STP Timișoara Forum: Despre troleibuze in general - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (55 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »

Despre troleibuze in general Evaluare topic: ****- 8 Voturi

#841 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 20 octombrie 2014 - 20:18

Citeaza

Pe de alta parte, daca tot ne comparam cu ceva absurd (luna si soarele, aka. Romania si Germania), in loc sa ne comparam cu alte tari ex comuniste, vom observa ca 90% din traficul strain si rural intr-un oras mare se face pe AS, si nu pe DN-uri aiurite.

Si astea sunt doar 2 motive clare, din cauza carora nu ne putem compara.
Pe de alta parte, daca aceasta extindere era asa de ani de zile, nici dracu nu comenta. Este si chestiune de obisnuinta.

Inseamna ca n-ai fost atent la postarile mele...Am facut nenumarate comparatii cu "tara vecina si prietena Ungaria"...respectiv cu orasul Szeged, am facut comparatii nenumarate cu orasul Novi-Sad, si multe altele...

Esti cel putin rau-voitor cand imi imputi mie lipsa de comparatii cu alte tari ex-comuniste...

Citeaza

traficul strain si rural intr-un oras mare se face pe AS....

M-ai bagat in ceata. Trafic rural intr-un oras mare se face pe AS...Cum vine asta?...Este un nonsens!

Apoi pe orice autostrada ai veni, tot pe un DN intri in oras! Exceptia (partiala) o fac orasele in care autostrada trece prin centrul lor. Deocamdata, astfel de situatii nu avem in Romania...

Citeaza

Pe de alta parte, daca aceasta extindere era asa de ani de zile, nici dracu nu comenta.

Iarasi ai gresit. Pai n-ai vazut ca comentez decizii gresite luate si in urma cu peste 40 de ani?...

Eu zic sa te concentrezi cand scri sau sa te odihnesti putin inainte de-a scrie!...
-1

#842 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 20 octombrie 2014 - 20:32

Am vrut sa scriu traficul de acces, mea culpa.

Legat de comparatii, faceam referire stricta la subiectul despre care vorbim, la fel si cu trecutul. Nu inteleg de ce generalizam?

Oricum faceam referire la simplul fapt, ca daca investitia era facuta pe vremuri comuniste, nici dracu nu comenta de distanta dintre stalpi, si aspect. Nici atunci, si nici azi, acestea ajungand un non-sens din monotonia zilelor.
0

#843 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 20 octombrie 2014 - 21:49

Domnilor, fara sa va suparati pe mine, as vrea sa ramanem la discutiile din cadrul topicului "Despre troleibuze in general".
1

#844 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 31 octombrie 2014 - 23:01

In seara asta directia lui 4045 scartia destul de serios cand soferul schimba directia de mers.... Se mai uita cineva la masini inainte de a iesi pe traseu ? Sau nu conteaza pana nu se strica de tot...
Plus uni soferi incercand sa recupereze din intazierile datorate traficului nu mai incetinesc in zonele in care partea carosabila e intr-o stare mai precara si ne mai miram ca unele trolebuze au ajuns sa scartie din toate incheieturile.

Legat de stalpi de pe Lugojului chiar arata urat zona, padure de stalpi nu alta, ar trebui ca cei noi pe langa sustinerea liniei de contact a RATT sa preieie si sarcina celor vechi care ulterior sa fie scosi.

Aceasta postare a fost editata de Bobby: 31 octombrie 2014 - 23:03

0

#845 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30178
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 31 octombrie 2014 - 23:17

4045 nu avem. E posibil ca ce se aude sa fie circulatia lichidului hidraulic sub presiune, prin mecanismul servo directiei.
0

#846 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 01 noiembrie 2014 - 01:10

Eu zic ca cel mai probabil este unul dintre pivoti(superior/inferior). Au fost cazuri in care a fost necesara inlocuirea lor(a unuia ori a amandurora) si cazuri in care a fost necesara doar ungerea lor(dupa care problema a disparut).
1

#847 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ

Postat 01 noiembrie 2014 - 01:31

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 31 octombrie 2014 - 23:17, a spus:

4045 nu avem. E posibil ca ce se aude sa fie circulatia lichidului hidraulic sub presiune, prin mecanismul servo directiei.

A fost pe linia 18 in seara asta (la 19:00 am plecat cu el din 700 spre Piata Verde)... posibil sa nu fi vazut bine nr.-ul... Ideia e ca ceva scartie (sunet metalic) la actionarea volanului... Mai bine o verificare preventiva decat inlocuirea unor componente costisitoare...
0

#848 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 01 noiembrie 2014 - 08:19

3045 cu siguranta...
0

#849 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ

Postat 11 decembrie 2014 - 20:03

Pe unele masini cum ar fi 3016 pe langa mesajele SAS-ului "ruleaza" si un mesaj audio legat de perioada cand linia 18 are capatul la Solventul, mesaj care "specifica" ca 18 circula la Solventul pana la ora 17:00... desi in masina este un afis oficial ce specifica ca circula pana la 18:30.
0

#850 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 12 decembrie 2014 - 09:53

Ca functioneaza SAS-ul, este un lucru deosebit de pozitiv insa ca exista inadvertente intre anunt si afis, este un lucru regretabil...

Pe de alta parte, avand in vedere modificarile dese de la RATT, devine uneori imposibil sa toate aceste modificari sa fie operate peste tot...
0

#851 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ

Postat 12 decembrie 2014 - 20:15

SAS-ul e folosit de soferii angajati in ultima perioada cred, (pe cand la cei mai vechi sa ne multumim daca schimba sensul afisat la capete de linie)... Tot ei sunt si mai atenti cu masina, viteza mai mica unde drumul e mai rau (gen strada Liege, care la 30 la ora deja iti scutura masina din toate saibele ), viteza mica la trecerea peste macaze / incrucisari etc.

Cum se face ca la unele masini inca au oglinzile din salon (cele de la usi) iar la altele au disparut cu suport cu tot (usa din mijloc si spate)... banuiesc ca nu au plecat calatori cu ele acasa... :eusa_think:
1

#852 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 13 decembrie 2014 - 10:17

Citeaza

Cum se face ca la unele masini inca au oglinzile din salon (cele de la usi) iar la altele au disparut cu suport cu tot (usa din mijloc si spate)... banuiesc ca nu au plecat calatori cu ele acasa...

Exact cum au plecat "calatorii" cu proiectorul montat pe unul din troleele firobuzelor... :) ...
1

#853 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10

Postat 13 decembrie 2014 - 10:53

Vezi postareaBobby, la 12 decembrie 2014 - 20:15, a spus:

SAS-ul e folosit de soferii angajati in ultima perioada cred, (pe cand la cei mai vechi sa ne multumim daca schimba sensul afisat la capete de linie)... Tot ei sunt si mai atenti cu masina, viteza mai mica unde drumul e mai rau (gen strada Liege, care la 30 la ora deja iti scutura masina din toate saibele ), viteza mica la trecerea peste macaze / incrucisari etc.

Cum se face ca la unele masini inca au oglinzile din salon (cele de la usi) iar la altele au disparut cu suport cu tot (usa din mijloc si spate)... banuiesc ca nu au plecat calatori cu ele acasa... :eusa_think:

Ce bucurie v-au provocat existenţa acelor oglinzi, în care oricum şoferul nu vedea nimic? Dacă vă uitaţi mai cu atenţie, veţi observa că multe dintre ele au fost montate în locul celei de la parbriz, unghiul lor de vizualizare fiind mult mai larg decât cel al celor montate iniţial.
Sau, nu mai aveţi subiecte de bârfă? :intrebare:
0

#854 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Postari: 1091
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 10 martie 2015 - 22:14

Deci pe la 18:30 -18:45 azi am asteptat dupa un 40 la Posta Mare. A stat oprit vreo 10 minute mai in spate de statie si noi, calatorii, am asteptat. In fine, stau si stau si vine un 15. Pleaca imediat si vine alt 15. Pleaca si el si dupa vreo 5 minute vine alt 15. Dupa el a venit si 40ul si am plecat. Cand a luat curba mai venea un 15. M-am uitat pe aplicatia Public Transport si apareau vreo 5 unitati pe linia 15 dar doar 2 pe linia 16. Pai pe cea care e mai lunga sunt mai putine troleibuze?
0

#855 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 10 martie 2015 - 22:28

Nu uita ce cele de la capat sunt excluse din sistem si din aplicatie. Si totusi :eusa_think:
0

#856 Useril este offline   Fantoma Tramvaiului 3 

• Membru activ
  • Postari: 1091
  • Inregistrat: 06 iulie 14
  • Locatia:Timișoara

Postat 10 martie 2015 - 22:49

Ei, asta e ceva nou ce nu stiam. Dar de ce? Nu prinde GPS-ul semnal de la capat sau care e motivul?
0

#857 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 10 martie 2015 - 23:04

Nu este vorba de semnal. Cum in cazurile normale MTC-urile au stationare la capat, timpii afisati pentru acestea ar fi imense pe panouri 20-30min+ la prima statie, ceea ce ar fi complet fals. Pentru a evita astfel de cazuri, se exclud MTC-urile de la capat.
1

#858 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 11 martie 2015 - 20:48

:up_arow: Da, si apar 20-30min pentru trenul care il urmeaza pe cel de la capat ;) Orice explicatie am aduce, nu e o scuza viabila pentru felul idiot in care a fost implementat sistemul :) .
3

#859 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 10 aprilie 2015 - 20:18

O noutate binevenita adusa troleibuzelor
Imagine atasata: export (4).jpgImagine atasata: export (3).jpg
Imagine atasata: export (1).jpgImagine atasata: export (2).jpg
5

#860 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 10 aprilie 2015 - 20:54

Da, imi place si mie chestia asta, este bine venita.

Insa astept de cativa ani sa vad ceva reclame frumoase acolo pe sus, pe acele paravane. Poate dupa ce pleaca domnul Goia voi avea o astfel de "surpriza"...
0

Arata acest topic

• (55 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »

1 useri citesc topicul