STP Timișoara Forum: Carduri - STP Timișoara Forum

Salt la continut

In cazul in care doriti obtinerea unui raspuns oficial la o plangere in legatura cu sistemul de taxare, aceasta se poate obtine doar depunand o reclamatie la registratura regiei. Raspunsurile primite pe forum exprima parerea membrilor acestuia.
  • (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »

Carduri

Poll: Votati varianta de card care va place mai mult. (numarul variantei e notat cu rosu langa imaginea respectiva) (61 membri au votat)

Alegeti varianta

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#121 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 09 martie 2009 - 18:31

Corect. O sa transmit solicitarea aceasta catre cei care se ocupa de ticketing.
0

#122 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 09 martie 2009 - 19:19

Vezi postareagabriel s, la 8 Mar 2009, 21:40, a spus:

Cseh_17,

De un lucru m-am lamurit cel putin. Prin prisma raspunsurilor primite, discutia chiar ca nu-si mai are sensul. Voi considerati ca sistemul e excelent, cel mai bun, iar daca cei care au o nemultumire, indraznesc sa si-o exprime, sunt niste mofturosi care nu apreciaza ce servicii excelente are ratt-ul pt ei. Am destule motive de a ma plange dar sunt sigur ca raspunsurile vor fi aceleasi.

Cred ca tu nu intelegi ceea ce vrem noi sa-ti explicam. Nu a spus nimeni ca sistemul este perfect. Spune-mi si tu unde altundeva in Romania gasesti un sistem la fel de coplex ca si al nostru? Nici chiar cel di Bucuresti nu este la fel de complex! Iar cei de la Oradea au doar panouri de afisat in statii...

Dar totusi.. Tu zici ca eu gandesc romaneste ,sau ca nou ridicam in slavi RATT-ul... Da poate asa este , fiindca suntem pasionati si privim partea plina a paharului, nu pe cea gola. Sunt multi pe forum care cauta nod in papura, cu mizeria si jegul depe tuchscreen, si altele. Chiar si Anella, avea perfecta dreptate la inceput in ceea ce spunea, chiar daca am contrazis-o. Poate chiar si tu ai dreptete, dar tu gandesti ,intr-un stil european, nu cel romanesc , in tara in care traiesti. Da asa este , si acum te rog sa nu te superi pe mine!,dar dai exeple din Germania, Austria... Daca e chiar asa de bine acolo, si doar la noi nu e bine, dece nu ai ramas acolo? Si aici nu ma refer doar la tine... Si da ai dreptate nu e treaba mea ,de ce nu ai ramas acolo, dar ca si idee nici acolo nu este totul perfect ,doar noi ,cei deafara nu puteam vedea aceste lucruri!
0

#123 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 09 martie 2009 - 20:20

sunt de acord cu obligativitatea validarii. faptul ca ai platit un amarat de abonament nu te ridica la rangul de semizeu si nici nu te scuteste de orice obligatie
platesc la banci, de exemplu, comisioane fabuloase dar asta nu ma scuteste de stat la cozi, prezentat acte (la depunere nu la ridicare) si nici la bancomat nu sunt scutit de scosul cardului din buzunar (plus riscul sa ramana blocat in scula) si nici nu e un om de serviciu acolo sa-mi dezinfecteze touchscreen-ul (ca vad ca se pune si problema asta mai nou). a si nici prospect nu am primit odata cu cardul.
totusi, toate astea nu m-au facut sa intru pe site-ul bancii respective si sa cer eliminarea obligativitatii introducerii cardului in bankomat sau distribuirea de pliante cu modul de folosire a cardului.
imi aduc aminte si de pasaport aici. dupa ce ca am platit un milion si ceva pe el si am stat la niste cozi infernale, mai au si tupeul sa ma puna sa-l car cu mine si sa-l mai si prezint de fiecare data cand ies din tara, plus ca daca-mi aduc bine aminte nici bon fiscal nu am primit pe suma platita

prezentul post este un pamflet si va rog sa-l tratati ca atare.

Aceasta postare a fost editata de AMD: 09 martie 2009 - 20:23

0

#124 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 09 martie 2009 - 20:50

aici ai perfecta dreptate!!!mai ales cu ,,,, cardul la banci si pliantele acestora...
0

#125 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 martie 2009 - 21:02

Bancile nu au forumuri :coolpics:
0

#126 Useril este offline   gabriel s 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 07 martie 09

Postat 09 martie 2009 - 21:19

Cseh_17,

Nu ma supar pe tine, fiecare are dreptul la opinie.

Dupa cum ai spus, voi vedeti partea plina a paharului. Nu stiu cati ani ai, nu stiu daca stii cum e sa ai grija si de un copil mic, sa ai grija si de plase si sa te si scotocesti dupa portofel in aglomeratie. E bine sa fii entuziasmat de ceva, dar la fel de bine este sa vezi si limitarile sistemului si cum poate fi imbunatatit pt a crea si confortul calatorilor nu numai la a ajuta ratt in economie si prinderea blatistilor. Iar parerea pe care mi-am expus-o nu e numai a mea ci a mai multor persoane nemultumite de noul sistem.

De ce n-am ramas dincolo ? Nu m-am dus cu gandul sa raman acolo, am rude acolo si merg destul de des. Acuma tu sa nu te superi pe mine, dar nu crezi ca e puerila abordarea de genu, daca nu-ti convine du-te in alta parte ? Nimeni nu spune ca altundeva ar fi totul perfect, fiecare lucru are si dezavantajele lui. Eu am vorbit din proprie experienta si de alte sisteme in care confortul calatorilor este sporit.

Daca m-ai citit atent cred ca ai observat ca nu sunt impotriva sistemului ci numai a modalitatii de folosire a abonamentului.
Cred ca ideea ar fi sa se gaseasca o solutie care sa multumeasca pe toata lumea. Ratt-ul nu prea face compromisuri dar se asteapta ca sa le faca calatorii ? In ce parte se inclina atunci balanta ?

AMD, folosesti bancomatul sau pasaportul de 2 ori pe zi si in conditii de incomodare din partea altora ? Iar eu am primit din partea bancilor fluturasi cu utilizarea cardului, comisioane, etc. Pamflet sau nu, comparatia e un pic fortata , nu crezi ? Hai sa te intreb altfel, la un produs nou pe care-l cumperi nu primesti un manual de utilizare, asta daca e mai complex decat o furculita ?
0

#127 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 09 martie 2009 - 21:59

Gabriel, nu mi-o lua in nume de rau dar utilizarea unui bancomat este mult mai comlicat decat o amarata validare. E simplu, daca ai abonament general doar apropii cardul in orice mijloc de transport in comun si atat. Daca ai abonament pe o linie, dar are traseu comun cu o alta linie apesi pe butonul "R"si mergi pana la capatul liniei comune. Inca nu s-a intrdus sistemul portofelelor electronice, ceeca este intr-adevar un pic mai complicat la prima vedere, dar nu e chiar asa. Eventual cu introducerea portofelelor electronice s-ar putea distribui niste pliante suplimantare.

Ai mai amintit de cautarea portofelului. Daca ai buzunar interior pui acolo portofelul, si te inclini spre validator.Eu am incercat si merge.
0

#128 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 martie 2009 - 22:03

Din testele noastre rezulta ca merge de la o distanta de 5 cm. Totul depinde de cat de bine a acordat fabricantul bobina antenei din validator.
0

#129 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 09 martie 2009 - 22:10

Vezi postareagabriel s, la 9 Mar 2009, 21:19, a spus:

Hai sa te intreb altfel, la un produs nou pe care-l cumperi nu primesti un manual de utilizare, asta daca e mai complex decat o furculita ?

sa invat sa mananc cu furculita mi-a luat putin timp. sa invat cum se valideaza mi-a luat aproximativ 5 secunde.
apropo, procedura e mai simpla decat intrarea intr-un bloc care are interfon la intrare
0

#130 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Sexul:feminin
  • Interese:calatoriile, fotografia, desenul, muzica...

Postat 11 martie 2009 - 18:15

NESIMTIRE PESTE MASURA !
Azi, ca un om responsabil si care e obisnuit sa respecte niste reguli , am fost sa-mi prelungesc valabilitatea cardului (cardul meu expira in 13.02. ). In P-ta 700 era o coada de vreo 20 de persoane. In P-ta Libertatii la fel. Dar eu trebuia sa-mi fac abonamentul, nu ? Si stau la coada 45 de minute ! Intr-o tara civilizata nu se poate asaceva ! Este peste limita bunului simt ! Dar nu e tot ! Ajung la rand. Dau card + C.I + banii 61 lei c/l abonament general pe o luna . Ia d-na cardul si C.I.-ul si ma intreaba pe ce perioada vreau cardul si ii zic ptr. o luna incepand din 13.02, la care ma intreaba pe ce perioada am avut abonamentul vechi, pe 5 zile ? Am crezut ca nu aud bine ! Zic POFTIM ? Imi zice - Abonamentul dvs. a fost pe 5 zile ! Ii explic ca am avut abonament pe o luna. Ia d-na telefonul si suna undeva si explica toata tarasenia, si mai zice ca sunt a 3-a pesoana cu aceeasi problema ! Toata afacerea asta mai durand inca 5 minute !
Haideti sa vedem acum cum vi se pare acest minunat sistem ?
Daca vine cineva sa-mi spuna ca e normal sa se intample asaceva ... inseamna ca eu vin de pe o alta planeta !

Dimineata in tramvaiul 10 iar nu au mers validatoarele !

Incepand de maine dimineata eu nu am sa mai validez cardul !
Sistemul acesta e o bataie de joc la adresa populatiei !
0

#131 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 martie 2009 - 18:21

A, am uitat sa zic - d-na care si-a luat abonament inaintea mea, a primit primul card - dar NU A PRIMIT NICI O BROSURA CU INFORMATII !!! si binenteles ca a mai stat la ghiseu sa ceara lamuriri despre modul de folosire !
0

#132 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*

Postat 11 martie 2009 - 18:22

Treaba ta daca nu vrei sa validezi. Dar daca primesti o amenda sa nu o contesti in gura mare pe forum.

Aceasta postare a fost editata de lorand: 11 martie 2009 - 18:22

0

#133 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 martie 2009 - 18:24

Vezi postarealorand, la 11 Mar 2009, 18:22, a spus:

Treaba ta daca nu vrei sa validezi. Dar daca primesti o amenda sa nu o contesti in gura mare pe forum.

Nu, nici o grija ! Am sa dau RATT-ul in judecata !
0

#134 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*

Postat 11 martie 2009 - 18:27

Treaba ta tu o s-o incasezi mai rau (cheltuieli de judecata, avocati etc.).Dar ia spune tu unde ai vazut tu sistem care sa mearga perfect din prima?? Ia zi!
0

#135 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 martie 2009 - 18:30

@Anella
Trebuie sa dai si RATT-ul si primaria (vezi protocolul de acordare a facilitatilor pentru cetatenii orasului Timisoara).
0

#136 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 martie 2009 - 18:34

Vezi postarealorand, la 11 Mar 2009, 18:27, a spus:

Treaba ta tu o s-o incasezi mai rau (cheltuieli de judecata, avocati etc.).Dar ia spune tu unde ai vazut tu sistem care sa mearga perfect din prima?? Ia zi!

1.Iti multumesc ptr. grija :)
2. Daca nu sunt in stare sa ofere un servi de calitate atunci sa nici nu aiba pretentii ! Nu ti se pare corect ?
0

#137 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 martie 2009 - 18:37

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 11 Mar 2009, 18:30, a spus:

@Anella
Trebuie sa dai si RATT-ul si primaria (vezi protocolul de acordare a facilitatilor pentru cetatenii orasului Timisoara).

Deci daca nu mai primesc reducerea aceea de 20%, ca sunt timisorean, primesc un servici de o alta calitate ? Ma indoiesc !
0

#138 Useril este offline   marioana 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 27 martie 08

Postat 11 martie 2009 - 18:41

Nu am inteles ceva..ce conta pe ce perioada ai avut abonamentul anterior? Adica nu poti avea orice fel de abonament cum vrei?
0

#139 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 martie 2009 - 18:43

Anella, am inteles cu totii punctul tau de vedere si am acceptat poluarea acestui topic al carui subiect era designul cardurilor. Scriind zilnic aceste lucruri pe forum nu cred ca vei rezolva ceva. Incearca sa depui o reclamatie scrisa la registratura RATT si in termenul legal vei primii un raspuns oficial, nu parerea unor membri ai forumului. (membri pasionati de transport si de nou care pot sa nu aiba aceasi parere cu tine)
0

#140 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 11 martie 2009 - 18:46

Vezi postareamarioana, la 11 Mar 2009, 18:41, a spus:

Nu am inteles ceva..ce conta pe ce perioada ai avut abonamentul anterior? Adica nu poti avea orice fel de abonament cum vrei?

Pai in RATT se poate orice ! Eu am platit un abonament general pe o luna... daca stimabila d-na mi-ar fi facut abonamentul, luna trecuta, in loc de o luna valabilitate sa fi fost doar pe 5 zile ? Hm ? Si daca venea un control ? M-am facut inteleasa ?
Halal sistem !
0

Arata acest topic

• (28 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »