Biserici noi in Timisoara
Postat 15 ianuarie 2014 - 22:18
Daca cineva se intreba ce inseamna acest nume si crede ca e un nume feminin, sa stie ca nu e asa, de fapt inseamna "adevar" in greaca.

Postat 16 ianuarie 2014 - 00:55
Deci pe celelalte biserici ei le numesc pséma...
Nu ar fi trebuit sa ii puna si paratrasnet?
Nu ar fi trebuit sa ii puna si paratrasnet?

Postat 27 ianuarie 2014 - 01:58
Nu imi dau seama de ce avea nevoie de reactia cititorilor ziarelor online pentru a realiza ca timisorenii nu doresc ca banii lor sa mearga la Bucuresti.
Postat 09 februarie 2014 - 15:21
Si-au facut si drum de acces privat care incepe de la prelungirea Bvd. Sudului. E doar pietris, sunt curios daca asfalteaza. Si pocaitii din Parcul Padurice si-au ridicat o biserica, un pic mai groteasca ca asta... Asta are un design frumusel, cea din padurice e... varza. (are aceiasi culoare ca Spitalul Judetean, cred ca s-or vorbit).
Postat 09 februarie 2014 - 20:16
De ce ti se pare groteasca biserica Aletheia? Cu tot respectul, eu cred ca acest comentariu al tau este unul rautacios si atat, fara nici un argument, doar pentru ca este o biserica si mai ales, una de pocaiti. Eu sunt unul dintre acei pocaiti care merge la aceasta biserica.
Drumul acela cu pietris este facut de primarie si este proprietatea primariei, nu este proprietatea bisericii. Initial, drumul ''provizoriu'' care l-a facut Robu in prelungirea Bulevardului Sudului, trebuia sa treaca chiar pe langa biserica si nu era nici o problema cu intrarea in parcare, ba chiar biserica donand si o parte din teren. Cand s-a facut proiectul bisericii, s-a luat in calcul acel drum, dar nu stiu din ce considerente, au schimbat planul. In spatele bisericii, intregul teren apartine unor investitori timisoreni care au vrut sa construiasca blocuri, dar o data cu venirea crizei au blocat proiectul.
Eu sunt de parere ca aceasta constructie schimba mult aspectul zonei, totul este facut cu bun gust, nu au inaltat garduri in jurul bisericii - asa cum se procedeaza la multe constructii noi care se fac oras, s-au axat mult si pe peisajul urban, sa aduca imbunatatiri acelei zone, este un mare plus. Sa spui ca-i groteasca...
Drumul acela cu pietris este facut de primarie si este proprietatea primariei, nu este proprietatea bisericii. Initial, drumul ''provizoriu'' care l-a facut Robu in prelungirea Bulevardului Sudului, trebuia sa treaca chiar pe langa biserica si nu era nici o problema cu intrarea in parcare, ba chiar biserica donand si o parte din teren. Cand s-a facut proiectul bisericii, s-a luat in calcul acel drum, dar nu stiu din ce considerente, au schimbat planul. In spatele bisericii, intregul teren apartine unor investitori timisoreni care au vrut sa construiasca blocuri, dar o data cu venirea crizei au blocat proiectul.
Eu sunt de parere ca aceasta constructie schimba mult aspectul zonei, totul este facut cu bun gust, nu au inaltat garduri in jurul bisericii - asa cum se procedeaza la multe constructii noi care se fac oras, s-au axat mult si pe peisajul urban, sa aduca imbunatatiri acelei zone, este un mare plus. Sa spui ca-i groteasca...
Aceasta postare a fost editata de bizone: 09 februarie 2014 - 20:18
Postat 09 februarie 2014 - 21:05
Ziceam de biserica din Padurice ca e groteasca!!! Aletheia, si mie imi place.
Postat 09 februarie 2014 - 21:26
Frumoasa sau nu, mie la prima vedere imi arata ca si un spital...
Postat 13 martie 2014 - 10:01
Trec zilnic pe acolo si vad ce se lucreaza, dar nu imi dau seama daca se pastreaza designul initial, unul deosebit (ce vad pana acum, pare absolut banal). 
E ca si cum ai avea planurile pentru Sagrada Familia, dar ti-a iesit un bloc comunist cu patru etaje.

E ca si cum ai avea planurile pentru Sagrada Familia, dar ti-a iesit un bloc comunist cu patru etaje.