STP Timișoara Forum: Armonia GT4MT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Armonia GT4MT Tramvaie modernizate la Astra Arad si Electroputere Pascani Evaluare topic: ***** 4 Voturi

Poll: Tramvaie noi sau vechi? (173 membri au votat)

Sunteti deacord cu modernizarea tramvaielor actuale?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ca si alternativa, ati prefera tramvaie noi sau SH?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#341 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2281
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 31 mai 2014 - 13:22

Vezi postareaNDY, la 31 mai 2014 - 12:42, a spus:

De ce inchid cei de la Siemens asa masiv? :eusa_think:

Un raspuns adecvat nu iti pot da. Actionarii Siemens tot mai mult incearca sa intre pe piata financiara si sa renunte la productie. Era vorba de desfintarea a 11000 de locuri de munca global. Sincer, nu stiu care e planul.

@radub: La InnoTrans Astra au trimis un tramvai fara boghiuri! Pai la fel de bine poti trimite un cal fara picioare!
2

#342 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08

Postat 31 mai 2014 - 14:35

cseh_17 a spus:

Imi exprim parerea, si sunt liber sa o fac asa cum doresc, independent de ceea ce crezi tu!

Una este sa-ti exprimi parerea si cu totul alta sa o tii langa pe-a ta, indiferent cat de mult incearca oameni care stiu ce vorbesc (spre deosebire de tine) sa-ti deschida ochii. Daca tie iti place sa traiesti in ignoranta si sa crezi si ca toti oamenii pe lumea asta isi duc existenta numai manati de interese, nu pot decat sa-ti zic "Saracu' de tine!"...

Wegmann a spus:

La InnoTrans Astra au trimis un tramvai fara boghiuri!

Fals! La InnoTrans au trimis Imperio Eco din fabrica de la Arad, "incaltat" pentru ecartament metric. V. http://tramclub.org/...ae3c742&start=8 (nenea Bucsan, caruia ii dedicam mesajul de acolo, o tinea langa, plin de "intelepciune" - de aceea il si ironizez - pe un forum al patriei, ca era vagonul asamblat la Bucuresti).
0

#343 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 31 mai 2014 - 15:43

Vezi postarearadub, la 31 mai 2014 - 14:35, a spus:

si ca toti oamenii pe lumea asta isi duc existenta numai manati de interese

Daca nu e asa atunci cum e? Serios, treci doar pe la cea mai mica firma privata sa vezi acolo cat de mult ii pasa unui patron de orice altceva decat de propiile interese, indiferent de domeniu, iar cu cat firma e mai mare cu atat interesele sunt si mai mari.

Trebe neaparat sa imi fac timp sa trec odata pe la Iasi, chiar asa de bine merg lucrurile acolo incat locuitorii zonei cred ca restul Romaniei e numai "lapte si miere" ca si la ei?!
0

#344 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 31 mai 2014 - 16:39

Vezi postareaGygyman6, la 31 mai 2014 - 15:43, a spus:

Serios, treci doar pe la cea mai mica firma privata sa vezi acolo cat de mult ii pasa unui patron de orice altceva decat de propiile interese, indiferent de domeniu, iar cu cat firma e mai mare cu atat interesele sunt si mai mari.

Sa fie vorba de experiente noi de viata?... :naughty1: ...

Aceasta postare a fost editata de cseh_17: 31 mai 2014 - 21:06
Motiv editare: A zburat tot ce era off

0

#345 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 31 mai 2014 - 22:23

Vezi postareamile, la 31 mai 2014 - 16:39, a spus:

Sa fie vorba de experiente noi de viata?... :naughty1: ...

Experiente "noi" si traumatizante...daca de un sfert de secol esti in regiunea care e "bazin" electoral al partidului rosu, iti faci drumuri si traiesti ca si regiune din bugetul central la care contribuie vestul tarii si capitala...pentru tine totul e roz...nu conteaza interesele...si ne permitem sa fim idealisti..cand esti al doilea judet contribuabil la bugetul tarii si "dragii" nostrii reprezentanti nu iti dau bani nici pentru o sosea de centura sau nu se obosesc sa reabiliteze un canal navigabil facut de Imperiu acum 100 de ani...pe motiv "nu este o prioritate pentru statul roman"..citat din presedintele jucator inca in viata spre ghinionul nostru..vezi putin altfel lucrurile...ca sa nu uitam ca si in anii grei dinainte de 1989 toata pleava din est...tot spre vest era vanturata stabilita si colonizata...dincolo de munti...Oricum piata e dianmica si se re-aseaza...Siemens se reogranizeaza si se retrage de pe segmentul de productie...probabil in cativa ani vom vedea in Geneva Londra si Paris tramvaie "made in Pascani"... :rad_masa: :rad_masa: care nu e asa..sunt identice cu cele Siemens mai putin partea de urcare si coborare....si ii vom invata cum pot economisi bani in sisteml Eurostar folosind rame Hyperion (un nume parca predestinat...luceafarul care ramane doar un vis...) dar suntem convinsi de superioritatea tehnica a produsului in fata realizarilor imperialiste decadente...
6

#346 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold

Postat 31 mai 2014 - 22:54

Practic nu se stie nimic. Nici care va fi garnitura, nici ce va fi modernizat de fapt si nici cat va costa. E doar o declaratie ca si aia ca "vom construi 1000 km de autostrazi". Adica ZERO.
0

#347 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 mai 2014 - 23:42

Nu e chiar asa. Se stie exact ce va fi modernizat (adica cam totul, in afara de caroserie), conform caietului de sarcini. Sa stim in acest moment exact ce vagoane vor fi modernizate, nu cred ca are vreo importanta. Oricum, vor fi din cele mai deteriorate, care nu mai circula.
0

#348 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold

Postat 01 iunie 2014 - 11:13

Florine, atata stiam si eu dar asta-i ca si cand ai incerca sa gatesti fara reteta. E totusi deja Iunie si astia nu au nici un contract si nici un plan cat de cat exact. Practic e doar inca o declaratie politica fara fond.
0

#349 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 iunie 2014 - 11:35

Tot ce stiu e ca aradenii au fost la noi sa vada cum pot transporta vagoanele. O sa ma interesez maine sa vad ce se mai stie despre acest proiect. Noi suntem prinsi in pregatirea de mutare a centrului de ticketing si am cam pierdut contactul cu noutatile astea. :)
0

#350 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 01 iunie 2014 - 12:25

@BogdanTm

Nu-mi dau seama ce ai inteles din intrebarea mea adresata lui Gygyman6 de ai raspuns atat de elaborat, insa eu ma refeream la faptul ca se pare ca s-a lovit de "multinationale" iar anumite aspecte din "teoria" sustinuta pana acum incep sa se modifice din mers, lovindu-te de chestii practice, din viata de zi cu zi...

Acest lucru este valabil si pentru alti colegi tineri de pe forum, care una sustineau cand erau "copii" si altceva incep sa sustina acum cand dau cu pieptul de viata reala...Deranjant este oarecum faptul ca nici nu-si dau seama ca parcurg un proces de transformare in gandire...Cu alte cuvinte, se maturizeaza...

Nu-l cunosc pe Radub insa si el (ca si mine dealtfel cu alte ocazii pe alte teme) a intrat in jocul (gura) membrilor tineri si vocalici, fara cunostinte tehnice teosebite (in functionarea tramvaielor) dar cu multa indrazneala, avand speranta ca ii va face sa inteleaga ca "nu tot ce zboara se si mananca"...speranta inutila, desarta...

Odata cu trecerea anilor, mentalitatea "manjilor" se va schimba dar vor veni altii din urma si tot asa... :D

Sunt curios cate dis-like-uri primesc?... :lol:...Navaliti!...
2

#351 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 01 iunie 2014 - 13:55

Vezi postareamile, la 01 iunie 2014 - 12:25, a spus:

se pare ca s-a lovit de "multinationale"

Am raspuns ieri, dar cum cineva trebe neaparat sa aiba el ultimul cuvant, a fost sters in agitatia creata. Chiar nu am lucrat la multinationale, nici atunci cand ne-am intalnit nu lucram, tot la un patron roman eram si atunci si sunt si acuma, numai ca la alta firma. Pot sa zic doar ca mi-au fost confirmate niste lucruri care deja le banuiam asa ca sunt mai sigur pe mine cand zic ceva.

Gata pentru mine cu offtopicul, astept sa vad odata tramvaiul modernizat si chiar imi doresc sa il vad cum se prezinta in gerul din Ianuarie la ora de varf pe linia 1 sau 2, daca trece "testul" acela atunci sa zicem ca imi mai schimb parerea despre manopera romaneasca si cum functioneaza fostele intreprinderi de stat.
1

#352 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 01 iunie 2014 - 19:37

N-ai fost angajatul unei multinationale (pana acum) dar ai lucrat in cadrul unei multinationale, ceea ce nu-i neaparat rau ci doar iti schimba niste puncte de vedere pe care erai aproape sigur...

In pofida unor contraziceri minore de pana acum, te apreciez pentru faptul ca ... gandesti si nu le iei asa cum vin... Ti-am mai spus-o si cu alte ocazii... :respekt:
1

#353 Useril este offline   radub 

• --
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banati 2
  • Postari: 333
  • Inregistrat: 04 iunie 08

Postat 02 iunie 2014 - 08:06

Vezi postareaWegmann, la 31 mai 2014 - 22:54, a spus:

Practic nu se stie nimic. Nici care va fi garnitura, nici ce va fi modernizat de fapt si nici cat va costa. E doar o declaratie ca si aia ca "vom construi 1000 km de autostrazi". Adica ZERO.

Vezi postareaWegmann, la 01 iunie 2014 - 11:13, a spus:

Florine, atata stiam si eu dar asta-i ca si cand ai incerca sa gatesti fara reteta. E totusi deja Iunie si astia nu au nici un contract si nici un plan cat de cat exact. Practic e doar inca o declaratie politica fara fond.

Cu framantarile astea vei sta pana vei vedea primele imagini cu un tramvai refacut (pentru ca, cel mai probabil, imagini vor aparea abia spre sfarsitul refacerii primului vagon, daca nu chiar cu el complet finalizat)? Sunt doua firme private, nu au de ce sa iti faca rezumatul fiecarei zile de lucru... Iar faptul ca inca nu a fost transportat vreun vagon nu inseamna ca proiectul sta pe loc. Dimpotriva, se intampla multe alte lucruri care nu necesita prezenta fizica a vreunui vagon.

Despre contracte am zis pe pagina anterioara... A fost semnat primul contract subsecvent, pentru maxim 7 tramvaie. In urma cu vreo 2-3 saptamani.
4

#354 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold

Postat 02 iunie 2014 - 14:57

Vezi postarearadub, la 02 iunie 2014 - 08:06, a spus:

Cu framantarile astea vei sta pana vei vedea primele imagini cu un tramvai refacut

Voi sta. Doar am timp. La noi transportul public functioneaza.

5

#355 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 02 iunie 2014 - 16:33

Vezi postareaWegmann, la 02 iunie 2014 - 14:57, a spus:

Voi sta. Doar am timp. La noi transportul public functioneaza.

Nu vreti sa reabilitati si voi pe acolo cate ceva? decat sa dati bani gramada pe low floor noi...importati din Ro ..sunt identice dupa cum suntem asigurati...
3

#356 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 iunie 2014 - 11:43

Primul vagon, pregatit pentru reabilitare:

Imagine atasata: 20140613_105352.jpg Imagine atasata: 20140613_105235.jpg Imagine atasata: 20140613_105248.jpg Imagine atasata: 20140613_105313.jpg

Se demonteaza linia de contact pentru accesul macaralei si va fi incarcat pe trailer, deci se transporta rutier.
7

#357 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 13 iunie 2014 - 12:00

Sunt tare curios ce va iesi din acest tramvai...
1

#358 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 iunie 2014 - 12:18

Ca si noi de altfel. :)
0

#359 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 13 iunie 2014 - 18:03

Cate Wegmann-uri nefunctionale mai are RATT?
0

#360 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 iunie 2014 - 18:52

Cred ca Viktor stie cel mai bine asta. Eu nu am informatia aceasta, doar daca intreb pe cei de la tramvaie.
0

Arata acest topic

• (113 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou