STP Timișoara Forum: Despre troleibuze in general - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (55 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »

Despre troleibuze in general Evaluare topic: ****- 8 Voturi

#781 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 04 iunie 2014 - 19:23

La intersectia cl Sever Bocu cu Amurgului si la linia 33 am observat la statia Dermatina sau eu sunt primul care observ acest lucru
0

#782 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30178
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 04 iunie 2014 - 20:17

Daca te referi la tablele cu grafice din statii, pot doar sa spun ca datorita personalului redus ca numar, nu se pot inlocui asa repede cum am vrea.
0

#783 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 iunie 2014 - 22:11

Ce tabele? Se referea la statia propriu zisa, spunea ca ploua si ca oamenii n-au avut unde sa se adapostesca de ploaie. Daca se mai tolereaza mult stilul acesta haotic de a scrie (ca sa nu zic agramat), o sa fim nevoiti sa descifram fiecare postare de pe forum :)
0

#784 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 04 iunie 2014 - 22:23

Multumesc NDY
0

#785 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 iunie 2014 - 22:42

Copertinele sunt realizate si montatate de o firma, la comanda primariei.
0

#786 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 04 iunie 2014 - 22:50

Oricum, mai nou vad ca si statiile au ajuns situri arheologice :))
0

#787 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 05 iunie 2014 - 19:45

Mda deja cabine frate... 3012
Imagine atasata: 1401745_840300032664337_3890601866389316547_o.jpgImagine atasata: 10285848_840300115997662_5618698991827020850_o.jpg

Sursa: Facebook, RATT
0

#788 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 17 octombrie 12

Postat 05 iunie 2014 - 20:15

Superrrr !!!! Mergem inapoi in comunism !!!!!Imagine postata
Lasand "gluma" la o parte presimt zile sumbre colegilor mei de pe Troleibuze ! Pe langa partile bune ale cabinei vor fii si sanctiuni cu gramada care se adauga la dosarul fiecarui sofer !!!
Imi aduc aminte si acuma cum era cu Berlietul si Ikarusul cu cabine si cu sanctiuni lunare din cauza cabinei, multe date pe nedrept........
Am asa un "sentiment puternic" ca se doreste "curatarea" RATT si vad ca se incepe incet incet aceasta purificare, aceasta cabina fiind primul pas............dar problema cea mai grava va fii ca multi soferi vor pleca si am vazut deja ca sa inceput "importul" de soferi din alte orase de prin sud , est si alte zone ale Romaniei.
Cand importul va fii complet si orasele goale se vor aduce chinezi, indieni, arabi si alte natii si atunci sa vedem cum va fii cu soferii respectivi, cate reclamatii se vor face pe numele soferilor astia, daca o sa reusim sa retinem numele lor compus din 25 de litereImagine postata

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 05 iunie 2014 - 20:52

1

#789 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 05 iunie 2014 - 20:38

Citeaza

...vor fii si sanctiuni cu gramada !!!

Nu inteleg de ce sanctiuni cu gramada...Este deajuns una urmata de demontarea cabinei si readucerea la starea initiala a mtc-ului (lucru probabil imposibil din cauza unor gauri date suplimentar) pe cheltuiala soferului iar la urmatoarea abatere OUT!...

Se vede de la distanta ca lucratura este una artizanala, de prost gust, in dezacord cu design-ul firobuzului...urmarindu-se doar separarea de cupeu...

@ Rico D.

Tie oricum nu-ti pasa de viitorul RATT-ului, iti pasa eventual de scaunul tau si atunci nu inteleg de unde aceasta ingrijorare pentru viitorul institutiei...
Si la aceasta ora cred ca peste 50 % din personalul navigant (si nu numai) este venit din alte parti ale Romaniei pentru ca altfel nu-mi explic atitudinea de nesubordonare fata de .... "fisa postului"...Este vorba de mentalitati innapoiate fata de anul in care traim si tehnica pe care o avem la dispozitie...
0

#790 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 05 iunie 2014 - 20:49

Sanctiunile erau pentru soferi nu pentru Regie. Regia stie sa se apere de orice raspundere.
Demontarea cabinei nu se va face nici de sofer nici de Regie ! Cine se va opune cabinei va zbura, bineinteles cu un avocat bun castigi in instanta, dar multi se bucura ca au scapat de Regie si numai intenteaza proces. Deci 1-0 pentru Regie.
Si fisa postului cred ca fost compusa si ramasa din comunism. Daca ati stii cate aberatii sunt in ea.................

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 05 iunie 2014 - 20:54

0

#791 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 05 iunie 2014 - 20:51

Fa-ma sa inteleg! Regia pune cabinele (separatoarele)???...
0

#792 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 05 iunie 2014 - 20:55

Vezi postareamile, la 05 iunie 2014 - 20:51, a spus:

Fa-ma sa inteleg! Regia pune cabinele (separatoarele)???...

Nu cred ca au venit cei de la Skoda in Romania sa monteze cabine pe troleibuze si daca veneau sigur faceau treaba mai buna decat "Dorel" de la RATT.Imagine postata
A si am uitat, daca pana acuma va mai raspundeau soferii la intrebari legate de orice, stimati calatori, odata cu cabinele astea nici nu mai veti fi bagati in seama !!!!
Si era sa uit, abia astept sa apara din nou moda cu "perdelute" Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 05 iunie 2014 - 21:03

1

#793 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 05 iunie 2014 - 21:03

Ma gandeam ca soferii din proprie initiativa si-au facut...paravanele.

Acum am inteles cum sta treaba...Daca onor conducerea vroia cabine, trebuia sa le treaca in caietul de sarcini...asa vom avea o "tiganie" in firobuze...Daca acum 40 - 50 de ani se puteau accepta astfel de lucrari executate in orice atelier de sudura, consider ca acum acest lucru nu mai este posibil...Si ma refer in mod deosebit la aspect...Dai 400 000 de euro pe un mtc si apoi te pui sa-i mai adaugi niste panouri sudate si vopsite la tine in curte, care curte arata cum arata... :Facepalm_emote_gif: Sunt si mai dezamagit de domnul sef de sefi...
2

#794 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 05 iunie 2014 - 21:07

Vezi postareamile, la 05 iunie 2014 - 21:03, a spus:

Ma gandeam ca soferii din proprie initiativa si-au facut...paravanele.

Nu le da idei ca sa nu i se traga soferului costul cabinei la salar, pe motivul ca e spre comfortul soferului......sau orice alte motive bine intemeiate

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 05 iunie 2014 - 21:09

0

#795 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 iunie 2014 - 21:19

Ce mama naibii e cu ideea asta tampita? Chiar ca perdelute ne asteapta. Deci sunt stupefiat! :uimit2:

Nu credea/ cel putin speram, sa nu vad vreodata asa ceva la RATT.

Tigania incepe curand....
0

#796 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 05 iunie 2014 - 21:36

Pare un prototip. Sa vad daca aflu care e ideea...
0

#797 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 05 iunie 2014 - 23:22

@Rico
Acesta asa zisa tiganie, este dorinta voastra a soferilor, Rico. Voi v-ati tot plans ca nu va place ca nu aveti spatiul vostru si ca puteti fi atacati si alte lucruri, nu regia. Asa ca pentru voi se vor pune.
@Dl Mile
Nimeni nu ar fi permis sa fie montate cabine fara voia celor de sus.
Acesta "tiganie" a fost produsa de catre o firma din Arad, abilitata in astfel de lucruri(proiectata si montata)si nu in atelierele proprii ale regiei.
@Domnul Florin
Cabina a fost montata miercuri 04.06 la tb. 3012 si intradevar este experimentala(momentan), dar daca le va placea si sunt multumiti vor fi montate pe toate troleibuzele(si este posibil sa fie montate si pe autobuze).

Ca parere personala, nici mie nu imi place cum arata si nu sunt deacord cu ea :nono:
5

#798 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 iunie 2014 - 00:10

Cred ca aici ar trebuii sa trecem cu totii peste partea cu ne place sau nu... Tin sa cred ca ne lovim de probleme mai serioase aici. In nici un oras, dintr-o lume civiliata, nu exista cabine la autobuze si troleibuze. Ca cat se vor baricada soferii mai mult, cu atat va creste nesimtire, si dezordinea. Odata cu inchiderea soferiilor, vor aparea asa numitele "spatii personale", pe care soferii vor incepe sa le modifice, personalizeze dupa bunul plac. Perdele, statuete, autocolante, improvizatii audio, etc. etc. Debandada pa pune stapanire peste MTC-uri... Nu va mai exista respectul minim fata de calator, si la fel si lipsa de contact.

Ba mai mult, sunt curios ce motiv s-ar gasi pentru motivarea nefuntionarii SAS-ului. Probabil vor exista comentarii, cum ca izolarea fonica a cabinei, lipseste cu desavarsire...
4

#799 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 iunie 2014 - 09:10

Vezi postareacseh_17, la 06 iunie 2014 - 00:10, a spus:

... izolarea fonica a cabinei, lipseste cu desavarsire...

Ba chiar ca se comporta ca un amplificator... :rad_masa:
Multumim pentru informatii Viktor.
1

#800 Useril este offline   Rico D. 

• Membru VIP

Postat 06 iunie 2014 - 18:47

Viktor te rog frumos nu generaliza. Spre informatia ta eu cred ca am fost singurul care am spus la sefi ca imi voi da demisia daca imi va pune cabina la autobuz si se va pune ca este de mult "proiectul" cabina lansat si se doreste implementarea peste tot.
Totusi nu credeam ca exact cu asa ceva s-a ambitionat Regia sa execute, cand sunt probleme mai grave..........
Si Cseh are dreptate in tot ce a scris. Decat sa civilizam calatorii mai bine baricadam soferul.

Aceasta postare a fost editata de Rico D.: 06 iunie 2014 - 19:30

2

Arata acest topic

• (55 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »