mile, la 15 noiembrie 2014 - 09:05, a spus:
In cazul meu n-am spus nicaieri ca ma bucur ci sustin faptul ca decizia luata este una corecta si logica!...
Dupa parerea voastra, linia 40 ar fi trebuit sa aibe chiar doua statii in parcarea de la mall, la ambele intrari principale, la ambele capete ale mall-ului...
Chiar nu va dati seama ca mai mult merg pe jos cei care vin cu masina si o parcheaza in extremitatea parcarii decat cei care vin cu autobuzul si coboara la Galeria 1...
O singura retinere am privind aceasta masura, si anume cum va arata statia de la Galeria 1, ce spatiu fizic exista acolo pentru amenajarea unei statii...
Iar daca Iulian Dascalu isi dorea ca toate mtc-urile sau cat mai multe sa treaca pe la mall, atunci trebuia facut altfel proiectul, respectiv sa se intinda cu constructia peste sosea (Antenelor) catre Galeria 1 si atunci cei care coborau acolo intrau direct in cladire.
Iar daca se intindea pana la calea ferata, se putea face si o gara si astfel venea lumea cu trenul si intra direct in mall...
Iata, aducem usa mall-ului pana la statia de la Galeria 1...

Am scris ambii pentru ca initial dAimon nu era in enumeratie. Mea culpa.
Mesajul de mai sus il iau mai mult ca misto, decat serios, mai ales partea a II-a. Nu am specificat NICIUNDE ca vreau statia sa fie la usa mall-ului. Nimeni nu are pretentia sa fie basculat direct in mall din MTC. Daca citeati cu atentie am scris:Si vorba aceea, chiar nu zicea nimeni nimic, distanta in m cred ca fiind chiar mai scurta decat din vechea statie,, ceea ce este de altfel complet adevarat. Iar dupa am enumerat si motivele adevarate care ma deranjeaza.
Pe langa asta am mai vorbit de mai multe ori despre asta. RATT primea o suma de X pentru ca linia 40 sa treaca prin parcarea mall-ului. Daca intradevar suma era una decenta si de negrijat, de ce s-au renuntat asa usor la banii acestia?
Iar de ultima parte a mesajului meu de ce nu spuneti nimic? Pentru ca stim cu toti ca treburile se cam deplaseaza in aceasta directie cu manevra aceasta. Acuma se scot 2 statii pe motiv ca respectarea graficului este imposibila. (solutie de altfel tipic romaneasca. Vezi autostrazi. In tarile civilizate, vezi deal, il strapungi cu un tunel. La noi? Mutam tot dealul...) La fel si aici. Avem deficit la grafic, pai desfiintam 2 statii, nu ajustam graficul. Si daca totul merge perfect, scoatem si un varf de pe linie mai tarziu.