Citeaza
Probabil in mintea lui nu conteaza cine a montat componenta, cum este utilizata in ansamblul in care au montat-o, etc. Dupa el, probabil vatmanul e de vina.
Cineva s-a ofticat rau de tot azi

si ii multumesc de compliment.
Mai am un mesaj pe tema asta si inchei, si anume: a belii ochii la cineva care invarte o surubelinta nu inseamna ca automat vei stii si cum va functiona ceea ce se vede. Pe langa asta, nu cred ca personajul care se tot intereseaza de soarta transportului din Timisoara, a fost candva invitat la vreo sedinta despre vreun produs care e pe cale sa fie produs la orice firma. Habar nu are ce inseamna o astfel de sedinta, ce decizii se iau si ce compromisuri se fac. Acele sedinte decid soarta a ceea ce va urma pe parcurs, cum se incepe si cum se va lucra. Sa fi delegat si sa vezi doar procesul de jos, unde se testeaza si se monteaza ceva este o cheste de PR, pe care firmele o fac sa para ca sunt... ok, si ca doresc doar binele clientului. Sigur depinde si de client, dar nu cred eu ca PMT e un client asa de sever

.
Oricum interesanta treaba asta cu lucratul la regie, observ ca este timp de scris pe forumuri anonime in toiul zilei cand ar trebuii sa se lucreze. Cred ca cetatenii din Iasi sunt foarte multumiti de serviciul de exploatare si cum isi face acesta treaba, cand sta si scrie pe forum.
Of of of tu Gruia Stoica, sper ca sughiti acolo in celula... ca uite ce ne-ai lasat pe cap...!!!
LE: ca s-a tot pomenit de "circ"... care circ? Eu am mai spus-o si in trecut, daca nu stai in Timisoara, habar nu ai ce vorbesti, ce lucrari sunt in derulare si cum e traficul, si daca mai adaugi la nebunia deja existenta si un tramvai intepenit... Probabil trebuia chemata armata se izoleze zona si luat tramvaiul cu elicopterul, asa-i? Cand desteptii de la Boeing au zis ca fac si ei un tramvai, pentru ca a face avioane e exact acelasi lucru cu a face tramvaie si le-au bagat pe gat oraselor americane, aia din Boston, de frica, le-au ascuns in tunele sa nu le vada presa pe alea stricate, ca erau cam multe si destul de noi... Ma dezgusta sa vad atitudinea asta de fricos nervos, care incearca sa ascunda greseala sub pres. Foarte bine ca sa vede totul, asa si trebuie, asta inseamna transparenta, macar acuma in al 12lea ceas, ca nu sunt fostele intreprinderi de stat nobilii, iar noi care circulam cu gunoaiele produse de ei, plebea, care trebe sa mai platim si tribut pe asa ceva...
Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 22 noiembrie 2016 - 20:27