Benzinarii in Timisoara
Postat 31 octombrie 2013 - 23:57
Ma intrebam acum, oare exista o legislatie sau ceva care sa precizeze ca astfel de instalatii (rezervoare, tevi etc.) sa fie schimbate la un anumit numar de ani?
Postat 10 decembrie 2013 - 21:17
o benzinarie se va deschide si linga praktiker-ul de pe demetriade langa fosta statie de ciment langa parcarea de Praktiker... Posibil Gazprom
Postat 18 decembrie 2013 - 21:53
2 chestiuni am remarcat la noul Lukoil:
1. esti protejat de ploaie doar cat alimentezi si cat esti in magazin, nu si pe drumul pana in magazin;
2. cel mai ieftin sortiment de benzina de 95 nu este disponibil in aceasta locatie, doar noul "95 plus" cu 10 bani mai scump decat primul (angajatul nici macar nu stia ca exista alt sortiment de benzina de 95).
1. esti protejat de ploaie doar cat alimentezi si cat esti in magazin, nu si pe drumul pana in magazin;
2. cel mai ieftin sortiment de benzina de 95 nu este disponibil in aceasta locatie, doar noul "95 plus" cu 10 bani mai scump decat primul (angajatul nici macar nu stia ca exista alt sortiment de benzina de 95).
Postat 19 decembrie 2013 - 00:28
Statia de carburanti Gazprom poate fi o mica gura de oxigen pentru Praktiker!
Postat 19 decembrie 2013 - 12:41
In cazul in care le plateste chirie. Nu cred ca vre-un client care alimenteaza sa-si aduca brusc aminte ca ii trebuie un surub, o gresie, sau o cada.

Postat 19 decembrie 2013 - 18:01
Cind am facut pozele eram cu bicicleta si am stat vreo 5 minute peste drum si nu cred ca in acest timp din coloana care era bara la bara a intrat o masina la Praktiker. Sa zicem ca este perioada Craciunului si nimeni nu se gindeste la reparatii...
Postat 20 decembrie 2013 - 10:30
Apropo de Lukoil de langa Olimpia, desi este proaspat inaugurat, nu vad clienti pe acolo.