STP Timișoara Forum: Carduri - STP Timișoara Forum

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »

Carduri

Poll: Votati varianta de card care va place mai mult. (numarul variantei e notat cu rosu langa imaginea respectiva) (61 membri au votat)

Alegeti varianta

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#401 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 13 aprilie 2015 - 21:03

Da. 10 lei costa.
0

#402 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1091
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 13 aprilie 2015 - 21:12

Multumesc mult pentru raspunsul foarte prompt! :D
0

#403 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 mai 2015 - 21:41

In curand RATT va pune in circulatie un nou lot de carduri (acum sunt in curs de tiparire). Cele noi, vor avea designul putin schimbat (atat cat s-a permis, fara a schimba radical identitatea produsului si fara a adauga costuri de productie suplimentare (chiar am eliminat o culoare, cea albastra din sigla RATT))

Va prezint aspectul noului card:

Imagine atasata: card RATT 2015.jpg Imagine atasata: 20150518_142906.jpg Imagine atasata: 20150518_142919.jpg

Designul imi apartine, nu si versurile. :D Ideea cu emoticonul si versurile a fost a sefei serviciului vanzari, Mihaela Z.
Pe spate avem si o mica referire la forum. :naughty1:
3

#404 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 mai 2015 - 19:15

Partea din fata este mai buna decat cea veche, insa spatele arata ca un flyer ce-l primesti pe strada in legatura cu promotia la un magazin second. Sau ca bulinele ce le primesc copii la gradinita. Iar rimele sunt de teleshopping. In orice caz, ceva inadecvat unui card pentru transportul in comun. Sunt sigur ca se puteau gasi variante mai fericite de a transmite mesajul de pe spate :)

Aceasta postare a fost editata de NDY: 20 mai 2015 - 19:18

3

#405 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 20 mai 2015 - 19:25

Spuneau ca intentia e sa atraga privirea posesorului de card si sa-l faca sa citeasca si ce scrie pe spate. Daca reuseste asta, inseamna ca si-a atins scopul. :)
Partea din fata are cityscape-ul cunoscut de voi deja, fonturi noi, sigla primariei si a RATT refacute.
1

#406 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 10 august 2015 - 11:42

"Continutul" cardului nu este tinut si pe serverele RATT ?

Am fost vineri sa-mi schimb cardul, fiindca al meu era deja invechit si nu-l mai citeau validatoarele.

Aveam pe el 3 chestii: un abonament, cativa lei in portofelul electronic, si dreptul de acces la sistemul VeloTM. Insa tipul de la ghiseu "vedea" doar portofelul electronic. Pana la urma a trebuit sa-l conving eu pe el ca am si restul titlurilor - am aratat chitanta de cand am facut abonamentul, respectiv am aratat mailul care continuea codul PIN pentru VeloTM.

Parca nu era in sarcina calatorului sa tina dovezile ..
0

#407 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 august 2015 - 12:03

E in sarcina posesorului cardului sa pastreze chitanta, tocmai pentru cazuri din acestea (deteriorare, furt,etc). Teoretic, cel de la ghiseu nu ar trebui sa te creada cand spui o suma avuta in portofelul electronic, ci sa te invite in ziua urmatoare, dupa ce datele privind validarile se descarca de pe vehicul (am mai explicat ca nu sunt transmise in timp real ci doar descarcate la intrarea in depou). RATT nu are o copie a fiecarui card Acces, cu tranzactiile actualizate la secunda. Titlurile de calatorie ar trebui sa fie vazute de cel de la ghiseu.
0

#408 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 10 august 2015 - 20:15

Buna seara,
Am si eu o curiozitate personala, poate are cineva vreo informatie in acest sens: de ce unele persoane valideaza 2, sau chiar 3 carduri? Care-i scopul?
0

#409 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2520
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 10 august 2015 - 21:00

Cei calora le valideaza cardurile au ocupat locuri pe scaune imediat ce au urcat, rezervand un loc si pentru cel care valideaza. Am vazut la pensionari acest obicei.
0

#410 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 10 august 2015 - 21:12

Vezi postareaAndy, la 10 august 2015 - 21:00, a spus:

Cei calora le valideaza cardurile au ocupat locuri pe scaune imediat ce au urcat, rezervand un loc si pentru cel care valideaza. Am vazut la pensionari acest obicei.

Am vazut si persoane care urca singure si scot din buzunar/geanta 2 / 3 carduri si le valideaza, de asta intrebam care-i scopul. Sau e pe principiu " iau si cardu` vecinului, validez si pentru el, ca sa creada astia de la RATT ca circula mai multi". Nu stiu, zic.

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 10 august 2015 - 21:15

0

#411 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 august 2015 - 21:15

Noua ne convine ca cineva sa valideze mai multe carduri, el singur fiind. :04: Doar sa nu se incurce cand vine controlul. :D
0

#412 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 10 august 2015 - 21:56

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 10 august 2015 - 21:15, a spus:

Noua ne convine ca cineva sa valideze mai multe carduri, el singur fiind. :04: Doar sa nu se incurce cand vine controlul. :D

nu, serios. Ai vreo informatie in sensul asta? De ce se valideaza mai multe carduri de un singur om?
0

#413 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 august 2015 - 22:12

Nu. Chiar nu am auzit pana acum de asta. :no: Dar cum spuneam: nu ne incurca cat ne incurca nevalidarea.
0

#414 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 11 august 2015 - 07:12

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 10 august 2015 - 12:03, a spus:

Teoretic, cel de la ghiseu nu ar trebui sa te creada cand spui o suma avuta in portofelul electronic, ci sa te invite in ziua urmatoare, dupa ce datele privind validarile se descarca de pe vehicul (am mai explicat ca nu sunt transmise in timp real ci doar descarcate la intrarea in depou).

Macar exista o procedura. Da, imi amintesc ca nu se transmite validarea in timp real :)

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 10 august 2015 - 12:03, a spus:

Titlurile de calatorie ar trebui sa fie vazute de cel de la ghiseu.

Cum ziceam, nu imi vedea abonamentul general, chestie care m-a surprins.
0

#415 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 11 august 2015 - 13:04

@Florin.B RATT Si alte chestii mega enervante (dar e offtopic aici): pe liniile mai de la periferie (caz concret: autobuz 22 si expres 8): de multe ori, in special seara, nu se respecta graficele - se sare peste o oprire (in loc sa vina la ora X si Y minute, nu vine, vine la urmatoarea de pe grafic - ora X si Z minute). Asta in cel mai fericit caz. In cel nefericit: la ultimele opriri din zi, nu vine deloc!!
Si este o tanti pe linia 22 (una mai slabuta si roscata, tot timpul cu castile in urechi) care a dracu` daca opreste in statie, desi te vede ca astepti. Trece pe langa tine ca pe langa statuie. Ce sa fac? Sa sar in fata autobuzului sa ma vada mai bine? Mi s-a intamplat de 2 ori treaba cu neopritul in statie, imi venea sa merg cu taxi / tramvai si s-o astept la Bastion sa-i zic cate ceva. Dar raman cu zisul...

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 11 august 2015 - 17:45

0

#416 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 august 2015 - 17:28

Pai, chestia asta se poate rezolva cu o sesizare completata online. Toate ajung la sefii de sectie. Doar sa specifici numarul autobuzului, linia si ora la care s-a intamplat. (nu trebuie sa descri soferul)
0

#417 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 18 august 2015 - 18:31

@Florin.B RATT spuneai intr-un post anterior ca pe voi va incurca mai mult nevalidarea. Dar totusi, dupa ce modalitati se verifica "fluxul" de persoane? Doar dupa cati valideaza? In cazul acesta fiind foarte multi care circula fara bilet/abonament. Sau dupa acele "aparate" care, cel putin teoretic, exista in fiecare tramvai/autobuz/troleu (care iti zice cati urca si cati valideaza)?

L.E.: si referitor la nemultumirea mea, ai cumva un link unde pot face sesizare online? Am vazut doar ceva despre o aplicatie, care momentan nu e functionala.

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 18 august 2015 - 18:33

0

#418 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 august 2015 - 21:50

Doar cateva tramvaie au numaratoare, dar da, pe numarul de validari ne bazam. Icoana catre petitia online e pe pagina principala, langa pozele ce se schimba periodic.
0

#419 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 25 februarie 2016 - 15:54

O stire destul de interesanta:

TION a spus:

Vom putea intra cu cardul RATT la muzee. Se pregateste Timisoara Card.

După modelul unor orașe europene, Timișoara ar putea avea un card metropolitan care să le ofere turiștilor reduceri la muzee, transport public sau închirieri biciclete. Se discută deja de ani buni despre Timișoara Card, iar reprezentanții RATT spun că au făcut progrese și că îl vom putea folosi din toamnă.
Sursa aici

Mi se pare foarte "amazing" ca in curand, oriunde vom merge sa folosim cardul. Imagine postata
0

#420 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 26 iulie 2016 - 09:32

cum nu prea circul decat foarte rar cu ratt-ul mi-am facut un portofel electronic pe care am pus o suma. e vre-o metoda princ are sa pot sa vad cati bani mai am pe el?
0

Arata acest topic

• (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »

1 useri citesc topicul