STP Timișoara Forum: veloTM - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

veloTM by Viacor Engineering

#601 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30177
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 22 mai 2016 - 22:49

Asta spuneau cei ce administreaza serverul.
0

#602 Useril este offline   MariusNichi 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 03 octombrie 13

Postat 23 mai 2016 - 13:43

Dacă am cont făcut pe velo tm, atunci când mă duc să îmi fac card, mai este necesar formularul tiparit ? Dacă da, exista posibilitatea obtinerii unui formular si la punctele de vânzare ?
0

#603 Useril este offline   buback 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 25 martie 10

Postat 23 mai 2016 - 17:12

Vezi postareaChagall, la 18 mai 2016 - 20:40, a spus:

Ce patesc cei care isi lasa bicicletele in statiile (inca) nefunctionale?

Atasament 20160513_171701 (Custom).jpg

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 18 mai 2016 - 21:43, a spus:

Din pacate... nimic. :(

Mie mi-a spus un nene care lucra ceva la statia din Marasti acum vreo 3 saptamani ca pot lasa bicicleta si in statiile de pe mal, il intrebasem pentru ca pana atunci mi-a fost teama ca nu cumva sa apara ca fiind tot la mine si nu am lasat-o niciodata acolo.

Eu m-am bucurat mult, la Michelangelo mai niciodata nu merge ca lumea statia aia (chiar ma scoate din sarite, din vreo 20 de incercari, de doua ori am reusit sa iau o bicicleta de acolo) si e plina, de trei ori a trebuit sa merg cu bicicleta pana pe Mihai Viteazu sa o las acolo, ca la Michelangelo nu era loc... Deci e bine ca nu patim nimic daca le lasam pe mal.

Aceasta postare a fost editata de buback: 23 mai 2016 - 17:13

0

#604 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 23 mai 2016 - 19:01

Vezi postareaMariusNichi, la 23 mai 2016 - 13:43, a spus:

Dacă am cont făcut pe velo tm, atunci când mă duc să îmi fac card, mai este necesar formularul tiparit ? Dacă da, exista posibilitatea obtinerii unui formular si la punctele de vânzare ?

Da, e necesar. Formularul si instructiunile pot fi descarcate de pe sub-pagina dedicata veloTM din site-ul RATT
Descarci, listezi si completezi lejer acasa. :)
0

#605 Useril este offline   Sim 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 19 aprilie 13

Postat 23 mai 2016 - 19:20

Vezi postareabuback, la 23 mai 2016 - 17:12, a spus:

Mie mi-a spus un nene care lucra ceva la statia din Marasti acum vreo 3 saptamani ca pot lasa bicicleta si in statiile de pe mal, il intrebasem pentru ca pana atunci mi-a fost teama ca nu cumva sa apara ca fiind tot la mine si nu am lasat-o niciodata acolo.

Eu m-am bucurat mult, la Michelangelo mai niciodata nu merge ca lumea statia aia (chiar ma scoate din sarite, din vreo 20 de incercari, de doua ori am reusit sa iau o bicicleta de acolo) si e plina, de trei ori a trebuit sa merg cu bicicleta pana pe Mihai Viteazu sa o las acolo, ca la Michelangelo nu era loc... Deci e bine ca nu patim nimic daca le lasam pe mal.

Eu am lasat odata bicicleta in statia de pe malul Begai din P-ta. Maria si, nu stiu daca am avut ghinion s-o prind cand era offline sau ceva, dar pe site imi aparea ca nefiind returnata. In fine, problema a fost rezolvata dupa o zi si cateva telefoane, dar de atunci n-am mai riscat sa o las acolo.

Aceasta postare a fost editata de Sim: 23 mai 2016 - 19:22

0

#606 Useril este offline   1m2r3a 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 11 ianuarie 16

Postat 03 iunie 2016 - 10:35

Cum se trateaza vandalizarea bicicletelor? Am vazut cateva, sunt curios daca camerele functioneaza si cat tin stocata inregistrarea?

Vad multa lume ca doar se plimba cu bicicletele pe la stadion, oare nimeni nu citeste regulamentul?

+ bonus: un tip care isi plimba copilul, clar sub 14 ani, in fata la aem si o bicicleta "revendicata" (nu era legata de rack).

Imagine atasata: IMG_20160524_175254067_HDR.jpg Imagine atasata: IMG_20160404_184731014_HDR.jpg

Aceasta postare a fost editata de Andy: 03 iunie 2016 - 22:17
Motiv editare: redimensionare imagini

0

#607 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iunie 2016 - 19:20

Camerele functioneaza, dar nu sunt chiar atat de performante incat sa se observe o vandalizare atunci cand sunt returnate, daca aceasta nu e una foarte evidenta.
Multumim mult pentru poze, (le trimit sefilor) totusi nu inteleg de ce a legat respectivul antifurtul acela de bicicleta? :intrebare: Era imobilizata roata din fata?
0

#608 Useril este offline   Bogdan DS 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 555
  • Inregistrat: 23 aprilie 09
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timisoara

Postat 15 iunie 2016 - 21:17

Am incercat zilele acestea sa iau o bicicleta din centru, evident ca statia trebuia resetata (asta mi-au spus niste angajati RATT care tocmai veneau sa alimenteze statia cu biciclete).

Sincer, nu inteleg de ce va suparati pe cei care se plimba cu bicicletele, pana la urma, DOAR de asta sunt bune. Eu cred ca am de vreo 2 luni cardul si din vreo 10-15 incercari de a lua o bicicleta, doar jumatate au fost cu succes.

Dpmdv, RATT-ul / Primaria ar trebui sa inteleaga ca nu asa functioneaza un sistem de transport, exista timpi de asteptare de 10-15 minute in timpul unei zile lucratoare, iar bicicletele sunt puse la "caterinca" ... sa nu spunem ca nu avem. Eu folosesc extrem de rar RATT-ul din acest motiv - am treaba, trebuie sa ajung din A in B intr-un timp rezonabil, nu fac naveta in alta localitate :Facepalm_emote_gif: Cu alte cuvinte, ajung sa foloseasca sistemul doar:

1. Pensionarii, elevi / studenti si plimbareti de ocazie - pentru care timpul e cea mai mica problema (marea majoritate au gratuitati)
2. Cei care nu au carnet / masina, dar trebuie sa strabata o distanta lunga (acestia fiind deobicei "stransi cu usa" si cred ca in mare parte nici nu au bilete)

Uite cum reusesti sa ai o clientela numai buna pentru o "afacere". Evident, sa nu uitam si de inghesuiala si putoarea in care trebuie sa stai pana la destinatie. (nu spun ca ar trebui sa-i spele RATT-ul, dar daca ar veni mai des, nu ar fi asa inghesuiala totusi)
2

#609 Useril este offline   AdaMiha 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 22 decembrie 13

Postat 16 iunie 2016 - 19:06

Eu acum reușesc de fiecare data sa scot bicicleta. M-am învățat un băiat. Când apeși: Ridică bicicleta si pui cardul să îl citească, la multe statii nu afișează nimic. Omul ce face: da Back sau pleacă. Greșit. Ai pus cardul să îl citească, stai cu el câteva secunde, îl iei si aștepți chiar și un minut fără să apeși nimic. Tot apăsând Back sau închide, de reglezi sistemul. O să observi la un moment dat pe ecran seria cardului. Bafta

Trimis de pe al meu Vodafone Smart Tab 4G folosind Tapatalk

As dori sa va întreb, adresa mea din buletin nu figurează cu cea unde stau. Eu am depus mereu bicicletele si la timp. Știți cumva să îmi spuneți, atunci când iei amendă...până nu o plătești, te mai lasă să ridici bicicleta? Imi e teamă că din cauza sistemului, să nu fi primit amenzi de care eu să nu stiu. Cum se poate verifica? Atunci cand dau să citească seria cardului RATT, ar trebui să îmi scrie pe ecran dacă sunt ceva probleme.

1

#610 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 iunie 2016 - 19:12

Foarte corect. Exact asa e cum spui.
0

#611 Useril este offline   AdaMiha 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 16 iunie 2016 - 19:15

Precizez ca folosesc zilnic bicicleta. Cum pot verifica dacă din cauza sistemului s-au strâns amenzi?

As dori sa menționez o problema. E vorba de statia Modern, pe panou nu apare nimic. Cred că sunt ceva probleme acolo. Ar trebui verificat.

Aceasta postare a fost editata de Andy: 16 iunie 2016 - 21:13
Motiv editare: contopire postari

0

#612 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 iunie 2016 - 21:11

Vezi postareaAdaMiha, la 16 iunie 2016 - 19:15, a spus:

Cum pot verifica dacă din cauza sistemului s-au strâns amenzi?

Nu ai cum. Eu inca nu am auzit ca cineva sa fi fost amendat. Se blocheaza cardul si se avertizeaza clientul telefonic. :)
0

#613 Useril este offline   AdaMiha 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 16 iunie 2016 - 21:28

Mulțumesc frumos, deci pot să folosesc bicicletele fără teamă.

0

#614 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 iunie 2016 - 21:32

Bineinteles. Nu exagera totusi cu timpii de inchiriere. :)
0

#615 Useril este offline   Bogdan DS 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 555
  • Inregistrat: 23 aprilie 09
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timisoara

Postat 17 iunie 2016 - 23:42

Astazi mi-a mers, am luat bicicleta si cand sa o las .. mi-a sarit lantul .. am sunat la tel verde de vreo 2-3 ori ... numa un robot dupa care s-a inchis
0

#616 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 iunie 2016 - 10:05

Da, din pacate e un singur operator care se ocupa si de operatiunile ce trebuiesc facute si de preluarea apelurilor.
0

#617 Useril este offline   MariusNichi 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 03 octombrie 13

Postat 25 iunie 2016 - 09:48

De ceva vreme, pe contul meu de velo tm, cand intru la facturi si taxe, imi arata ca am o taxa neplatita de 100 lei, si cand apas pe "plateste", ma redirectioneaza la o pagina de plata cu cardul, catre Primaria Cluj Napoca. Trebuie mentionat faptul ca in data in care s-a emis plata (20.06), am depasit timpul de o ora, cu 20 de minute. Taxa respectiva este o amenda? Si daca da, cum se mai poate plati, in afara de card? Si de ce destinatarul este primaria Cluj Napoca ?
0

#618 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 iunie 2016 - 10:18

:Facepalm_emote_gif: Nu trebuie sa platesti nimic. Suma e una virtuala si e echivalentul a 2 lei/utilizare velo. Deci, stai linistit ca nu ai nimic de platit. :) Lunar, cardul tau se incarca cu o suma virtuala din care se "platesc" cei doi lei/utilizare.
0

#619 Useril este offline   Sim 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 19 aprilie 13

Postat 25 iunie 2016 - 14:16

Acum vreo o saptamana, intr-o dimineata, trebuia sa ajung in zona Badea Cartan, asa ca am luat o bicicleta. Cand am ajuns acolo am avut surpriza sa constat ca nu pot lasa bicicleta in statie pentru ca ledurile nu erau aprinse. Am incercat sa merg la statia de pe malul Begai, de langa piata, dar nici aceea nu functiona.
Pentru ca ploua foarte tare si ma grabeam sa ajung la destinatie am hotarat sa o las in statie, rezemata de celelalte biciclete, dar am si sunat la telefonul verde si i-am anuntat pe baieti ca o voi lasa acolo, iar in caz ca o va fura cineva imi voi asuma voi suporta costurile sau ce e nevoie.
Am sunat mai pe seara din nou la dispecerat sa intreb ce s-a intamplat cu bicicleta si am inteles ca a fost mutata in siguranta intr-o alta statie.

Problema care a ramas, in schimb, este ca eu am ramas cu contul blocat pentru "abandonarea bicicletei", lucru pe care ce-i drept mi l-am asumat cand am lasat-o acolo, dar si fiind si constrans de faptul ca nu mergeau statiile de biciclete din zona.

Intrebarea la care vreau sa ajung, este vreo posibilitate sa-mi fie deblocat contul, chiar si daca astept o luna de "pedeapsa"? Fata de la dispecerat n-a stiut / n-a vrut sa-mi raspunda la intrebare. :)

Aceasta postare a fost editata de Sim: 25 iunie 2016 - 14:18

1

#620 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 iunie 2016 - 17:55

Cred ca se poate rezolva. Trimite-mi un PM cu datele tale (serie card, CNP, nume-prenume)
2

Arata acest topic

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou