In schimb am insistat mereu pentru controale in mtc-uri, pentru curatenie, pentru functionarea iluminatului in interior, pentru functionarea SAS-urilor unde e cazul, functionarea afisajelor, uniforme pentru personalul navigant, eliminarea sau reducerea gratuitatilor iar banii astfel "economisiti" sa mearga tot la RATT pe investitii, sistemul de ticketing sa fie folosit spre capacitatea sa maxima, introducerea biletelor electronice cu taxare pe statii (lucru greu de realizat cu actuala mentalitate a calatorilor), anunturi vocale prin SAS de indemnare catre validari si explicatii asupra avantajelor ce decurg din aceasta operatiune, etc...si un lucru foarte important zic eu, mentinerea legaturii intre RATT si populatia orasului, prin emisiuni la posturi de radio si TV, pentru a (se) simti "pulsul" calatorilor, dorintele lor, pentru a se veni in intampinarea acestor dorinte, cand este cazul si posibil, sa existe cumva un "dialog" continuu intre regia de transport si populatie...Nici vorba de asa ceva!!! Doar comunicate de presa! Rece, foarte rece!
Personal, nu l-am vazut niciodata pe domnul Goia la vreun post local TV intr-o emisiune de informare de cand este sef mare la RATT...Si atunci, daca nu accepti dialogul cu populatia, chiar daca vei auzi si pareri foarte critice, nu te poti astepta la o "relatie" foarte buna cu aceasta...
Actuala conducere a RATT-ului mi se pare una foarte inchisa in relatia cu calatorii, parca ar avea alte preocupari decat cele de transport in comun, de parca ar avea ceva de ascuns...
Iar cu participarea primarului s-ar putea sa avem "surprize" mari in viitorul apropiat, in domeniul acesta...Tare mi-e teama!...