STP Timișoara Forum: Armonia GT4MT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Armonia GT4MT Tramvaie modernizate la Astra Arad si Electroputere Pascani Evaluare topic: ***** 4 Voturi

Poll: Tramvaie noi sau vechi? (173 membri au votat)

Sunteti deacord cu modernizarea tramvaielor actuale?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ca si alternativa, ati prefera tramvaie noi sau SH?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#621 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08
  • Sexul:masculin

Postat 19 ianuarie 2015 - 20:37

Mai sunt si alte lucrari realizate fata de ce ati scris voi pe pagina anterioara, inclusiv de natura tehnica (evident, nu de amploare). AC-ul din cabina exista si inaintea reconditionarii. Scaunele nu sunt noi, ci provin din vagoanele motor remorca (TB4D), retrase din circulatie (in cazul KT4D-urilor). Scaunele montate in primul E1 reconditionat provin din niste autobuze italiene din parcul propriu. Pentru urmatoarele E1 e posibil sa se achizitioneze scaune noi.

Privitor la declaratiile primaritei din Craiova, zau ca nu va inteleg de ce le tot dati atata importanta! V-am scris in detaliu pe Tramclub ce e cu aceasta reconditionare, raportati-va la acele informatii si lasati vrajelile slobozite pe borta gurii de catre politicieni! La nivelul RAT Craiova, aceasta este o "reparatie curenta dezvoltata", deci nici macar RK, daramite modernizare. Ei insista sa se prezinte lucrurile asa cum sunt ele in realitate, dar pentru politicieni e mai importanta prostirea prostilor.

Aceasta postare a fost editata de radub: 19 ianuarie 2015 - 20:43

0

#622 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 ianuarie 2015 - 20:40

cseh_17 a spus:

Carui imbecil i s-a parut o idee minunata sa acopere TOT tramvaiul

Zici ca o arzi prin Germania... Pe acolo nu ai auzit de notiunea de Vollwerbung? Nu de alta, dar e crancen de raspandita...

Tot la prezentarea proiectului de reconditionare am spus si care e ideea acestor autocolante.

cseh_17 a spus:

chiar si la vatman lateral

Ei, abia aici au festelit-o, intr-adevar...

Eu nu i-as blama atat de tare pe cei de la RAT Craiova (ba chiar nu i-as blama deloc). Data fiind subfinantarea crancena, conditiile primitive in care-si desfasoara activitatea si starea parcului de vehicule, lucrarile acestea reprezinta un pas mare inainte. Povestea cu estetica, stiti foarte bine, e subiectiva si fiecare vede in felul sau ceea ce i se deruleaza prin fata ochilor. In final, conteaza plusul de calitate dat serviciului de transport public din Craiova (aflat intr-o stare dezastruoasa, repet) in urma acestor lucrari.
0

#623 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 ianuarie 2015 - 21:06

Vorba ta, gusturile nu se discuta!

In orice caz, poate daca dai un Google, o sa vezi ca Vollwerbung, nu inseamna neaparat impachetarea tramvaiului, pe post de (e mai ieftin decat vopsitul), si nicidecum, absolut toate ferestrele (chiar si la vatman)...

Pana la urma transporti calatori, si nu cartofi. Si tocmai circuland cu tramvaie, care au astfel de reclame, pot sa iti garantez ca vizibilitatea este complet redusa, ba chiar lumina devine deranjanta la viteze mari (nu e cazul la noi).

Si aparent, toate vor fi la fel... :Facepalm_emote_gif:
0

#624 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 ianuarie 2015 - 21:12

Iar daca tu te vei da jos de pe Gugal si te vei uita pe strazi, vei vedea ca exista o anumita dominanta. Deci, colarea geamurilor e ceva banal prin lumea civilizata...
0

#625 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 19 ianuarie 2015 - 21:36

A, da. Autocolantul pe suprafete mari e ok. Am avut pe BYD asa ceva (am asistat la montarea foliei), dar cum spuneati si voi, nu e deloc ok sa pui asa ceva pe geamurile cabinei soferului/vatmanului. Se vede prin acele mici perforatii, dar seara, poti rata lejer un pieton sau un biciclist fara lumini corespunzatoare.
1

#626 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 09 februarie 2015 - 19:21

Ma asteptam ca ziarele sa se inspire de pe forum, nu invers... :(

Citeaza

Doua tramvaie second-hand ale RATT se afla la Arad si la Pascani, la cele doua firme care au castigat licitatia pentru modernizarea lor, inca din vara anului trecut. Aproape jumatate de milion de euro costa bucata. La sfarsitul anului trecut, atat primarul Timisoarei, Nicolae Robu, cat si seful RATT, Ioan Goia, spuneau ca abia din martie probabil vor fi puse in circulatie cele doua tramvaie. Sau macar unul.

Iata insa ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, asa ca mai avem de asteptat pana sa ne plimbam cu garniturile modernizate ale RATT. Au intervenit cateva probleme.

Imagine postata

“Pe anumite parti din reabilitare merge bine, avanseaza lucrarile, dar firmele sunt intarziate cu anumite componente care trebuie obtinute de la marii furnizori, pentru ca ei iau componente noi si le monteaza. Acestea nu se fabrica la Arad sau la Pascani. Unele componente se obtin mai usor, dar la altele sunt programati la sfarsitul lunii martie abia. Ei lucreaza la restul intre timp”, explica, pentru opiniatimisoarei.ro, Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timisoarei, seful RATT merge aproape in fiecare saptamana la Arad pentru a vedea cum se lucreaza la unul din cele doua tramvaie, iar saptamana aceasta va face o vizita si la Pascani, unde nu a mai fost pana acum.

“I-am cerut luni domnului Goia sa faca o deplasare si la Pascani. Cei de acolo mergeau la fiecare intalnire la Arad, dar am zis sa mearga la fata locului. Am poze cu ele, dar nu am apucat sa le vad… Nu le putem face publice, ei ne-au cerut sa tinem fotografiile pentru uz intern, pentru ca tin de procesul de fabricatie, nu vor sa vada concurenta cum lucreaza ei”, mai spune Robu.

Autoritatile locale au stabilit ca “noile” garnituri, adica tramvaiele vechi reconditionate, vor avea culoarea violet. Edilul nu a fost totusi multumit de nuanta, asa ca a cerut o alta varianta. N-a primit-o inca.

“O sa fie violet, nu mi-au adus varianta finala. N-am fost multumit de nuanta de violet pe care mi-au prezentat-o ca mostra si le-am cerut sa aduca altceva. La sfarsitul lunii martie vor fi aproape gata… dar e posibil sa nu fie gata daca nu se furnizeaza acele componente. Pe amandoua le vom avea… ar fi frumos sa le avem de Pasti”, conchide primarul Nicolae Robu pentru opiniatimisoarei.ro.

Ramane de vazut daca pe parcurs nu vor interveni si alte probleme si daca, intr-adevar, de Pasti, timisorenii se vor putea plimba cu noile tramvaie.

...

Opinia timisoarei
1

#627 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 februarie 2015 - 19:31

Vezi postareaDoppler, la 09 februarie 2015 - 19:21, a spus:

Ma asteptam ca ziarele sa se inspire de pe forum, nu invers... :(

Pai? :intrebare: In articol nu e nimic nou. Am spus mai de mult (prin 15 ianuarie) ca nu vom avea nimic pana in martie-aprilie. (cel putin)
0

#628 Useril este offline   NF1-800 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 223
  • Inregistrat: 07 septembrie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Trenuri,Autobuze,Tramvaie.

Postat 09 februarie 2015 - 21:59

Asa ar trebui sa arate ca in poza de mai sus? sau ma rog pe aproape...
0

#629 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 februarie 2015 - 22:30

Aproximativ.
0

#630 Useril este offline   NF1-800 

• Membru activ

Postat 09 februarie 2015 - 22:53

Vreo idee daca pozitia pantografului ramane aceeasi ca la original? acum ca va fi simetric sau asimetric nu conteaza, ci amplasamentul ma intereseaza.
0

#631 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 februarie 2015 - 22:54

Asta s-ar putea sa fie o greseala a desenatorului. Nu cred ca va fi pe sectiunea de dupa articulatie.
0

#632 Useril este offline   NF1-800 

• Membru activ

Postat 09 februarie 2015 - 22:58

De aia am si intrebat :) fiindca mi s-a parut ciudat, ca in intr-o curba stransa ar iesi de sub linia de contact :). Mersi pentru raspuns!
0

#633 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 02 martie 2015 - 12:50

Citeaza

Abia de Pasti sau dupa sarbatorile pascale vom putea circula cu ‘tramvaie noi’ la Timisoara. Vorbim despre cele doua mijloace de transport pe sine care se afla intr-un amplu proces de modernizare, unul la Arad si altul la Pascani. Autoritatile locale au decis in sfarsit cum vor arata cele doua tramvaie. Cuvantul final il are, evident, primarul Nicolae Robu, care a ales intre doua combinatii de culori: alb cu portocaliu sau alb cu violet. Anul trecut, edilul-sef a facut si un sondaj pe Facebook in care a cerut ajutorul timisorenilor. Cum marea majoritate au ales alb-violet, culoarea de suflet a suporterilor echipei Poli Timisoara, aceasta a si ramas combinatia ideala pentru noile tramvaie ale orasului.

La inceput, primarul Timisoarei nu a fost incantat de materialele folosite de cei care restaureaza cele doua tramvaie, insa problema a fost lamurita la sfarsitul lunii februarie. Edilul ne-a declarat ca in sfarsit au fost gasite materialele potrivite.

opinia timisoarei

Citeaza

După ce a dezvăluit că a marcat pietrele folosite la pavarea centrului istoric, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, îşi pune amprenta şi pe tramvaiele reabilitate: edilul a ales personal tapiţeria pentru scaune şi culoarea tablei! Lucrările n-au prea avansat, mărturiseşte însă Robu... La modernizarea primelor două tramvaie se lucrează de jumătate de an, iar vagoanele ar urma să ajungă la Timişoara în această primăvară.
...

tion
0

#634 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 martie 2015 - 14:28

Eu as zice vara... -_-
2

#635 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 05 martie 2015 - 22:57

Vad ca nu ati auzit inca "minunea":

Citeaza

Inca doua tramvaie vechi ar putea fi modernizate la Timisoara. Pe banii cui?

opiniatimisoarei.ro
1

#636 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 martie 2015 - 23:09

Pana nu vad ca le incarca pe trailere, nu cred nimic.
4

#637 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 05 martie 2015 - 23:20

Mai bine ne-ar cumpara un tramvai nou.
2

#638 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 05 martie 2015 - 23:27

:up_arow:

Si ce ai face cu el? Ai avea un tramvai nou, si 50 de vechituri. Acela unul ar avea nevoie de hale speciale, intretinere speciala etc. Nu s-ar justifica nici economic si nici moral sa ai un singur tramvai nou. 5, 10 da. Dar nu unul...
2

#639 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 06 martie 2015 - 12:25

Vezi postareacseh_17, la 05 martie 2015 - 23:27, a spus:

:up_arow:

Si ce ai face cu el? Ai avea un tramvai nou, si 50 de vechituri. Acela unul ar avea nevoie de hale speciale, intretinere speciala etc. Nu s-ar justifica nici economic si nici moral sa ai un singur tramvai nou. 5, 10 da. Dar nu unul...

Nu neaparat.
Dar la cat de deschisi sunt cei de la NEPI, astia ar fi in stare sa finanteze si un depou nou. :lol:
0

#640 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 07 martie 2015 - 00:12

Culmea ar fi ca alea sa fie gata mai repede si sa fie mai bune decat cele din contractul-fantoma al primariei.
0

Arata acest topic

• (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou