Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor Canalului Bega (finalizat) - din fonduri UE, constructor: Tehnodomus
Postat 05 decembrie 2015 - 17:57
Azi dimineata pentru prima data am vazut luminile de pe mal (cele noi) aprinse in fata autogarii. Pe malul opus, la fosta Fabrica de Tigarete erau aprinse lampile din cadrul proiectului de cel putin 6 luni de zile unde din cele 8-9 lampi, 3 nu mai functioneaza...
Si pe partea cu statia Salvo de langa podul Muncii ardeau lampile azi dimineata, pentru prima data...
Una peste alta, cu totul altfel mi-am imaginat ca va arata acest proiect la finalizare. Sunt profund dezamagit! Practic au aparut niste trotuare si piste de biciclete relativ inguste si (mai ales) serpuite fara rost in prea multe locuri...
Nimic atractiv sub aspect estetic, recreativ si de promenada!...
...pe o cheltuiala de aproape 10 milioane de euro...
Si pe partea cu statia Salvo de langa podul Muncii ardeau lampile azi dimineata, pentru prima data...
Una peste alta, cu totul altfel mi-am imaginat ca va arata acest proiect la finalizare. Sunt profund dezamagit! Practic au aparut niste trotuare si piste de biciclete relativ inguste si (mai ales) serpuite fara rost in prea multe locuri...

Nimic atractiv sub aspect estetic, recreativ si de promenada!...

Postat 05 decembrie 2015 - 21:53
Bine ca nu e lumina rosie/roz ca in Amsterdam ca cine stie in ce se transforma portiunea aia..
Postat 05 decembrie 2015 - 23:28
Sa vedem cat o sa tine, cat o sa fie de intretinute, sau o sa fie exact ca cele de la podul de langa Prefectura.
Postat 06 decembrie 2015 - 14:33
Au pus balustrazi in dreptul podului de fier str. Ady Endre. Nu vor avea viata lunga, nu sunt zincate, sunt doar vopsite.
Postat 06 decembrie 2015 - 21:43
Au exagerat total cu numarul cosurilor de gunoi. Arata groaznic.

Postat 06 decembrie 2015 - 21:48
Sa speram, cu atatea cosuri de gunoi n-o sa mai fie atata mizerie pe mal sau in apa.
Postat 07 decembrie 2015 - 14:32
dan.s, la 06 decembrie 2015 - 22:21, a spus:

Ma intreb daca tot au facut bucata dintre solventul si statia de epurare/decantare, de ce nu au continuat-o pana unde se termina cealalta?
Pe portiunea nemarcata nu exista trotuar deloc?