Asta ma intrebam si eu, dar la impactul ce se vede in video, nu cred ca mai conta. SUV-ul (Q2 30 TDI) ala are si o masa mare, nu a avut nicio sansa vechitura de VW.
Incidente si accidente din Timisoara Tropice sau antropice
Postat 05 noiembrie 2024 - 22:53
Nu stiu daca nu acolo pe bulevard erau semafoarele unde am observat ca pe laterala dreapta a strazii sunt puse doua semafoare, unul de inainte si unul pentru la stanga. Parerea mea e ca pe partea dreapta nu are ce sa caute semafor de stanga. Cei care fac stanga vor fi pe a treia banda, nici nu vor vedea pana in partea dreapta. Semafor de stanga trebuie sa fie sus, si chiar pe stanga, pe mediana. Atat. Faptul ca e pus unul si pe partea dreapta poate crea iluzia cum ca ai avea verde pentru mers inainte, pentru ca esti obisnuit ca semaforul care e pus pe dreapta sa iti fie adresat tie. Si da, e adevarat, un sofer bun trebuie sa fie atent, eu nu il scutesc de vina pe cel care a trecut de rosu. Dar doar pentru ca "soferii trebuie sa fie atenti" nu inseamna ca trebuie sa le punem intentionat cat mai multe obstacole ca sa ii testam. Ca scopul nu e sa aflam cat de buni sunt soferii, scopul e ca traficul sa se desfasoare in siguranta, chiar daca unii soferi nu sunt foarte buni