STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#761 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 noiembrie 2011 - 13:57

Eu zic ca piata macazelor nu este asa diversificata , nu e ca si cum ai incerca sa cumperi o pereche de pantaloni .
0

#762 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 04 noiembrie 2011 - 14:37

Nu cred ca s-a ales un sistem anume. S-a organizat o licitatie pentru macaze noi, performante si cu astea ne-am ales. (Parerea mea. Nu cunosc amanunte privind achizitia sau licitatia respectiva)
0

#763 Useril este offline   manu vatmanu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 352
  • Inregistrat: 08 aprilie 10
  • Locatia:TIMISOARA
  • Interese:PASIUNEA MEA TRAMVAIELE

Postat 04 noiembrie 2011 - 21:51

Adevar crunt este ca daca in viitoru apropiat nu se aduc piese si sa angajeze oameni pentru ca cu o echipa din 8 oameni la intretinerea macazelor nu se face fata .Acuma doi ani eram si 10 pe tura acuma 2 ajunge suntem si asa prea multi ce dracu lasa sa umple birourile cu marionete acolo se poate angaja .De cand este director domnu X nu a venit sa ne intrebe daca este bine merge treaba fostu domn director Stanescu ne-a vizitat echipa de macaze de 3 ori .Dar nu are rost sa imi bat gura degeaba ca pe cei mari ii :D :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: .Pacat ca am ajuns unde suntem si ma repet taiem defrisam dam oameni afara umblam dupa comisioane Jaf la drumu mare si nepasare :nervos:
0

#764 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 17 noiembrie 2011 - 23:32

Vezi postareamanu vatmanu, la 04 noiembrie 2011 - 21:51, a spus:

Adevar crunt este ca daca in viitoru apropiat nu se aduc piese si sa angajeze oameni pentru ca cu o echipa din 8 oameni la intretinerea macazelor nu se face fata .

Nici daca il trimitem pe dl Direct adjunct? :rad_masa: ca nu am mai auzit de el de cand a fost pus pe aceasta noua functie. Inca imi aduc aminte titlul acelei stiri "Ratt trimite 300 de angajati in somaj dar angajeaza un director adjunct", parca asa era din cate imi aduc aminte.

Iata un post pe un blog care l-am gasit intamplator, cred ca va intereaseaza subiectul pentru ca se vorbeste despre fostul depou Take Ionescu. Link Blog

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 19 noiembrie 2011 - 01:00

0

#765 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 19 noiembrie 2011 - 00:31

Citeaza

Fiecare dintre cei prezenti a venit cu cate o propunere, unele realiste si foarte usor de pus in practica, altele futuriste si utopice. Una dintre cele mai realizabile initiative a venit din partea lui Ionut Naslau, director adjuct al RATT care a propus ca Regia pe care o conduce sa incerce sa atraga turisti printr-un tur inedit in tramvai.

“Un prim obiectiv ar fi realizarea unui tur in zona Gradinii Zoologice, Padurea Verde si Muzeul Satului in asa fel incat primul tramvai tras de cai din Europa sa recircule pe acest traseu. Liniile cale vechi stau la RATT in depozit, asa ca s-ar putea realiza“, a declarat Naslau.

Acesta a mai promis ca in maximum un an, la RATT turistii vor putea vizita si un muzeu al Regiei de Transport in Comun.

Sursa: Opinia Timisoarei.ro
0

#766 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 25 noiembrie 2011 - 16:19

Liberalul Ionut Nasleu, directorul adjunct de la RATT, si-a dat demisia din functie! Afla aici de ce!

Articol complet: OpiniaTM

Imi plac declaratiile facute de Nasleu , si eu si cativa colegi de forum am ajuns la concluzia ca domnul Goia doar promite frumos ; nu vreau sa generalizez , dar daca unor forumisti care au cerut o monografie nu s-a tinut de promisiune ce sa mai zic de toate celalante .
Pe cand si Goia ?
0

#767 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 noiembrie 2011 - 16:23

Viva la revolutione.... :lol:
0

#768 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 25 noiembrie 2011 - 18:23

Vezi postareaRaoul94, la 25 noiembrie 2011 - 16:19, a spus:

Pe cand si Goia ?

Goia nu va plecat de la Ratt decat atunci cand se va schimba primarul, cred ca e evident acum de ce este el acolo, ca sa taca si sa execute, un fel de "lup paznic la oi". Cat despre dl director adjunct ce sa zic, imi cam retrag unele din cuvintele pe care le-am adresat in trecut impotriva lui dar nu pe toate, daca omul dorea sa faca ceva putea bine merci sa anunte presa si sa spuna carei problema, o presiune mediatica, sunt sigur ca mai aducea la suprafata adevarata fata a situatie de la Ratt, si in aceste circumstante cred ca se mai rezolvau din probleme.
0

#769 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2011 - 19:46

Vezi postareaRaoul94, la 25 noiembrie 2011 - 16:19, a spus:

... dar daca unor forumisti care au cerut o monografie nu s-a tinut de promisiune ce sa mai zic de toate celalante .

Vazand cat costa un simplu calendar (similar cu cel de anul trecut), nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa tiparirea unei monografii... :lol:
S-a dorit tiparirea unui calendar cu 12 fotografii (erau pregatite deja), cate una pentru fiecare luna din an, dar pretul cerut de tipografii era aberant, de aici decizia de a pastra formatul de anul trecut.
0

#770 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 25 noiembrie 2011 - 21:34

Florin , era vorba de ultima monografie . Pentru ca am aflat de Ziua Transportatorului Local de la un angajat din cadrul regiei ca ultima monografie ( pe care o stiu forumistii ) este cam eronata , avand ceva greseli . Iau ultima monografie tiparita ( din '95 - '96 daca nu ma insel ) este 100 % " accurate " .
0

#771 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 noiembrie 2011 - 21:54

Ultima e din '99, dar e foarte greu de gasit. (la fel si cea din '94)

P.S. Scuze, nu stiu de ce am inteles eu ca te refereai la editarea si tiparirea unei noi monografii. :lol:
0

#772 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 25 noiembrie 2011 - 22:53

E monografia din '99, al carui exemplar (unul dintre ele) se afla in biroul Relatii cu publicul :lol:
0

#773 Useril este offline   Illes Mihai 

• Moderator: Restaurare Tramvaie
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 08 aprilie 08
  • Locatia:R.A.T.T. - Serviciul Tehnic

Postat 26 noiembrie 2011 - 15:28

Vezi postareacseh_17, la 25 noiembrie 2011 - 22:53, a spus:

E monografia din '99, al carui exemplar (unul dintre ele) se afla in biroul Relatii cu publicul :lol:

Acum doi ani mai existau sute de exemplare din monografia '99 la magazia nr.1 al RATT.
Poate, mai sunt şi acum ...
Eu dispun de 2 exemplare în plus. Le ofer forumiştilor cei mai iuţi de picioare care se prezintă săptămâna viitoare la Serviciul Tehnic.
Cu stimă,
Mihai Illes
0

#774 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 26 noiembrie 2011 - 15:35

Multumim domnul Illes ; Unul dintre noi , Eu , Cristi sau Viktor ne vom prezenta sa luam un exemplar .

Primim ajutor de unde nu ne asteptam :lol:
0

#775 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 27 noiembrie 2011 - 17:28

Ma ofer sa o scanez si sa o trimit pentru forum.
0

#776 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 noiembrie 2011 - 21:18

Le-am luat deja Cosmine, rezolvam noi intre noi.
0

#777 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 28 noiembrie 2011 - 09:07

Ce rapizi ati fost! :naughty1:
0

#778 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2011 - 14:46

Am fost azi pe la ora 11 la dl. Illes si mai avea o monografie pe masa. Nu am fost inspirat sa-l intreb daca e a lui sau e tot pentru voi. :no:
0

#779 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850

Postat 05 decembrie 2011 - 20:46

Aici se explica ce s-a intamplat azi :

http://www.tion.ro/c...-sinaia/1022661
0

#780 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 05 decembrie 2011 - 21:18

Incep problemele electrice .. nu e de bine.

Nu-mi dau seama cat de aproape de adevar e omul asta, dar daca e ...

Citeaza

Substatiile de redresare si transformare : Aici este situatia cea mai prapastioasa desi aceste substatii, in numar de 9, reprezinta inima transportului electric. La un necesar de 46 angajati, calculati in baza normativelor aflate in vigoare, in cadrul substatiilor au ramas 7 angajati.

Practic pentru a se opri transportul cu tramvaiele este suficient aprirea a maxim 2 substati de transformare redresare.

Substatiile de redresare au vechimi cuprinse intre 50 si 25 de ani avand ca producatori doua firmae care s-au desfintat. Pentru a avea o functionare cat de cat normal, intr-o lipsa acuta de piese de schimb este absolute obligatoriu efectuarea riguroasa a reviziilor si intretinerilor prevazute in normative. Parca ca un element al HAOSULUI, goia a dat afara oameni. Rezultatul este ca de peste 18 luni nu s-a mai facut nici o intretinere planificata la nici o substatie. Singurele actiuni care s-au realizat au fost interventii in regim de urgent pentru inlaturarea unor avarii. Rezultatul este ca in orice moment pote sa apara un eveniment care sa duca la inchiderea oricarei substatii de redresare. Ce masuri a luat goia : atelierul de substatii nu mai exista.

http://transportulin...respectata.html

Aceasta postare a fost editata de dAImon: 05 decembrie 2011 - 21:20

0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41