STP Timișoara Forum: veloTM - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

veloTM by Viacor Engineering

#621 Useril este offline   iepurasu 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 17 mai 14

Postat 03 iulie 2016 - 11:32

Desi probleme tehnice cu bicicletele au fost in permanenta, constat ca in ultima perioada acestea s-au inmultit. Numai ieri am vizitat 7 statii si in toate era cel putin o bicicleta cu cauciucul spate spart sau lantul picat sau si una si alta la un loc. Practic in statiile unde vezi o singura bicicleta de la distanta, nu are rost sa te apropii din dorinta de a ridica, pentru ca 99% sunt sanse ca ea sa fie pe pana sau cu lantul picat. Oricat de mult as vrea sa inteleg, nu reusesc, nu pricep ce pot face cei care le folosesc de le lasa in acest hal, folosesc sistemul de cand a aparut si nici macar odata nu am adus bicicleta in halul asta la rastel. Si pe langa asta, mai e si lipsa claxoanelor, mai toate bicicletele au lipsa sonerie, pare ca au fost smulse/ furate, nu cred ca pica asa usor, pur si simplu. Intrebarea este: ce poti face cu o sonerie furata, smulsa de pe ghidon ?
2

#622 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30177
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 03 iulie 2016 - 11:56

Au fost si cazuri de biciclete lasate dupa o vandalizare. Din pacate, rezolutia camerelor nu permite sa vezi exact starea la depunere. Acum au sosit camerele comandate si vom incepe sa montam prin statii (vor fi in jur de 6 camere/statie, in cele de pe Bega). O sa fac poze la montare.
1

#623 Useril este offline   HeavyD 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 22 noiembrie 15

Postat 09 iulie 2016 - 15:45

In timpul saptamanii in jurul piatei 700 cam pe la ora 18 nu se mai gasesc biciglete?
Ar fi posibil ca in statiile din zona sa fie mai frecvent alimentat cu biciglete?
1

#624 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 iulie 2016 - 18:41

Din pacate, numarul de biciclete e foarte mic, raportat la numarul de statii si porti disponibile. Practic avem 34 de statii si cam 290 de biciclete (10 cel putin, sunt in atelier permanent pentru diverse reparatii) Acum cand vorbim, avem cateva biciclete vandalizate rau de tot, dintre care cele mai grav imi par cele cu dispozitivul de cuplare in poarta rupt si una vopsita alb. (nu intentionat, dar se pare ca s-a varsat un bidon de vopsea transportat in port-bagaj)
Ar mai vrea primaria sa ia biciclete, dar la licitatie nu vine nimeni (asa scria prin ziare)
1

#625 Useril este offline   Mady 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 28 aprilie 16

Postat 16 iulie 2016 - 17:55

Eu mi-am activat cardul acum cateva luni si inca nu am primit mail-ul cu pinul. Am fost la ratt, am cerut schimbarea pinului, in alta zi am fost si am cerut schimbarea mail-ului si retrimiterea de pin, dar inca nu am primit pin-ul :(. Nici in spam nu este.
0

#626 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 iulie 2016 - 18:10

Mail-ul cu PIN-ul trebuie sa vina aproape instantaneu, nu trebuie sa astepti o luna. Daca-mi trimiti prin PM seria cardului, nume/prenume, CNP si adresa exacta de email, o sa rog un coleg sa vada care-i treaba si sper sa se rezolve.
0

#627 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 18 iulie 2016 - 09:43

Citeaza

Liber la inchiriat biciclete de pe malurile Begai

De Roxana Deaconescu la 17. iulie 2016 11:09 4

Atenție, bicicliști! Dacă vreți să vă plimbați pe traseele special amenajate pe malurile Begăi, dar nu aveți bicicletă, să știți că puteți închiria una direct de la rastelele de pe maluri. Au devenit funcționale, deși reprezentanții RATT și cei ai primăriei nu s-au gândit să anunțe.

tion
0

#628 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 iulie 2016 - 10:22

Cei care chiar folosesc acest sistem, cred ca stiau de mult ca sunt functionale. Pana ce nu aveau conexiune la retea, erau lipite afise cum ca statiile sunt nefunctionale. Din moment ce s-au luat jos aceste afise si pe ecran scriind ca statiile sunt online, nu vad de ce ar mai fi trebuit anuntata doamna Roxana D. -_-
0

#629 Useril este offline   Adian 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 22 iunie 14

Postat 29 iulie 2016 - 11:43

Am vazut o bicicleta velotm lasata pe trotuar langa o casa ce pare a fi abandonata la intersectia strazilor Calea Bogdanestilor cu Strada Sibiu. E poarta deschisa dar n-am vazut pe nimeni in curte.
Imagine atasata: image.jpegImagine atasata: image.jpeg

Aceasta postare a fost editata de Adian: 29 iulie 2016 - 11:46

1

#630 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 iulie 2016 - 19:15

Multumim Adian. Daca vor avea o bicicleta disparuta, o sa le spun ca ai vazut-o in zona aia.
0

#631 Useril este offline   Vlad Vesa 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 22 ianuarie 14

Postat 31 iulie 2016 - 20:11

Dragi impatimiti ai mersului cu bicicleta vreau sa va anunt ca lucram din greu la o noua versiune a aplicatiei ce sa se incadreze mai bine necesitatile sistemului. Aceasta versiune pe langa numeroase modificari grafice include si o sectiune dedicata celor ce doresc sa impartaseasca informatii despre experientele legate de mersul cu bicicleta prin timisoara. Sectiunea face referire la grupul de facebook intitulat Velo TM.

Asa cum relatam si aici cei ce doresc sa ne ajute cu o testarea a aplicatie va ruga nu ezitati sa ma contactati!

Aceasta postare a fost editata de Vlad Vesa: 31 iulie 2016 - 20:17

1

#632 Useril este offline   iepurasu 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 17 mai 14

Postat 26 august 2016 - 19:03

Statia din Complex- Michelangelo e complet oprita si nefunctionala de mai bine de o saptamana, iar faptul ca a fost ”curatata” de biciclete e un semn ca nu se remediaza prea curand problema. Pe de alta parte, statia de la Posta Mare are mai mereu probleme, mai toate bicicletele sunt cu led rosu si cand sunt cu verde rar poti scoate bicicleta. O fi concediu si august dar poate totusi ...
0

#633 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 august 2016 - 20:56

Pentru statia din complex, cred ca abia azi au cumparat piesa defecta (a fost adusa pe comanda).
0

#634 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 27 august 2016 - 20:31

TION a spus:

Statie de biciclete VeloTM distrusa de un sofer de tir care a fugit

Accident de circulație, vineri, în Calea Aradului din Timișoara. Un șofer de autocamion a intrat cu mastodontul în stația VeloTM de la Piața Verde. A distrus panoul electronic, iar apoi a fugit.
Accidentul s-a petrecut vineri, în Calea Aradului. Reprezentanții RATT au anunțat incidentul la Poliția Rutieră în momentul în care s-au deplasat la fața locului și și-au dat seama că șoferul a plecat. Au depus reclamație și le-au transmis polițiștilor și numărul de înmatriculare al autotrenului.Oamenii legii așteaptă acum ca șoferul să se prezinte la Biroul Tamponări al Poliției Rutiere Timiș.În caz contrar, acesta va rămâne fără permisul de conducere. Cei de la RATT spun că, din fericire, nicio bicicletă nu a fost avariată.„Un tir a intrat în stație și a avariat-o. Nicio bicicletă nu a fost lovită. A fost afectat doar panoul rastelului”, a declarat, pentru tion.ro, Cosmin Bradu.Șoferul va fi pus să plătească și reparațiile stației de închiriat biciclete.

De ce "camionul naravas" nu a lovit cosmelia de pe Sagului? Imagine postataImagine postata

Cat face un panou de statie (€) ?
4

#635 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 august 2016 - 21:15

Mult mai mult decat niste biciclete... Cica din fericire doar panoul... :Facepalm_emote_gif:
2

#636 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 august 2016 - 21:06

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 26 august 2016 - 20:56, a spus:

Pentru statia din complex, cred ca abia azi au cumparat piesa defecta (a fost adusa pe comanda).

Azi s-a inlocuit piesa defecta. Statia este acum online. (din pacate nu au populat-o)
0

#637 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 septembrie 2016 - 19:41

Colegii de la velo au inceput sa puna autocolante si in statiile de pe Bega. A trebuit sa tiparim o alta serie de autocolante, panoul in care se afiseaza avand dimensiuni diferite fata de prima serie de statii.

Imagine atasata: 20160909_134113.jpg

Fata de varianta anterioara, am modificat putin grafica:

-statiile de pe Bega sunt evidentiate cu albastru
-am micsorat putin harta ca sa se vada si marginile acesteia, acolo unde rama acopera autocolantul in cazul primelor statii.
-am adaugat in lista locatiilor de vanzare si aceste 9 chioscuri ce urmeaza a se deschide

Pe partea opusa, totemul are un monitor TFT de mari dimensiuni, pentru care pregatesc aceste informatii intr-un format dinamic (nu interactiv, ecranul respectiv nefiind tactil).
1

#638 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 12 septembrie 2016 - 17:40

Probleme de azi:
- statii functionale, si totusi nu (ex: statia marasti are ecranul blocat)
-biciclete care se dezmembreaza (aripi indoite ce blocheaza roata, fara frane, pedale ce cad in mod frecvent, viteze blocate si/sau rupte, reglarea scaunului blocata sau il ridici si cade jos la loc)
-erori de sistem (o colega a reusit sa scoata cu acelasi card 2 biciclete)
-vandalizari (anvelope taiate, jenti indoite, frane/schimbatoare rupte, aripi/lant rupt)

Azi am vrut sa ma plimb cu o bicicleta, dar credeti ca am putut?! Imagine postata
0

#639 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 septembrie 2016 - 19:03

Stiu doar ca azi, colegii au rezolvat V.Economu. De Marasti nu cred ca stiau (monitorul TFT l-am schimbat personal joi dimineata, atunci totul fiind ok)
O sa le spun despre problemele sesizate.
0

#640 Useril este offline   AdaMiha 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 22 decembrie 13

Postat 13 septembrie 2016 - 19:30

Știți cumva de ce atunci când trag bicicleta, nu vrea să iasă? Mi s-a întâmplat și că nu pot să o introduc.

Trimis de pe al meu Vodafone Smart Tab 4G folosind Tapatalk
0

Arata acest topic

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »