Paul85, la 25 septembrie 2018 - 13:54, a spus:
Nu inteleg de ce trebuie prezentat buletinul la fiecare incarcare a portofelului electronic. Acum o luna mi-am facut abonament, mi-a cerut buletinul, ok, am inteles ca e treaba cu GDPR-ul si blah blah. Am crezut ca imi introduce CNP-ul in ceva baza de date si gata. Azi am incarcat 10 lei pe portofel, iar doamna de la chiosc a spus ca nu se poate decat daca ii dau si buletinul. I-am spus ca mi se pare ciudata politica STPT-ului sa ceara buletinul cand omul cumpara bilete (din punctul meu de vedere, al calatorului, portofelul electronic = bilete pe suport electronic). In fine, a explicat ca e ca sa imi dau acordul pentru prelucrarea datelor, blah blah si ca portofelul electronic e altceva, nu bilete.
A nu se intelege ca am vreo problema in a-mi da datele STPT-ului. Nu e vorba de asta. E vorba doar ca mi se pare incomod si ilogic ca pentru orice incarcare pe un card NOMINAL (doar are numele meu pe el, deci e clar doar al meu) trebuie de fiecare data sa prezint buletinul. Nu se pot prelua o singura data datele astea si gata (asociere card -> CNP)?
E valabil si la cei care au reducere (studenti in cazul urmator). In fiecare luna cand imi faceam abonament trebuia sa dau angajatei pt scanare buletin, card de student, card Euro26 etc. In fiecare luna acelasi timp pierdut. De ce?! Nimeni nu stie. Explicatia fiecarei angajate: colega care v-a facut luna trecuta nu a salvat datele. Si totusi, nu exista o baza de date permanenta undeva?! In cazul studentilor ma gandesc la ideea de a scana documentele (sau doar carnetul vizat daca esti clientul STPT-ului demult) la inceputul anului universitar si in lunile urmatoare doar introduce abonamentul, il platesti si ceau. Dar la noi de ce sa fie simplu cand poate fi complicat?!
Oricum,
Paul85 multumesc pentru informatie. Urma sa incarc cardul unei persoane cu banuti si bine de stiut ca trebuie si buletin.
Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 27 septembrie 2018 - 20:33