STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1441 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3163
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 05 aprilie 2013 - 14:01

Vezi postareaAMD, la 04 aprilie 2013 - 19:21, a spus:

tramvaie noi nu pupam in mandatul actual indiferent cat ne agitam sau scriem.

Sa stii ca aia de care zicea Robu la TV ca sunt rai intentionati, chiar noi suntem, cei care scriem aici si cei care comenteaza la reportaje pe siteuri si nu inghitim ce vrea el sa ne bage pe gat. Nu te supara dar mentalitatea asta o au cei care primesc pomana electorala, ei stiu ca nu vor capata nimic in 4 ani asa ca se multumesc si cu un c.... .
Da nu pupam tramvaie noi, dar nu inseamnca ca trebuie sa ne oprim din a milita pentru ele sau sa ne multumim cu altceva, eu de exemplu inafara de tramvai nu am cu ce sa ajung la facultate/lucru sau in alte locatii, cum sa ma pot bucura de ceva ce nu voi putea folosii niciodata, cu autobuzele noi am circual doar de 2 ori de cand au fost cumparate, automobil nu am si nu vreau unul din moment ce stiu ca am tramvaiul sub nas, nu o sa imi preiau o raspundere (de a conduce) atat timp cat stiu ca am un mijloc de transport care ma poate deservii si in care cei care conduc orasul nu investesc pentru ca nu le iese si lor ceva.
0

#1442 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 05 aprilie 2013 - 15:01

Vezi postareamile, la 04 aprilie 2013 - 11:13, a spus:

Soferii din Germania sunt mai surzi si au salar mai mare si astfel pe ei nu-i deranjeaza zgomotul produs de sistem! Logic, nu?...

Categoric, DA! Au salariul infinit mai mare. Pe lângă asta, mai au şi cabina închisă. Apropo'! Ştiaţi că în urma ultimei reaşezări a salariului la RATT, şoferii de troleibuze câştigă cu 200 de lei mai mult decât cei de autobuze sau decât vatmanii?
0

#1443 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30188
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 05 aprilie 2013 - 15:07

Comunicat de presa:

Citeaza

Demararea lucrărilor la Podul Michelangelo, care vor începe în data de 08.04.2013, determină R.A.T.T. să reconfigureze traseele liniilor de transport urban Expres 7 şi Expres 8. Traseele optime au fost avizate în Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara.
Începând cu data de 08.04.2013, autobuzele care circulă pe linia Expres 7 din zona Freidorf vor avea traseul neschimbat până la Podul Mitropolit Andrei Şaguna, unde vor vira la stânga şi vor opri în staţia de pe pod. Mai departe, autobuzele de pe linia Expres 7 vor circula Până la Poşta Mare cu încă o oprire, care va fi în staţia I.C. Brătianu, staţie în care opresc de obicei troleibuzele de pe linia 19. La întors se păstrează traseul consacrat.
Traseul liniei Expres 8 va suferi mai multe modificări. Călătorii care obişnuiau să circule din Calea Şagului spre centrul oraşului, vor avea la dispoziţie un nou traseu. Din pricina lucrărilor de la Podul Michelangelo, autobuzele de pe linia Expres 8 nu mai pot ajunge până în zona cartierul Fabric. În aceste condiţii, autobuzele se vor îndrepta din Calea Şagului spre centrul oraşului şi vor avea staţii noi la Podul Mitropolit Andrei Şaguna şi la Catedrala Mitropolitană. Denumirea acestui nou traseu va fi Expres 33.
Călătorii din zona Fabric care circulau pe linia Expres 8, vor avea la dispoziţie un traseu nou intitulat linia 22 autobuze. Din vechiul traseu al liniei 8 se păstrează următoarele staţii: Apateu, Câmpului, Iosif Vulcan, Baba Dochia, Iepurelui, Liceul Calderon. Autobuzele vor înainta până la fântâna arteziană de pe strada J. H. Pestalozzi, vor vira la dreapta pe Splaiul Nistrului, urmând să intre pe porţiunea traseului nou pe Bulevardul Revoluţiei din 1989, strada Hector, Bulevardul Take Ionescu, strada Nicu Filipescu şi retur. Pe sectorul Splaiul Nistrului – strada Hector, în ambele sensuri, se vor înfiinţa patru staţii: pe Bulevardul Revoluţiei din 1989, între Consiliul Judeţean Timiş şi Liceul Ana Aslan staţia Prefectură; pe strada Hector, în actuala staţie Hector a linie 40 autobuze; pe Bulevardul Take Ionescu, staţia Bastion, comună cu troleibuzul 11, 17, Expres 4 şi Expres 4 barat; pe strada Nicu Filipescu, înainte de strada Henri Coandă, staţia Filipescu.
Abonamentele emise pe linia Expres 8 până la data de 5 aprilie 2013 rămân valabile pe liniile Expres 33 şi Linia 22 autobuze până la expirare.
Liniile Expres 2, Expres 3 şi liniile de troleibuz 15, 16 şi 19 nu vor fi afectate de lucrările de la Podul Michelangelo.

Staţii traseu Expres 7: Abator – Fabrica de Zahăr – strada Polonă – strada Răscoala din 1907 – strada C. I. Nottara – strada Podgoriei – Liceul Auto – strada V. Simionescu – strada Păcii – strada Vaslui – Bulevardul Dâmboviţa – strada Transilvania – Piaţa I. Maniu – Bulevardul Brâncoveanu – Piaţa Mocioni – Pod Mitropolit Andrei Şaguna – Bulevardul I.C. Brătianu – Poşta Mare. Staţii noi: Mitropolit Andrei şaguna şi I.C. Brătianu.

Staţii traseu Expres 33: Pod Calea Şagului – strada Ceferiştilor – strada Islaz – strada Bujorilor – Piaţa Veteranilor – Bulevardul Dâmboviţa – Culevardul C. Brâncoveanu – strada C. Porumbescu – Piaţa Bălcescu – Facultatea de Mecanică – Pod Mitropolit Andrei Şaguna – Catedrala Mitropolitană şi retur.

Staţii traseu Linia 22 autobuze: strada Apateu – strada Levănţica – strada Căprioarei – Uzina de Apă – strada Iosif Vulcan – strada Baba Dochia – strada Iepurelui – Liceul Calderon – Prefectură – strada Hector – Bastion – strada Nicu Filipescu – strada J.H. Pestalozzi şi retur.

0

#1444 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 aprilie 2013 - 15:11

Vezi postareaAsociatia Ro-Trans, la 05 aprilie 2013 - 06:51, a spus:

Cand a fost prezentat cel anterior si unde pot gasii o galerie variata de imagini?

Citeste aici
0

#1445 Useril este offline   Bogdan14 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09

Postat 05 aprilie 2013 - 16:03

La noul Expres 33 am inteles cum va fi traseul, dar la L22 poate cineva sa deseneze pe o harta, va rog? Si lui E7 pe portiunea noua, nu inteleg cum merge la intoarcere pe traseul obisnuit.
Ar fi putut sa-i pastreze denumirea lui E8, chiar daca a fost scurtat foarte mult, in loc sa ii puna alt nume...

Aceasta postare a fost editata de Bogdan14: 05 aprilie 2013 - 16:12

0

#1446 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 05 aprilie 2013 - 16:57

22 şi E7

Aceasta postare a fost editata de Andy: 05 aprilie 2013 - 17:07

0

#1447 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 aprilie 2013 - 00:19

Al naibii 33... Pentru cei care credeau ca nu avem destule linii cu 33, pe langa cel clasic si 33 barat apare si 33 expres. Deci ca la TM la nimeni. :baby:
Si ca sa inteleg: E33 va fi o laternativa mai scumpa a liniei 33, singura diferenta fiind ca va trece prin Steaua?

Pe de alta parte, ma bucur sa vad ca mai aerisim din atatea exprese si vedem o linie complet noua, si anume 22. :welcome:

Una peste alta, facen cate un topic pentru fiecare, ca sa nu poluam aici cu harti trasee si etc?
0

#1448 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 aprilie 2013 - 00:23

Vezi postareaemilut, la 05 aprilie 2013 - 15:01, a spus:

Categoric, DA! Au salariul infinit mai mare. Pe lângă asta, mai au şi cabina închisă. Apropo'! Ştiaţi că în urma ultimei reaşezări a salariului la RATT, şoferii de troleibuze câştigă cu 200 de lei mai mult decât cei de autobuze sau decât vatmanii?

Cabina? Pardon? Inafara de vatmani, absolut toate autobuzele sunt deschise si soferul mai vinde si bilete. Citeste te rog mai sus putin in acest topic...
0

#1449 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 06 aprilie 2013 - 02:58

emilut vede numai cabine peste tot.

Este plin Youtub-ul de mtc-uri fara cabine, cu SAS-uri in functiune si pe alocuri unii conducatori de vehicule mai vand si bilete, numai ai nostri soferi nu pot accepta asa ceva, in schimb isi doresc salarii mari, tot mai mari si cat mai mari... :uimit2:

Aceasta postare a fost editata de mile: 06 aprilie 2013 - 02:59

0

#1450 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 06 aprilie 2013 - 06:54

Tot pe youtube, am văzut o sumedenie de mtc-uri dotate cu cabină. Bilete am vândut şi noi, pe vremuri. Am vinde şi acum, dacă ni s-ar solicita, dar cu condiţia reevaluării graficelor. Cât despre salarii, suntem pe ultimul loc pe ţară în branşă. :timeout:
0

#1451 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 06 aprilie 2013 - 10:44

"Traseul liniei Expres 8 va suferi mai multe modificări. Călătorii care obişnuiau să circule din Calea Şagului spre centrul oraşului, vor avea la dispoziţie un nou traseu. Din pricina lucrărilor de la Podul Michelangelo, autobuzele de pe linia Expres 8 nu mai pot ajunge până în zona cartierul Fabric. În aceste condiţii, autobuzele se vor îndrepta din Calea Şagului spre centrul oraşului şi vor avea staţii noi la Podul Mitropolit Andrei Şaguna şi la Catedrala Mitropolitană. Denumirea acestui nou traseu va fi Expres 33."

Aloooooooooooo domnule cu idea asta geniala !!!! Trezeste-te si mai iesi din birou pe strada !!!!
Cine a aprobat asa ceva chiar nu gandeste, nu aveti minte in cap mah astia care aprobati astfel de tampenii !!!!
Sa vina cine o aprobat sa stea 8 ore in autobuz sa conduca si sa dea explicatie la toti unde merge E33 si de ce se numeste E33.

BAAAAAAAAAAAAAAA da noi chiar atata stim sa facem ? Asa oameni incapabili avem ?
Alte cifre numai sunt ? Sau nu se pot folosii sau nu stim sa le combinam ? Banuiesc ca pe afisajul extern se pot baga pana la 3 digitale maxim, de ce nu ati facut sa se numeasca L333 sau L673 sau L871 ?

Daca acel E33, ramanea E8 ce naiba avea din moment ce pe jumatea fostului traseului E8 sa inventat L22?
Asa o sa faceti si mai multa panica si confuzie parca nu avea orasul asta destula parte de asa ceva.
Va ganditi cum sa treaca mai repede cele 8 ore din birou, nu sa faceti ceva ca lumea.

FELICITARI pentru ideile geniale pe care le tot aplicati !!!
Va doresc succes, asa se duce RATT la faliment, idei proaste aplicabile imediat.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 06 aprilie 2013 - 11:02

0

#1452 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 06 aprilie 2013 - 11:19

@ Rico D. :up_arow:

Sunt deacord in totalitate cu cele scrise deasupra...
0

#1453 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 aprilie 2013 - 11:24

Rico, parerea mea (a nu se intelege ca sustin pe cineva sau ceva anume) e ca trebuia sa fie alta linie, nu E8, pentru ca ar fi existat discutii si reclamatii legate de traseul mult mai scurt al acestei linii. E o linie noua si gata! Cu asta ai eliminat orice discutie/reclamatie. :04: La fel si in cazul liniei 22. Acum, ca puteau sa-i spuna E9, sau oricum altfel, e adevarat, dar probabil s-a mers pe ideea ca are capetele identice cu 33 si cum 33 barat avem deja, s-a ales E33 (probabil si datorita tarifelor care sunt diferite in cazul liniilor expres). Cam asta e logica pe care banuiesc ca s-a mers, dar e posibil sa ma insel, cum spuneam: e doar parerea mea.
0

#1454 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 06 aprilie 2013 - 12:07

Tocmai datorita diferentei de tarifare (unul fiind expres iar celelalt nu) si a aceleiasi cifre (33) vor apare confuzii, neintelegeri, calatori agitati si nervosi, iar toate astea se vor rasfrange asupra soferilor si nu asupra factorilor decizionali din cadrul RATT...

Si vorba multora de pe forum, au disparut cifrele de ne tot invartim pe la barate, negre-rosii (pe vremuri), bis-uri, etc.,...

O propunere... 1/2 E8 adica jumate din E8... :rad: :rad: :rad:

Si de ce sa se pastreze tariful de expres daca linia s-a scurtat mult de tot...Oricum, banii incasati de fosta E8 se vor incasa de acum incolo pe doua linii, L22 si e33,... deci se putea renunta la titulatura si tarif de EXPRES, infiintadu-se LINIA 53 (zic 53 pentru a exista o oarecare similitudine cu 33) si a nu se crea confuzii cu 33...
3

#1455 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 06 aprilie 2013 - 12:38

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 06 aprilie 2013 - 11:24, a spus:

Rico, parerea mea (a nu se intelege ca sustin pe cineva sau ceva anume) e ca trebuia sa fie alta linie, nu E8, pentru ca ar fi existat discutii si reclamatii legate de traseul mult mai scurt al acestei linii. E o linie noua si gata! Cu asta ai eliminat orice discutie/reclamatie. :04: La fel si in cazul liniei 22. Acum, ca puteau sa-i spuna E9, sau oricum altfel, e adevarat, dar probabil s-a mers pe ideea ca are capetele identice cu 33 si cum 33 barat avem deja, s-a ales E33 (probabil si datorita tarifelor care sunt diferite in cazul liniilor expres). Cam asta e logica pe care banuiesc ca s-a mers, dar e posibil sa ma insel, cum spuneam: e doar parerea mea.

Bine am inteles sunt de acord cu ce spui dar nu faci din linia 33 , 3 linii de autobuz ca nu stim sa aranjam cifrele pe nenorocitul ala de afisajul electronic.
Mai trebuie 33 si la tramavie si troleibuze si o sa avem in oras numai linii 33-uri numerotate alfabetic si anume : 33a respectiv 33j la tramvaie, 33k respectiv 33t la troleibuze si restul de litere ramase sa ramana la autobuze.
Va rog frumos aplicati si idea mea geniala in practica.

Timisoara orasul 33-urilor.
0

#1456 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 06 aprilie 2013 - 12:45

"Staţii traseu Expres 33: Pod Calea Şagului – strada Ceferiştilor – strada Islaz – strada Bujorilor – Piaţa Veteranilor – Bulevardul Dâmboviţa – Culevardul C. Brâncoveanu – strada C. Porumbescu – Piaţa Bălcescu – Facultatea de Mecanică – Pod Mitropolit Andrei Şaguna – Catedrala Mitropolitană şi retur."

Cum ajunge acest mirific E33 la Catedrala ? Vreau sa stiu exact.
Singurul mod prin care poate sa faca statia respectiva este sa intoarca la Spitalul de Copii dar banuiesc ca nimeni nu a facut aceasta ruta posibila, avand in vedere ca graficele se vor face la repezeala in 10 minute deoarece e weekend si fiecare vrea sa mearga acasa mai repede si cei care au propus traseele le-au parcurs cu masina mica nu cu autobuzul.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 06 aprilie 2013 - 12:46

0

#1457 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 aprilie 2013 - 13:06

Venind din Balcescu o ia la stanga, nu trece podul A. Saguna. Dupa ce trece de Flora, la semafoare o ia la dreapta si ajunge la catedrala. (asa stiu eu).

Aveti grafice noi pe pagina web, pentru liniile noi.

Vezi postareaRico D., la 06 aprilie 2013 - 12:38, a spus:

...nu faci din linia 33 , 3 linii de autobuz ca nu stim sa aranjam cifrele pe nenorocitul ala de afisajul electronic.

Inteleg gresit? Sau tu spui ca modificarea asta s-a facut deoarece eu nu stiu sa lucrez cu programul de la Gorba? :uimit2: :crazy:
Daca da, te anunt ca pot scrie pe el tot ce-ti trece tie prin cap si chiar mai mult, ca doar cunosti sistemul :)
Am primit dispozitie sa creez doua linii noi E33 si 22 si asta am facut (doar nu crezi ca m-a intrebat cineva pe mine cum sa denumeasca liniile :msg-72:, ca pare sa te certi cu mine pe tema asta -_- ).
Nici cand a fost vorba de creeat o linie barata nu m-a intrebat nimeni daca sistemul poate sau nu asa ceva. (si nu poate ! Am atasat o imagine desenata manual, pixel cu pixel. La fel am realizat si avionul pentru E4 sau autobuzul care se retrage in garaj pentru afisajul din spate)
2

#1458 Useril este offline   Bogdan14 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09

Postat 06 aprilie 2013 - 13:37

Cum de 22 si E33 nu circula in weekend?
0

#1459 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 aprilie 2013 - 20:23

:up_arow: Nu, datorita timpului scurt s-au editat doar grafice pentru zilele lucratoare . Pana vineri se va lucra si la acestea si vor fi grafice pentru toate zilele.
0

#1460 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 07 aprilie 2013 - 00:01

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 06 aprilie 2013 - 13:06, a spus:

Venind din Balcescu o ia la stanga, nu trece podul A. Saguna. Dupa ce trece de Flora, la semafoare o ia la dreapta si ajunge la catedrala. (asa stiu eu).

Aveti grafice noi pe pagina web, pentru liniile noi.

Inteleg gresit? Sau tu spui ca modificarea asta s-a facut deoarece eu nu stiu sa lucrez cu programul de la Gorba? :uimit2: :crazy:
Daca da, te anunt ca pot scrie pe el tot ce-ti trece tie prin cap si chiar mai mult, ca doar cunosti sistemul :)
Am primit dispozitie sa creez doua linii noi E33 si 22 si asta am facut (doar nu crezi ca m-a intrebat cineva pe mine cum sa denumeasca liniile :msg-72:, ca pare sa te certi cu mine pe tema asta -_- ).
Nici cand a fost vorba de creeat o linie barata nu m-a intrebat nimeni daca sistemul poate sau nu asa ceva. (si nu poate ! Am atasat o imagine desenata manual, pixel cu pixel. La fel am realizat si avionul pentru E4 sau autobuzul care se retrage in garaj pentru afisajul din spate)

Nu ma refeream la tine, ma refeream mai exact la ala care s-a gandit ca ar arata frumos pe afisaj sa scrie continuu 33.
Nu am nimic personal cu tine, doamne, asa sa inteles din cum m-am exprimat, nu vroiam de fapt sa se inteleaga acest lucru.
Stiu ca poti scrie ce vrei cu el, si eu pot scrie .
Si tu ai primit ordin sa faci cum eu am primit ordin sa circul cum vor ei si pe unde vor ei.
Era bine totusi daca te intreba pe tine sau macar 1-2 soferi ce numar sa aiba linia nou infintata, in loc de vesnicul 33 care ori e barat, ori e normal si mai nou e si expres.
Trebuie sa recunoastem ca 33 cea mai tare linie, e la oferta 3 in 1 sau mai de graba 1 in 3.
Si pe aceasta cale felicitari pentru ingenuitatea cu care ai facut avionul si autobuzul. :coolspeak:

Daca tot nu faci o gagica dezbracata in (din) pixeli si o pui la afisaj langa E33 tot degeaba. :rad_masa:

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 07 aprilie 2013 - 00:19

0

Arata acest topic

• (141 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »