STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#541 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 10 martie 2011 - 20:18

Aici trebe sa va contrazic. Stiim cu totii ca RATT "a cedat" M-urile de la Mosnita, Superimposerului... Si vazundu-le chiar merge treaba...

Mie imi miroase a putina politica aici. RATT "a aruncat" aceasta pastila cu M, ca sa testeze ruta. Merge, se tretrage, lasa loc la altii, lumea se obisnuieste, apoi revine pune tramvai, un tarif considerabil mai mic ca si "impostorii" si castiga.

Daca este asa, mai este si lume cu cap la RATT! :no:

SI vom asista la ceva gen Ghioroc (Arad)
0

#542 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 10 martie 2011 - 20:32

Cum RATT "a cedat"? Atunci a fost ca Primaria Mosnitei nu a mai platit parca. :no:
0

#543 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 10 martie 2011 - 23:58

Un amarat de autobuz nu a tinut. Acum vor sa faca ditamai proiectul cu linie de tramvai si toate cele. Vorba lui Wegmann...
0

#544 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 11 martie 2011 - 00:36

Eu sunt pentru extinderea transportului electric. Insa in acest caz mi se pare cam SF. Parerea mea personala. Teoretic putem extinde tramvaiul pana la Mosnita, Sag, daca vreti si pana la Novi Sad; practic nu exista resurse sa intretii nici macar tramvaiul in oras. Sa vad eu finantarea care include si tramvaie noi. Cele existente in curand vor fi "out of the game".
0

#545 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 11 martie 2011 - 12:02

Vezi postareadAImon, la 10 martie 2011 - 19:37, a spus:

Apropo, s-a discutat ceva despre linia 3 la intalnirea forumului. N-am retinut exact, se pleaca cu reabilitarea dinspre FzB? Parca spunea dl. Adi Sarb ca odata terminat tronsonul acela pana la Liceul Auto, lucrarea de la Auto la Alfa e banala.

A retinut cineva concret?

In rezumat este exact ceea ce ai retinut si tu. Atata doar ca pentru tronsonul FZB - Liceul Auto se cauta finantare, deci acest tronson se afla intr-o faza mai avansata si poarta denumirea tehnica de T9, iar de la Liceul Auto pana la Alfa lucrurile au ramas ceva mai in urma, in faza de studiu si proiectare iar tronsonul este denumit T8. Am aflat si faptul ca linia de tramvai va fi pozitionata tot pe langa CF pe Ardealului desi prin presa citisem ca va fi pozitionata central inclusiv pe Ardealului. In orice caz pe Ioan Slavici va fi pozitionata central pe axul drumului. Dar si dl. Adrian Sarb a spus ca nimic nu este batut in cuie pe T8 si sa nu le luam ca informatii certe. Cam atat in plus din ce am retinut eu...
0

#546 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 24 martie 2011 - 11:53

Politistii din Timisoara au impiedicat un sofer de autobuz de la RATT sa urce baut la volan

Vatmanii și șoferii de autobuze de la Regia Autonomă de Transport Timișoara (RATT) au fost întâmpinați, miercuri dimineața, la ieșirea din depouri, de polițiștii de la Rutieră. Agenții de circulație le-au controlat actele și i-au pus să sufle în etilotest, descoperind că un conducător auto era cât pe ce să plece la drum după ce a consumat băuturi alcoolice.

Un angajat al RATT s-a ales cu dosar penal după ce etilotestul a indicat o valoare de 0,49 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, le-a spus polițiștilor că a băut marți seara și nu a mai mâncat după aceea. Nu a fost iertat însă, iar gestul său va fi analizat de conducerea RATT. „Se va constitui o comisie de anchetă. Noi nu tolerăm un asemenea comportament. Din punctul meu de vedere, vom lua măsuri drastice, atât împotriva șoferului, cât și a celor care i-au permis să iasă pe traseu fără a-l verifica conform procedurilor interne. Nu putem pune în pericol viața călătorilor”, ne-a declarat Ionuț Nasleu, director adjunct al RATT.
Polițiștii de la Rutieră au făcut controale miercuri dimineață atât la ieșirea din depoul din zona Dâmbovița, cât și la cea din Calea Buziașului. „Au fost controlați 32 de vatmani și 9 șoferi de autobuze. S-au verificat actele acestora și dacă au consumat băuturi alcoolice”, ne-a spus comisarul Dumitru Domășnean, șeful Poliției Rutiere Timișoara.
Dacă va fi găsit vinovat în instanță, șoferul de autobuz prins băut riscă între 2 și 7 ani de închisoare.

sursa : tion.ro
0

#547 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 25 martie 2011 - 19:49

Nasol! Îl cunosc pe împricinat, şi ştiu că este un om de bază în RATT. Pe vremea când era mecanic, a montat de unul singur motorul pe un autobuz. Conducea şi moto-stivuitorul, strângea şi şuruburile, alternativ. Este un tip foarte harnic şi foarte capabil. A greşit, asta e!
Pe de altă parte, sunt convins că reporterii de la Tion sunt profund dezamăgiţi pt că poliţia a prins doar un singur contravenient. Anul trecut, plângeau în pumni în urma unei razii asemănătoare, în urma căreia nu a fost depistat niciunul.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 25 martie 2011 - 19:57

0

#548 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 25 martie 2011 - 20:23

Vezi postareaemilut, la 25 martie 2011 - 19:49, a spus:

Nasol! Îl cunosc pe împricinat, şi ştiu că este un om de bază în RATT. Pe vremea când era mecanic, a montat de unul singur motorul pe un autobuz. Conducea şi moto-stivuitorul, strângea şi şuruburile, alternativ. Este un tip foarte harnic şi foarte capabil. A greşit, asta e!
Pe de altă parte, sunt convins că reporterii de la Tion sunt profund dezamăgiţi pt că poliţia a prins doar un singur contravenient. Anul trecut, plângeau în pumni în urma unei razii asemănătoare, în urma căreia nu a fost depistat niciunul.

Sunt convins ca orice om poate gresi. Si pe de alta parte "reporteri" gen tion..agenda..can can...cauta senzationalul...pentu ei..good news is no news...asa ca e o prostie sa incriminam o categorie intreaga de oameni pentru "caderea" unuia singur.

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 25 martie 2011 - 20:23

0

#549 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 26 martie 2011 - 13:48

Se pare ca cetatenii din Cartierul Dacia sunt nemultumiti de serviciile RATT :04:

Citeaza

Timisorenii sunt nemultumiti ca tramvaiele circula prea rar in zona lor. Un cetatean a afirmat ca a asteptat chiar si 25 de minute dupa un mijloc de transport in comun. „Cum se poate sa stai intr-o statie de RATT si sa scrie 25 de minute pe panou? In 25 de minute ajungi la Paris domne’! Iar dimineata sa spele si ei tramvaiele cand le scot din depouri, ca miroase ca-n grajd! Boschetarii isi fac treaba acolo seara”, a precizat un cetatean.
Reprezentantii RATT spun ca un tramvai nu are cum sa intarzie atat de mult si ca asta se poate intampla doar la final de saptamana, cand intervalele orare sunt mai mari. Cat despre curatenie, purtatorul de cuvant al RATT, Cosmin Bradu, ne-a declarat ca mijloacele de transport in comun sunt igienizate in depou, inainte de iesirea in trafic.

„Adevarul este ca in ultima perioada ne confruntam cu mai multe acte de vandalism, incepand de la semnaturi in stilul graffiti si terminand cu tot felul de mazgaleli pe scaune. Se intampla in special la tramvaie. In ceea ce priveste igienizarea, de aceasta se ocupa angajatii nostri, care o fac mult mai bine decat firmele care s-au ocupat de acest aspect in trecut. De cele mai multe ori, problemele cu igiena apar pe traseu, moment in care nu putem retrage tramvaiele in depou pentru a le inlocui, pentru ca am da circulatia peste cap”, explica Cosmin Bradu.

Articol OpiniaTM : Follow Me
0

#550 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 martie 2011 - 16:47

Nu comentez aspectele din articol, dar ce "a afirmat un cetatean" suparat ca a asteptat 25 de minute este considerata opinia unui cartier intreg? Am inteles ca Basescu sau Udrea se considera "tara" dar nici chiar asa...
0

#551 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 26 martie 2011 - 18:39

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 26 martie 2011 - 16:47, a spus:

Nu comentez aspectele din articol, dar ce "a afirmat un cetatean" suparat ca a asteptat 25 de minute este considerata opinia unui cartier intreg? Am inteles ca Basescu sau Udrea se considera "tara" dar nici chiar asa...

As vrea si eu un bilet la avionul sau mtc ul care ma duce in 25 de minute la Paris.... :04:
0

#552 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 martie 2011 - 18:59

Si sa te coste doar 2 lei...
0

#553 Useril este offline   Dr2005 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 1403
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bucuresti, Sector 6 - Drumul Taberei

Postat 26 martie 2011 - 19:47

Să fie fericit cu 25 de minute, la noi în Ghencea (Bucureşti) uneori se circulă şi la 30 de minute: http://siteratb.ratb...7%20GHENCEA.pdf (11 NU mai circulă pe acolo, dar nu l-au scos de pe site), deşi reclamaţii sunt cu tona să se bage 11 înapoi sau altceva mai spre centru.

Desigur, avem alternativa autobuzelor, dar, de obicei, traficul arată cam aşa, deci mai bine stai 23-30 de minute la tramvai decât să stai într-un autobuz blocat.
Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Dr2005: 29 martie 2011 - 03:03

0

#554 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 27 martie 2011 - 13:15

Cu excepţia liniilor Expres, nu prea cred să existe astfel de frecvenţe. Poate doar la 21, 28, 32.
Înclin spre varianta în care un pensionar frustrat, aflat la andropauză, şi-a făcut o marotă din a reclama orice nu îi pică bine pe chelie. Cunoaştem genul!
0

#555 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 aprilie 2011 - 18:06

Comunicat de presa:

R.A.T.T. vă informează că circulaţia tramvaielor de pe liniile 4 şi 6 va fi întreruptă vineri seară 15.04.2011, începând cu ora 23:00, din cauza lucrărilor ce vor avea loc la linia cale pe tronsonul Balta Verde – Torontal.
Începând cu a doua zi, tramvaiele de pe liniile 4 şi 6 vor circula după programul normal.
0

#556 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 14 aprilie 2011 - 20:51

Presupun ca se mai sudeaza linia ici-colo, nu?
Apropo de asta, linia de pe acea portiune beneficiaza de revizii riguroase la intervale mici de timp? Linia mi se pare intr-o stare destul de proasta, iar la viteza cu care circula tramvaiele din aprox. 5 in 5 minute pe acolo ma face sa cred ca o deraiere este iminenta daca nu este intretinuta periodic.
0

#557 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 aprilie 2011 - 22:11

Nu am detalii despre lucrarile ce se vor efectua. :naughty1:
0

#558 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 aprilie 2011 - 20:21

Comunicat privind circulatia pe perioada vacantei scolare:

Citeaza

PENTRU CĂ SE APROPIE SĂRBĂTORILE DE PAŞTE ŞI ELEVI SUNT DEJA ÎN VACANŢĂ R.A.T.T. MODIFICĂ ORARELE PENTRU URMĂTOAREA SĂPTĂMÂNĂ.
AŞADAR, DE ASTĂZI 18 APRILIE PÂNĂ ÎN 25 APRILIE (INCLUSIV), MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN CIRCULĂ CU PROGRAM DE VACANŢĂ. ORELE EXACTE DE PLECARE LE GĂSIŢI PE TABLELE DIN STAŢII. DE MARŢI, 26 APRILIE REVENIM LA PROGRAMUL OBIŞNUIT.

SĂRBĂTORI CU BUCURII. HRISTOS A ÎNVIAT!

0

#559 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 18 aprilie 2011 - 20:32

"ORELE EXACTE DE PLECARE LE GĂSIŢI PE TABLELE DIN STAŢII."

La autobuze doar...
0

#560 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 aprilie 2011 - 21:04

Corect. Din punctul acesta de vedere nu s-a schimbat nimic. Oricum, mesajul este copy/paste. (sa nu se inteleaga ca eu emit aceste comunicate :) )
0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Ultima »

1 useri citesc topicul