Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)
Postat 30 septembrie 2017 - 19:32

Postat 30 septembrie 2017 - 19:59
Postat 30 septembrie 2017 - 22:11

Cand ploua curge apa in pasaj fix pe trotuar printre gaurile acelea de sus dintre liniile de cale ferata, sper ca nu va ramane asa...
Aceasta postare a fost editata de POLI™2012: 30 septembrie 2017 - 22:14
Postat 30 septembrie 2017 - 23:02

Postat 01 octombrie 2017 - 12:03
Care idiot, imi pare rau, dar nu am alta formulare, a decis, ca plantarea acelei cocioabe in mijlocul intersectiei, este o idee supe stralucita?!
Bun, e nevoie, nu se poate muta, eu stiu... Da-i un design atunci, nu un container de rasul lumii.
Sincer: este pe lista mea de containere din oras, in care sper ca intr-o zi sa intre un tir... In frunte cu cel de pe Sagului.
Postat 01 octombrie 2017 - 18:40
Dar de rezultatul final, de ceeea ce ramane la vedere, ce este vizibil la final, atat la Jiul cat si la Popa Sapca sunt tot mai dezamagit:
- trotuare si piste de biciclete execrabile. Chiar nu se puteau monta dale elegante la asemenea investitii?! Cat ar fi fost diferenta de cost?);
- betonul lasat neasfaltat sub pasaj;
- stalpii de iluminat mi se par extrem de urati, si cu cabluri neintroduse in subteran!!!;
- bara aceea de limitare a inaltimii plantata in mijlocul intersectiei, inevitabil iti sare pur si simplu in ochi;
- containerul nou aparut.
La finalul lucrarilor aceste detalii vor ramane vizibile, oricat de bune ar fi lucrarile la infrastructura pasajului.
Aceasta postare a fost editata de CristiPC: 01 octombrie 2017 - 18:44
Postat 02 octombrie 2017 - 14:05
Postat 02 octombrie 2017 - 14:38
Poti sa ne spui daca o sa continue placarea peretilor pasajului cu piatra naturala? La fel cum au inceput pe peretele dinspre gara, similar cu ce este pe gardul de la INCUBOXX.
EDIT:
Si daca se poate schimba containerul alb/albastru de langa rezervor cu altceva mai...frumos.
Multumesc

cseh_17, la 01 octombrie 2017 - 12:03, a spus:
Sincer: este pe lista mea de containere din oras, in care sper ca intr-o zi sa intre un tir... In frunte cu cel de pe Sagului.
Daca imi platesti casco la logan, gasesc eu scuza pentru casca de motor la volan.

Postat 02 octombrie 2017 - 14:43
Azi se incepe betonarea pe sub pasaj
Postat 02 octombrie 2017 - 14:49
Postat 02 octombrie 2017 - 14:58
Eu unul am sa ii scriu Primarului Robu !!
Postat 02 octombrie 2017 - 22:41
In seara asta s-a turnat beton la lumina reflectoarelor.
Postat 03 octombrie 2017 - 05:17
Chiar nu-mi dau seama de unde atâta delăsare sau ...mai degrabă pare o chestie intenționată...
Postat 03 octombrie 2017 - 06:55
mile, la 03 octombrie 2017 - 05:17, a spus:
Chiar nu-mi dau seama de unde atâta delăsare sau ...mai degrabă pare o chestie intenționată...
Nici nu stiu ce sa cred. Clar cu ani in urma orasul era luminat "bec"..dupa anii de intuneric 1982-1989 eram din nou "orasul luminii". Posibil sa fie adevarat si ce spun cei de la ENEL, faptul ca nu s-au mai facut investitii in mentenanta retelei, nu s-au mai modernizat transformatoarele si restul echipamentelor de distributie, investitorul strain avand prima grija maximizarea profitului. In plus consumul de curent a crescut semnificativ in ultimii zece ani, ganditi-va doar la cate instalatii de clima s-au montat apartamente case si cele "industriale" cladiri de birouri, fabrici, plus sistemele HVAC care asigura si incalzirea in spatii publice gen mall, fabrici, plus toate institutiile si toate centralele de incalzire individuale care si ele tot din retea isi iau curentul Cartiere intregi de blocuri si case nou construite...cresterea exponentiala a consumului. Clar ENEL nu vrea sa riste procese cu mii de utilizatori individuali, care in plus daca nu au curent si nu se invarte contorul nu au ce sa achite..deci incasari si profit mai mic...iar primaria pe de alta parte nu plange chiar asa de tare daca are mai mica factura de curent de achitat..raman mai multi bani pentru alte "proiecte". Formal se plange de lipsa de iluminare a orasului, practic raman mai multi bani de tocat pentru alte fantezii...Chiar si sistemul de semaforizare tot cu curent se hraneste. As fi curios daca un inginer energetician ne-ar arata balanta energetica...cu cat a crescut consumul lunar sau anual efectiv. .. Si asta peste nemodernizarea retelei de distributie ....duce la consecinta vazuta si traita de noi toti..

Postat 03 octombrie 2017 - 09:22
Centrele comerciale s-au facut in licul unor fabrici si deci doar s-a schimbat abonatul, disponibilitatea alimentarii cu energie electrica exista. Dr exemplu la Iulius Mall emitatorul de unde medii avea o putere de 400Kw.
Google a ales locatia serverelor intr-o zona cu industrie falita tocmai pentru disponibilitatea energiei electrice.
In cele mai multe zone reteaua de alimentare a iluminatului este aeriana si pomii protejati de legi si nepasate afecteaza cablurile.