STP Timișoara Forum: Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)

#1501 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 18 aprilie 15
  • Sexul:masculin

Postat 21 octombrie 2017 - 23:02

Azi chiar se lucra susținut, se vede ca fac progrese.
Gabi80 știi cumva dacă vom mai vedea alte "deschideri" parțiale gen încă o banda sau a doua bretea? Sau se va merge asa până la final când se deschide absolut tot?
0

#1502 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 22 octombrie 2017 - 04:14

Vezi postareamarius2002, la 21 octombrie 2017 - 22:05, a spus:

Poate ne spui si cat au costat aceste lucrari din clip. Macar vreo 2...3, sa putem face o comparatie cu ale noastre... :Facepalm_emote_gif: :Facepalm_emote_gif:

Iti pot raspunde eu, sunt o gramada de banii, cand aud aici in UK ca se deschide santierul X pe autostrada Z cu investitia X milioane de lire, si cand vad ca sunt o gramada de masinari,excavatoare, camioane, excavatoare picamare, macarale si se lucra 8 ore pe zi, nu mai mult, tot traficul este dat peste cap si nimeni dar absolut nimeni nu se plange ca este aglomeratie, stau si ma intreb oare ei sunt niste extrateresti de nu ii deranjeaza asa de mult precum pe noi (voi) ?

Eu mi-as dori ca oricare dintre voi sa vina aici in UK si sa vada cat este de bine (RAU) sa conduca macar o luna, nu mai mult, va garantez eu ca o sa vreti 100% inapoi in Romania cu traficul de Romania !!!

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 22 octombrie 2017 - 04:15

2

#1503 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30188
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 22 octombrie 2017 - 09:00

Prin GB chiar nu am fost si nici nu am de gand sa ma duc, dar in rest, pe unde am umblat in Europa, nu m-a deranjat atat de mult santierele de pe autostrazi si nici cele din orase. De ce? Pentru ca le vedeam imediat utilitatea si stiam (se si vedea) ca se lucreaza. Nici aici nu m-ar deranja daca as vedea utilitatea sau urgenta (vezi schimbarea bordurilor pe starzi unde chiar nu-si avea rostul o astfel de lucrare), sau daca ar exista o minima logica sau planificare, nu sa spargi anual sute de strazi ca sa tragi fibra, gaz, tevi noi de incalzire, tevi noi de apa rece, cabluri electrice ... (nu, nu e un simplu exemplu scos din burta, ci exact ce s-a intamplat la mine in cartier)

P.S. Chiar daca e asa cum povestesti, englezii au pus la punct o retea feroviara care nici nu se compara cu ce avem noi, la fel si o retea de transport public, deci sunt alternative (cred ca nimeni nu poate sustine contrariul)
2

#1504 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2366
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 22 octombrie 2017 - 09:22

Clar reteaua lor feroviara este impecabila si nu se poate compara cu ruina noastra. Ca sa nu mai spun ca trenurile de scurt parcurs (naveta) au o viteza incredibil de mare...cand am luat trenuletul de la Luton spre Londra, tren regional care lua din statii si pe cei care faceau naveta in Londra a mers cu o viteza de peste 130 km/h..asta tren naveta ! sa nu mai zic de Eurostar..care e deja SF pentru Romania...

In plus de asta mi se pare tare interesant ca la cat de "rau" ne povestesc unele persoane ca se circula in UK cand sunt lucrari, tot mai multi romani aleg sa munceasca si sa traiasca acolo..asadar se pare ca totusi raul lor e mult mai preferabil binelui nostru...si culmea nici unul din cei ajunsi acolo nu se grabeste sa se intoarca la binele romanesc...dar na...englezii nu se dezvolta in forta...si nici nu le ia 10 ani cativa km de autostrada in zona de campie...
1

#1505 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 22 octombrie 2017 - 10:38

Vezi postareamarius2002, la 21 octombrie 2017 - 22:05, a spus:

Poate ne spui si cat au costat aceste lucrari din clip. Macar vreo 2...3, sa putem face o comparatie cu ale noastre... :Facepalm_emote_gif: :Facepalm_emote_gif:

Din clipul 2 am gasit tot, documentatie tehnica, costuri, termene si cu cat am cautat mai mult cu atat m-am convins mai tare ca ce se intampla la noi e bataie de joc. Multumesc! :)

Costul a fost de 6 milioane euro iar la pasajul jiul e de 4,7 milioane euro si a fost facut in 57 ore nu in 1 saptamana, imi cer iertare.

https://www.nrc.nl/n...961896-a1504432

"The municipality of Ede took the opportunity to order a tunnel, under the A12, for a new roadway to be installed. For 6 million euros, Rijkswaterstaat and Heijmans wanted to take it. To minimize traffic, the road builder chose for one weekend: from Friday, May 20, 21:00 to Monday morning, May 23, 5:30. Within 57 hours the job had to be cleared."

Tot proiectul este unul enorm in care sunt prevazute tuneluri separate pentru biciclete, refacut autostrada pe 11 km -ambele sensuri cu 3 benzi pe sens, strazi cu asfalt special pentru reducerea zgomotului, panouri de zgomot etc (50 milioane euro). Toata lucrarea este pentru a face legatura intre NE - SE a orasului.

Imagine atasata: Capture.PNG

Documentatia: http://api.commissie...werpbp_toel.pdf

Daca vrei se poate...
3

#1506 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 30 august 17

Postat 22 octombrie 2017 - 11:36

Culeea a fost construită în șantier .
0

#1507 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 22 octombrie 2017 - 12:18

Au inceput marcajele

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de udar: 22 octombrie 2017 - 12:52

1

#1508 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 22 octombrie 2017 - 12:31

Am vazut o poza si se pare ca se poate face stanga pe Curcumvalatiunii de pe 2 benzi, deci asta e o veste buna...
3

#1509 Useril este offline   Doome27 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 04 octombrie 17

Postat 22 octombrie 2017 - 13:13

Imagine atasata: 22553075_1963368613885838_2134012661050145412_o.jpg
8

#1510 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 22 octombrie 2017 - 20:01

Deci adio bizoni? Doar sa deschidă încă o banda
0

#1511 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 06 martie 12

Postat 23 octombrie 2017 - 15:18

Vizita Nicolae Robu pe santier.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: xcfbvdzfv.jpg

1

#1512 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 23 octombrie 2017 - 16:01

„Partidul e-n toate E-n cele ce sunt. Și-n cele ce mâine vor râde la soare".. La cat interes isi da zici e e pe statul de plata la Porr.. sau poate urmareste evolutia comisionului..Daca tot il starnesc santierele macar sa puna mana pe o lopata...nu sa fie trei cu mapa si unul cu sapa... Pe cand o vizita la stpt (fosta ratt)? Sau pe cand o luna sa nu vina cu soferul Vasile la munca, ci cu troleibuzul ? si in continuare pe cand schimbarea conducerii stpt? Promisa la nervi din primavara si inca nerealizata? Poate a negociat niste acatiste si nu mai schimba pe prea fericitul manager...Oricum bine de stiut, poate mai avem vreun lunetist pensionar din cei care au lucrat in decembrie 1989... :rad_masa:
0

#1513 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 23 octombrie 2017 - 16:33

Cu tot respectul pentru colegul Bogdan dar comentarii de genul acesta nu cred ca își au rostul aici, pe forum. Nu fac decât sa aducă discuțiile la un nivel sub-mediu . Asta nu înseamnă că nu are dreptul să-l înjure pe Robu... Dar culmea, genul acesta de abordare îi vine în ajutorul primarului, deși are și acesta suficient de multe lucruri de îmbunătățit. În altă ordine de idei, eu unul ma bucur de interesul acordat de Robu, marilor șantiere deschise în oraș.

Sent from my iPhone using Tapatalk
6

#1514 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 23 octombrie 2017 - 17:04

Nu mă cobor la nivelul tau
0

#1515 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 23 octombrie 2017 - 17:42

Cu adevarat conteaza calitatea mesajului. Era doar un punct de vedere. Dar voua dragi colegi de forum vi se pare firesc si normal ca un primar al unui oras cu pretentii sa fie prezent non stop pe un santier cand se mai pune o caramida sau se mai toarna un metru cub de ciment? imbracat ostentativ cu vesta reflectorizanta si cu lopata in mana pentru selfie pe facebook? desigur si cu casca de protectie de rigoare..cum era o gluma in epoca ceausescu "casca-n cap tigarea -n gura sunt sudor ma doare n...p...." Adica pentru asta merg oamenii la vot? sa alegem un muncitor sef care isi justifica activitatea prin vesnice inaugurari de inca un milimetru avans la lucrarea de dezvoltare in forta? Ce sens avea sa isi faca poze cand oamenii de meserie puneau culeea? sau sa explice el presei "sinergia faptelor si meandrele concretului"? Cred ca obsesia de a fi vesnic ascultat s-a deviat si acum tot orasul e un imens amfiteatru care trebuie sa ia notite la ce spune profesorul.. Si stimati colegi de forum sunt convins ca sunteti foarte onorati cand acum 2 zile a explicat clar ca radarele sunt perfecte si toti cei care sustin ca viteza de deplasare e indicata incorect ori au rable la care nu functioneaza bordul, ori au schimbat cauciucurile. Nici mie nu imi face placere sa raspund la astfel de pareri..dar cand ele vin de la o persoana aleasa in functie publica...hai ca prima data te scuipa, a doua oara te injura, a treia oara te face nebun pe fata...dar daca nu ripostezi...deja ti se umple si tie si oricarui om paharul rabdarii...esti scuipat si jignit pe banii tai..orice aberatie fatata de acea minte e geniala..orice parere contrara e o tampenie. sa fim seriosi.

PS NU am auzit si nici nu am vazut ca primarul Londrei sa isi faca selfie cu linia noua de metrou..nici ca prim ministrul UK sa inaugureze fiecare metru de sina cand s-a construit linia Eurostar ...dar pe de alta parte cand noi faceam prima unire la 1600 Anglia deja isi punea problema reformarii parlamentului in timpul lui Oliver Cromwell..deci..despre ce vorbim...

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 23 octombrie 2017 - 17:49

3

#1516 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 23 octombrie 2017 - 17:54

Bine pe șantier pentru a primi personal informații despre stadiul proiectului, sa nu mai declare ce ii zic alții.
1

#1517 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 23 octombrie 2017 - 18:16

Vezi postareagabi80, la 23 octombrie 2017 - 17:54, a spus:

Bine pe șantier pentru a primi personal informații despre stadiul proiectului, sa nu mai declare ce ii zic alții.

Un simplu telefon ar rezolva problema. Banuiesc ca are incredere in dirigintele de santier si nu il desconsidera pana la a suspecta ca il dezinformeaza. E o treaba fireasca sa vrei sa verifici, probleme apar cand chemi presa sa te vada ca o faci. Si cand iti faci selfie ca dovada ca ai facut asta. Cum era treaba aia cu ocaua lui Cuza?...Sau poate se merge pe vorba batraneasca "ochiul stapanului ingrasa vita". ..

In loc sa intre in tot acest cerc vicios cu declaratiile cel mai simplu ar fi sa spuna un singur lucru "lucrarea este in executie, detalii tehnice obtineti de la oamenii care chiar muncesc acolo, pana acum contractul este respectat si ca nivel al lucrarilor si ca decontari catre executant. punct. Isi face singur un rau imens cu declaratii teribiliste despre termene nerealiste de finalizare, si pentru care clar nu are cunostiinta de problemele reale aparute in santier. Cum zicea Petre Tutea Dumnezeu sa il odihneasca "bagarea in seama la romani"...

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 23 octombrie 2017 - 18:20

0

#1518 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 23 octombrie 2017 - 18:37

Bogdan, părerea mea este ca lumea intra aici pe forum pentru a vedea și a fi la curent cu noutățile/evoluția diverselor șantiere/lucrări din oraș. Chiar este obositor ca la al fiecare al 3-lea mesaj sa urmeze unul care îl înjură pe Robu! Serios. Și noi trăim în același oraș și îi vedem primarului și plusurile și minusurile din dotare. Ai un talent descriptiv foarte bun însă nu cred ca aici este locul potrivit pentru a-l expune. Ce faci tu se numește satiră cu tentă politică, dar suntem pe un topic de construcții. Îmi înțelegi punctul de vedere? Poate ar fi util sa inițiezi un topic separat în care se pot dezbate gafele/realizările lui Robu...cred ca ar un demers constructiv. Așa, sincer, chiar nu ma interesează cum crezi tu ca ar fi trebuit sa procedeze primarul...sa meargă acolo sau sa dea un telefon. Aleargă oamenii ăștia sa pună aici filmulețe și poze cu șantierele din oraș dar îmi sar în ochi injurii adresate primarului. Cred ca este lipsă de respect la adresa lor. Oricum, este doar punctul meu de vedere.

Sent from my iPhone using Tapatalk
7

#1519 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 23 octombrie 2017 - 19:26

Vezi postareaBogdanTm, la 23 octombrie 2017 - 18:16, a spus:

Un simplu telefon ar rezolva problema. Banuiesc ca are incredere in dirigintele de santier si nu il desconsidera pana la a suspecta ca il dezinformeaza.

Pai poate are incredere in dirigentele de santier, asa cum ai tu incredere in Robu !!
0

#1520 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 23 octombrie 2017 - 22:01

Eu zic sa ne oprim aici!
Fiecare are dreptul sa isi exprime parerea cum doreste el, atata timp cat aceast mod de exprimare se mentine intre limitele permise de regulamentul forumului. Cine nu doreste sa citeasca mesajele lui Bogdan, este invitat sa sara pur-si-simplu peste ele.

3

Arata acest topic

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou