STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#921 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 26 ianuarie 2012 - 13:44

În opinia istericei jurnaliste, ce ar fi trebuit (putut) să facă şoferul?
Să oprească autobuzul în mijlocul drumului, lăsând uşile închise pt a-l putea identifica pe terorist? Sau să deschidă cât mai repede posibil uşile pt aerisire?
Şi eu am fost expus unui atac cu spray 'mirosogen', ieri la linia 21. Să fie vorba de o coincidenţă? Nu cunosc dacă natura spray-ului a fost naturală (umană), sau artificială. Fapt e, că odată ajuns în staţia de la şcoala din Plopi, toată lumea s-a repezit să coboare ţinându-se de nas. Ştiu că există spray cu iz de flatulaţie (scuze) în comerţ. Nu cred ca mirosul să fi provenit de la vreunul dintre călători, pt că a fost mult prea puternic şi mult prea persistent.
0

#922 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30203
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 ianuarie 2012 - 18:39

Un coleg a povestit de un caz similar (miros intepator, ochii care lacrimeaza) patit in tramvaiul 2. Se pare ca cineva se tine de glume, asta pana nu-l identifica cineva.
0

#923 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 26 ianuarie 2012 - 20:41

Daca citim cu atentie articolul vom afla si numele "istericei". Intamplarea face ca domnita imi este cunoscuta vag. Istericile si comportamentul isterical insa nu este ceva nou. Deci daca din cele descrise scadem din start exagerarea jurnalistica, si apoi impartim cuistericitatea relatantei, vom afla adevarul.

P.S. De mentionat ca apare sursa pozei. :(
0

#924 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 26 ianuarie 2012 - 20:53

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 26 ianuarie 2012 - 18:39, a spus:

Un coleg a povestit de un caz similar (miros intepator, ochii care lacrimeaza) patit in tramvaiul 2. Se pare ca cineva se tine de glume, asta pana nu-l identifica cineva.

Nu s-au verificat înregistrările video din autobuzul de pe 33? Măcar de curiozitate ..
0

#925 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 ianuarie 2012 - 22:33

Nu cunosc acest lucru. :( Asta doar daca cineva a comunicat regiei numarul vehiculului si daca acesta era din cele echipate cu CCTV (Conecto G)
0

#926 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 27 ianuarie 2012 - 19:08

Foarte frumos stau lucrurile la Regie.

0

#927 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 ianuarie 2012 - 19:23

Glumeti! Cica regia "functioneaza tot pe subventiile acordate de primarie". Pai cum altfel daca primaria acorda gratuitati cu nemiluita. Poate ar trebui sa aducem ceva bani de acasa ca primaria sa nu mai dea "subventiile". Nu stiu ce gandesc reporterii acestia cand debiteaza stiri din acestea.
P.S. La inceput reporterita vorbea de ratele la troleibuze, ca mai apoi domnul din primarie sa-i spuna de ratele pentru autobuze, autobuze pe care le-a luat primaria, deci ei trebuie sa le plateasca, nu RATT-ul. E... ce mai conteaza. Troleibuze, autobuze... tot una. :(
0

#928 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 28 ianuarie 2012 - 00:36

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 ianuarie 2012 - 19:23, a spus:

P.S. La inceput reporterita vorbea de ratele la troleibuze, ca mai apoi domnul din primarie sa-i spuna de ratele pentru autobuze, autobuze pe care le-a luat primaria, deci ei trebuie sa le plateasca, nu RATT-ul. E... ce mai conteaza. Troleibuze, autobuze... tot una. :jos:

Si mie mi-a sarit in urechi aceasta confuzie, cel putin ciudata...
Se mai spunea in "reportaj" ca desi au fost dati afara cateva sute de oameni, acest lucru nu se resimte la fondul de salarii. Pai daca s-au dat salarii compensatorii, de unde sa se resimta?...Este exact ca si cand cei concediati ar fi fost la lucru...De exemplu, cei care au fost concediati in ultima tura, in aprilie anul trecut, au luat salarii pana in ianuarie, acest an. Ma refer la cei cu 9 salarii compensatorii, deci cei cu vechime mare. Nu stiu cati concediati din cei 200 au fost in aceasta situatie dar ma gandesc ca poate spre 50% or fi fost.
Situatia este oarecum ciudata. Reduci personalul pentru ca te apropii de faliment, in schimb oferi 9 salarii compensatorii celor concediati ca sa stea acasa, vorba vine. Si asta doar pentru ca trebuie respectat contractul colectiv de munca, contract realizat in vremurile "bune",...
Iar in aceste conditii aproximativ 40 % dintre calatori calatoresc gratuit si cand spun asta, nu ma refer la cei subventionati (pensionari, elevi, revolutionari, etc) ci la cei smecheri, despre care am mai scris...Decat sa mai fie dati afara oameni de la Ratt, mai bine i-ar face controlori si astfel ar mai creste incasarile...Altfel se duce naibii toata sandramaua...
0

#929 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 28 ianuarie 2012 - 01:20

Vezi postareaVali, la 27 ianuarie 2012 - 19:08, a spus:

Foarte frumos stau lucrurile la Regie.

Iată-mă şi la televizor. La volanul singurului "C" care apare în imagini, eram eu. Bine că nu mi s-a văzut faţa.
0

#930 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 28 ianuarie 2012 - 09:59

Inca o stire despre spray lacrimogen si controlor batut:

http://www.tion.ro/c...-pumnii/1047339
0

#931 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 28 ianuarie 2012 - 10:16

Si presa asta a noastra... In loc sa caute alte probleme reala, chiar aici pe forum ii dat totul mura-n gura, ei se agata de alte tampenii care sa fim seriosi pana la urma nu este ceva important. Eu nu cred ca sprayul ala l-a iritat si pe sofer, de exemplu. Daca o face, sigurat oprea... si etc.
0

#932 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 28 ianuarie 2012 - 11:16

Vezi postareaGoldmember, la 28 ianuarie 2012 - 09:59, a spus:

Inca o stire despre spray lacrimogen si controlor batut:

http://www.tion.ro/c...-pumnii/1047339

O bună parte de vină în aceste cazuri, aparţine chiar călătorilor de bună credinţă. Aceştia iau apărarea frauduloşilor atunci când controlorii îşi fac datoria. Practic, ei nu realizează că în acest fel se plasează singuri în categoria 'fraierilor' care se înjosesc să circule în condiţii de legalitate. E adevărat că (,) controlorii nu se manifestă întotdeauna ca la un supeu în high life, dar li se cam adună şi lor anumite frustrări cauzate de 'calitatea' indivizilor cu care au de-a face. De ex, călătorul care a manifestat retincenţă în a prezenta şi unui al doilea controlor legitimaţia de călătorie, a comis un gest gratuit. Ce l-ar fi costat să arate din nou biletul? Astfel, i-ar fi dat cu flit controlorului, lăsându-l pe locul doi. Dar el, nu şi nu! A considerat că i s-a încălcat un drept fundamental (care o fi acela?), în schimb, a încălcat el însuşi legislaţia. Aici avem de-a face cu o problemă socială determinată de ingratitudinea care caracterizează meseriile care presupun contactul direct cu oamenii. Se relevă din plin ponderea spiritului de haită manifestat oridecâteori se iveşte ocazia.
Am mai scris pe undeva că acum nişte ani, RATT a angajat de probă un număr de studenţi ca şi controlori. Nu au rezistat nici două săptămâni, deşi motivaţia materială a fost substanţială. Ceva, în jurul a 85% din încasările din amenzi, le-ar fi revenit sub formă de salariu. Rezultă că acest job nu îi vine mănuşă oricui. Ca să-l poţi practica vreme îndelungată, trebuie să fi posesorul unei doze de primitivism care să nu permită alterarea spiritului şi a sistemului nervos.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 28 ianuarie 2012 - 14:31

0

#933 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 ianuarie 2012 - 11:34

De ce merge o echipa din aceasta de reporteri, incognito, sa insoteasca o echipa de controlori? Aaa... sau presa e de partea "cetateanului asuprit" si nu prea are rost sa prezinte realitatea? De ce sa o faca la urma urmei? Ca sa-i injure lumea si pe ei?
Comentau pe Tion niste cetateni "dusi de mult" pe afara, prin Germania, spunand ca la noi n-ai de unde sa cumperi bilet, plus ca nici nu sti cat ai de asteptat prin statie, vehiculele venind la nimereala, in functie de cat de plictisiti sunt conducatorii lor. Tot "neamtul" mai spunea ca la ei vezi pe mobil cand vine tramvaiul.
De ce nu intra autorul articolului sa-i explice ca pe pagina RATT exista o lista cu zeci de chioscuri care vind bilete, chioscuri RATT sau ale comerciantilor privati. De ce nu-i spune ca de cand e el "dus"... pe afara, RATT a montat panouri de afisare in statii si ca un server al RATT furnizeaza chiar si date pentru aplicatiile pentru mobil dezvoltate de persoane pasionate, care au vrut sa faca ceva pentru orasul acesta. :jos:

