STP Timișoara Forum: Armonia GT4MT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Armonia GT4MT Tramvaie modernizate la Astra Arad si Electroputere Pascani Evaluare topic: ***** 4 Voturi

Poll: Tramvaie noi sau vechi? (173 membri au votat)

Sunteti deacord cu modernizarea tramvaielor actuale?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ca si alternativa, ati prefera tramvaie noi sau SH?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#501 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 29 iulie 2014 - 18:35

Nicolae Robu a spus:

SONDAJ NR. 27
pe grupul Împreună pentru Timişoara

Tema: ASPECTUL INTERIOR AL TRAMVAIELOR REABILITATE

După cum am anunţat, primele două dintre tramvaiele Timişoarei supuse reabilitării capitale sunt deja în lucru. Reamintesc că, prin reabilitare, în afară de şasiu, osii şi roţi -care vor fi recondiţionate, întrucât, ele, fiind realizate din metal masiv, au durata de viaţă este de 100 de ani!-, TOTUL VA FI NOU-NOUŢ, exact ca pe tramvaiele noi şi cu aceleaşi funcţionalităţi şi randament energetic ca pe tramvaiele noi.

Care din următoarele interioare vă plac mai mult: cel alb-violet sau cel alb-portocaliu? Postaţi, după caz, cu majuscule: ALB-VIOLET, respectiv ALB-PORTOCALIU.

Imagine atasata: 10494914_752004238197292_7991957042839404777_o.jpgImagine atasata: 10506880_752004304863952_3351815335691026069_o.jpg
FB
0

#502 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 29 iulie 2014 - 18:36

SONDAJ NR. 27
pe grupul Împreună pentru Timişoara

Tema: ASPECTUL INTERIOR AL TRAMVAIELOR REABILITATE

După cum am anunţat, primele două dintre tramvaiele Timişoarei supuse reabilitării capitale sunt deja în lucru. Reamintesc că, prin reabilitare, în afară de şasiu, osii şi roţi -care vor fi recondiţionate, întrucât, ele, fiind realizate din metal masiv, au durata de viaţă este de 100 de ani!-, TOTUL VA FI NOU-NOUŢ, exact ca pe tramvaiele noi şi cu aceleaşi funcţionalităţi şi randament energetic ca pe tramvaiele noi.

Care din următoarele interioare vă plac mai mult: cel alb-violet sau cel alb-portocaliu? Postaţi, după caz, cu majuscule: ALB-VIOLET, respectiv ALB-PORTOCALIU.

Imagine postata

Virgiliu Pop ALB-VIOLET, desi nu sunt microbist

Heitz Cristian Andrei ALB-VIOLET

Cristian Vasi ALB-VIOLET

Alin Bălan ALB-VIOLET

Octavian Pintean alb-violet!

Gabriel Vanca ALB-VIOLET, desi interesant ar fi ca fiecare linie sa aiba o culoare distincta

Huiban Cornel ALB-VIOLET

Adrian Patras Contează cum arată la interior? Sau ce caracteristici au, comparativ cu ce avem? De ce ar fi alb-violet?

Octavian Pintean Gabriel Vanca, nu se folosesc aceleași vehicule pe o singură line, mereu

Alex Bell ALB-VIOLET

Gropsian Peter Pepe ALB-VIOLET

Gabriel Olaru ALB-VIOLET

Carmen Daniela Burtea Fara nici o tenta politica, ALB-PORTOCALIU. Arata mai frumos, spatiul pare mai mare.

Robert Kristof ALB-VIOLET

Alunita Cula Makri No comment. Foarte frumos amenajate.

Marius Paul ALB-VIOLET

David Brodie Din câte îmi dau seama, în imagine apare o articulaţie dar în realitate, tramvaiele reabilitate vor avea câte un singur vagon. Mai observ că există câte un singur scaun pe fiecare parte, deci s-a renunţat la locurile duble de pe una din părţi.

Florin Gaita ALB-VIOLET

Valentin Voica ALB-PORTOCALIU. Lasand la o parte fenomenul fotbalistic, violetul ala e cam spalacit; si combinatia cu alb imi pare in cel mai fericit caz lipsita de orice urma de inspiratie sau imaginatie. Nu sunt convins ca e benefica amenajarea orasului gandindu-ne la niste culori alese la un moment dat pentru niste tricouri.

Petre Dascalu ALB VIOLET

Acestea sunt doar cateva comentarii de pe Facebook ... Se pare ca lumea doreste mai mult ALB-VIOLET

Sursa Facebook
0

#503 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 29 iulie 2014 - 18:37

Se pare ca Andy a luat-o inaintea mea
0

#504 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 29 iulie 2014 - 18:40

Hopaa! Avem primele randari cu interiorul.
De data asta, parca ar fi mai bine sa fie violet, ca sa nu se vada jegul de pe tapiterie.
0

#505 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 29 iulie 2014 - 18:46

Da, iata si comentariul meu pe FB...

Citeaza

Va fi un singur vagon insa va fi articulat!...ALB-PORTOCALIU...pentru ca nu este normal sa avem tot in alb-violet...Doar nu suntem cu totii obsedati...Iar obsedatii isi pot zugravi casele in alb-violet, isi pot vopsi masina personala in alb-violet (apropo, de ce nu vedem masini alb-violete private pe strazile Timisoarei?), pot purta haine alb-violete, isi pot vopsi parul in alb-violet dar nu este normal sa avem un oras alb-violet. Haideti sa ramanem normali. Ne-a dat Dumnezeu si natura o sumedenie de culori si nuante si noi folosim doar una, respectiv violet, pentru ca albul si negrul nu sunt considerate culori...Cum v-ati simti daca toate florile din lume ar fi alb-violete? Cred ca groaznic!...Daca fostul vice-primar Orza a fost in "pana de inspiratie" si a ales in numele a 300 000 de mii de timisoreni culorile alb-violet pe mijloacele de transport in comun, haideti sa reparam aceasta anomalie si sa indreptam lucrurile. Macar sa nu introducem alb-violetul si in interiorul acestora...Si pana la urma n-au nimic in comun mijloacele de transport in comun cu fosta echipa fanion a orasului. Sunt entitati distincte. Cum s-ar rezolva aceste lucruri pe acelasi principiu in Bucuresti unde existau in mod regulat 3-4 echipe in Liga I sau la Cluj unde sunt (erau) doua echipe....Un astfel de principiu nu poate functiona intr-un oras normal cum cred ca inca este Timisoara...Cum ziceam mai sus, obsedatii de alb-violet n-au decat sa-si vopseasca toate lucrurile personale in alb-violet insa nu-i cazul sa-si bata joc de un oras intreg, de istoria lui si de viitorul lui!....

1

#506 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 29 iulie 2014 - 18:54

Domnule Mile de ce va deranjeaza culoare ALB-VIOLET ? .. E ca si cum ati zice acelasi lucru desprea ALB-PORTOCALIU ... ALB nu este culoare ... Chiar nu inteleg ... Sau nu ma duce pe mine capul ?

Fare suparare !!!

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 29 iulie 2014 - 18:55

0

#507 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30202
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 29 iulie 2014 - 19:05

Epic! "Din câte îmi dau seama, în imagine apare o articulaţie dar în realitate, tramvaiele reabilitate vor avea câte un singur vagon" :rad_masa:
Lumea habar nu are de diferenta intre vagon remorca si vagon articulat.
1

#508 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 29 iulie 2014 - 19:22

Vezi postareaFerraryTm, la 29 iulie 2014 - 18:54, a spus:

Domnule Mile de ce va deranjeaza culoare ALB-VIOLET ? .. E ca si cum ati zice acelasi lucru desprea ALB-PORTOCALIU ... ALB nu este culoare ... Chiar nu inteleg ... Sau nu ma duce pe mine capul ?

Fare suparare !!!

Din cate am vazut ai umblat in Europa si ai postat si poze (din Franta mai ales) cu mtc-uri. Mai nicaieri n-am vazut culoarea violet, pentru ca este o culoare rece sau usor rece. Majoritatea mtc-urilor europene contin un procent sau in totalitate culoarea rosie sau alte culori calde...Apoi valurile existente actualmente pe mtc-urile noastre nu au macar o urma de creatie, de design, ci par facute dupa ideea unui copil din clasele primare...Ma refer la cele noi, vopsite din fabrica...
Avem situatii in Europa (sau chiar la Cluj parca) unde s-a folosit si culoarea violet sau mov dar acest lucru s-a datorat in general faptului pentru a fi altfel decat altii sau decat la altii...pentru a se sparge o oarecare monotonie...

Dar dupa cum am scris si pe FB, daca sunt atat de multi iubitori de alb-violet, de ce nu avem macar cateva sute de masini (private) pe strazi cu aceste culori si pe afara si pe interior? De ce producatorii de masini nu se inghesuie sa le vopseasca in alb-violet?...
Imi poti raspunde la aceste intrebari simple?...

Apoi, cealalta varianta nu trebuie sa fie neaparat ALB-PORTOCALIU. Asta-i propunerea lui Robu. Exista o sumedenie de alte variante cu materiale de tot felul...Dar el a vrut sa obtina sustinerea pentru A-V si a obtinut-o pe FB...

Ce se va intampla daca intr-o zi echipa fanion a orasului va fi o cu totul alta echipa in alte culori. Ce sanse va avea aceasta echipa sa se mentina sus cand intregul oras este ALB-VIOLET?...

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 29 iulie 2014 - 19:05, a spus:

Epic! "Din câte îmi dau seama, în imagine apare o articulaţie dar în realitate, tramvaiele reabilitate vor avea câte un singur vagon" :rad_masa:
Lumea habar nu are de diferenta intre vagon remorca si vagon articulat.

Pai eram sigur ca va fi tramvai articulat cu un singur vagon...
3

#509 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 29 iulie 2014 - 19:38

Florine, pana la urma aceste vagoane modernizate vor avea vreo articulatie sau nu? Ca n-am inteles!...
0

#510 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 29 iulie 2014 - 19:46

Vezi postareamile, la 29 iulie 2014 - 19:22, a spus:

Dar dupa cum am scris si pe FB, daca sunt atat de multi iubitori de alb-violet, de ce nu avem macar cateva sute de masini (private) pe strazi cu aceste culori si pe afara si pe interior? De ce producatorii de masini nu se inghesuie sa le vopseasca in alb-violet?...
Imi poti raspunde la aceste intrebari simple?...

1) Cred ca avem cateva masinii dar din pacate nu cred ca le observam in trafic.
2) Cererea prea mica sau deloc si daca sunt cred ca le fac propietarii in culorile respective.

Multumesc pentru raspuns, Toata stima si respectul.
0

#511 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 29 iulie 2014 - 20:01

Vezi postareaFerraryTm, la 29 iulie 2014 - 19:46, a spus:

2) Cererea prea mica sau deloc si daca sunt cred ca le fac propietarii in culorile respective.

Ei vezi, si atunci de ce sa vopsim mtc-urile care sunt vehicule mari si vizibile in aceste culori (doua)? Iar acum sa le facem si in interior tot cu aceste doua culori?....Si cum ele circula prin oras, vom vedea peste tot alb si violet, adica niste culori pe care aproape nimeni nu le cere pe masinile proprii...

Iti multumesc si eu ca ai fost sincer si promt la raspuns!...
0

#512 Useril este offline   InF3rNO0o 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 24 decembrie 11

Postat 29 iulie 2014 - 20:09

Mie imi place ideea cu alb violetu da o identitate orasului. Mai ales cand ma intorc acasa dupa o perioada mare de timp vad tramvaie autobuze firobuze toate alb violete stiu ca nu pot fi altundeva decat in Timisoara. (si da eu am masina violeta)
0

#513 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 29 iulie 2014 - 20:36

:up_arow: Iti dai seama ca esti unul dintre cei foarte putini cu masina in violet...Insa are si alb si este in valuri? Nu cred! Interiorul este tot in violet?

Poate ne (imi) pui si o poza (fara numar sau alte detalii)?...

Oricum, nu ma deranjeaza deloc ce face fiecare cu masina lui sau casa lui, etc.,...

Si pana la urma de care identitate a orasului vorbesti? Faptul ca mtc-urile sunt alb-violete reprezinta o identitate a unui oras? Puteau fi in orice alte culori si reprezentau o identitate?...Daca te referi la identitate data de echipa de fotbal atunci te intreb unde-i aceasta ... dupa ce-a "mancat" 7 milioane de lei pe an de la primarie...

Cred ca mai degraba este vorba de altceva, de faptul ca ai venit acasa...unde toate ti-s cunoscute, sunt asa cum le-ai lasat la plecare...
1

#514 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08

Postat 29 iulie 2014 - 20:44

Proiectare: firma VRG din judetul Bistrita-Nasaud. Aceasta firma a colaborat, printre altele, la realizarea proiectelor: Hyperion (Softronic Craiova), D1M (Electroputere VFU Pascani), GT4M (Electroputere VFU Pascani).
1

#515 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 29 iulie 2014 - 20:46

Vezi postareamile, la 29 iulie 2014 - 20:36, a spus:

Iti dai seama ca esti unul dintre cei foarte putini cu masina in violet...Insa are si alb si este in valuri? Nu cred! Interiorul este tot in violet?

Oricum, nu ma deranjeaza deloc ce face fiecare cu masina lui sau casa lui, etc.,...

Si pana la urma de care identitate a orasului vorbesti? Faptul ca mtc-urile sunt alb-violete reprezinta o identitate a unui oras? Puteau fi in orice alte culori si reprezentau o identitate?...Daca te referi la identitate data de echipa de fotbal atunci te intreb unde-i aceasta ... dupa ce-a "mancat" 7 milioane de lei pe an de la primarie...

Cred ca mai degraba este vorba de altceva, de faptul ca ai venit acasa...unde toate ti-s cunoscute, sunt asa cum le-ai lasat la plecare...

Din pacate nu am masina deloc, iar de culorii a fost doar o curiozitate de a mea de ce va deranjeaza, nu ma deranjeaza ce gandeste fiecare, pana la uram urmei toti avem ideii diferite si toti gandim diferit. si nu ma deranjeaza daca tramvaele sunt vopsite ALB-VIOLET, ALB-GALBEN, ALB-ROSU, ALB-TURCOAZ ETC.
0

#516 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 29 iulie 2014 - 20:52

@FerraryTm Dialogam cu alt coleg, cu InF3...

Pana la urma tramvaiele modernizate vor avea sau nu articulatie?...
0

#517 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08

Postat 29 iulie 2014 - 21:01

Evident (se vede foarte bine in randari). De unde a aparut ideea ca nu ar fi articulate (nu citesc discutia de mai sus cu privire la reprezentativitatea culorilor, pentru ca nu ma priveste, desi am propria parere despre acest subiect)?

Aceasta postare a fost editata de radub: 29 iulie 2014 - 21:06

0

#518 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 29 iulie 2014 - 21:16

Vezi postareamile, la 29 iulie 2014 - 20:52, a spus:

@FerraryTm Dialogam cu alt coleg, cu InF3...

Pana la urma tramvaiele modernizate vor avea sau nu articulatie?...

Cum naiba sa nu aibe? Doar nu poate fi eliminata...

La faza cu alb-violet, sunteti Don Quijote... Sunteti singurul care se manifesta asa vehement contra acestei combinatii de culori. Obiectiv, sau subiectiv, in viitorul apropiat va trebui sa va obisnuiti cu culoarea. Pe atat mai mult ca echipa orasului NU mai poarta aceste culori, deci asocierea celor 2 nu prea mai este relevanta de mai bine de 4 ani...
0

#519 Useril este offline   InF3rNO0o 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 24 decembrie 11

Postat 29 iulie 2014 - 21:18

Vezi postareamile, la 29 iulie 2014 - 20:36, a spus:

:up_arow: Iti dai seama ca esti unul dintre cei foarte putini cu masina in violet...Insa are si alb si este in valuri? Nu cred! Interiorul este tot in violet?

Prin identitate ma refeream ca suntem singurul oras care are mijloacele de transport violete . Se poate face un brand din asta. Nici mie nu imi plac valurile as fi preferat fiecare design sa fie diferit.

Nu vreau sa intru in dispute pe aceasta tema si nu am pretetia ca toti sa gandeasca ca mine pentru ca toti suntem diferiti.

Poza am trimis pe privat
0

#520 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 30 iulie 2014 - 01:06

Vezi postareaInF3rNO0o, la 29 iulie 2014 - 21:18, a spus:

Se poate face un brand din asta.

Exista, iar acesta este brandul Milka. Multi straini care au venit in Ro si au trecut pe la TV/TB/AB au intrebat daca cumva facem reclama la Milka!?

Vezi postareaInF3rNO0o, la 29 iulie 2014 - 21:18, a spus:

Prin identitate ma refeream ca suntem singurul oras care are mijloacele de transport violete .

Imagine atasata: agora_s_imagine101.jpgImagine atasata: BusEpinal118.jpg- Irisbus(foto: poza 1 transbus.org, poza 2 Visor)
Imagine atasata: citaro_imagine102.jpgImagine atasata: BusEpinal98.jpg- Mercedes Citaro(foto: poza 1 transbus.org, poza 2 Visor)

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar ne-au luat-o altii inainte...acestia fiind cei din orasul Épinal, Franta(fotografiile sunt realizate prin 2005, deci vehiculele deja existau vopsite in aceasta culoare inaintea autobuzelor noastre).

@Visor
Vezi ca ai scris Éspinal

@violetbood
Iar te apuca fustrarile cand scrie dl Mile despre minunata culoare violet?

@Ferrary
Poate nimeni de pe acest forum(dar si alte persoane din oras) nu ar fi fost deranjat daca fiecare sectie(TV/TB/AB) are fi avut culoarea ei. Era frumos sa fie o diversitate de culori, nu numai combinatia de alb-negru-violet.

Legat de variantele alese pentru tramvaie din care vad ca numai doua variante de culori sunt disponibile, tind sa cred ca ar trebui respectata cromatica culorilor pe care le au si celelalte vehicule(Autobuze- albastru, gri-deschis, gri-inchis si plus panourile care au o tenda de gri deschis cu picatele verzi; la Troleibuze- alb, crem, galben, gri; la Tramvaie(cand au venit desigur, pot fi mai multe variante: gri, alb, crem cu dungi(Hansa), crem(la altele maro), alb, gri(Wegmann); alb, verde-deschis, verde-inchis, maro(Duewag) etc.
2

Arata acest topic

• (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou