STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1821 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 15 noiembrie 2014 - 12:02

Vezi postareamile, la 15 noiembrie 2014 - 09:05, a spus:

"Ambii" inseamna intotdeauna DOI (2) iar tu (ne-)ai enumerat 3 (persoane)....

In cazul meu n-am spus nicaieri ca ma bucur ci sustin faptul ca decizia luata este una corecta si logica!...

Dupa parerea voastra, linia 40 ar fi trebuit sa aibe chiar doua statii in parcarea de la mall, la ambele intrari principale, la ambele capete ale mall-ului...

Chiar nu va dati seama ca mai mult merg pe jos cei care vin cu masina si o parcheaza in extremitatea parcarii decat cei care vin cu autobuzul si coboara la Galeria 1...

O singura retinere am privind aceasta masura, si anume cum va arata statia de la Galeria 1, ce spatiu fizic exista acolo pentru amenajarea unei statii...

Iar daca Iulian Dascalu isi dorea ca toate mtc-urile sau cat mai multe sa treaca pe la mall, atunci trebuia facut altfel proiectul, respectiv sa se intinda cu constructia peste sosea (Antenelor) catre Galeria 1 si atunci cei care coborau acolo intrau direct in cladire.

Iar daca se intindea pana la calea ferata, se putea face si o gara si astfel venea lumea cu trenul si intra direct in mall...

Iata, aducem usa mall-ului pana la statia de la Galeria 1...

Atasament mall 01.jpg

Am scris ambii pentru ca initial dAimon nu era in enumeratie. Mea culpa.

Mesajul de mai sus il iau mai mult ca misto, decat serios, mai ales partea a II-a. Nu am specificat NICIUNDE ca vreau statia sa fie la usa mall-ului. Nimeni nu are pretentia sa fie basculat direct in mall din MTC. Daca citeati cu atentie am scris:Si vorba aceea, chiar nu zicea nimeni nimic, distanta in m cred ca fiind chiar mai scurta decat din vechea statie,, ceea ce este de altfel complet adevarat. Iar dupa am enumerat si motivele adevarate care ma deranjeaza.

Pe langa asta am mai vorbit de mai multe ori despre asta. RATT primea o suma de X pentru ca linia 40 sa treaca prin parcarea mall-ului. Daca intradevar suma era una decenta si de negrijat, de ce s-au renuntat asa usor la banii acestia?

Iar de ultima parte a mesajului meu de ce nu spuneti nimic? Pentru ca stim cu toti ca treburile se cam deplaseaza in aceasta directie cu manevra aceasta. Acuma se scot 2 statii pe motiv ca respectarea graficului este imposibila. (solutie de altfel tipic romaneasca. Vezi autostrazi. In tarile civilizate, vezi deal, il strapungi cu un tunel. La noi? Mutam tot dealul...) La fel si aici. Avem deficit la grafic, pai desfiintam 2 statii, nu ajustam graficul. Si daca totul merge perfect, scoatem si un varf de pe linie mai tarziu.
0

#1822 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30187
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 noiembrie 2014 - 12:48

Parerea mea personala: nu merita sa treci autobuzul prin parcarea mall-ului, in detrimentul majoritatii calatorilor care nu au treaba acolo.
Unde va fi statia acum, pare perfect ok, mai ales daca ar fi existat o pasarela pietonala, care putea sa duca direct la etajul mall-ului, pasarela eleganta, realizata sa se potriveasca cu designul cladirii.
5

#1823 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 15 noiembrie 2014 - 20:43

Pai in privinta tunelurilor prin dealuri, sti bine pozitia mea. Daca tu n-o mai sti, atunci MHN si Chagall o stiu in mod cert!...

Trebuie sa judecam mai matur la 20 si ceva de ani, nu mai putem fi copilarosi!...S-a dus vremea copilariei!... :D
0

#1824 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 noiembrie 2014 - 22:43

Citeaza

Pentru ziua de sâmbătă 22 noiembrie sunt stabilite lucrări la macazul de pe strada Madona de pe linia tramvaiului 5 din zona Blaşcovici. De asemenea, vor continua şi lucrările din Piaţa Libertăţii. Din aceste considerente în ziua de 22 noiembrie pe traseul Ronaţ - Balta Verde va circula un autobuz care înlocuieşte tramvaiul 5. Tramvaiul 5 va circula de la staţia Torontal pe la Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Spitalul de Copii Louis Ţurcanu – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Gara de Nord.
Duminică, în intervalul orar 05:00 – 08:00, traseul liniei 5 tramvaie va fi cel normal: Cartier Ronaţ – Balta Verde - Calea Bogdăneştilor – Piaţa 700 – Piaţa Libertăţii – Prefectură – Piaţa Traian – Prinţul Turcesc – staţia Meteo - Gara de Est. După ora 08:00, din pricina lucrărilor ce au loc în Piaţa Libertăţii, tramvaiele de pe această linie vor circula cu deviere de la Piaţa 700 spre Gara de Nord.
Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 8 dimineaţa linia tramvaiului 6 va fi suspendată toată ziua, tot din pricina lucrărilor din Piaţa Libertăţii. Modificările se aplică pe tot parcursul zilei, până la retragerea tramvaielor în depou.
De luni, 10 noiembrie liniile 5 şi 6 tramvaie vor circula pe traseul cunoscut prin Piaţa Libertăţii.

Autobuzul va avea scris pe afisaj: 5 Ronat-Balta Verde, respectiv: 5 Balta Verde-Ronat.
0

#1825 Useril este offline   bwalexander 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 29 octombrie 13
  • Locatia:Timisoara

Postat 21 noiembrie 2014 - 17:11

De cand merge linia 5 Piata Traian - Printul Turcesc - UMT - Gara de Est ?

Greseala
0

#1826 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 noiembrie 2014 - 18:54

Da, din pacate. Eu pot corecta pe pagina web, dar comunicatul l-au trimis in mai multe parti. :(
0

#1827 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 21 noiembrie 2014 - 19:58

Am văzut pe panoul din staţia Mocioni că in 22 şi 23 tramvaiele de pe liniile 1 şi 2 au intervale de 50 de minute; chiar aşa de mult încurcă pe lucrători lucrătorul experimentat?
1

#1828 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 noiembrie 2014 - 20:13

Asa s-ar parea. :(
0

#1829 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 22 noiembrie 2014 - 16:08

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 21 noiembrie 2014 - 18:54, a spus:

Da, din pacate. Eu pot corecta pe pagina web, dar comunicatul l-au trimis in mai multe parti. :(

Sa inteleg ca nici persoana care intocmeste comunicatele de la RATT nu cunoaste traseele si sensurile pe care circula mtc-urile RATT-ului???...
Precis ca circula doar cu ... masina!!!...
0

#1830 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 noiembrie 2014 - 19:47

Silvia le intocmeste si chiar nu are masina (cred ca nici carnet) :)
Probabil nu circula pe linia 5.
Nici eu nu prea cunosteam traseele (eu chiar circul doar cu masina), dar de cand am facut manual toate traseele pentru pagina web, incep sa le stiu. :D

P.S. Pe pagina web am corectat anuntul, inca de ieri. :beer2:
0

#1831 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 22 noiembrie 2014 - 21:13

Persoana din cadrul RATT care intocmeste comunicatele n-are nici o scuza daca nu cunoaste traseele...Este ca si tabla inmultirii din clasele primare...Trebuie sa cunosti traseele pe dinafara la orice ora din zi si noapte!...
2

#1832 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 noiembrie 2014 - 12:31

Inca o linie metropolitana care dispare:

Citeaza

R.A.T.T. anunţă, începând cu 1 decembrie 2014, în urma unei decizii a Consiliului Local Săcălaz, încetarea activităţii liniei metropolitane M43, care a circulat pe traseul Timişoara – Săcălaz – Beregsău Mare.

0

#1833 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 26 noiembrie 2014 - 12:43

Tare mult a functionat!... :Facepalm_emote_gif:

Sunt curios care este motivatia acestei decizii a CL Sacalaz...

LE Am aflat raspunsul de la cealalta postare...
0

#1834 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13

Postat 26 noiembrie 2014 - 13:37

Mda... este mai bine sa mearga lumea cu soferii care lucreaza la negru. :Facepalm_emote_gif:

Am vazut autobuzul de mai multe ori in ultimul timp si de fiecare data avea calatori. Si la dus si la intors.
0

#1835 Useril este offline   Fantoma Troleibuzului 13 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 01 noiembrie 14

Postat 26 noiembrie 2014 - 16:12

Pacat, a circulat pe aceasta ruta timp de un an. Credeam ca va circula mai mult dar nu te poti pune cu primarul Sacalazului.
0

#1836 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 noiembrie 2014 - 22:34

Anunturi:

Citeaza

R.A.T.T. anunţă că sâmbătă 29.11 între 8.00-12.00 şi luni 1 decembrie în intervalul orar 09:00 – 14:00, cu ocazia evenimentelor de aniversare a Zilei Naţionale a României care vor avea loc pe bvd. Revoluției 1989, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 vor fi modificate. La fel se va întâmpla şi în cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 şi Expres 2. De asemenea, în acelaşi interval orar, liniile de tramvai 1 şi 6 vor fi suspendate. Traseele liniilor de tramvai şi de autobuz se vor modifica după cum urmează:
Tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur.
Tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur.
Autobuzele de pe Expres 2 vor circula de la AEM până la Poşta Mare, nemai ajungând până pe Calea Sever Bocu.
Autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu M30 în sensul de la Punctele Cardinale. În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare.
Autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi.
În ziua de 1 decembrie mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică si toate punctele de vânzare ale RATT sunt închise.

Citeaza

Sâmbătă si duminică 29 si respectiv 30 noiembrie pentru executarea lucrărilor de amenajare a Pieţei Libertăţii vor fi modificate traseele liniilor 5 şi 6 tramvaie astfel încât aceastea să nu mai treacă prin Piaţa Libertăţii de la ora 8.00.
Sâmbătă si duminică, începând cu ora 8 dimineaţa linia tramvaiului 6 va fi suspendată toată ziua, iar tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronaţ până la Gara de Nord şi retur.
Modificările se aplică pe tot parcursul zilei, până la retragerea tramvaielor în depou.
Luni tramvaiele de pe liniile 5 si 6 vor circula pe traseul cunoscut prin Piaţa Libertăţii cu exceptia intervalului 10.30 -13.00 când vor fi deviate pentru desfăsurarea paradei de 1 decembrie.

1

#1837 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:16

In primul anunt se zice intervalul orar din 1 decembrie ca fiind orele 9 - 14, iar in al doilea anunt intervalul este precizat 10:30 - 13...
0

#1838 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 noiembrie 2014 - 12:33

In al doilea e vorba doar de 5 si 6. (eu asa inteleg)
0

#1839 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 noiembrie 2014 - 11:07

Inca unul, de azi:

Citeaza

Începând cu data de 1 decembrie RATT prelungeste traseele liniilor 5 si 6 tramvaie. Linia 5 care circulă din Ronat va avea traseul din Piata Traian prin Printul Turcesc, Piata V. Economu, Statia Meteo, UMT, Gara de Est, Badea Cârtan, Piata Traian, Prefectură, Piata 700, Ronat. Astfel, o portiune de traseu va fi comună cu cea a liniei 1.
Tramvaiul 6 care circulă din Torontal până la Gara de Est va circula în continuare spre UMT, Statia Meteo, Piata V. Economu, Printul Turcesc, Piata Traian, Prefectură, Piata 700, Torontal. O portiune de traseu va fi comună cu cea a liniei 2.
Pentru data de 1 decembrie în intervalul orar 9.00-14.00 întreruperea circulatiei tramvaielor si a autobuzelor care traversează bvd. Revolutiei 1989 rămâne valabilă.

1

#1840 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3162
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 29 noiembrie 2014 - 12:39

Pe 6 se suplimenteaza numarul de trenuri sau ramanem tot la 3? Oricum ce rost isi are modificare asta chiar inainte de deschiderea de pe Stefan cel Mare... s-au asta doar daca nu va mai circula decat 4 pe acolo...
0

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »

1 useri citesc topicul