STP Timișoara Forum: Stiri despre transportul in comun din Timisoara - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »

Stiri despre transportul in comun din Timisoara

#1141 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30204
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 17 mai 2012 - 21:26

Ca de obicei, se uita de varianta portofelului electronic. Dă românu' nostru 250 de lei sa umple rezervorul masinii personale, dar 8 lei i se pare o suma imensa cand trebuie directionata catre transportul in comun, transport care dupa parerea multora, ar trebui sa fie mult mai ieftin, daca nu chiar gratuit. -_-
Stiu cazuri concrete, confirmate si de vanzatoarele de la chioscuri, de persoane care cumpara zilnic bilete, refuzand categoric varianta pre platita (portofelul electronic), doar in ideea de a nu credita nici macar cu un leu RATT-ul.
0

#1142 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 mai 2012 - 21:37

Inafara de site-ul regiei, unde se mai poate cineva informa despre aceasta alternativa?

Apropo, la Banatu' nu exista scanner pentru abonamente? ultima data cand am dorit sa imi fac abonament acolo, tanti mi-a zis ca nu poate sa imi faca pentru ca numele de pe abonament s-a sters :blink: , asa ca de atunci merg in Traian unde stiu ca este scanner. Pe langa asta de ce am nevoie pentru abonament? de carentul de student sau de eurocard? pentru ca de fiecare data cand reincarc mi se cere altceva -_- .
0

#1143 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 17 mai 2012 - 23:01

Pentru portofel am facut reclama si in autobuzele articulate si s-a scris la vremea respectiva si in presa. Ziaristul care a scris articolul din link-ul prezentat, putea sa se informeze si sa informeze la randul lui.

Acte necesare pentru studenti (citat de pe pagina web):

Citeaza

NCEPÂND DIN 15 FEBRUARIE 2012 STUDENŢII CARE DORESC SĂ BENEFICIEZE DE 50% REDUCERE DIN COSTUL ABONAMENTELOR PE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN DIN TIMIŞOARA AU NEVOIE DE URMĂTOARELE DOCUMENTE:
BULETINUL DE IDENTITATE (ORIGINAL)
CARNETUL DE STUDENT VIZAT PE ANUL ACESTA UNIVERSITAR
UN CARD DE STUDENT VALABIL DINTRE CELE PATRU MODELE: OMNIPASS, STUDCARD, EURO 26 ŞI PROTIMIŞOARA.

0

#1144 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 mai 2012 - 11:03

Facem din nou reclama pentru portofelul electronic.

Asa va arata pe autobuzele articulate: Imagine postata

P.S. Pe autobuze timpul de afisare e mai mare decat in acest gif animat.
0

#1145 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 mai 2012 - 18:33

Din interviul lui Robu in TMPRESS:

Citeaza

Situaţia RATT este un subiect tabu. Mulţi bani au mers spre această regie, cu toate acestea timişorenii sunt nemulţumiţi de serviciile de transport în comun.
Cred că managementul acestei societăţi nu a fost unul dintre cele mai performante. Există cu siguranţă soluţii mai avantajoase din punct de vedere tehnic şi financiar, decât soluţia propusă de actuala administraţie. Şi aici mă refer la intenţia actualei administraţii de a cumpăra tramvaie noi extrem de scumpe, cum niciun oraş din Europa nu şi-a permis să cumpere până acum. Timişoara are alte priorităţi, nu-şi permite să se îndatoreze cu peste 100 milioane euro într-un joc de interese nelegitime, cum pare a fi acest proiect. Exemplul altor oraşe ne poate servi drept pildă. În orice caz, eu voi organiza o dezbatere publică cu cetăţenii -în fond, e vorba de banii lor!- şi voi alege soluţia împreună cu ei, conştient de importanţa pentru un oraş a unui serviciu performant de transport în comun.

Acest domn a auzit oare de Oradea si tramvaiele de acolo? Dar de Cluj si de licitatia nu de mult castigata de polonezi?
Sau poate Clujul si Oradea nu sunt in Europa... :rad_masa:
Cum poti sa faci "transport in comun performant" cu tramvaie vechi de 40 de ani? Trecem la maxi-taxi?
0

#1146 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 19 mai 2012 - 18:55

Da doamne sa nu fie ales robu, eu personal las vota pe domnu viceprimar Adrian Orza
Bine zis si Florin na auzit de Oradea sau de Cluj? si cum sa zici ca nici un oras nusi permite? Szeged si restu europei care au tramvaie de milioane de euro bucata doamne.... din ce lume o fi venit si asta...

Aceasta postare a fost editata de Vali: 19 mai 2012 - 20:12

0

#1147 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 mai 2012 - 18:59

Eu unul inteleg ca e campanie electorala, dar totusi sa fim realisti. :rad_masa:
0

#1148 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 19 mai 2012 - 19:43

Cel mai probabil, domnul Robu nu a folosit tramvaiul niciodată. Şi, la fel de probabil, nu are idee de câţi timişoreni îl folosesc. Eu presupun că polologhia domnului Robu, are ca ţintă doar demolarea în plan electoral a vechii administraţii. Ca şi majoritatea politicienilor, el este complet decuplat de realitatea imediată, lumea sa reducându-se la cercul său de cunoştinţe din lumea politică şi universitară.
Şi eu voi merge pe mâna lui Orza. Nu că l-aş admira nespus, dar nu văd alternativa (mai) viabilă.
Am fost acum o vreme, martorul unei discuţii din care a rezultat că (,) consilierii pnl s-au opus în trei şedinţe consecutive, achiziţionării de tramvaie. Motivul? Cineva doreşte privatizarea RATT, iar investiţia în problema tramvaielor ar bloca privatizarea. Din fericire, s-a trecut peste acest hop, consiliul aprobând cumpărarea de tramvaie. Astfel că, deocamdată, cel puţin până la amorsarea cheltuielilor, privatizarea este imposibilă.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 20 mai 2012 - 05:51

0

#1149 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 19 mai 2012 - 23:44

Adica dupa ce am investit milioane in modernizarea linilor de tramvai acum sa le tragem pe dreapta ca sa trecem la autobuze?

Cea mai mare prostie este ca orice persoana poate sa fie instalata intr-o functie de care depind sute de mii - milioane de oameni fara sa aiba o calificare, e suficient votul electoratului. Adica noi absolvim scoli, trimitem CV-uri, trecem prin interviuri iar ei dau cu papagalul si sint angajati.
0

#1150 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 20 mai 2012 - 00:28

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 19 mai 2012 - 11:03, a spus:

Facem din nou reclama pentru portofelul electronic.

Aș fi pus „toate tipurile de bilete de transport, direct pe card” în loc de „bilete de transport direct pe card”; un avantaj mare e că nu trebuie să ai și bilete de expres, și standard, și metropolitane.
0

#1151 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 mai 2012 - 09:57

Textul e primit de la Relatii Publice si eu nu ma abat de la el. :rad_masa:
0

#1152 Useril este offline   Relatii Publice RATT 

• Relatii Publice
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 02 iunie 10
  • Sexul:nespecificat

Postat 24 mai 2012 - 06:50

Vezi postareadante, la 20 mai 2012 - 00:28, a spus:

Aș fi pus „toate tipurile de bilete de transport, direct pe card” în loc de „bilete de transport direct pe card”; un avantaj mare e că nu trebuie să ai și bilete de expres, și standard, și metropolitane.

Este bună observaţia, o folosim. Mulţumim.
0

#1153 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 15 iunie 2012 - 13:44

Citeaza

Gata cu publicitatea la regiile din subordinea primariei!

“Sunt uimit sa vad reclama RATT la mersul cu tramvaiul. Ei au un deficit urias, ei chiar au bani de reclame? Nu imi pot inchipui pentru ce ar trebui sa isi faca reclama vreuna dintre regii. Este foarte putin probabil sa vedeti o astfel de reclama la mersul cu tramvaiul in administratia Robu“, a mai spus noul primar al Timisoarei.

Paragraf extras din acest articol.
0

#1154 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 15 iunie 2012 - 14:02

Sun deacord doar cu un amanunt, si acela ca, felul in care Ratt isi face publicitate nu prea prinde la public, dar e "strigator la cer", sa spui ca nu are de ce sa isi faca. In Timisoara cifra calatorilor scade de la an la an, in cateva generatii daca nu se face ceva, orasul o sa se sufoce de masini, dar probabil ca "Domnul Robi" (am scris intentionat asa) are de gand sa transforme spatiile acelea verzi dintre troduar si sosea, in banda de circulatie ca tot zicea ca vrea sa le desfiinteze, iar dupa ce se umple alea, probabil o sa treaca la demolari de case ca sa faca strada si mai larga.
Eu prefera sa nu faca nimic decat sa faca numai prostii, maine poimaine spune ca nu mai e nevoie nici de tramvai, si ca o echipa de fotbal (cu o istorie mai scurta), caracterizeaza mult mai bine orasul.
0

#1155 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 iunie 2012 - 21:53

Ce reclama la mersul cu tramvaiul are RATT? -_- Oricum, inca o data e clar ca are ceva cu tramvaiele. :(
0

#1156 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 15 iunie 2012 - 22:23

Cred ca se referea la reclama de pe 3435, cea cu caii. Daca se refera la celelalte reclame(care nu sunt platite de RATT) atunci, parerea mea e ca ar trebui sa mearga la un control la psihiatru sincer -_- .
0

#1157 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 iunie 2012 - 23:39

Sper doar ca in lupta asta politica intre noua administratie locala si cea veche, RATT sa nu cada la mijloc.... -_-
0

#1158 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 16 iunie 2012 - 10:27

Eu cred ca vaporul nostru o ia in jos! Pe zi ce trece, noul nostru primar scoate cate o gogoasa din el, de ne ia dracii... -_-
0

#1159 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 iunie 2012 - 11:16

Eu zic sa nu-l criticam inca. Deocamdata e doar vorbarie si parca o continuare a campaniei electorale (?!!). Sa vedem cand e vorba de fapte cum se misca si daca vor perpetua ideile din campanie.
0

#1160 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889

Postat 16 iunie 2012 - 19:10

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 16 iunie 2012 - 11:16, a spus:

Eu zic sa nu-l criticam inca. Deocamdata e doar vorbarie si parca o continuare a campaniei electorale (?!!).

Pai imaginea partidului din care a fost ales omul trebuie periata frumos pana la alegerile parlamentare - valabil in orice comuna, oras, judet. Am ca o presimtire ca vor tot urma declaratii, daca nu si ceva concret facut ..
0

Arata acest topic

• (142 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »

2 useri citesc topicul