STP Timișoara Forum: Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)

#1361 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 30 septembrie 2017 - 19:32

Si pe bune, mureau daca o puneau in subteran, ca si la Michelangelo, nu? :Facepalm_emote_gif:
1

#1362 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 30 septembrie 2017 - 19:59

Ieri părea ca este balast stabilizat pe toată porțiunea care se va asfalta, deci în maxim 2 sapt e gata calea de rulare
0

#1363 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30191
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 septembrie 2017 - 20:22

Vezi postareaccos_77, la 30 septembrie 2017 - 19:26, a spus:

"Cocioaba" are fundatie de beton exact pe perimetrul ei. Deci acolo ramane.

Clar! :Facepalm_emote_gif:
0

#1364 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 101
  • Inregistrat: 30 august 17

Postat 30 septembrie 2017 - 20:59

E generatorul . Rămâne acolo .
1

#1365 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 30 septembrie 2017 - 21:00

Vezi postareacseh_17, la 30 septembrie 2017 - 19:32, a spus:

Si pe bune, mureau daca o puneau in subteran, ca si la Michelangelo, nu? :Facepalm_emote_gif:

La Michelangelo este tot afara, e amplasata langa pod, la baza, langa acele baze de sport, se poate observa ca e si ingradita, si are si iluminat propriu.
0

#1366 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10596
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 30 septembrie 2017 - 21:50

Un coleg de forum era ingrijorat daca rezervorul o sa fie mascat sub nivelul solului sau vizibil. De astazi raspunsul nu mai conteaza. Imagine postata

Daca tot este o intersectie aglomerata ar putea ca cei de la mediu sa isi puna si ei containerul linge cel montat astazi de CEI. Imagine postata

Imagine atasata: Pasajul Jiul - 2017.09.30 - 01.jpg Imagine atasata: Pasajul Jiul - 2017.09.30 - 02.jpg Imagine atasata: Pasajul Jiul - 2017.09.30 - 03.jpg
5

#1367 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 06 martie 12
  • Locatia:Timisoara

Postat 30 septembrie 2017 - 22:11

Lucrare facuta la standardele comunismului... Nici containerul acela si nici bara aia de limitare pentru inaltime nu au ce cauta in mijlocul intersectiei... Puteau sa monteze baraca aia pe strada Nera si era mult mai bine dar nu asa in mijloc :rad_masa:
Cand ploua curge apa in pasaj fix pe trotuar printre gaurile acelea de sus dintre liniile de cale ferata, sper ca nu va ramane asa...

Aceasta postare a fost editata de POLI™2012: 30 septembrie 2017 - 22:14

1

#1368 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30191
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 septembrie 2017 - 23:02

Se putea folosi una din carcasele exterioare ale asa ziselor statii de epurare a aerului, ce urmau sa vina montate in centru. Acelea aratau chiar bine. Apropo, au costat o gramada de bani si au cam disparut fara urma... :ph34r:
1

#1369 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 01 octombrie 2017 - 12:03

Deci asta numesc eu o munca bine facuta! NOT!

Care idiot, imi pare rau, dar nu am alta formulare, a decis, ca plantarea acelei cocioabe in mijlocul intersectiei, este o idee supe stralucita?!
Bun, e nevoie, nu se poate muta, eu stiu... Da-i un design atunci, nu un container de rasul lumii.

Sincer: este pe lista mea de containere din oras, in care sper ca intr-o zi sa intre un tir... In frunte cu cel de pe Sagului.
3

#1370 Useril este offline   CristiPC 

• Membru activ
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 26 septembrie 16

Postat 01 octombrie 2017 - 18:40

Este posibil ca lucrul in subteran, infrastructura, sa fie bine facuta. Sper sa fie asa.
Dar de rezultatul final, de ceeea ce ramane la vedere, ce este vizibil la final, atat la Jiul cat si la Popa Sapca sunt tot mai dezamagit:

- trotuare si piste de biciclete execrabile. Chiar nu se puteau monta dale elegante la asemenea investitii?! Cat ar fi fost diferenta de cost?);
- betonul lasat neasfaltat sub pasaj;
- stalpii de iluminat mi se par extrem de urati, si cu cabluri neintroduse in subteran!!!;
- bara aceea de limitare a inaltimii plantata in mijlocul intersectiei, inevitabil iti sare pur si simplu in ochi;
- containerul nou aparut.

La finalul lucrarilor aceste detalii vor ramane vizibile, oricat de bune ar fi lucrarile la infrastructura pasajului.

Aceasta postare a fost editata de CristiPC: 01 octombrie 2017 - 18:44

5

#1371 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 01 octombrie 2017 - 19:23

Noi si cand facem ceva nou, facem romaneste... :Facepalm_emote_gif:
0

#1372 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 02 octombrie 2017 - 14:05

Betonul sub pasaj este absolut necesar, deoarece dedesubt este sistemul de degivrare. Problema este că durează f mult până se poate circula pe el.,pe asfalt se poate circula mult mai repede,la beton durează 10-15 zile, în funcție de vreme, de temperatura. Trebuie acordul de la laborator că sa dai drumul la circulatie
0

#1373 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 02 octombrie 2017 - 14:38

@gabi80

Poti sa ne spui daca o sa continue placarea peretilor pasajului cu piatra naturala? La fel cum au inceput pe peretele dinspre gara, similar cu ce este pe gardul de la INCUBOXX.

EDIT:
Si daca se poate schimba containerul alb/albastru de langa rezervor cu altceva mai...frumos.

Multumesc :)

Vezi postareacseh_17, la 01 octombrie 2017 - 12:03, a spus:

Sincer: este pe lista mea de containere din oras, in care sper ca intr-o zi sa intre un tir... In frunte cu cel de pe Sagului.

Daca imi platesti casco la logan, gasesc eu scuza pentru casca de motor la volan. :)
0

#1374 Useril este offline   gabi80 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 02 octombrie 2017 - 14:43

Placarea se va schimba . (Ca să din intelesi ce este acum este mai bun calitativ - dar tb schimbat ) containerul rămâne asa

Azi se incepe betonarea pe sub pasaj
2

#1375 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 02 octombrie 2017 - 14:49

Proiectul prevede placare cu granit, granitul era deja cumparat dar Beneficiarul a.cerut placare identica cu zidul de la Incubo si nu stiu de ce se revine la proiect.
0

#1376 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 02 octombrie 2017 - 14:58

Sper sa ii duca capul si ca acest container sa fie mascat cu niste brazii, sa asteptam ... zic !!!

Eu unul am sa ii scriu Primarului Robu !!
3

#1377 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 02 octombrie 2017 - 22:41

Cum spunea si Florin nu trebuiau sa cumpere cel mai ieftin container si puteau sa foloseasca modelul retro.

In seara asta s-a turnat beton la lumina reflectoarelor.
2

#1378 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 03 octombrie 2017 - 05:17

În schimb în zonă este tot mai bezna...Mai-nainte am trecut pe Republicii și am văzut că o parte din iluminatul vechi nu mai funcționa în apropierea pasajului...Cel nou tot deloc...
Chiar nu-mi dau seama de unde atâta delăsare sau ...mai degrabă pare o chestie intenționată...
0

#1379 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2366
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 03 octombrie 2017 - 06:55

Vezi postareamile, la 03 octombrie 2017 - 05:17, a spus:

Chiar nu-mi dau seama de unde atâta delăsare sau ...mai degrabă pare o chestie intenționată...

Nici nu stiu ce sa cred. Clar cu ani in urma orasul era luminat "bec"..dupa anii de intuneric 1982-1989 eram din nou "orasul luminii". Posibil sa fie adevarat si ce spun cei de la ENEL, faptul ca nu s-au mai facut investitii in mentenanta retelei, nu s-au mai modernizat transformatoarele si restul echipamentelor de distributie, investitorul strain avand prima grija maximizarea profitului. In plus consumul de curent a crescut semnificativ in ultimii zece ani, ganditi-va doar la cate instalatii de clima s-au montat apartamente case si cele "industriale" cladiri de birouri, fabrici, plus sistemele HVAC care asigura si incalzirea in spatii publice gen mall, fabrici, plus toate institutiile si toate centralele de incalzire individuale care si ele tot din retea isi iau curentul Cartiere intregi de blocuri si case nou construite...cresterea exponentiala a consumului. Clar ENEL nu vrea sa riste procese cu mii de utilizatori individuali, care in plus daca nu au curent si nu se invarte contorul nu au ce sa achite..deci incasari si profit mai mic...iar primaria pe de alta parte nu plange chiar asa de tare daca are mai mica factura de curent de achitat..raman mai multi bani pentru alte "proiecte". Formal se plange de lipsa de iluminare a orasului, practic raman mai multi bani de tocat pentru alte fantezii...Chiar si sistemul de semaforizare tot cu curent se hraneste. As fi curios daca un inginer energetician ne-ar arata balanta energetica...cu cat a crescut consumul lunar sau anual efectiv. .. Si asta peste nemodernizarea retelei de distributie ....duce la consecinta vazuta si traita de noi toti.. :pinochio:
1

#1380 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 03 octombrie 2017 - 09:22

La consumatorii caznici a crescut consumul in timpul zilei vara cind functioneaza aparatele de aer conditionat dar nu toti sint acasa in timpul zilei. Dar pe de alta parte acum iluminatul nu mai foloseste becuri de 100W, frigiderele consuma mai putin de un sfert fata de frigiderele comuniste, chiar si televizoarele moderne sint mai economice decit cele CRT.

Centrele comerciale s-au facut in licul unor fabrici si deci doar s-a schimbat abonatul, disponibilitatea alimentarii cu energie electrica exista. Dr exemplu la Iulius Mall emitatorul de unde medii avea o putere de 400Kw.

Google a ales locatia serverelor intr-o zona cu industrie falita tocmai pentru disponibilitatea energiei electrice.

In cele mai multe zone reteaua de alimentare a iluminatului este aeriana si pomii protejati de legi si nepasate afecteaza cablurile.
1

Arata acest topic

• (105 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou