STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#2021 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 septembrie 2015 - 11:46

Vreun anunt ca azi sunt deviate tramvaiele prin Balcescu? azi dimineata 4 circula prin Balcescu si la fel cred ca si alte linii pentru ca am mai vazut vagoane solo (posibil de pe 1 si 2) cu fituica in geam cu textul "circula deviat".
0

#2022 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30186
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 04 septembrie 2015 - 14:44

A fost o problema in centru si circulatia era blocata. Mai multe nu stiu, decat ca nu au fost devieri planificate.
0

#2023 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 04 septembrie 2015 - 18:39

Asta explica multe atunci :).
0

#2024 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 septembrie 2015 - 20:20

Chiar sunasem la dispecerat sa intreb pentru Andrei pe unde circula Armonia si ei mi-au spus ca au o problema in centru, altfel nu aflam nici eu.
0

#2025 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 septembrie 2015 - 21:30

Citeaza

R.A.T.T. anunţă că începând cu data de 14 septembrie 2015, autobuzele care circulă pe linia 22 vor opri în mai multe staţii noi pentru o mai bună legătură cu liniile de troleibuz 15 şi 16, Expres 2 şi Expres 7. Noile staţii vor fi pe strada Pestalozzi, Bulevardul Corneliu Coposu, strada Traian Grozăvescu şi la Pasajul Michelangelo. În aceste staţii vor opri şi mijloacele de transport de pe liniile 15, 16, Expres 2 şi Expres 7.
În aceste condiţii, staţiile de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989, Bastion (strada Hector), strada Take Ionescu şi strada Nicolae Flipescu vor fi anulate.
Traseul liniei 22 va fi următorul: strada Albăstrelelor – Calea Moşniţei – strada Câmpului – strada Iosif Vulcan – strada Andrei Şaguna – strada Iepurelui – strada Pestalozzi – Bulevardul Corneliu Coposu – strada Michelangelo – Bulevardul I.C. Brătianu – strada Nicolae Grozăvescu – Bulevardul Mihai Eminescu şi retur.

Pe site e si harta adusa la zi.
0

#2026 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1095
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 11 septembrie 2015 - 22:28

Nu ar trebui si harta cu transportul electric updatata, in sensul ca la Grozavescu se intalnesc troleele si cu 22?
0

#2027 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 septembrie 2015 - 11:45

Asta e faza a doua, dar cred ca voi desena si continuarea liniei 14, pana in Dumbravita.

De luni, cateva linii de autobuz vor avea grafice noi. Maine le voi incarca si pe site. Liniile cu grafice noi sunt 3 si E3, E7, E8 si 22.
0

#2028 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 12 septembrie 2015 - 13:55

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 11 septembrie 2015 - 21:30, a spus:

Pe site e si harta adusa la zi.

O mica corectie, din cate am inteles din anunt acesta ar fi traseul liniei 22:
Imagine atasata: 22.JPG
si pe harta ar fi cam asa (linia intrerupta):
Imagine atasata: 22 map.JPG
1

#2029 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 septembrie 2015 - 17:42

Ok. La sugestia ta, o sa redesenez traseul.
0

#2030 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 septembrie 2015 - 18:44

Ne lauda in "Monitorul Primariei" :coolspeak: Imagine atasata: 20150913_182050.jpg
4

#2031 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 septembrie 2015 - 18:45

Citeaza

În cadrul săptămânii mobilității RATT invită timișorenii la plimbări gratuite cu două dintre cele mai noi modele de travamvaie: Armonia și TramTur (vagonul restaurant). În zilele de 17, 21 și 22 septembrie cine va călătorii cu tramvaiul Armonia nu va avea nevoie de bilet compostat sau de abonament.
Pentru zilele de sfârșit de săptămână, din 18 până în 20 septembrie, punem la dispoziția grupurilor organizate vagonul restaurant (TramTur). Acesta are o înfățișare diferită la exterior, iar în interior are același mobilier modern, monitoarele, precum și sistemul de sonorizare/climatizare.
Cursele vor avea loc în 18, 19 și 20 septembrie de la ora 16.30 până la ora 17.30. Tramvaiul va pleca din Piața Libertății și va înconjura zona Cetate, actualul traseu al liniei 6*.
Locurile disponibile în vagon sunt în număr de 30 de aceea este nevoie de rezervare pe adresa de e-mail muzeu.transport@ratt.ro. Se pot înscrie doar grupurile organizate, de minimum 15 persoane până în 17 septembrie.
Săptămâna mobilității este un eveniment european care încurajează utilizarea mijloacelor de transport nepoluante: biciclete, role, transport electric precum și a mersului pe jos pentru sănătatea personală și un aer mai curat. RATT încurajează șoferii să profite de această ocazie pentru a face o plimbare cu noile tramvaie puse gratuit la dispoziția doritorilor.

*Traseul liniei 6: Piața Libertății, Piața 700, Catedrala Mitropolitană, Piața Maria, Piața Bălcescu, Banatim, Piața Traian, Prefectură, Piața Libertății.

0

#2032 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 septembrie 2015 - 19:15

Citeaza

R.A.T.T. anunţă că în data de 20 septembrie timp de două ore în intervalul orar 12:00 – 14:00, cu ocazia „Săptămânii mobilităţii europene”, vor fi modificate mai multe trasee, după cum urmează:
Linia 16: strada Cluj – Piaţa Leonardo da Vinci – Bulevardul Michelangelo – strada Grozăvescu şi retur (troleibuzele de pe această linie nu vor circula pe Bulevardul Vasile Pârvan, strada 20 Decembrie şi Bulevardul I.C. Brătianu);
Linia E3: strada Cluj – Bulevardul Victor Babeş – bulevardul Mihai Viteazu – Splaiul Tudor Vladimirescu;
Linia E7: Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Regele Ferdinand – Piaţa Regina Maria;
Linia E8: strada Pestalozzi – Splaiul Nistrului – Bulevardul Revoluţiei – Bulevardul I.C. Brătianu – Bulevardul Michelangelo – Piaţa Leonardo da Vinci – strada Cluj – Bulevardul Victor Babeş – Bulevardul Mihai Viteazu – Piaţa Bălcescu;
Linia 22: autobuzele de pe această linie vor întoarce la sensul Pestalozzi.
De asemenea, în 22 septembrie, între orele 17:00 şi 19:00, troleibuzele de pe linia 16 vor circula de la strada Cluj – Piaţa Leonardo da Vinci – Bulevardul Michelangelo – Bulevardul I.C. Brătianu – strada Grozăvescu şi retur.

Saptamana mobilitatii ne impiedica... mobilitatea. :Facepalm_emote_gif:
1

#2033 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 octombrie 2015 - 19:44

RATT scoate pe traseu, incepand de maine, minibuzele electrice. Statiile sunt acestea:

Catedrala Mitropolitana, Facultatea de Electrotehnica, UVT, Pasaj Michelangelo, Pestalozzi, Parcul copiilor, I.C.Bratianu, Hector, Hotel Continental, P-ta Huniade, P-ta Regina Maria.

Transportul nu este gratuit, biletul costand 10 lei, dar fiind valabil pentru toate cursele din ziua respectiva (3 la numar)

Iata si modelul tablei de statie pe care l-am realizat (se vad aici si orele de plecare de la catedrala):

Imagine postata
0

#2034 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1095
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 02 octombrie 2015 - 21:52

Care minibuze? Cele 2 care stau de vreun an? Daca sunt altele, poate cineva sa puna poze?
0

#2035 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 octombrie 2015 - 23:05

Nu sunt altele. De acelea e vorba.
0

#2036 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 03 octombrie 2015 - 10:52

1) Pai acum au voie sa circule? Sau am pierdut eu niste informatii pe aceasta tema?

2) Sa pui in circulatie acum in prima decada din octombrie aceste minibuze deschise, mi se pare ... o prostie.
Chiar daca aceste zile sunt insorite, in mod cert vor veni zile cu temperaturi scazute si innorate...
0

#2037 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 octombrie 2015 - 11:23

Nu stiu daca statusul lor s-a updatat, dar eu tot cu numere provizorii le-am vazut. Probabil ca ceva s-a rezolvat (birocratic vorbind, ca alte modificari nu am vazut sa le fi facut), ca altfel nu le scoteam pe traseu.
0

#2038 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 octombrie 2015 - 18:08

Citeaza

05.10.2015 - Suspendare temporara statie
Datorită lucrărilor ce au loc la intersecţia Calea Buziaşului cu str. Matei Millo, se suspendă staţia de tramvai de pe linia 4 în sensul de mers spre str. Simens, până la finalizarea peronului din staţie. Astfel, pentru siguranţa călătorilor, coborârea şi urcarea în tramvaiul 4 se va face la staţiile limitrofe şi anume, staţia Electrotimiş şi I.O.T.

0

#2039 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6120
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 06 octombrie 2015 - 14:30

Dar exista oficial denumirea de Pasaj Michelangelo?!
Mai mult, a preluat RATT pentru statiile sale din zona pasajului din Piata LdV aceasta denumire?
0

#2040 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 octombrie 2015 - 19:01

Da, statiile noastre (de pe liniile E7, E8) poarta acest nume. Numele statiei este identic si in cazul statiilor de minibuz, acestea fiind comune.
0

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »

1 useri citesc topicul