STP Timișoara Forum: veloTM - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

veloTM by Viacor Engineering

#581 Useril este offline   Bogdan DS 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 555
  • Inregistrat: 23 aprilie 09
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timisoara

Postat 11 aprilie 2016 - 20:59

RATT, primarie, alta institutie ... pana la urma toate sunt "de stat". La toate lucrurile noi apar neprevazute, peste tot exista o perioada de testare, nimeni nu e absurd, dar sa existe astfel de probleme dupa atat timp ... este incompetenta clara. Primaria sau cine a organizat licitatia nu are decat sa-si cheme firmele sa repare / inlocuiasca gunoaiele.

Pentru cei care gandesc ca sunt "gratis" si merge si asa, se prostesc singuri. Indiferent ca sunt prin programe UE sau alte finantari, noi am platit direct sau indirect pentru ele prin taxe / impozite / amenzi de circulatie, etc

Nu ma pricep la ecrane, poate exista totusi unele care sa functioneze si bine, numai ca s-au zgarcit in momentul achizitiei (ma refer la cei care au castigat licitatia si au profitat de unele scapari din caietele de sarcini), nu m-ar fi deranjat nici o varianta cu butoane de tipul celor folosite la bancomate ... dar ma intreb totusi cum de cel din Libertatii functiona impecabil ...

1. in Budapesta am inchiriat bicicleta cu cardul, iti lua o garantie si costul utilizarii (pe ora), in 3-5 zile iti trimiteau banii de garantie inapoi daca se constata ca nu ai stricat-o
4. am aflat cand am sunat la dispecerat. Probabil daca nu eram la a 3-a incercare de a folosi o bicicleta in mai putin de 2 ore si mi s-ar fi raspuns mai civilizat la prima incercare (pta 700), sau mi s-ar fi raspuns la telefonul verde la a 2-a incercare (kaufland)... reactionam si eu ca un om mai normal, dar mi-am cam iesit din fire :P Daca beleam ochii un pic mai bine, ma puteam prinde ca trebuie pus cardul in cealalta parte.

PS la tutorialul de la aplicatie, pe pagina a 3-a cred ca ar fi trebuit "many", nu "may"
1

#582 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30177
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 11 aprilie 2016 - 21:38

Vezi postareaBogdan DS, la 11 aprilie 2016 - 20:59, a spus:

...nimeni nu e absurd, dar sa existe astfel de probleme dupa atat timp ... este incompetenta clara.

O gramada de probleme au fost rezolvate (inca e in garantie sistemul) in aceasta perioada, dar acum incep sa apara probleme datorate uzurii premature, infiltrarii apei in totemuri, etc, cum ar fi: ecranele tactile deteriorate de soare sau mai stiu eu ce alti agenti externi, monitoare deteriorate de apa infiltrata, surse PC defecte dupa nici un an de functionare (si nu e vorba de una-doua), zeci de transpondere de pe biciclete cu componente rupte si cablaj deteriorat datorita demontarii pentru schimbarea bateriilor prea frecvent, spe' alte probleme pe care nu le mai enumar aici.
La toate astea, se mai adauga si totemurile vandalizate (cred ca vreo 4-5 la numar pana acum), care desigur, nu faceau obiectul garantiei. -_-
0

#583 Useril este offline   Bogdan DS 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 555
  • Inregistrat: 23 aprilie 09

Postat 11 aprilie 2016 - 23:17

Pai asta e problema, primaria face niste licitatii la care, pe de o parte, deabea ajungi din cauza conditiilor impuse, iar pe de alta parte, castiga niste firme care fac un sistem care are de la inceput "O gramada de probleme" ... ceva nu prea se leaga, mai mult de atat, imi spuneti ca apar "probleme datorate uzurii premature".

RATT-ul din pacate lucreaza cu "materialul clientului", daca asta ati primit, asta gestionati ... nu puteti decat sa va folositi de numeroasele sesizari sa le trimiteti celor care au facut contractele de achizitii.

Legat de vandalizarea totem-urilor, poate unele ecrane meritau sparte, macar exista un motiv sa se inlocuiasca mai repede cu unele mai bune :)) Glumesc, probabil au avut loc altfel de vandalizari, dar nu ma puteam abtine :P
0

#584 Useril este offline   iepurasu 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 17 mai 14

Postat 13 aprilie 2016 - 06:32

Ieri dupa amiaza din statia Piata Verde nu se puteau ridica biciclete, la apropierea cardului nu se auzea bip si la incercarea de a continua logarea nu apareau cele 4 buline negre de la introducerea pinului - nici cu toata rabdarea din lume. Dar statia era plina ochi de biciclete. Mai multe persoane curajoase, printre care si eu, au zis, hai la Felix, acolo doar o bicleta cu led rosu, fugi la Torontalului/Liege, acolo ca la Piata Verde, fara bip la apropierea cardului, dar totusi o persoana dupa multe staruinte, a reusit sa scoata o bicicleta. Ce imi place cel mai mult este afisul din imagine, de la Piata Verde, e maxim:

Imagine atasata: 20160412_191228.jpg
0

#585 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 aprilie 2016 - 17:33

Pai, daca nu se auzea bip-ul, nu avea rost sa incerci sa te loghezi. Daca cardul este citit, apare seria acestuia pe ecran si doar dupa aceea are rost sa introduci PIN-ul.
Lipiciul cu care au fost lipite pe interiorul totemului cititoarele de carduri a inceput sa cedeze si acesta atarna doar in fire, in cu totul alta pozitie decat cea indicata de bulina neagra de pe totem (lucru de calitate :Facepalm_emote_gif: , platit cu milioane de euro)

Afisul a fost pus deoarece statia nu avea ecran tactil pana acum si doar se puteau lasa biciclete acolo.

O sa le spun sa cumpere niste banda dublu adeziva si sa incerce sa fixeze cititoarele in dreptul bulinei.
2

#586 Useril este offline   Twenty 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 22 aprilie 16

Postat 24 aprilie 2016 - 11:24

În noiembrie mi-am activat cardul pentru biciclete iar de atunci nu am încercat niciodată să iau vreuna. În urmă cu 2 zile am încercat pentru prima oară în stația din circumvalațiunii, Kaufland.

Mai eram cu o persoană. La ambele carduri scanate, după introducerea pin-ului, apărea eroarea 'nu puteți ridica bicicleta'. După câteva încercări am renunțat.

Ieri seară, am încercat din nou la 3 stații diferite (catedrala, Sinaia, Carol). La toate cele 3 se auzea acel bip-uit în momentul scanării cardului, dar nu apărea acea serie a cardului și nu mă lăsa să introduc pin-ul. Nici măcar nu reușeam să 'Inchid' sau să dau 'Înapoi', parcă se blocaseră, la toate cele 3 stații!

Ce am observat prima dată când am încercat, e că seria cardului care mi-a apărut pe ecran după scanare nu e aceeași cu cea care am primit-o în email odată cu pinul.

Ar fi asta vreo problemă? Ar trebui să fie aceeași serie?
De fiecare dată am încercat cu 2 carduri și la ambele era la fel, carduri într-adevăr activate în aceeași zi din noiembrie.
0

#587 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 aprilie 2016 - 11:34

Daca nu apare seria cardului, e o problema si nu are rost sa incerci sa mai introduci PIN-ul. Incearca sa verific contul tau online si sa vezi ce scrie acolo.
Daca imi trimiti prin PM seria cardului si numele complet, putem verifica (maine) in sistem si iti spun daca totul e ok sau nu.

:welcome_2:
0

#588 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1280
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 24 aprilie 2016 - 14:06

Am vazut o persoana cu o bicicleta "de imprumut" in piata Flavia, nu era de vanzare stati linistiti :)), dar omul nu parea sa se grabeasca s-o duca inapoi. Am mai vazut o persoana cu o asemenea bicicleta pe pista spre Serbia, cred ca expirase timpul...
A fost cineva sanctionat pana acum pt astfel de intarzieri?
1

#589 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 aprilie 2016 - 17:38

Cu mai mult de o suspendare temporara a cardului, nu cred sa fi avut pana acum.
0

#590 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 aprilie 2016 - 17:40

Nu pot sa cred! Cineva a furat o bicicleta Velo din Toulouse si se plimba cu ea prin Timisoara :Facepalm_emote_gif:

Imagine atasata: 2016-04-28 17.04.12.jpg Imagine atasata: 2016-04-28 17.04.20.jpg Imagine atasata: 2016-04-28 17.04.23.jpg

Pozele sunt facute de Sorin, la intersectia Reg. Carol - Dragalina.
7

#591 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2281
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 29 aprilie 2016 - 17:56

Eu le-as trimite poza, doar asa. Sa vada si ei cat de departe le ajung bitiglele! Imagine postata
3

#592 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2363
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 29 aprilie 2016 - 18:59

Pe pariu ca un tigan a furat-o? si-a luat-o la pachet cand s-a intors in satra....
0

#593 Useril este offline   Norbi 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 02 iunie 15

Postat 08 mai 2016 - 13:26

Va rog colaborati cu Moovit ca sa integrati VeloTM in aplicatia lor ClujBike este in el.Puteti integra si transportul naval.Puteti integra chiar si punctele de vanzare unde se cumpara bilete.Ideea este sa fie toate tipurile de transport in comun intr-o aplicatie.
Imagine postata
Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Norbi: 08 mai 2016 - 13:26

1

#594 Useril este offline   Vlad Vesa 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 22 ianuarie 14

Postat 08 mai 2016 - 18:20

hai sa o facem, daca tu stii cum sa introduci datele iti explic eu cum e cu accesul la api!
0

#595 Useril este offline   Norbi 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 02 iunie 15

Postat 08 mai 2016 - 19:21

Ti-am trimis un PM.
0

#596 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08

Postat 18 mai 2016 - 20:40

Ce patesc cei care isi lasa bicicletele in statiile (inca) nefunctionale?

Imagine atasata: 20160513_171701 (Custom).jpg
0

#597 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 mai 2016 - 21:43

Din pacate... nimic. :(
0

#598 Useril este offline   Sim 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 19 aprilie 13

Postat 22 mai 2016 - 09:38

Ce s-a întâmplat cu situl velo de nu mai arata stațiile de biciclete?

Iar la stația de la Iulius Mall nu merge sa lași nicio bicicleta.
0

#599 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 mai 2016 - 12:29

Culmea dar problema de afisare a hartii e una a Google... :Facepalm_emote_gif:
Statia Consiliul Europei are un controler defect. Se astepta rezolvarea problemei de catre fabricant.
0

#600 Useril este offline   Sim 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 19 aprilie 13

Postat 22 mai 2016 - 21:24

Nu e chiar o problema a Google. Se pare ca linkul pe care incearca situl sa il acceseze pentru a primi lista cu statiile da "Internal Server Error".
0

Arata acest topic

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou