STP Timișoara Forum: Infrastructura tramvaielor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (48 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Infrastructura tramvaielor Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#121 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 16 aprilie 2009 - 23:54

^ confirm, am bantuit si eu prin zona. Totusi, tot ce puteau face politistii comunitari era sa ii cheme pe cei de la rutiera; nu cred ca au dreptul sa dea ei amenzi pentru chestiile astea.

Totally offtopic, daca n-ar incurca transportul in comun, eu sunt de acord ca masini sa treaca prin piata. E de-a dreptul .. pitoresc sa ocolesti toata zona ca sa ajungi la Liceul Shakespeare, spre exemplu, daca vii din Printul Turcesc.
0

#122 Useril este offline   lilu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 22 septembrie 08

Postat 17 aprilie 2009 - 18:55

Politisti Comunitari ... hahahaha u make a joke? :coolspeak:

Intro zi erau parcate in statie in traian ... sus pe peron un taxy si o Duba, nu aveam unde sa fac statia calumea , erau si Comunitari acolo , le arat , le zic ..... sa vezi raspuns: " Eu ce sa le fac ? Ca nu ii pot amenda!!!" si a plecat ..... na fa lilule statia cu juma din remoca in curba ......
0

#123 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 17 aprilie 2009 - 21:55

Cate situatii de astea nu am vazut si eu. Dimineata mai prindeam si eu in drum spre scoala dube pe langa linie care faceau aprovizionare. Ar cam trebui amenajate niste locuri pentru incarcare/descarcare, cat despre taxiuri, ala era orb, trebuia sa mearga in Printu acolo e statie de taxi nu in Traian.
0

#124 Useril este offline   Ciup 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 262
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Interese:Sys Admin, IT

Postat 17 aprilie 2009 - 22:08

Ar fi perfecte asa bariere sau ce sunt...alea din primu filmulet par mai rigide , alea din ultimu am vazut ca una sa rupt pana la urma in fine cu asa ceva cred ca s-ar invata minte sa respecte semnele si sa nu mai circule prin zona Traian , acolo e cea mai mare nevoie de ele.
0

#125 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30198
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 18 aprilie 2009 - 17:07

Vezi postareaCiup, la 17 Apr 2009, 23:08, a spus:

alea din ultimu am vazut ca una sa rupt pana la urma

Sunt modele si mai rezistente, pentru protectia frontierelor, de exemplu. Rezista la un camion greu (care circula cu 80 km/h), reusind sa-l opreasca. :coolspeak:
0

#126 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 28 aprilie 2009 - 15:46

Buna ziua tuturor,ce se intimpla cu macazele ca vad ca se schimba cu ranga inca.Chiar azi am observat un Vatman care a incercat sa faca schimbarea automat incetinind cu 50,100m inainte de macaz dar in zadar tot a coborit si "dai frate la ranga" <_<
0

#127 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 28 aprilie 2009 - 16:11

In zilele noastre toate dintr macaze functioneaza manula, exceptie facan cele de la (spre)gara, si la despartirea lu' 5 de 4.
0

#128 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 06 mai 2009 - 13:44

Prefectul schimba audientele dupa... zgomotul tramvaiului

Deranjat de zgomotul pe care il produce tramvaiul pe strada sa, un timisorean a inceput sa faca reclamatii pe unde a putut: la Primarie, la Garda de Mediu si la alte astfel de institutii. In final a ajuns la Prefectura, convins fiind ca aici problema ii va fi rezolvata.
„Nu prea avem cum sa ii rezolvam problema. Este vorba despre strada Nemoianu, in fata Spitalului de Copii, dar acolo deja s-a introdus restrictii de viteza, tocmai din cauza zgomotului”, a declarat prfectul Mircea Bacala. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a decis sa inceapa, in fiecare zi de luni, audientele, de la ora 10 si nu de la 12 cum era de obicei, din cauza numarului mare de solicitari.

„Avem pana la 50 de oameni inscrisi in audiente. Ne-am gandit sa ii impartim pe domenii”, a adaugat prefectul. Un alt caz, la audientele din aceasta saptamana a fost cel al unei femei din Dumbravita, care a venit cu acte, sa demonstreze ca in mod eronat i s-a diminuat din suprafata de teren din proprietate, ea facand parte din cele 30 de persoane de la Dumbravita carora li s-au diminuat din terenurile aflate in proprietate deoarece reprezentantii Prefecturii au considerat ca membrii Comisiei locale de fond funciar au gresit actele.

„Am avut o discutie cu primarul din Dumbravita si m-a asigurat ca cel putin trei din cei 30 in cauza nu au cum sa dovedeasca faptul ca detin suprafetele de teren pe care le au in proprietate”, a declarat Bacala.
agenda.ro
0

#129 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 06 mai 2009 - 15:02

Eu ma intreb ce varsta au cei care fac reclamatiile alea, sau daca lucreaza unul care sta toata ziua acasa si nu are ce face poate ca e suparat de zgomot. Parca toti sunt smecheri acum, cand erau timisurile si infrastructura veche nu auzeam pe nimeni sa se planga, dar na acum toti vor sa se dea in stamba cu ceva.
0

#130 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 06 mai 2009 - 15:24

Gygyman6, fii sigur, ca cei care fac reclamatiile sunt trecuti de 50-60 de ani :coolspeak: .Parerea mea este acei oameni, sunt plictisiti, si de aceea le deranjeaza totul in jur. Nu are ce sa le capteze atentia.
0

#131 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 06 mai 2009 - 18:04

Banuiam eu, dar nai cei face peste tot e unul mai tacanit care trebe sa deie degeaba din gura, pacat de timpul care se pierde cu ei. Sa se mute domle in Constanta ca acolo au rezolvat problema pe faptul ca au fost destui dementi care nu puteau sa taca si au dat apa la moara acelei actiuni.
0

#132 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 mai 2009 - 18:26

De ce neaparat peste 50-60 de ani? Adica n-ai vazut inca smecheri dinastia? Pai fix aia este faza, ca acei peste 50-60 de ani, sunt obisnuiti cuzgomotul de la Timisuri...
0

#133 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 06 mai 2009 - 18:29

Adica daca sunetul timisurilor ii deranjau, acesta care este mai silentios, de ce ii deranjeaza.
Si data trecuta cand a fost acolo amplasat un radar, tot un batran de 76 de ani a facut reclamatia.
0

#134 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*

Postat 06 mai 2009 - 21:01

Vezi postareaalecs, la 6 May 2009, 19:29, a spus:

un batran de 76 de ani a facut reclamatia.

Exact ce spuneam! Tinerii au alte preocupari decat sa bage in seama zgomotul tramvaielor.
@cseh_17
Smecheri ?! Care smecheri? Eu au alte preocupari (cum ar vandalizatul :lol: ) decat sa faca reclamatii. :lol:
0

#135 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 22 mai 2009 - 19:34

Un tramvai numit... umilinţă

Pe banii lor, timişorenii sunt obligaţi să aştepte mijloacele de transport la umbra stâlpilor sau aciuiţi sub câte o streaşină

Pe o căldură de nesuportat, timişorenii, sfătuiţi de autorităţi să circule mai des cu mijloacele de transport în comun, sunt nevoiţi să stea în soare. Acest lucru se întâmplă îndeosebi în staţiile RATT de la periferia oraşului. Pe acolo nu trece decât în campanie vreo autoritate pentru a face ceva în această privinţă. Amenajarea staţiilor RATT se afla în grija regiei până în urmă cu aproximativ un an, când această obligaţie a revenit în sarcina primăriei.

Primăria dă vina pe lipsa de interes a investitorilor, pentru că staţiile sunt scoase la licitaţie. Flavius Boncea, purtător de cuvânt al municipalităţii, susţinea, recent, că toate vor fi amenajate. De atunci până în prezent însă nu s-a schimbat nimic.

O staţie de tramvai, aflată la colţul străzii Gheorghe Adam, nu are nici măcar un copac în apropiere astfel ca oamenii să se adăpostească în caz de soare puternic sau ploaie. Singura lor apărare este umbra a doi stâlpi...

În zona Gării de Nord, doar dimineaţa bate umbra în staţia RATT. După-amiaza însă nu mai e nici un loc unde să se ascundă călătorii.

De asemenea, pe linia tramvaiului 7, pe strada Victor Hugo, cât e ea de lungă, pe atât de sărăcăcioasă este în staţii amenajate. Călătorii sunt nevoiţi să se ascundă sub streaşina unei case. Aşa că stau aliniaţi ca la o execuţie până când apare tramvaiul.

Aceasta în condiţiile în care oricum în tramvaie nu există aer condiţionat, iar cel din din autobuze şi troleibuze nu funcţionează. Cu toate acestea edilii promovează folosirea mijloacelor de transport în comun, pentru descongestionarea traficului. Dar cu ce preţ din partea timşorenilor, dacă pentru ei nu se mişcă un deget?

sursa:renasterea.ro
0

#136 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*

Postat 23 mai 2009 - 09:32

Vezi postareaviktor, la 22 May 2009, 20:34, a spus:

Pe banii lor, timişorenii sunt obligaţi să aştepte mijloacele de transport la umbra stâlpilor sau aciuiţi sub câte o streaşină

Acele refugii montate mai nou in unele statii, au acoperis transparent, deci cand e soare puternic acel acoperis este =0 :blink:

Pe o căldură de nesuportat, timişorenii, sfătuiţi de autorităţi să circule mai des cu mijloacele de transport în comun, sunt nevoiţi să stea în soare

Eu nici in ruptul capului nu as circula vara cu tramvaiul! Mai bine pe jos. Este pur si simplu infernal in ele. (mai ales in Hanse)

Aceasta postare a fost editata de lorand: 23 mai 2009 - 09:32

0

#137 Useril este offline   G-man 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Interese:FAN COURIER :)

Postat 24 mai 2009 - 14:54

Ce se va intampla cu linia 3? Deoarece am vazut demontandu-se firele si catenara?
0

#138 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 24 mai 2009 - 20:09

Probabil ca schiba tot: fire, sine, stalpi... :unsure:
0

#139 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 01 iunie 2009 - 20:47

Macazul de langa gara de nord cel spre maria a fost schimbat stie cineva de ce?
0

#140 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 02 iunie 2009 - 22:57

Vezi postareaVali, la 1 Jun 2009, 21:47, a spus:

Macazul de langa gara de nord cel spre maria a fost schimbat stie cineva de ce?

Este vorba despre un macaz de pe liniile recent modernizate?
0

Arata acest topic

• (48 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou