STP Timișoara Forum: Armonia GT4MT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Armonia GT4MT Tramvaie modernizate la Astra Arad si Electroputere Pascani Evaluare topic: ***** 4 Voturi

Poll: Tramvaie noi sau vechi? (173 membri au votat)

Sunteti deacord cu modernizarea tramvaielor actuale?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ca si alternativa, ati prefera tramvaie noi sau SH?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#601 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08
  • Sexul:masculin

Postat 28 noiembrie 2014 - 11:30

Cu mentiunea ca unele lucruri le-am mai spus aici, poate chiar de mai multe ori...

Wegmann a spus:

Nu se stie care va fi tractiunea

2 motoare in c.a. de 200 kW fiecare, produse de UMEB.

Wegmann a spus:

cine furnizeaza partea electronica

ICPE SAERP.

Wegmann a spus:

sistemul de frana

Frana electrodinamica recuperativa si reostatica, frana electrohidraulica cu disc si resort de acumulare (echipamente de la Hanning & Kahl), frana cu patina electromagnetica.

Wegmann a spus:

nici macar o schita tehnica a structurii metalice

?!

Wegmann a spus:

Sau cea mai banala chestie - greutatea finala

Schite si date tehnice vor ajunge la beneficiar odata cu intreaga documentatie tehnica (carti tehnice, manuale, planse). Publicul va primi si el implicit date legate de dotarile tramvaielor, atat cat sa fie clare principalele elemente constructive.

Wegmann a spus:

Si nu exista termen de predare. Nu tine scuza ca ar fi un prototip, deoarece asa ceva realizeaza constructorul cu banii lui si nu cu cei a clientului.

Pe baza datelor pe care le detii, tragi niste concluzii care nu corespund realitatii. Datele care-ti lipsesc ti-ar da imaginea reala, numai ca nu sta in puterea mea sa le dau. Hai sa zicem ca daca in Romania patratica fiecaruia ar fi exemplar gestionata, lucrurile ar merge ca unse.

Aceasta postare a fost editata de radub: 28 noiembrie 2014 - 11:36

4

#602 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 04 decembrie 2014 - 21:31

Am reusit sa vad azi niste desene 3D (imprimate pe hartie, nu in format electronic) ale structurii de rezistenta, adica sasiul si caroseria "dezbracate", ca sa zic asa.
In cabina vatmanului era figurata si scoica tabloului de bord, iar pe acoperis unitatea AC pentru vatman (cred, deoarece era destul de in fata). Scheletul metalic al partii frontale a cabinei mi-a parut cam slabut, dar poate pe desen nu erau chiar toate elementele. Am vazut si un catalog cu mostre de linoleum special pentru MTC-uri. S-ar parea ca se va alege unul de culoare gri. Desenele erau "eyes only", din pacate. :D
2

#603 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip

Postat 04 decembrie 2014 - 22:12

Florin.B RATT a spus:

Scheletul metalic al partii frontale a cabinei mi-a parut cam slabut

Cu siguranta respecta standardele.
1

#604 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 decembrie 2014 - 22:41

Sunt convins. Sper doar sa nu aiba o "intalnire" cu o betoniera, asa cum am avut cu ceva ani in urma in Timisoara. :D
0

#605 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 decembrie 2014 - 14:54

Recent am vazut "pe viu" (am si poze, dar...) Imperio in diverse etape de asamblare si iti spun cu mana pe inima ca ti-ar da aceeasi impresie in privinta rezistentei la impact in zona frontala si la spate (si banuiesc ca nu sunt diferente notabile fata de Combino). Ce am vrut sa spun e ca nu trebuie nimeni sa se teama ca produsul pentru Timisoara, fiind "doar o modernizare", ar beneficia de mai putina atentie pe directia asta comparativ cu un tramvai nou. Sigur, faptul ca se respecta standardele nu-l repara pe vatmanul nenorocit la impactul cu vreun camion...

Aceasta postare a fost editata de radub: 05 decembrie 2014 - 15:02

4

#606 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 05 decembrie 2014 - 18:20

Nici macar locomotivele nu garanteaza protectia in cazul impactului cu un camion.

In orice caz accidentele in care sint implicate tramvaie sint rare si oricum predomina impactul cu Lucesti'.
0

#607 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 24 decembrie 2014 - 18:54

In primavara vor sosi se pare Imagine postata
http://www.digi24.ro...or+avea+culoril
0

#608 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 24 decembrie 2014 - 19:16

Halal informare... Au postat tramvaiul din Iasi... :Facepalm_emote_gif:
0

#609 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 14 ianuarie 2015 - 13:53

E adevarat sau e doar vraja?

Citeaza

În primăvară. Atunci se vor putea plimba timișorenii cu noile mijloace de transport în comun reabilitate. Estimarea este undeva pe sfârșitul lunii martie, începutul lunii august. Asta pentru că, se pare că firmele de echipamente nu s-au înghesuit să facă contracte aşa de mici cu uzina din Arad, cea care se ocupă de reabilitarea tramvaielor.

Sursa:Timisoara online
1

#610 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**

Postat 14 ianuarie 2015 - 16:14

Daca te referi la partea ca sosesc in primavara da este adevarat Imagine postata , in decembrie in presa so zis ca prin primavara martie vor sosi, ramane de vazut daca in martie sau aprilie etc...
0

#611 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 ianuarie 2015 - 22:12

Martie-aprile, ar fi un termen extrem de optimist. Seful meu merge vineri la Arad, poate reusesc sa aflu ceva cand vine, dar poate-l si conving sa ma ia cu el cand mai merge pe acolo. :D (vinerea aceasta nu pot eu sa merg)
0

#612 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 15 ianuarie 2015 - 14:33

Facem rost de o camera spion? :rad_masa: :naughty1:
0

#613 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 ianuarie 2015 - 17:43

In cravata, ca a lui Bercea.
0

#614 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 19 ianuarie 2015 - 17:06

Incredibila risipa facem noi daca platim de 40 de ori mai multi bani ca croiovenii... :Facepalm_emote_gif:

Citeaza

Primarul Craiovei a prezentat, azi, două noi tramvaie modernizate de Regia Autonomă de Transport cu proprii angajați. Și de data aceasta, cele două mijloace de transport în comun au fost colantate, cu imagini din timpul evenimentelor derulate sub egida ”Craiova Capitală Culturală Europeană”, dar și cu instituții din oraș. Prețul pentru reabilitarea unui tramvai a fost de 10.000 de euro. Transportul cu tramvaiul va fi reluat în luna iulie.

Potrivit edilului Craiovei, din iulie 2015, transportul în comun cu tramvaiul va fi reluat, iar 14 dintre cele 15 tramvaie care vor fi în total modernizate, vor fi repuse pe șine. ”Fac precizarea, și țin să o fac de fiecare dată, că noi reabilităm tramvaiele cu 10.000 de euro bucata, Timișoara le reabilitează cu 400.000 de euro bucata. Condițiile de transport sunt foarte bune, după cum puteți vedea. Practic, sunt tramvaie aproape noi. Până când se va deschide axa de finanțare pe fonduri europene, să ne putem permite să achiziționăm tramvaie noi, deocamdată am zis că va trebui să le reabilităm pe acestea, pentru că cel puțin un an, doi, până când se va termina licitația pentru următoarele tramvaie, vom circula cu acestea. Știți și dumneavostră cum arătau tramvaiele vechi, dacă nu, vă invit să le vedeți și o să vă dați seama cam care este diferența”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.
...

Citeste mai mult: http://www.craiovafo...ate-de-rat.html

Cit tupeu pe politicieni...

Si culmea, sint crezuti si realesi.
0

#615 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 19 ianuarie 2015 - 17:07

Cum Dumnezeu să coste doar 10.000 de euro reabilitarea unui tramvai? Sigur vorbim despre aceleasi operatiuni care se fac si tramvaielor noastre?
0

#616 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 19 ianuarie 2015 - 17:26

La 10,000 de euro este evident ca doar au vopsit caroseria, colantat, pus niste lampi led si afisaje, aer conditionat la vatman, faruri, musama pe scaunele recuperate din autobuzele sh care zac pe butuci. In acesti bani nu a intrat forta de munca, care oricum sint platiti din bugetul primariei.
0

#617 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 ianuarie 2015 - 18:27

Cred ca nici o sursa statica si un (unu) motor asincron nou nu iei la 10.000€. O unitate AC de stationare pentru camioane, asa cum am pus pe vagonul restaurant 4 bucati, e peste 1500€. Glumeti oltenii!
0

#618 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 19 ianuarie 2015 - 18:38

O asemenea declaratie ar putea sa fie obiectul unui proces de calomnie din partea firmelor care reabiliteaza tramvaie... :eusa_think:

Numai colantul ala impreuna cu manopera costa sigur peste 2,000 de euro.
0

#619 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**

Postat 19 ianuarie 2015 - 19:02

Despre modernizarea tramvaielor craiovenilor am vorbit putin anu trecut si ne-am si uitat la poze la intalnirea membrilor din martie daca mai tineti minte :). In cei 10.000 euro interioru era schimbat scaunele reabilitate autocolantu, clima pentru vatman, afisajul electronic, articulatia noua sau schimbata cu una facuta acolo la ei in atelier si botul si spatele erau schimbate si dupa cum am si vazut erau oribile boturi de timis la fel si in spate. Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Vali: 19 ianuarie 2015 - 19:56

0

#620 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 19 ianuarie 2015 - 19:50

Deci asta se numeste COSMETIZARE, si nu REABILITARE...

Cat despre acel autocolant... Carui imbecil i s-a parut o idee minunata sa acopere TOT tramvaiul (ba chiar si la vatman lateral) cu autocolant? :Facepalm_emote_gif: :Facepalm_emote_gif:
1

Arata acest topic

• (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou