersectia tramvaielor de la Banatul...

M-as bucura enorm daca cei cu aceasta decizie ar face zilnic transbordarea la Banatul... :censored:
3

#367 Useril este offline   marius2002 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 30 mai 14

Postat 26 noiembrie 2014 - 21:56

:up_arow:
Si eu m-am gandit la asta. De ex. daca vii cu 6-le si vrei sa iei 4-le, ai de mers destul pe jos. Nu inteleg de ce au mutat statia atat de de parte de intersectie!?
1

#368 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 noiembrie 2014 - 22:39

Motivul este acela de a evita posibile accidente provocate de pietonii care ar alerga de la o statie la alta. Distanta intre locatia actualelor statii si cele vechi, nu e mai mare de 25 metri. Practic, fosta locatie e despartita de noua locatie de iesirea din garajul nostru.

Imagine atasata: Untitled-1.jpg

Personal, am vazut nu o data calatori care stateau la umbra cladirii vara, lund prin surprindere soferii atunci cand sprintau spre tramvaiul care se apropia, fara sa se gandeasca ca din punctul de vedere al soferilor, in urma cu o secunda nu era niciun pieton care sa doreasca sa traverseze. Pentru RATT, noua locatie nu reprezinta niciun avantaj, din contra bani si manopera in plus.
2

#369 Useril este offline   marius2002 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 30 mai 14

Postat 26 noiembrie 2014 - 23:36

Motivul mutarii statiei mi se pare o prostie. Se puteau gasi alte solutii. De exemplu sa puna un gard la trotuar sau mai bine la statie (ca la multe alte statii, chiar pe acel troson, pana la AEM) ca lumea sa fie obligata sa treaca pe zebra sau o alta solutie (mai putin buna) sa puna un calmator in fata zebrei sau un semafor, sau o limitare de viteza, etc. Dar sa muti statia mai bine de 100 de metri (nu sunt 25m...) de intersectie eu nu cred ca ii o solutie buna.
2

#370 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2014 - 00:38

Eu vorbeam de distanta dintre statia veche si cea noua, nu de distanta intre statia de dupa colt si cea noua.
0

#371 Useril este offline   niko 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 13 noiembrie 09

Postat 27 noiembrie 2014 - 12:50

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 noiembrie 2014 - 00:38, a spus:

Eu vorbeam de distanta dintre statia veche si cea noua, nu de distanta intre statia de dupa colt si cea noua.

Te-ai molipsit din campania electorala? :pinochio: Daca o luam ad literam ai dreptate, la fel cum si Bucurestiul are dreptate cand spune ca Timisoara are centura, dar realist vorbind trebuie sa masori distanta dintre inceputurile fiecarei statii (cea rosie si cea verde) si ai sa vezi ca sunt 100m.
1

#372 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 27 noiembrie 2014 - 13:12

Citeaza

dar realist vorbind trebuie sa masori distanta dintre inceputurile fiecarei statii (cea rosie si cea verde) si ai sa vezi ca sunt 100m.

Da, ori ambele de la inceput, ori ambele de la sfarsit...In cazul nostru avem chiar 110 m intre cele doua locatii!

Imagine atasata: distanta statii 01.jpg

Iar varianta perfecta ar fi fost cea din imaginea de mai jos si orice proiectant sanatos ar fi aplicat-o si orice regie ar fi sustinut-o...Dar parca exista niste oameni sau grupuri de personaje care cauta cu orice prilej sa intoarca lucrurile pe dos, din normale si logice sa le faca tampite si ilogice...Si am nenumarate exemple in acest sens!...

Imagine atasata: distanta statii 02.jpg
3

#373 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2014 - 22:46

Vezi postareaniko, la 27 noiembrie 2014 - 12:50, a spus:

...ai sa vezi ca sunt 100m.

Daca te ajuta cu ceva, las de la mine 80 de metri. :rad_masa:

Mile, solutia ta implica inca o trecere de pietoni si asta deja ar fi fost prea mult, plus ca nu se evita alergatul intre statii. (principalul motiv al mutarii)
0

#374 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 28 noiembrie 2014 - 11:08

:up_arow: Ar fi fugit mult mai putini decat in actualele variante...Iar zebrele exista in toate intersectiile. Daca nu se marcheaza zebre in intersectii stradale, lumea tot va trece si fara ele. Doar daca se pun garduri ca la Catedrala - Expres, abia atunci lumea va inceta sa mai treaca ...

Si apoi trebuie sa vii in intampinarea calatorilor si nu sa-i faci sa alerge intre diferite peroane pentru acelasi sens de mers...

Ce-ar fi ca si la noduri intermodale sa alergam 100-200 sau mai mult chiar intre diferite statii...Astfel de variante nu se pot numi noduri intermodale...

Cel mai rau este faptul ca am avut niste "sisteme logice" (Piata Maria, Banatul, etc) in folosul calatorilor si niste idioti le-au desfiintat din motive copilaresti, superficiale, reorganizandu-le dupa propriile idei tampite...
0

#375 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2014 - 11:33

La catedrala nu prea e rezolvata problema. Mai spuneam si o repet: pietonii se arunca pe trecerea dinspre opera spre catedrala si pe cea care duce la statia tramvaiului > 700, fara a tine cont de culoarea semaforului (nu generalizez, dar de fiecare data cand trec pe acolo vad astfel de cazuri) Daca pe soferi ai cum sa-i incurci desenand o trecere sau montand calmatoare, pe pietoni nu-i poate disciplina nicio metoda.

La obiect: pe noi, cei de la RATT, mutarea statiilor nu ne ajuta cu nimic, din contra, am avut de lucru in plus, si cheltuieli suplimentare. Pe langa asta, desigur, toate injuraturile vor fi incasate tot de noi, majoritatea calatorilor (nu ma refer la forumisti, care stiu de mult de asta) nestiind ca astfel de decizii se iau in comisia de profil.
1

#376 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 28 noiembrie 2014 - 11:56

Vechia zebra de la Expres <-> statie a fost "stearsa" si s-a pus un gard. Prin acel loc nu se mai trece insa probabil se trece pe langa gard ceea ce-mi intareste vorbele in sensul ca lumea va trece pe unde are interesul imediat...Si "lumea" are dreptate!

Iar daca RATT nu are de castigat in urma mutarii statiilor (si sunt sigur ca nu are), atunci seful sefilor de ce nu s-a opus din start? In mod sigur stia din timp ce urmeaza a se intampla in acea intersectie...Nu cred ca n-a fost informat din timp!...Iar daca prin absurd n-a fost informat, atunci avem o problema majora la nivelul orasului iar el este pus pe un post cu rolul de ... paiata, fara nici o putere de decizie!...Ceea ce-i foarte grav!... :Facepalm_emote_gif:
0

#377 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:03

Mile, nu ma refer la zebra stearsa, ci la cele de pe partea cu catedrala. Se arunca oamenii pe acolo chiar daca au rosu. Cateodata ma uit din nou la semafor crezand ca am eu rosu, la cat de cu tupeu si siguri pe "imunitatea" lor, se arunca in fata masinii. :crazy: Daca e tramvai in statie, nimic nu mai conteaza. -_-
2

#378 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:33

:offtopic:

Iata solutia la problema ridicata de tine si reala...

Alta varianta ar fi acea in care Catedrala intra in zona pietonala intre Opera si Bega, conform altui proiect al unui PDL-ist, proiect cu care Robu ar putea fi deacord acum avand in vedere nunta intre PNL si PDL si divortul dintre PNL si PSD... :Facepalm_emote_gif:

Avem acel "proiect" undeva pe forum....
0

#379 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:35

Asta-i clar, dar nu cred sa vedem asa ceva prea curand. :( Maria sa pietonul nu poate fi facut sa coboare si sa urce scari. Mai de graba se va devia traficul auto.
0

#380 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 28 noiembrie 2014 - 20:37

"Habemus" catenara si cablu nu chiar inca intins cum trebuie dar e acolo. Se pare ca Robu vrea sa se tina de cuvant sa ne faca o "surpriza" pe data de 6 asa cum spunea la stiri.
0

Arata acest topic

• (29 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou