STP Timișoara Forum: veloTM - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

veloTM by Viacor Engineering

#221 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 03 iunie 2015 - 10:14

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 02 iunie 2015 - 21:33, a spus:

Totusi, sunt multi care au reusit sa se inscrie pe site. O sa intreb sa vad daca stie cineva care e procedura.
Cu toate acestea, nu te va ajuta (deocamdata) la mare lucru. Cardul trebuie activat oricum la sediul RATT, nu online.

Buna,

Din cate am observat, ca si caracter speciale sunt acceptate numai caracterele de deasupra cifrelor 1-8. Restul nu sunt considerate speciale :P

Ar fi de folos si posibilitatea "inrolarii" unui card ACCES existent prin intermediul aplicatiei
0

#222 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 03 iunie 2015 - 10:18

Eu am folosit simbolul %, vad ca a fost acceptat.
0

#223 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 03 iunie 2015 - 16:59

Vezi postareaZoltan Cs, la 03 iunie 2015 - 10:14, a spus:

Ar fi de folos si posibilitatea "inrolarii" unui card ACCES existent prin intermediul aplicatiei

Iti dai seama ca asta nu se poate. Iti gaseste cineva cardul pierdut, il inscrie pe site si ia o bicicleta in numele tau. In afara de protectia cu PIN, nu exista alta masura de securitate.
0

#224 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 03 iunie 2015 - 17:49

Vezi postareaRB93, la 02 iunie 2015 - 21:53, a spus:

Cum a rezolvat-o? Am stat 10 min in statie la Michelangelo cu aceeasi problema, am renuntat intr-un final ...

Pentru a accepta parola, introduceti 3 caractere speciale, nu 2. Eu am pus cifre, litere mari, mici si 3 caract speciale (alfa-numerice) ca sa o accepte

Cifrele si literele sunt caractere...alfanumerice. Nu prea inteleg formularea ta, insa nu e de mirare ca nu functionat ;) .
0

#225 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 03 iunie 2015 - 18:59

Asa e, greseala mea.
La mine a mers. Reformulez: pe langa caractere alfanumerice am pus si + - = ? / etc
0

#226 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 03 iunie 2015 - 19:18

Azi la ora 15:30 aprox. erau in rastel doua biciclete la (parca) 20 locuri in Badea Cartan, la Punctele Cardinale nici una la 20 de locuri, la Piata Marasti erau 3 bicicete la 20 de locuri iar la Piata 700 erau 9 biciclete la 20 de locuri...

Sunt curios cum va functiona relocarea avand in vedere ca aceste date se pot schimba mereu in cursul zilei...
0

#227 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 03 iunie 2015 - 19:48

Statia de la posta e offline :(
0

#228 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iunie 2015 - 20:04

Cum spuneam: am stat acolo cam patru ore. Din acestea, mai multe de 50% din timp a fost offline, dar in timpul cand era online, nu puteai sa faci mai nimic la consola, lag-ul fiind extrem de mare. -_-
Umbla un zvon, "pe surse", ca doua ar fi deja furate, dar cum spuneam, e doar un zvon, nu am nicio confirmare oficiala.
0

#229 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13

Postat 03 iunie 2015 - 20:24

Incerc de ceva timp sa iau o bicicleta, dar programul imi spune ca trebuie sa astept x minute pt a ridica o noua bicicleta. A mai avut cineva aceasta problema?

Astazi am mai ridicat o bicicleta, dar n-am avut nicio problema.
0

#230 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iunie 2015 - 20:30

Din cate stiu, minutele afisate sunt pentru completarea etapei respective (ex: introducere pin), nu un timp de asteptare. La expirarea acelui timp, sistemul revine la pagina principala.
0

#231 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 03 iunie 2015 - 20:35

Pentru completarea etapei respective sunt 20 minute. Mie imi spunea ca trebuie sa incerc din nou dupa 130 de minute. La consultare card nu imi apare bicicleta luata astazi (acolo imi arata ultimele doua imprumuturi). Sper ca nu ma voi trezi cu surprize.
0

#232 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iunie 2015 - 21:08

Nu cunosc prea mare lucru din conditiile impuse prin software si nici nu se agita nimeni sa ne puna la curent. Nu pot decat sa intreb despre ce aud de la voi si sa va spun daca am aflat ceva. :)
0

#233 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 03 iunie 2015 - 21:23

Daca e asa cum spuneti voi, unde mai adaug si eu ca in Libertatii nu era nicio bicicleta, iar pe Gh. Lazar era doar una...unde sunt bicicletele? :lol:
0

#234 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 03 iunie 2015 - 21:29

Am facut doua poze cu monitorul:

Imagine atasata: IMG_20150603_205754.jpg Imagine atasata: IMG_20150603_205912.jpg
(Scuze ca nu am redimensionat pozele! Pe acest PC nu am niciun program de redimensionare :( )

Cum spuneam, imprumutul de astazi nu apare, chiar daca bicicleta este pusa corect in rastel. Am incercat de mai multe ori, in 3 statii diferite, sa introduc PIN-ul si sa scot bicicleta, dar in zadar. Sistemul imi spunea ca trebuie sa astept un anumit numar de minute. Ieri trebuia sa vin pe jos acasa, ca nicio statie nu era online. Am introdus PIN-ul, dar sistemul s-a blocat. Tot ieri am asteptat minute bune in statia de langa sediul RATT sa vina masina cu biciclete, dar aceasta nu a mai venit. Am luat tramvaiul pana la urmatoarea statie de biciclete. Harta de pe saitul velotm nu este corecta. O statie nu apare, iar una nu este amplasata corect. Din 300 de biciclete, foarte putine sunt scoase prin oras. Toate acestea + ca nimeni nu va pune la curent => un esec (cel putin pentru inceput).

0

#235 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iunie 2015 - 21:57

Treaba cu asteptatul sute de minute pare un bug. O sa incerc sa aflu ce se intampla.
0

#236 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 03 iunie 2015 - 22:14

Vezi postareamile, la 03 iunie 2015 - 19:18, a spus:

Azi la ora 15:30 aprox. erau in rastel doua biciclete la (parca) 20 locuri in Badea Cartan, la Punctele Cardinale nici una la 20 de locuri, la Piata Marasti erau 3 bicicete la 20 de locuri iar la Piata 700 erau 9 biciclete la 20 de locuri...

Sunt curios cum va functiona relocarea avand in vedere ca aceste date se pot schimba mereu in cursul zilei...

La fel ieri pe la ora 14 absolut nici o bicicleta in statia de la Spitalul Judetean si la cea din Sinaia la fel 0 biciclete. Si la ora 19 tot nici o bicicleta. Dar mai azi iara la statia de la Juedetean 0 biciclete ora 14, ora 19 o bicicleta, Sinaia 4 biciclete la ora 14...
Ce se intampla cu echipa care ar trebui sa monitorizeze statile si sa se ocupe de ele? doarme sau doar masina so achizitionat si echipa nu ese formata inca?Imagine postata Imagine postata
0

#237 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior

Postat 03 iunie 2015 - 22:21

Vreo 80 de biciclete din 300 (oricum putine) sunt scoase in oras. Unele statii nici n-au vazut bicicletele pana acum. Sper ca pana la sfarsiul saptamanii sa se puna toate in circulatie. Daca tot s-a introdus acest sistem, sa fie si util.

0

#238 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 iunie 2015 - 22:46

Pe masina care distribuie biciclete sunt doi angajati, dar nu cred ca pot lucra 24/7. Cred ca vor mai trebui angajati si probabil va mai fi nevoie de inca o masina.
0

#239 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10

Postat 04 iunie 2015 - 11:15

M-a întrebat cineva dacă nu are buletin de Timișoara (și nici flotant) poate merge să își scoată cardul?
0

#240 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 iunie 2015 - 12:08

Da. Isi face card de RATT si se activeaza velo pe el. Daca nu a mai avut card e 8 lei, daca a avut si l-a pierdut e 13 lei. Sa aiba, desigur, CI la el.
1

Arata acest topic

• (47 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou