STP Timișoara Forum: Infrastructura tramvaielor - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (48 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Infrastructura tramvaielor Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#101 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 14 februarie 2009 - 12:22

La trenuri nu mecanicul locomotivei schimba macazul ca macazul este complet automatizat, cei din turnu de control din gari apasa cateva butoane si ii arata pe unde sa mearga, mecanicu de locomotiva el doar conduce toata ziua nu coboara sa deslege vagoanele ca este om care face :blush:
0

#102 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 14 februarie 2009 - 13:29

Mai nou mecanicii de locomitva sunt boieri in toata regula....
0

#103 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 14 februarie 2009 - 15:06

Eu stiu ca mecanicul nu schimba macazul cu ranga, doar am fost cu trenul nu sunt lipid de casa, dar ma gandesc ca stiti la ce ma refer, ca un sistem simplu de tramvai cu ceva macaze nu poate sa functioneze bine, iar unul de cai ferate poate functiona fara intreruperi la fiecare macaz. Un tren trece peste zeci poate sute de macaze in drumul lui spre o destinatie, un tramvai trece peste mai putine, cum trenul are o asemenea fiabilitate iar tramvaiul nu? Noi poate am fost pacaliti de renumele firmei producatoare, dar daca e asa de ce nu le cerem sa ne despagubeasca pentru macazele care nu merg asa bine???
0

#104 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 22 martie 2009 - 18:27

Buna colegi de Forum,
am studiat o saptamina problema schimbarii macazelor si am tras concluzia ca ele sunt functionale acum :04: dar cu ajutorul binenteles al Vatmanilor care daca ar incetinii cum trebuie sa incetineasca la acei 5om de macaz ele fac automat schimbarea am observat DAR din nou DAR ei se apropie de Statie "grabiti" si atunci cu parere de rau trebuei sa recurga la ranga :lol: Cei de la Ateliere toata saptamina au profitat de vremea buna si i-am vazut dis de dimineata pe teren (Macaz Fabrica de Textile "BEGA" ,Piata Maria) faceau de zor reglaje ,probe..etc deci au inteles ca vor si ei sa fie ceva modern si civilizat acum le ramine Vatmanilor sa incerce sa vada daca reusesc cu viteza! :lol:
0

#105 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 06 aprilie 2009 - 18:13

Buna seara tuturor,
vin cu propunerea de infintare a unei noi Statii de Tramvai si anume pe linia lui 10 chiar imediat dupa Pod in fata la Fabrica Bega, deoarece este destul de lunga pina la Catedrala si asa este si pentru Piata 700 la jumatatea distantei .Peronul exista, mai trebuie doar un refugiu de calatori si gardul de siguranta iar cei de la circulatie sa faca o zebra si gata. :rad_masa: Poate o inaintati conducerii RATT.Oricum vad ca tot opresc la macaze :rad_masa:
0

#106 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 06 aprilie 2009 - 21:01

Parca intr-o vreme oprea acolo, inainte de curba.
0

#107 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 07 aprilie 2009 - 18:08

Chiar ar fi neceasara amplasarea unei statii acolo....
0

#108 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 10 aprilie 2009 - 18:12

Liberă trecere în Piaţa Traian, cu acordul tacit al autorităţilor

Circulaţia mijloacelor de transport în comun este mult îngreunată din cauza traficului din Timişoara. Acest lucru se întâmplă în Calea Aradului, pe strada Gheorghe Adam - unde autoturismele opresc la bariera de cale ferată pe linia de tramvai - şi în zona Pieţei Traian. Cu toate că în această ultimă zonă au fost montate bariere, iar autoturismele nu ar trebui să circule, pe acolo parcă e raiul automobiliştilor.

Nu mai există nici o restricţie, pentru că de peste un an barierele nu mai funcţionează (culmea este că acestea s-au oprit de când au intrat în grija Primăriei Timişoara), iar şoferii nu se sinchisesc să respecte indicatoarele rutiere.

În aceste condiţii, nu doar circulaţia tramvaielor este îngreunată, dar este pusă în pericol şi viaţa pietonilor. Mai mult, aceste bariere aveau, iniţial, rolul de a proteja clădirile istorice din zonă de vibraţiile produse de traficul greu. Aceste vorbe rostite de autorităţi la momentul amplasării barierelor se dovedesc, acum, doar promisiuni deşarte. Zona istorică nu pare să aibă vreo importanţă, cu atât mai puţin pedepsirea celor care încalcă regulile rutiere.

Interesant este că nici o autoritate nu observă circulaţia intensă din Piaţa Traian. Aceasta cu toate că poliţiştii comunitari îşi fac adesea rondul în zonă. Poate nu e de datoria lor să intervină în acest sens, dar ar fi putut măcar să anunţe autorităţile în drept să ia vreo măsură...
sursa:renasterea.ro

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: piatatraiansite.jpg

0

#109 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 10 aprilie 2009 - 18:15

Mi se pare o prostie, din zona aia, doar masini mai lipseau... <_<
0

#110 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30198
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 10 aprilie 2009 - 18:56

In Traian trebuia ceva de genul celor din filmuletul de mai jos, nu scobitorile alea de bariere:

sau:

Sistemul a functionat chiar in parcarea primariei.
0

#111 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 10 aprilie 2009 - 20:27

Sistemul este super <_< :coolspeak: .. :
Au fost foarte tari fazele din primul video.
Oricat s-ar fi straduit sa treaca nu au reusit :rofl:
0

#112 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 10 aprilie 2009 - 20:56

In primu film, si airbagu i-a sarit! Pricum ,interesant, ca se inchid alea, doar daca se apropie ceva...
0

#113 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 10 aprilie 2009 - 22:13

In prima filmare pe la sfarsit cand intra jeepul negru acolo nu prea vad amuzament pentru ca o intrat in viteza doamna si mai ales avea bebe si cand so oprit asa de vrusc va dati seama ceo fi patit bebele <_<
0

#114 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 10 aprilie 2009 - 22:26

Daca era in scaunul special pentru bebelusi si avea centura prinsa, nu patea absolut nimic.
A pus-o care sa isi forteze norocul? <_< Stia foarte bine ca nu avea voie pe acolo.
0

#115 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 aprilie 2009 - 22:54

E strict vina soferului. El e responsabil si pentru pasagerii din masina.

Ce e bine in cazurile astea e ca bizonul nu mai poate folosi masina o perioada de timp, aceasta fiind in service. <_<
0

#116 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 14 aprilie 2009 - 13:23

Poate mai are una :P
Un astfel de sistem ar trebui si la noi ...
0

#117 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 15 aprilie 2009 - 17:02

Era s-o musc si eu odata la Szeged cu un sistem, similar cu cel prezentat mai sus. Un astfel de sistem exista si in parcarea Primariei Timisoarei. :04:
0

#118 Useril este offline   lilu 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 22 septembrie 08

Postat 16 aprilie 2009 - 15:13

Vezi postareaHoratius, la 22 Mar 2009, 19:27, a spus:

Buna colegi de Forum,
am studiat o saptamina problema schimbarii macazelor si am tras concluzia ca ele sunt functionale acum :( dar cu ajutorul binenteles al Vatmanilor care daca ar incetinii cum trebuie sa incetineasca la acei 5om de macaz ele fac automat schimbarea am observat DAR din nou DAR ei se apropie de Statie "grabiti" si atunci cu parere de rau trebuei sa recurga la ranga :clap2: Cei de la Ateliere toata saptamina au profitat de vremea buna si i-am vazut dis de dimineata pe teren (Macaz Fabrica de Textile "BEGA" ,Piata Maria) faceau de zor reglaje ,probe..etc deci au inteles ca vor si ei sa fie ceva modern si civilizat acum le ramine Vatmanilor sa incerce sa vada daca reusesc cu viteza! :naughty1:

Aici pot sa te contrazic toata ziua si te duc si pe teren sa itzi arat ......

In Maria cum vi dinspre Catedrala .... macazu ala nu a functionat dela bun inceput ... si nici nu va functiona

In 700 cum vi dinspre Circumvalatiuni ..... surpriza iar nu functioneaza de aproape un an

Si ca Vatmani se grabesc..... well la uni dintre noi ni s-a zis sa incercam sa le facem din mers si nu conteaza viteza ( a nu se intelege ca nu trebe incetinit deasupra cutiei de comanda) ..... deci pls.....

Pt. Piata Traian trebuia sistemul ala dela bun inceput ...... doamne ca stateam si in timpu liber ca sa fac pe mine de ras ....... :04:
0

#119 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 16 aprilie 2009 - 16:29

Sistemul ar fi ideal pt. Traian. La cati bani se arunca pentru nusce "Stonehenge", s-ar mai gasi bani si pentru ala.
0

#120 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 16 aprilie 2009 - 20:15

Azi am urmarit traficul auto din Traian: se circula fara niciun fel de restrictii. (cu spe' politisti comunitari care se plimba prin zona) :(
0

Arata acest topic

• (48 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou