STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#781 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 06 decembrie 2011 - 20:44

stie toata lumea ca au dat afara oameni, probabil ca are dreptate. :uimit:

Aceasta postare a fost editata de AMD: 06 decembrie 2011 - 20:45

0

#782 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 decembrie 2011 - 19:52

http://www.opiniatim...pene/12/12/2011

Vom inchiria biciclete din statiile RATT. Primaria Timisoara vrea sa modernizeze 25 de statii de transport, ca in marile orase europene

sistemul de imprumutare a bicicletelor va fi gratuit

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 12 decembrie 2011 - 19:54

0

#783 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 12 decembrie 2011 - 20:20

Vezi postareaRaoul94, la 12 decembrie 2011 - 19:52, a spus:

http://www.opiniatim...pene/12/12/2011

Vom inchiria biciclete din statiile RATT. Primaria Timisoara vrea sa modernizeze 25 de statii de transport, ca in marile orase europene

sistemul de imprumutare a bicicletelor va fi gratuit

Si cu bicicletele astea vom zbura nu?! ca eu piste de biciclete "ca in orasle europene" nu prea vad. Si de aceste bitigle cine se va ocupa, daca vor avea pana, opturi, trebuie uns lantul. Daca ai 2 milioane de euro la buget nu inseamna ca trebuie cheltuiti la fel de repede cum au fost stransi, mai bine se pastrau si se investea in altceva (cum ar fi la tramvaie). Nu zic ca asta nu e ceva bun, dar la gradul de civilizatie pe care il are "banatanul" de reand mai mult de o luna cel mult nu vad sa ramana intregi aceste biciclete si sa ramana nefurate.
0

#784 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 12 decembrie 2011 - 20:21

Deci, daca o vad si pe asta in TM... :respekt: fac cinste cu o bere!
0

#785 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 12 decembrie 2011 - 20:24

Vezi postareacseh_17, la 12 decembrie 2011 - 20:21, a spus:

Deci, daca o vad si pe asta in TM... :respekt: fac cinste cu o bere!

Vezi ca la anu' fac 18 . Nu mai ai scuze cu minorii nu au voie sa bea .
0

#786 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 12 decembrie 2011 - 21:05

Biciclistii nu au voie sa bea. :respekt:
0

#787 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 13 decembrie 2011 - 18:53

Tot timpul gasiti scuze :respekt:

Acum cu o stire ... bomba ?!

Mergem cu tramvaie expirate. Primaria Timisoara nu mai cumpara altele noi, dupa ce consilierii locali au respins proiectul privind imprumutul

http://www.opiniatim...utul/13/12/2011

Citeaza

Tramvaiele noastre care sunt second-hand au expirat. In momentul asta noi mergem cu tramvaie care au inspectia tehnica expirata. O sa mai suspendam din liniile de tramvai si incercam sa asiguram din liniile de autobuz - GOIA

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 13 decembrie 2011 - 18:55

0

#788 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 13 decembrie 2011 - 19:10

E CLAR! TRAMVAIUL TIMISOREAN E PE DUCA!

ATENTIE!

0

#789 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 13 decembrie 2011 - 19:46

Lasa ca vom merge cu bicicletele din statiile proaspat modernizate :respekt: . Asta stiam ca se va intampla, doar era deja prea tarziu sa mai se faca ceva in legatura cu tramvaiele pana la termenul de "expirare" din 2012. Dorinta lui Goia de a reduce transportul electric se va implinii, "super autobuzele" in surplus vor inlocuii tramvaiele vechi, eu voi merge pe jos unde voi avea nevoie, si toti vom traii fericiti pana la adanci batraneti, bucurandu-ne de decizille si achizitile tampite facute de Primarie. Eu oricum nu dau 2 bani pe treaba asta cu "eu am vrut, dar nu ma lasa aia!". In cele din urma Dl. Mile avea dreptate :up_arow:.
0

#790 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 13 decembrie 2011 - 19:54

Vezi postareacseh_17, la 13 decembrie 2011 - 19:10, a spus:

E CLAR! TRAMVAIUL TIMISOREAN E PE DUCA!

ATENTIE!

Un font mai mic nu ai gasit? :respekt:
0

#791 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2373
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 13 decembrie 2011 - 22:30

Vezi postareaGygyman6, la 13 decembrie 2011 - 19:46, a spus:

Lasa ca vom merge cu bicicletele din statiile proaspat modernizate :( . Asta stiam ca se va intampla, doar era deja prea tarziu sa mai se faca ceva in legatura cu tramvaiele pana la termenul de "expirare" din 2012. Dorinta lui Goia de a reduce transportul electric se va implinii, "super autobuzele" in surplus vor inlocuii tramvaiele vechi, eu voi merge pe jos unde voi avea nevoie, si toti vom traii fericiti pana la adanci batraneti, bucurandu-ne de decizille si achizitile tampite facute de Primarie. Eu oricum nu dau 2 bani pe treaba asta cu "eu am vrut, dar nu ma lasa aia!". In cele din urma Dl. Mile avea dreptate :(.

Ei, sa nu fim tristi...echipa "fanion" a orasului a inghitit in ultimii ani 10 milioane de euro..si va mai inghiti in continuare...totdeauna se vor gasi bani ca sa facem "o figura frumoasa" in divizia c sau d....din pacate dupa premiera europeana a transportului electric vom deveni primul oras din uniune care DESFIINTEAZA acest transport..tovarasii candidati pot sa astepte muuult si bine pina ma vor prinde pe la vot...pentru ca in veci nu voi mai trece pe acolo
0

#792 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 13 decembrie 2011 - 23:35

Vezi postareaBogdanTm, la 13 decembrie 2011 - 22:30, a spus:

tovarasii candidati pot sa astepte muuult si bine pina ma vor prinde pe la vot...pentru ca in veci nu voi mai trece pe acolo

Stai acasa, sa-l mai voteze pensionarii o tura pe Ciuhandu. Asta o sa fie desigur o decizie inteleapta si cu consecinte benefice.

Vezi postareaViktor, la 13 decembrie 2011 - 19:54, a spus:

Un font mai mic nu ai gasit? :(

Cred ca merita un font mai mare, nu mai mic.

Legat si de ce discutam cu Emil pe topicul legat de vatmani ... managementul actual al RATT cred ca trebuie sa dispara, cu orice pret. Din cauza lipsei resurselor umane adecvate se distruge si materialul rulant mult mai repede decat ne permitem. Tramvaiele sunt pe duca, Conecto C au lipsa ba cauciucuri ba placute de frana ba alte alea, in cativa ani vom avea probleme si cu Conecto G si cu Skodele, asta daca pana atunci vor mai ramane oameni sa le conduca, si daca nu vor fi fost distruse MTCurile prin condusul in disperarea fata de graficele idioate.

Pai nu mai bine se pune pe faras conducerea?

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 13 decembrie 2011 - 23:37

0

#793 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 decembrie 2011 - 23:45

Daca primaria (orasul) decide ca are nevoie de tramvaie, sunt singurii care pot dispune de asemenea sume. RATT nu are cum sa achizitioneze vehicule la un pret atat de mare ca a unui tramvai nou.
0

#794 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 13 decembrie 2011 - 23:53

Vezi postareaBogdanTm, la 13 decembrie 2011 - 22:30, a spus:

tovarasii candidati pot sa astepte muuult si bine pina ma vor prinde pe la vot...pentru ca in veci nu voi mai trece pe acolo

La asta sunt ei deja imuni de ceva vreme, probabil niste iesiri in strada, si neplata taxelor iar face sa mai intoarca privirea spre problemele noastre. Eu unul nu sunt trist, tramvaiul are mare noroc pentru ca avem mare parte din linii intr-o stare buna si asta il scapa de desfiintare, daca situatia era alta... O sa sune absurd, dar eu laud decizia de respingere a imprumutului, dupa atatia ani de investitii in ce nu era neaparata nevoie acum pe ultima suta de metrii "gata luam tramvaie noi, modernizam depoul, facem muzei ,etc etc etc", cu un imprumut al carui rata are o durata de amortizare mai lunga decat durata de viata a achizitiei, iar asta se face cu incertitudinea ca "barbosul" mai capata un mandat, deci am fi lasati cu o mostenire "frumoasa". Tristi ar trebuii sa fie cei care s-au bucurat de autobuze si parada de ziua transportatorului.
0

#795 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2373
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 14 decembrie 2011 - 00:45

Vezi postareaGygyman6, la 13 decembrie 2011 - 23:53, a spus:

La asta sunt ei deja imuni de ceva vreme, probabil niste iesiri in strada, si neplata taxelor iar face sa mai intoarca privirea spre problemele noastre. Eu unul nu sunt trist, tramvaiul are mare noroc pentru ca avem mare parte din linii intr-o stare buna si asta il scapa de desfiintare, daca situatia era alta... O sa sune absurd, dar eu laud decizia de respingere a imprumutului, dupa atatia ani de investitii in ce nu era neaparata nevoie acum pe ultima suta de metrii "gata luam tramvaie noi, modernizam depoul, facem muzei ,etc etc etc", cu un imprumut al carui rata are o durata de amortizare mai lunga decat durata de viata a achizitiei, iar asta se face cu incertitudinea ca "barbosul" mai capata un mandat, deci am fi lasati cu o mostenire "frumoasa". Tristi ar trebuii sa fie cei care s-au bucurat de autobuze si parada de ziua transportatorului.

Iti inteleg punctul de vedere. Dar fara intretinere..toata infrastructura se va face praf si pulbere (chiar..mai platim rate la acel imprumut pentru reabilitatea liniilor nu?) deci cea mai facila scuza va fi...nu mai ne permitem sa avem tramvaie..pentru ei..e o gramada imensa de fier vechi care trebuie valorificata..dupa care scoatem sinele..care si ele sunt fier..nu? si apoi reteaua electrica...si ne vom plimba cu maxi taxi sub forma de duba.... :(

Ma doare sufletul sa o spun...dar e inca o dovada ca din 1918 incoace..nimic bun si temeinic nu s-a facut. Ceea ce imperiul a construit..noi facem praf...zambind...

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 14 decembrie 2011 - 00:47

0

#796 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 14 decembrie 2011 - 16:48

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 13 decembrie 2011 - 23:45, a spus:

Daca primaria (orasul) decide ca are nevoie de tramvaie, sunt singurii care pot dispune de asemenea sume. RATT nu are cum sa achizitioneze vehicule la un pret atat de mare ca a unui tramvai nou.

Mi-e şi mie clar că achiziţiile noi se pot face doar de către administraţia oraşului.

Eu când ziceam de management mă gândeam exact la ce am şi spus - la deciziile de gestionare a parcului rulant actual, la nepăsarea faţă de starea autobuzelor scurte, la ritmul mult prea ridicat în care s-a tocat parcul de tramvaie, la deciziile cel puţin bizare care au condus la eliminarea unui mare număr de şoferi/vatmani, etc. Degeaba ar şi cumpăra Primăria tramvaie noi dacă ele ar fi hingherite ca actualele.
0

#797 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 14 decembrie 2011 - 20:49

http://www.tion.ro/p...e-casat/1027556

Parcul de tramvaie al RATT e bun de casat
0

#798 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 decembrie 2011 - 21:35

Eu nu pricep cum poate un consilier, indiferent de "culoarea" politica, sa voteze impotriva interesului comunitatii, ca doar nu primarul circula cu tramvaiul. Lovesti practic in electorat doar pentru ambitiile politice personale.... E posibil sa si pierzi electorat la faze din astea. :up_arow:
0

#799 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 15 decembrie 2011 - 00:12

"„În anul 2012 întregul parc de tramvaie al RATT va îndeplini condiţiile legale de casare. (…) Faptul că vrem să aducem tramvaie nu e ambiţia mea, nu mă pregătesc de alegeri ca să îmi fac campanie, e o necesitate”, a adăugat Ciuhandu."

BUUUUUULLLLL SHIIIIITTTT! si cu asta cred ca am spus tot!

"Cert este că unii aleşi au afirmat că au respins proiectul din cauză că nu au avut pur şi simplu timp să-l studieze, fiind puşi să ia decizii importante pentru oraş în grabă."

Nu au avut timp pentru ca ... Sa nu fiu inteles gresit, imi sustin in continuare comentariile de mai sus, dar cum adica nu au avut timp, pai de ce dracu sunt platiti sa nu aiba timp, si treaba asta nu e de azi de ieri, e de 4 ani deja daca nu ma insel, poate chear mai multi. Asa este cand alesilor li se dau masini personale, ii doare fix in .... de fraieri. Daca esti ales de comunitate trebe sa ramai in comunitate ca sa vezi care-i sunt problemele, plecarea din comunitate te dezlipeste de realitatea de pe teren.

PS: Tare poza cu primarul in tramvai, vad ca stie sa calatoreasca cu still in "tramvaiele casabile" !
0

#800 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 15 decembrie 2011 - 01:00

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 14 decembrie 2011 - 21:35, a spus:

Eu nu pricep cum poate un consilier, indiferent de "culoarea" politica, sa voteze impotriva interesului comunitatii, ca doar nu primarul circula cu tramvaiul. Lovesti practic in electorat doar pentru ambitiile politice personale.... E posibil sa si pierzi electorat la faze din astea. :up_arow:

Consilierii nu sunt vinovaţi. Ei execută ordinele primite de la "centru". Nu doresc să intru pe felia politică, dar devine din ce în ce mai evidentă ambiţia unui lider de partid-membru al unei uniuni, aceea de a pune ţara pe butuci (de parcă mai era nevoie!!!) atât în plan intern, cât şi în cel extern, cu scopul de a demonstra cât de incapabilă este actuala guvernare, şi cât de mult lapte va curge lângă miere atunci când el va ajunge preşedinte.
În plan local, domnul Robu una vorbeşte la televizor, iar alta pune în practică.
Mă uimeşte pe undeva, atitudinea lui Ciuhandu, ştiută fiindu-i aglutinarea la cauza "alianţei bunului simţ". A se vedea episodul 'decembrie 2009'.
0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »

2 useri citesc topicul