cseh_17, la 11 decembrie 2010 - 09:29, a spus:
Asta asa este! Si eu cu asta inchei aceasta discutie...
E totusi trist, ca ar trebui sa ne bucuram de niste soferite de troleu, fugite de la tramvai numai si numai pentru conditii... Intradevar avem si cateva care sunt soferite exceptionale, exemplu concret: domnisoara de pe #3018, domamnele de pe fostul Ikarus #8, si Berliet #21. Da aceea sunt soferite, nu celalte care vatmanite la tramvaie reusit sa puna in nici 2 luni 3 tramvaie pe dreapta, iar zpunem ca la trolee se descurca cu masini pe masura. Din cate stiu un sofer sau vatman bun se destinge fata de ceilalti prin experienta si prin faptul ca oricefel de vehicul ii dai merge cu el de parca ar fi nou. Si cu mana pe inima iti pot afirma, ca in RATT sunt DOAR 2 astfel de doamne care nu aufugit si care isi merita TOT respectul cuvenit! Este vorba despre doamna Luci de la tramvaie, si de singura soferita de autobuz pe care o avem. Si cu asta eu ma retrag din aceasta discutie.
Cristi draga, ia o pauza, calmeaza-te, numara pana la cinci sau zece, reciteste ce ai scris mai sus (si prin alte parti), corecteaza ce ai gresit, mai asteapta vreo doi ani si dupa aceea "revino in aceasta discutie"...Nu te supara, dar e prea de tot... Simt ca ma tampesc daca citesc mult asemenea texte...Redu viteza, mergi mai lent dar lasa lucruri de "calitate" in urma ta...
...Si nu mai taia cu
toporul discutii aparent contradictorii...Mai sunt si alti moderatori putin
mai in varsta care pot face acest lucru daca considera ca este necesar...
Imi doresc ca acest forum sa fie
mai serios decat este pe alocuri....