dAImon, la 29 iunie 2010 - 09:59, a spus:

Cand a venit dl. Goia in urma cu un an - doi la carma RATT-ului, scriam undeva pe forum ca obiectivul sau este sa reduca transportul electric (asa auzisem pe la vecini). Se pare ca isi indeplineste obiectivul mai repede decat se astepta el insusi fiind ajutat din plin de CRIZAntema. Din 11 linii de tramvai existente atunci, mai avem 8 sau 7.5, ca nici nu stiu cum sa mai calculez. A inceput intai cu tramvaiele (cu linia 3 m-a atacat direct si personal) pentru ca reprezinta segmentul cel mai greu de desfiintat, urmeaza firobuzele, linia 13 fiind o strutocamila, adica avem fire dar mergem cu autobuzul de atata amar de vreme, aici contribuind si primaria prin nerefacerea optima a carosabilului pe Closca sau o fi doar un pretext pentru a nu reintroduce firobuzele. Deasemenea, nerealizarea nici pana in ziua de azi a "buclei" de pe Lidia (o distanta de cca 280 - 300 m) intre 15, 19 si 16 ma face sa cred ca nici nu se va realiza vreodata, eventual se va desfiinta ori 15 ori 19 pe "perioada vacantei", probabil din 15 iulie incepand, cu anunt in 14 iulie.
Aceasta este varianta in care cred 60 %, iar 40 % cred ca dl. Goia vrea sa faca totusi ordine la RATT chiar daca aceasta ordonare a lucrurilor este uneori dureroasa si greu de inteles in anumite momente. Nu stiu daca va reusi, nu stiu daca nu i se vor pune piedici, ramane de vazut...iar scumpirea biletelor era necesara...
Ii acord acesti 40 % credit in urma anunturilor de restructurare a Ratt cu conditia sa se si infatuiasca cele enuntate iar reducerile sa fie pe criterii obiective si nu subiective, cei disciplinati, "profesionisti" si harnici sa ramana, "comentatorii" sa plece, ...simplu...