Link spre aplicatie, daca ne mai citeste vreun ziarist interesat.
0

#934 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 28 ianuarie 2012 - 11:57

Apropo' de reporteri. Când cu ultima grevă de la RATT, o domnişorică de la Europa Nova a intervievat greviştii, le-a cerut să-şi spună păsurile şi a filmat câţiva fluturaşi de salariu. În aceeaşi seară, pe post s-au dat doar imaginile în care greviştii pufăiau din ţigări, însoţite de comentarii tendenţioase. Nici urmă de revendicări sau de fluturaşi. Practic, aceşti aşa zis ziarişti se lasă cumpăraţi cu sandwich-iuri şi sucuri, de către autorităţi.
0

#935 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 28 ianuarie 2012 - 12:22

Lucru de altfel deloc nou.
0

#936 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 28 ianuarie 2012 - 20:41

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 ianuarie 2012 - 11:34, a spus:

Comentau pe Tion niste cetateni "dusi de mult" pe afara, prin Germania, spunand ca la noi n-ai de unde sa cumperi bilet, plus ca nici nu sti cat ai de asteptat prin statie, vehiculele venind la nimereala, in functie de cat de plictisiti sunt conducatorii lor. Tot "neamtul" mai spunea ca la ei vezi pe mobil cand vine tramvaiul.

Sper ca nu e o aluzie la persoana mea, deoarece eu NU am fost autorul postarii respective. Eu cand critic incerc sa o fac intr-un mod realist.
0

#937 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 ianuarie 2012 - 22:09

Nici prin gand nu-mi trecea sa fac vre-o aluzie la tine. Stiu ca tu cunosti obiectiv situatia si ce s-a mai modernizat si pe la noi (chiar daca nu se compara cu Germania). Nu, era vorba probabil de cineva care nu a mai fost demult prin tara si probabil crede ca lucrurile au ramas asa cum erau inainte de revolutie. Probabil crede ca avem si acum vechile "perforatoare" de bilete. :) Concluzia lui era ca suntem "o tara de mana a patra". :eusa_think:
0

#938 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 29 ianuarie 2012 - 10:00

De ce nu a fost aseara un "reporter" prezent si in troleibuzul 03022 pe linia 15 cand la Posta Mare a urcat un individ (calator,parca se numeste) cu sticla de bere in mana,a mers la sofer si i-a spus sa-i puna muzica.Soferul i-a zis ceva si acesta a mers clatinandu-se mai in spate langa o domnisorica care,vizibil speriata s-a mutat pe un alt loc.Cetateanul vesel a tras din sticla si a inceput sa aduca injurii la adresa soferului care in staia Complexul Stundentesc "a avut nesimtirea" de a da afara din troleibuz acel "pasnic calator platitor de bilet".De ce trebuie ca soferul sa faca acest lucru,nimeni dintre ceilalti nu au spus nimic,parca n-ar fi vazut si auzit pe betivul ala ce zicea si cum bea din sticla.Poate ca vom vedea un articol in presa despre faptul ca soferii de la RATT dau afara calatorii unde au ei chef.Eram in troleibuzul respectiv,am felicitat soferul si i-am spus ca se poate baza pe declaratia mea in cazul in care va avea probleme din aceasta cauza.Bravo lui!

Aceasta postare a fost editata de Goldmember: 29 ianuarie 2012 - 13:02

0

#939 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 29 ianuarie 2012 - 10:54

Vezi postareaGoldmember, la 29 ianuarie 2012 - 10:00, a spus:

Cetateanul vesel a tras din sticla si a inceput sa aduca injurii la adresa soferului care in staia Complexul Stundentesc "a avut nesimtirea" de a da afara din troleibuz acel "pasnic calator platitor de bilet". De ce trebuie ca soferul sa faca acest lucru, nimeni dintre ceilalti nu au spus nimic, parca n-ar fi vazut si auzit pe betivul ala ce zicea si cum bea din sticla.

E interesant efectul: ne deranjează să zicem "boschetarii", ştim că murdăresc scaunele şi put. Dar când vedem unul urcat în tramvai nu ne apucăm să-l dăm jos sau măcar să-i zicem ce avem de zis.

Parcă ne e frică de o persoană în carne şi oase.
0

#940 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 29 ianuarie 2012 - 12:17

Nimeni nu riscă să fie blamat de ceilalţi pt încălcarea drepturilor .........omului.
Eu îi cam dau jos din căruţă, atunci când îi observ, sau mi se atrage atenţia.
0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »

1 useri citesc topicul