STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#441 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 30 decembrie 2010 - 18:45

Nu am primit niciun anunt privind un program special de circulatie. Daca primesc, normal ca o sa va anunt.
0

#442 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 30 decembrie 2010 - 19:09

Se va circula normal, pana la 00.
0

#443 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 30 decembrie 2010 - 23:24

Asa e orar revelion
0

#444 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 31 decembrie 2010 - 02:27

Vezi postareaalecs, la 30 decembrie 2010 - 23:24, a spus:

Deci e ora 2:26 Si Rad Ca un Drogat... Scuzati-mi expresia ... Dar nu ai cum sa razi de cometariile lasate la acel articol , si te mai miri de ce suntem Romani . Gata Cu Offtopic-ul .
0

#445 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 31 decembrie 2010 - 03:16

Mă bucur că-ţi plac cititorii tipici TiON :(
0

#446 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 31 decembrie 2010 - 13:30

Citeaza

RATT s-a razgandit: putem calatori cu tramvaiul spre 2011!

Dată fiind seria de manifestări organizate pentru timişoreni cu ocazia Revelionului, circulaţia mijloacelor de transport în comun în ultima zi a anului a fost prelungită în Timişoara, din dispoziţia primarului Gheorghe Ciuhandu, până după miezul nopţii. Iniţial, RATT anunţase că vehiculele nu vor circula de Revelion.

Cu toate că iniţial tramvaiele, troleibuzele şi autobuzele ce aparţin de parcul de vehicule al RATT urmau să se afle pe traseu în 31 decembrie până la ora 24, programul de funcţionare a fost prelungit până dincolo de trecerea dintre ani, la ora 1.30 din prima zi din 2011.

„Dispoziţia primarului prelungeşte circulaţia pe mai multe linii, astfel încât timişorenii vor putea călători în noaptea de Revelion cu autobuzele de pe liniile 33, 40 şi Expres 7, troleibuzele 11, 14, 16, 17 şi 19, respectiv tramvaiele de pe liniile 1, 2, 4 şi 8”, anunţă reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Timişoara.

Pe 1 ianuarie, ultimul tren în cazul acestor linii va circula astfel până la ora 1.30, urmând ca mijloacele de transport în comun să iasă din depouri şi garaje la ora 5, urmându-şi traseul conform unei zile obişnuite de lucru.

Pe data de 2 ianuarie tramvaiele, autobuzele şi troleibuzele vor circula după programul zilelor de duminică.
Sursa:tion.ro

0

#447 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 31 decembrie 2010 - 13:52

Iarasi revolta calatorilor au avut efect?! :(

Aceasta postare a fost editata de Visor: 31 decembrie 2010 - 15:20

0

#448 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 31 decembrie 2010 - 14:37

se pare ca da ! revolta "a " avut efect..desi revolta poate este un termen prea "dur". imi pare bine ce nemultumirile si problemele seziate pe acest forum chiar trezesc atentia celor responsabili, si ca se incearca macar corectarea lor.
0

#449 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 31 decembrie 2010 - 15:02

:( Atentie insa, am vazut pe ziare.com ca scrie cum ca s-ar circula pana la ora 4. Corect este ca se circula pana la 1:30.
Cititi si pe pagina RATT, informatia confirmata de catre dispeceratul central.
0

#450 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 31 decembrie 2010 - 15:13

Vezi postareaBogdanTm, la 31 decembrie 2010 - 14:37, a spus:

se pare ca da ! revolta "a " avut efect..desi revolta poate este un termen prea "dur". imi pare bine ce nemultumirile si problemele seziate pe acest forum chiar trezesc atentia celor responsabili, si ca se incearca macar corectarea lor.

Nu am fost rautacios. Am zis-o in spirit de gluma, dar se pare ca pentru unii trebuie sa precizez acest lucru cu mentiunea la inceput "[Gluma]". Totusi, eu nu stau sa-ti arunc greselile in fata, chiar daca scrii cu litere mici la inceputul propozitiilor.
0

#451 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 31 decembrie 2010 - 18:42

Sunt curios daca se vor monitoriza incasarile incepand de la ora 18 incolo sau se va merge (circula) pe minus, pe paguba. Dupa parerea mea, majoritatea vor face blatul mai ales spre miezul noptii. Nu stiu de ce dar iarasi am impresia ca primarul a luat o masura populista pe buzunarul RATT-ului...
0

#452 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 31 decembrie 2010 - 18:47

Totusi un oras de marimea noastra trebe sa aiba macar cateva vehicule, chiar daca gratis (din pacate)... Controlori nu poti totusi sa scoti pe traseu... :(
0

#453 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 31 decembrie 2010 - 22:31

Totusi, de ce sa nu poti scoate si controlori? Asa cum vatmanii si soferii muncesc, si ei pot sa o faca, chiar si insotiti de 'politia comunitara" sau cum s-o mai numi acum. In fond este o zi ca oricare alta din an, nu vad de ce ar trebui mers "pe blat".

Ca si experienta personala, pot spune ca anul trecut am petrecut anul nou la Budapesta, in partea istorica a orasului. Petrecerea s-a terminat in jurul orei 2 dimineata...si ningea ca in povesti. Am plecat spre hotel cu autocarul, si la iesirea din zona istorica soferul a achitat taxa de parcare paznicului care a ridicat bariera. Acolo nimeni nu considera ca noaptea de anul nou trebuie folosita ca pretext pentru parcarea gratuita. Desigur ca dimineata de 1 ianuarie..peste cateva ore..am fost treziti de zgomotul tomberoanelor golite de salubritate..care muncea CA SI IN ORICE ALTA ZI. Dar...acolo e alta..tara...alta ..LUME.

P.S. desi ninsese abundent toata noaptea, dimineata toate strazile erau dezapezite si pus nisip pe trotuare...performanta pe care primaria noastra nu reuseste sa o atinga in nici o iarna.
0

#454 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 01 ianuarie 2011 - 01:31

Vezi postareacseh_17, la 31 decembrie 2010 - 18:47, a spus:

Totusi un oras de marimea noastra trebe sa aiba macar cateva vehicule, chiar daca gratis (din pacate)... Controlori nu poti totusi sa scoti pe traseu... :crazy:

N-ar trebui scosi controlorii, doar calatorii ar trebui sa aibe simtul civic mai "dezvoltat" dar inca nu e cazul... in logica pe care ai expuso ar trebui si curentul sa fie gratis macar cateva ore in aceasta noapte, telefonia sa fie gratis, gunoiul sa se ridice gratis de revelion, apa gratis, caldura gratis, etc.,...ori nu cred ca asa stau lucrurile....
0

#455 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 01 ianuarie 2011 - 02:53

Nu va plangeti! La noi ultimul autobuz a circulat scurt dupa miezul noptii. Pana la 4 e pauza. In schimb pompierii (stau vizavi de ei) pana acum au iesit de patru ori. Si salvarea circula intr-o veselie.

LE: Rectific. Chiar acum (02:05) a oprit unul in fata casei. Metropolitan chiar. Alea orasenesti insa nu circula inca.

Aceasta postare a fost editata de Wegmann: 01 ianuarie 2011 - 03:58

0

#456 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10

Postat 01 ianuarie 2011 - 11:08

Vezi postareamile, la 01 ianuarie 2011 - 01:31, a spus:

N-ar trebui scosi controlorii, doar calatorii ar trebui sa aibe simtul civic mai "dezvoltat" dar inca nu e cazul... in logica pe care ai expuso ar trebui si curentul sa fie gratis macar cateva ore in aceasta noapte, telefonia sa fie gratis, gunoiul sa se ridice gratis de revelion, apa gratis, caldura gratis, etc.,...ori nu cred ca asa stau lucrurile....

Perfect de acord. Cu menţiunea că, simţul sau spiritul civic ( :crazy: ) nu se găseşte pe tarabe, la vânzare. El trebuie inoculat prin măsuri dure, aplicate cu stricteţe. Nici nemţii şi nici britanicii, nu s-au născut posesori de civilitate. Lor, aceasta le-a fost impusă pe diferite căi, printre care şi cea administrativă, până le-a devenit o a doua natură. La români noţiunea de 'deontologie cetăţenească' lipseşte din cauza lipsei de coerciţie, a aplicării mot-a-mot a legislaţiei (aşa cum e ea) de către autoritate.
În ce priveşte circulaţia mtc-urilor în noaptea dintre ani, personal o consider o mare tâmpenie, iar iniţiativa lui Ciuhandu, o făcătură de cea mai pură speţă electorală. Între orele 0:00 şi 5:00 nimeni nu se plimbă prin oraş. Toată lumea "râde, cântă şi dansează" în locurile în care îşi petrece revelionul. Cei care au ales să colinde coclaurii şi-au asigurat din timp trotinetele necesare şi nu stau prin staţii dârdâind la mila primăriei.
Da, măsura este una binevenită în noaptea de înviere, dar acum (mă repet), este o idioţenie.
UN AN NOU FERICIT

0

#457 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 ianuarie 2011 - 12:32

Nu stiu ce a organizat primaria in Piata Operei, dar cred ca doar pentru cei care au fost sa sarbatoreasca acolo trecerea in noul an era toata agitatia aceasta. Nu stiu totusi cati au fost acolo pe un frig de -8°C. :crazy:
0

#458 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10

Postat 01 ianuarie 2011 - 13:22

Domnule Florin, nu cred că cei care (dacă) au frecventat Piaţa Operei astă noapte s-au lăsat fără mijloace de locomoţie. De asemenea, nu cred ca acele persoane să se fi bizuit pe mijloacele de transport în comun pt peregrinările nocturne.
UN AN NOU FERICIT şi plin de satisfacţii!!!

Aceasta postare a fost editata de emilut: 01 ianuarie 2011 - 13:27

0

#459 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 01 ianuarie 2011 - 17:48

Ba am fost optimist pe final de an 2010 :/ Față de anunțurile de „ultimul tren pe liniile 33, 40, E7, 11, 14, 16, 17, 19, 1, 2, 4, 8 va circula pe 1 ianuarie până la ora 01:30” aș zice că retragerile s-au făcut mai devreme. Putem știi doar dacă ne uităm în jurnale.

La mulți ani! :crazy:
0

#460 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 ianuarie 2011 - 18:38

Totusi, am in rapoarte vehicule (am studiat autobuzele, de exemplu) care au ajuns in garaj la 2:40 (de exemplu 41632), si cateva care au intrat in garaj in jurul orei 1:45 (exemplu ADF). Din pacate pot vedea aceste date doar pentru vehiculele care azi nu au mai fost planificate.
0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »

2 useri citesc topicul