Podul Jiul ar putea ramane la stadiul de proiect. Robu: Putem sa nu-l mai facem, nu exista logica sa fie mai inalt
Extindere pasaj Jiul | Construire podul Jiul in continuarea strazii (pasaj finalizat) constructor: PORR | (pod in elaborare)
Postat 01 septembrie 2017 - 15:48
Podul Jiul ar putea ramane la stadiul de proiect. Robu: Putem sa nu-l mai facem, nu exista logica sa fie mai inalt
Postat 01 septembrie 2017 - 16:05
Aceasta postare a fost editata de MHN: 01 septembrie 2017 - 16:37
Motiv editare: Am obosit.
Postat 01 septembrie 2017 - 17:16
Precum la vaporase...Unul se zbate sa faca ceva in toata mocirla in care ne aflam iar celalat ca un "bolsevic" (preluare din Bogdan) zice NIET...
Adevarul este ca acest pod trebuia proiectat la aceeasi inaltime cu podul Traian (cel din dreptul Pietei Sfanta Maria) si fara legatura cu Podul Michelangelo...Apropo, cand s-a construit podul Michelangelo, nici macar dracul n-a avut curajul sa comenteze inaltimea sa!...
Exista o regula scrisa/nescrisa in domeniu ca nici un pod din aval nu are voie sa fie mai jos decat podul/podurile din amonte...tocmai pentru a nu "stramtora" navigatia...
Robu zice ca podul Jiul este proiectat "un pic mai inalt" decat Michelangelo ori el trebuia proiectat egal (sau mai inalt daca locatie permitea) decat podul Traian...Insa orice proiectant de poduri ar trebui sa cunoasca aceste lucruri elementare in domeniu...
Pe de alta, nimic nou sub soare cu aruncarea banilor publici pe fereastra, din pacate...Ar trebui sub o forma sau alta recuperati de la cei iresponsabili, macar si cota parte...
Postat 01 septembrie 2017 - 19:06
Postat 02 septembrie 2017 - 17:16
De Bojin nu mai vreau sa spun nimic, cunoastem cu totii personajul. Ce ma deranjeaza este incompetenta din primarie, unde un proiect atat de simplu la prima vedere naste atatea discutii. Sa nu uitam ca varianta actuala nu este prima. Primul proiect a podului Jiul a fost facut la 2 benzi, fiind necesara o reproiectare la 4 benzi. Alti bani platiti pentru o noua proiectare. Acum primaria realizeaza ca e proiectat prea jos si ar fii necesara o a treia proiectare.
Mi se pare o incompetenta crasa la nivelul primariei, inclusiv a lui Robu. M-am saturat de explicatiile si justificarile lui. Nu contest ca isi doreste sa miste lucrurile, dar hai sa vedem cum le miscam. Se comporta in oras ca un copil care construieste cu lego.
Stia ca este hotaratoare pozitia celor de la Apele Romane unde rege e Bojin, care declara ca a informat inca de la inceput ce inaltime trebuie sa aibe podul. Daca minte nu ma surprinde cu nimic, dar atat timp cat Robu nu il contrazice tind sa cred ca nu minte. Daca nu minte, Robu poarta toata responsablitatea erorilor consecutive de proiectare.
Sunt satul atat de unul cat si de celalalt.
Postat 03 septembrie 2017 - 13:21
Citeaza
Dezaprob acest gen de afirmatii!
Si o cocioaba poate fi cocheta si romantica daca o intretii si ii redai o anumita frumusete, o inconjori cu flori marunte astfel incat sa n-o acoperi...
Problema este ca nu ne pricepem la astfel de lucruri si atunci mai bine lasam de izbeliste, in paragina totul...
Postat 03 septembrie 2017 - 16:00
Postat 04 septembrie 2017 - 07:13
Postat 04 septembrie 2017 - 08:22
Si daca lasa totul la nivel de beton fara finisaje, n-o sa mai am ce comenta, o sa fiu resemnat ca asta ne e nivelul.
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 04 septembrie 2017 - 08:25
Postat 04 septembrie 2017 - 09:58
Postat 04 septembrie 2017 - 13:30
Asta ca aia de la rds nu au terminat e tare. aia au de tras un tub cu mai multe canale in el. tare greu e sa termine intr-o zi. cand nu au de spart nimic si nici trafic care sa-i incurce.
Postat 05 septembrie 2017 - 11:36
Porr nu are cum sa-i ajute, ca nu poate sa vina Porr sa traga fibra prin tuburi in locul lor. Sunt echipamentele RDS si RDS trebuie sa fie raspunzator de ele.
Postat 05 septembrie 2017 - 13:57
Postat 05 septembrie 2017 - 14:04
eu nu ma refer sa faca si legaturile, ci sa faca infrastructura. aia inseamna ca baga tuburile si gata. stiu ca legaturile dureaza si stiu cum lucreaza de incet rds-ul datorita lipsei de personal. asa e cand esti firma lowcost.
Postat 05 septembrie 2017 - 15:01
Postat 05 septembrie 2017 - 15:26
Postat 05 septembrie 2017 - 16:54

Ajutor