STP Timișoara Forum: Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)

#1481 Useril este offline   Infra 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 422
  • Inregistrat: 27 februarie 16

Postat 20 octombrie 2017 - 09:54

Cand ii vedeti pe sprayologi, dati un claxon luuung si frumos. Macar o sa se sperie. :fahren0018:
0

#1482 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 30 august 17

Postat 20 octombrie 2017 - 14:54

Betonul nu se mai vopsește.
0

#1483 Useril este offline   funky 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 16 februarie 09

Postat 20 octombrie 2017 - 15:16

De ce mai era nevoie de zidul de beton, de pe partea unde nu-i "tunel" pt pietoni, pe dreapta cum vi pe Circumvalatiunii spre Jiul? Doar mananca din spatiu pt cele 5 benzi :D
0

#1484 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 octombrie 2017 - 15:55

Acolo e pista de biciclete
0

#1485 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 06 martie 12
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 20 octombrie 2017 - 15:58

S-a lucrat cu o viteza astazi de pici pe spate... Daca continua asa mai dureaza 1 luna lejer, sau poate mai mult :Facepalm_emote_gif:
0

#1486 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 octombrie 2017 - 16:51

Ai idee când e termenul de predare? Voi nu sunteți mulțumiți niciodată. Poate s-au saturat și ei să fie înjurați non stop de șoferii care trec pe acolo, poate i-a a ajuns oboseala , că is și ei oameni. Îs in santier de la 7 . Lucreaza și mâine. Multi au comentat și când s-a lucrat 24 din 24
1

#1487 Useril este offline   Doome27 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 04 octombrie 17

Postat 20 octombrie 2017 - 20:05

Nu are rost sa iti bati capul. Unii oameni atata stiu si atata fac. Felicitari pentru lucrarea pe care o faceti si nu va luati dupa cativa insi mereu cu capsa pusa.

Urmaresc forumul asta de f mult timp, dar mi-am facut cont doar sa spun celor catorva de aici care absolut mereu au ceva de comentat si bagat vina ca sunt EXTREM de obositori. Pacat ca printre informatiile utile si pozele mereu actuale cu ce se intampla prin oras trebuie suportate si comentariile absolut stupide si tipice de babete pensionare de pe scara blocului. Bai chiar nimic nu e bine pentru unii. Daca un firicel de praf e nu stiu cum intr-o poza.."pfff...ia uite ce prafalau". Serios...nu obositi? Cu atat mai mult cu cat vorbiti exclusiv dupa ureche. Cu greu v-ati lasat lamuriti si de gabi80, singura persoana de aici care e implicata efectiv in realitatea proiectului. Voi parca mereu stiati mai bine de la tastatura decat cineva de la fata locului. Pe bune...e chiar jenant uneori.
2

#1488 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 20 octombrie 2017 - 20:46

Vezi postareagabi80, la 20 octombrie 2017 - 16:51, a spus:

Ai idee când e termenul de predare? Voi nu sunteți mulțumiți niciodată. Poate s-au saturat și ei să fie înjurați non stop de șoferii care trec pe acolo, poate i-a a ajuns oboseala , că is și ei oameni. Îs in santier de la 7 . Lucreaza și mâine. Multi au comentat și când s-a lucrat 24 din 24

a trecut, si nu ne lua ca a plouat/a nins si alte cele :nono:

http://www.tion.ro/e...da-jiul/1664740
1

#1489 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 06 martie 12

Postat 20 octombrie 2017 - 20:50

Vezi postareagabi80, la 20 octombrie 2017 - 16:51, a spus:

Daca tot le iei apararea de fiecare data poate ar trebui sa ne spui si noua daca esti direct implicat in proiect, sau esti doar un fan PORR ?

Mai bine lucreaza de la 12 pana la 6, dar cu niste rezultate vizibile decat sa vina la ora 7 pana la 10 seara si sa doarma pe santier... Eu cand merg la lucru 8 ore sau 12 lucrez in acelasi ritm si daca am chef si daca nu...
Oamenii si-au ales singuri aceasta meserie, iar atunci au acceptat si toate consecintele care se impun. Ii urmaresc aproape de la inceputul proiectului in fiecare zi si pot sa spun ca au lucrat pe slow motion in afara de etapele importante care au fost la santier, asta poate sa confirme toata lumea care a urmarit la fel de mult proiectul.
O seara buna!

Aceasta postare a fost editata de POLI™2012: 20 octombrie 2017 - 20:51

0

#1490 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 octombrie 2017 - 21:10

am fost de ff multe ori in santier, nu lucrez la porr , mai multe date nu dau ,nu sunt fan porr. Dar daca voi chiar credeti tot ce apare in presa e treaba voastra. sa inteleg ca acum o sa credeti ca se termina in aprilie , ca asa s-a declarat.
0

#1491 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 20 octombrie 2017 - 21:13

Eu sunt vesnic nemultumit de cum se lucreaza in Romania, cu romani! Din punctul meu de vedere, cu mici exceptii, romanii sunt lenesi si nici macar asta nu ar fi o problema daca prin lenea lor ar reusi sa gaseasca o solutie mai rapida dar cu aceasi calitate.

Lumea comenteaza pentru ca are ce sa comenteze, pana si granitul ala sau ce e pus pe perete, e pus stramb! Penibil, cumperi materiale de categoria 1 si muncitori de toata jena (poate sa zica cine vrea ce vrea, EU personal puneam placile alea mai bine!).

Tot, dar absolut tot betonul e denivelat, imi trebura masina de parca imi verifica suruburile pe el. Imbinarile cu asfaltul au prag ca sa simti ca ai trecut pe asfalt, sa nu cumva sa te ia prin surprindere. Pe directia de mers Jiul - Circumvalatiunii de ce este canalizarea pusa la 30 cm de zid? Ca sa treci neaparat cu roata dreapta peste ea?!

Pista de biciclete (CUM?! cum e aia pista de biciclete?!) pe partea cu gara o sa fie cu semafor? daca se intalnesc 2 fata in fata cine are prioritate? ca doi oameni paralel sigur nu trec.

Imi vine un pic din mic dejun inapoi afara de fiecare data cand vad cocina aia de tabla pusa acolo cu scopul de a fi mazgalita?! ...probabil, altfel nu inteleg de ce ar face ceva comenzi de acolo cand puteau sa puna ceva cabluri mai lungi si sa o mascheze?! Unde nu e cap vai de picioare...Intru cel putin zilnic pe live cam sa ma uit cum 2-3 lucreaza si altii se uita mare parte din timp si dupa ceva vreme fac schimb de locuri, o fi noul sistem de lucru in schimburi?! Nu cred..cred ca e doar mai comod sa stai. Daca ajungi pe santier la 7 dimineata si pleci la 9 seara dar ai lucrat doar 5 ore in total meriti sa te dea afara!

Cireasa de pe tort e termenul de 14 luni...cand altii aflati la vreo 2 ore de zbor distanta il fac in 1 saptamana, altii in 2 zile...

Singurul motiv pentru care dureaza la noi ii ca nu se vrea sa se faca mai repede! banii vin in transe de la primarii etc. Din acest motiv la privat merge mai repede...ai banii, toti, instant.

Niste cale ferata + autostrada + pasaj de 4 benzi (3 lucrari diferite) fiecare in 2 zile (48 ORE!)

Si poate un pasaj pe sub autostrada in 1 saptamana...sigur a mai fost postat pe aici.

PS: cele 2 lucrari din clipurile de mai sus sunt cu statul in tarile respective.

Aceasta postare a fost editata de Andu: 20 octombrie 2017 - 21:44

4

#1492 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 20 octombrie 2017 - 21:57

Vezi postareaAndu, la 20 octombrie 2017 - 21:13, a spus:

Eu sunt vesnic nemultumit de cum se lucreaza in Romania, cu romani! Din punctul meu de vedere, cu mici exceptii, romanii sunt lenesi si nici macar asta nu ar fi o problema daca prin lenea lor ar reusi sa gaseasca o solutie mai rapida dar cu aceasi calitate.

Romanii nu sunt lenesi ... suntem prea muncitorii, iar de la prea multa munca si prost platita nu prea te atrage sa mai muncesti cu asa spor, cred ca sti vorba aia "Daca ma platesti cum vreau eu, am sa muncesc cum vrei tu !
Daca ma platesti cum vrei tu, am sa muncesc cum vreau eu !" si nu cred ca ar trebui sa dai in romanii.

Apropo de primul clip cred ca trebuie sa citesti si asta : Powerful machines destroy the old road to build new tunnels and roads on this place. All this happens in a very short time, just a couple of days!
Romanii nu sunt masinarii, iar daca vrei sa termini repede platesti si platesti cu banii greii, foarte greii, cred ca Romania nu isi permite sa plateasca atati banii pentru a face o lucrare in 2-3 zile, nu suntem in stare sa facem autostrazile repede si tu vrei un viaduct sa il faca repede. Ai banii faci ce vrei si cat de repede vrei, nu ai banii faci cum poti si cat poti.
2

#1493 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 20 octombrie 2017 - 22:16

numai constructia culeei a durat cateva luni, ca nu au avut voie sa o cumpere prefabricata. acolo este sapatura deschisa -aici împingerea adurat 11 zile pe sub poduri, ca nu s-a aprobat nici o ora închiderea circulatiei feroviere in timpul impingerii culeei. pentru poduri au avut la dispozitie intre o ora si doua ore .
pista de bicicleta stie toata lumea ca este ingusta , personal eu nu as reusi sa merg pe bicicleta pe acolo, dar nu ei au hotarat
daca poti sa pui granitul mai bine de ce nu te duci acolo sa il pui. cred ca firma care il pune are intotdeauna nevoie de oameni, pt ca majoritatea din constructii pleaca in tari straine unde se fac lucrarile in 2 zile pe o gramada de bani

In dreptul magazinului cu papuci,s-a pus bordura de 3 ori. Domnișoarele care vin muta balizele, rup benzile și urcă pe trotuar, parchează chiar în usa magazinului. Când au vb cu ele, au zis că nu au decât să cheme politia și că o sa suporte consecințele.
Ideea este că dacă îi vedeți că lucrează la borduri câteva zile să știți că o refac de x ori, din cauze diferite
5

#1494 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2366
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 21 octombrie 2017 - 10:43

Vezi postareagabi80, la 21 octombrie 2017 - 10:16, a spus:

In dreptul magazinului cu papuci,s-a pus bordura de 3 ori. Domnișoarele care vin muta balizele, rup benzile și urcă pe trotuar, parchează chiar în usa magazinului. Când au vb cu ele, au zis că nu au decât să cheme politia și că o sa suporte consecințele.

Pai sa le scape "din greseala" o galeata de vopsea pe parbriz..si a doua oara vor sti sa parcheze. Simplu.
0

#1495 Useril este offline   Lupul 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22 iunie 16

Postat 21 octombrie 2017 - 13:32

Referitor la finalizare. In articolul din Opinia Timisoarei din 17 Octombrie, Marele Carmaci spune "In maxim o luna".

Linkul meu

Adica ar trebui sa fie gata in jur de 15 Noiembrie.

Bine, a mai spus Marele Carmaci si 30 Septembrie si nu s-a intamplat :)
0

#1496 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 21 octombrie 2017 - 21:25

Vezi postareagabi80, la 20 octombrie 2017 - 22:16, a spus:

numai constructia culeei a durat cateva luni, ca nu au avut voie sa o cumpere prefabricata. acolo este sapatura deschisa -aici împingerea adurat 11 zile pe sub poduri, ca nu s-a aprobat nici o ora închiderea circulatiei feroviere in timpul impingerii culeei. pentru poduri au avut la dispozitie intre o ora si doua ore .
pista de bicicleta stie toata lumea ca este ingusta , personal eu nu as reusi sa merg pe bicicleta pe acolo, dar nu ei au hotarat
daca poti sa pui granitul mai bine de ce nu te duci acolo sa il pui. cred ca firma care il pune are intotdeauna nevoie de oameni, pt ca majoritatea din constructii pleaca in tari straine unde se fac lucrarile in 2 zile pe o gramada de bani

Ideea este că dacă îi vedeți că lucrează la borduri câteva zile să știți că o refac de x ori, din cauze diferite

Astept cu nerabdare o justificare pentru favorizarea celuilalt constructor cu privire la schimbarea solutiei tehnice si chiar acceptarea intreruperii circulatiei feroviare pentru multe zile. Imagine postata

Karma cu intirziere, magazinul cu papuci o sa se inchida pentru ca acea cladire, cea mai noua din platforma industriala Electrometal o sa fie demolata in curind. Exista deja autorizatia de construire, acum citeva luni bune s-au facut studii geo pentru viitoarea cladire din City of Mara.

Astazi s-au facut ghidajele pentru marcajele rutiere.
0

#1497 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 21 octombrie 2017 - 21:48

Marcajele o sa fie puțin schimbate mâine. Se face până la urmă betonul negru.
Din firma nimeni nu a declarat când e gata proiectul. Nu mai credeți tot ce scriu ăștia acolo , in lipsa de declarațiile celor de la Porr improvizeaza
0

#1498 Useril este offline   marius2002 

• Membru activ
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 30 mai 14

Postat 21 octombrie 2017 - 22:05

Vezi postareaAndu, la 20 octombrie 2017 - 21:13, a spus:

Niste cale ferata + autostrada + pasaj de 4 benzi (3 lucrari diferite) fiecare in 2 zile (48 ORE!)

PS: cele 2 lucrari din clipurile de mai sus sunt cu statul in tarile respective.

Poate ne spui si cat au costat aceste lucrari din clip. Macar vreo 2...3, sa putem face o comparatie cu ale noastre... :Facepalm_emote_gif: :Facepalm_emote_gif:
0

#1499 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 21 octombrie 2017 - 22:37

Vezi postareagabi80, la 21 octombrie 2017 - 21:48, a spus:

Din firma nimeni nu a declarat când e gata proiectul. Nu mai credeți tot ce scriu ăștia acolo , in lipsa de declarațiile celor de la Porr improvizeaza

Mi-ar fi placut sa vad din partea presei locale, de-a lungul timpului, ca intreaba si constructorul pentru un punct de vedere legat de lucrarea pe care o executa. Chiar daca le raspunde cu "nu am voie sa fac public", macar sa se chinuie putin jurnalistii, unii poate le raspund.
Am vazut pe forumuri de infrastructura de la noi ca sunt persoane care cer informatii de la autoritati legat de tot ce inseamna lucrari publice: cat costa, care e termenul de executie, cand estimeaza ca se trece la urmatoarea etapa, ce autorizatii mai trebuie eliberate etc. Se poate face pe baza legii 544/2001 parca si, din ce am observat, de cele mai multe ori chiar raspund. Calitatea articolelor ar creste, chiar daca reporterul trebuie sa depuna mai multa munca si nici nu e la fel de senzational ca declaratiile primarului.

Aceasta postare a fost editata de RB93: 21 octombrie 2017 - 22:38

3

#1500 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 21 octombrie 2017 - 22:39

Vezi postareagabi80, la 20 octombrie 2017 - 22:16, a spus:

numai constructia culeei a durat cateva luni, ca nu au avut voie sa o cumpere prefabricata.

Cum adica nu au avut voie sa o cumpere prefabricata ? Imagine postata
0

Arata acest topic

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »