STP Timișoara Forum: Infrastructura tramvaielor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (48 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Infrastructura tramvaielor Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#281 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 ianuarie 2011 - 19:31

Acum va veni vorba... de ce nu se repara macazele ?
Totusi, ma gandesc ca in spate sta o investitie. Si nu de ieri, de alaltaieri, stau de bibelou (numarul mic de macaze care mai functioneaza se poate neglija).
Se neglijeaza in punerea problemei si ca se datoreaza datorita partii de pe vagoane sau celei de la locatia macazului.
0

#282 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 25 ianuarie 2011 - 20:28

Vezi postareasorin_vd4ratt, la 25 ianuarie 2011 - 19:31, a spus:

Totusi, ma gandesc ca in spate sta o investitie.

Te gandesti bine, dar mai trebuie inca o investitie substantiala in piese de schimb.
0

#283 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 ianuarie 2011 - 20:33

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 ianuarie 2011 - 20:28, a spus:

Te gandesti bine, dar mai trebuie inca investitie substantiala in piese de schimb.

Iarasi problema pieselor de schimb... cand se va termina cu piesele de schimb odata? (intrebare retorica)
0

#284 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 25 ianuarie 2011 - 20:35

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 ianuarie 2011 - 20:28, a spus:

Te gandesti bine, dar mai trebuie inca investitie substantiala in piese de schimb.

Mai exact in "mentenanta" echipamentelor existente, care implica un contract de service cu o firma de specialitate, cu un onorariu deloc de neglijat.
0

#285 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 ianuarie 2011 - 20:45

Mai la modul general vorbind, mai sunt lucruri pe langa achizitia propriuzisa la care nu se prea gandeste nimeni... mai mult sau mai putin intentionat... hai sa mergem pe "mai mult"
0

#286 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 25 ianuarie 2011 - 20:53

Uitam cu totii de pur-si-simpla lipsa de interes a unora...

Caz concret povestit de manu vatmanu (sef de echipa la interventii, intretinere macaze): baiatii au fost trimisi la o urgenta, de schimbare de un motor. Tipul de la magazie care se ocupa cu piesele, cu 2 zile inainte a pus deoparte un motor ruginit si murdar, fiind functional insa blocat. Langa el venisera 3 motoare noi. La interventia mentionata, acelasi tip a dat la echipa motorul vechi ruginit. Acesti au observat acest lucru abia la fata locului, fiind nevoitit sa se intoarca...
0

#287 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 ianuarie 2011 - 20:59

Vezi postareasorin_vd4ratt, la 25 ianuarie 2011 - 20:45, a spus:

Mai la modul general vorbind, mai sunt lucruri pe langa achizitia propriuzisa la care nu se prea gandeste nimeni...

Exact. Se primesc fonduri pentru achizitie dar ulterior nu sunt bani pentru intretinere. :regulamentul:
0

#288 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 ianuarie 2011 - 21:13

Vezi postareacseh_17, la 25 ianuarie 2011 - 20:53, a spus:

Uitam cu totii de pur-si-simpla lipsa de interes a unora...

Caz concret povestit de manu vatmanu (sef de echipa la interventii, intretinere macaze): baiatii au fost trimisi la o urgenta, de schimbare de un motor. Tipul de la magazie care se ocupa cu piesele, cu 2 zile inainte a pus deoparte un motor ruginit si murdar, fiind functional insa blocat. Langa el venisera 3 motoare noi. La interventia mentionata, acelasi tip a dat la echipa motorul vechi ruginit. Acesti au observat acest lucru abia la fata locului, fiind nevoitit sa se intoarca...

Si acum , dupa ce am revenit la piesele de schimb, revenim si la partea cu lipsa de interes a angajatilor (mai cunoscuta si sub numele de lipsa de cunostiinte in ale resurselor umane (motivare angajati) a celor care trebuie sa se ocupe de asta)... mai reluam si asta inca o data? (intrebare retorica)

Aceasta postare a fost editata de sorin_vd4ratt: 25 ianuarie 2011 - 21:14

0

#289 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 26 ianuarie 2011 - 09:15

Vezi postareaViktor, la 25 ianuarie 2011 - 23:06, a spus:

Sorin cred ca este indeajuns. Nu cred ca vrei sa te certi cu Domnul Florin, asa ca, parerea mea este ca aceasta discutie ar trebui incheiata ACUM.

Eu te-as ruga sa nu te mai bagi si tu! Cred ca domnul Florin, stie sa se apere si singur. Iar de Sorin, ne vom ocupa ceilalti!

Sorine, eu cred ca aceasta frustrare fata de RATT ti se trage de acum 2 ani, corect? Din cate am auzit tu ai dorit sa te angajezi ca si vatman(ai scris asta si pe forum la vremea respectiva). Daca acesta este motivul pentru care dai cu piciorul in RATT esti liber s-o faci in alta parte! Odata ai mai fost suspendat pentru jignire, sper ca nu va fii nevoie si a II-a oara! Cum spunea colegu Chagall aceasta discutie nu dezvolta nici macar un strop de interes pentru colegii de forum!
0

#290 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 26 ianuarie 2011 - 20:27

Vezi postareacseh_17, la 26 ianuarie 2011 - 09:15, a spus:

Eu te-as ruga sa nu te mai bagi si tu! Cred ca domnul Florin, stie sa se apere si singur. Iar de Sorin, ne vom ocupa ceilalti!

Sorine, eu cred ca aceasta frustrare fata de RATT ti se trage de acum 2 ani, corect? Din cate am auzit tu ai dorit sa te angajezi ca si vatman(ai scris asta si pe forum la vremea respectiva). Daca acesta este motivul pentru care dai cu piciorul in RATT esti liber s-o faci in alta parte! Odata ai mai fost suspendat pentru jignire, sper ca nu va fii nevoie si a II-a oara! Cum spunea colegu Chagall aceasta discutie nu dezvolta nici macar un strop de interes pentru colegii de forum!

Nu mi se trage de la dorinta de a ma face vatman neimplinita, pt. ca a fost decizia mea, dat fiind faptul ca aveam deja un job mai bun la acea data. Am fost sunat dupa ce mi-am depus CV-ul, pot zice de destule ori incat sa nu pot zice ca cine m-a sunat nu si-a facut datoria sa ma sune indestul.

Nu cred nici ca ar trebui sa investigam de unde mi se trag mie antipatiile fata de RATT... ele nu sunt impotriva RATT in sine, ci in lucrurile care se fac acolo, si care se reflecta in ceea ce vad pe teren. Si mi se pare firesc sa insist pe ele de atatea ori cat este suficient incat sa fiu eu sigur ca s-a inteles ideea ... poate nu ma exprim eu suficient de bine ?
Probabil ca nu, din moment ce lucrurile ce le zic eu ajung la rang de jigniri.
Jignirea nu mi se pare deloc productiva in sensul in care eu merg cu cele ce le tot spun pe aici.

Aceasta postare a fost editata de sorin_vd4ratt: 26 ianuarie 2011 - 20:28

0

#291 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 27 ianuarie 2011 - 11:50

Deci, toti cei de pe forum suntem realisti... Adica niciunul dintre noi nu are viziuni supranaturale fata de RATT, insa noi aici pe forum suntem ca sa ne impartasim pasiunea pentru ceea ce facem. Singura rugaminte, e ca pe viitor sa fii mai putin impulsiv, si totul va fii OK.
0

#292 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 februarie 2011 - 14:00

Cateva poze vechi (2003-2004) de pe santiere:

Imagine atasata: 1 Decembrie - T10 St cel Mare.jpg Imagine atasata: 1 Decembrie-T10 capace canal.jpg Imagine atasata: 1 Decemdrie T10-1.jpg Imagine atasata: 1Decembrie-T10.jpg Imagine atasata: T-Tineretii1.jpg Imagine atasata: T-Tineretii.jpg
0

#293 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 01 februarie 2011 - 15:02

Poza #6

Daca are cineva orice poza cu acea zona inainte de reorganizarea facuta odata cu ocazia lucrarilor de modernizare, as ramane dator! :coolspeak:
0

#294 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 01 februarie 2011 - 16:38

O, da, din perioada când era părculeţ între linii. Chiar aş fi curios să-mi reamintesc cum arăta ..

Google Images ne ajută puţin:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: piata-scudir_mare.jpg

0

#295 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 01 februarie 2011 - 17:14

Da, pai asa o stim cu totii, e cam veche poza... Eu ma refeream la ceva mai nou, 1995-2000 :coolspeak:
0

#296 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 01 martie 2011 - 22:39

Citeaza

Reabilitare linie
Nr. 98 - Ianuarie 2011

Primăria Municipiului Timişoara a făcut public, luna trecută, anunţul pri­vind “Reabilitarea liniei de tramvai şi modernizarea tramei stradale pe strada Ştefan cel Mare în municipiul Timişoara” - Traseul 1. Municipiul Ti­mişoara a anunţat publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către ARPM Timişoara de a nu efec­tua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a im­pactului asupra mediului, pentru pro­iectul “Reabilitare linie de tramvai şi modernizare trame stradale pe Stra­­da Ştefan cel Mare în municipiul Ti­mişoara” - Traseul 1 (între străzile Şt. O. Iosif şi 1 Decembrie).

Sursa: PrimariaTm

Citeaza

În zona Polonă
Nr. 98 - Ianuarie 2011

Pentru reabilitarea liniei de tramvai şi modernizarea tramei stradale pe strada Slavici - strada Polonă în mu­nicipiul Timişoara - Traseul 9 pro­cedurile sunt avansate. Astfel, anun­ţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către ARPM Ti­mişoara de a nu efectua evaluarea impactului asupra mediului şi evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra me­diului, pentru proiectul “Reabilitare li­nie de tramvai şi modernizare trame stra­dale pe strada Slavici - strada Po­lonă în municipiul Timişoara” - Traseul 9 (între Piaţa Petöfi Sandor şi bucla de la Fabrica de Zahăr) amplasat în mu­nicipiul Timişoara, judeţul Timiş. Proiectul deciziei de încadrare şi mo­tivele care o fundamentează au fost înaintate ARPM Timişoara.

Sursa: PrimariaTm
0

#297 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 02 martie 2011 - 17:58

Bun deci mie nu imi este clar nimic... Adica in primul rand traseul este gresit. In al doilea rand se doreste sau nu acel studiu de la ARPM?
0

#298 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 27 ianuarie 2012 - 20:42

Exista undeva, acum, mai recent, dupa instalarea echipamentelor de ultima generatie (GPS, etc) o masuratoare exacta a lungimilor traseelor (pe linii) de tramvai?

Aceasta postare a fost editata de cseh_17: 27 ianuarie 2012 - 20:44
Motiv editare: Chiar a fost necesar un topic nou?

0

#299 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 27 ianuarie 2012 - 20:54

In Radfleet nu gasesc nimic de genul acesta. Vehiculul transmite pozitia/timp, energie/carburant consumate. Distanta intre statiile de autobuz, le-am masurat cu un GPS partial si cu scula de masura din Google Earth tot partial. :(
Noile autobuze pot masura cu ajutorul odometrului incorporat in CU5 distantele, dar la cum e montat CU5 deasupra soferului, nu ai cum sa vezi si sa bagi in memorie distantele intre statii decat daca ... esti soferul. :rad:
0

#300 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 27 ianuarie 2012 - 21:16

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 27 ianuarie 2012 - 20:54, a spus:

In Radfleet nu gasesc nimic de genul acesta. Vehiculul transmite pozitia/timp, energie/carburant consumate. Distanta intre statiile de autobuz, le-am masurat cu un GPS partial si cu scula de masura din Google Earth tot partial. :(
Noile autobuze pot masura cu ajutorul odometrului incorporat in CU5 distantele, dar la cum e montat CU5 deasupra soferului, nu ai cum sa vezi si sa bagi in memorie distantele intre statii decat daca ... esti soferul. :rad:

Pai daca eu vin si inchiriez un vagon istoric la 20lei/km cum se masoara distantele?
0

Arata acest topic

• (48 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou