Postat 04 iunie 2018 - 22:41
Am revenit în țară și astăzi am fost sa văd cum arată lucrarea finalizată. Am dat câteva ture din toate direcțiile și voi împărtăși acum impresiile mele :
Îmi place ca au redesenat intrarea in sensul giratoriu de la galeria 1, cum vii din calea lipovei, banda1 obligatoriu dreapta pe lângă cimitir, benzile 2-3 intră în sens.
Nu îmi place sensul giratoriu de lângă benzinărie și praktiker, care are acum 3 benzi desenate în el, cam înguste și poate provoca unele neînțelegeri în trafic.
Îmi plac liniile de ghidare din intersecția Bd antenei cu demetriade, înainte de intrarea în pasaj. Nu mai există faimoasa rampă/dâmb.
Îmi place cum arata spațiul verde, nu știu cum arată iluminatul public noaptea.
Cel mai mare neajuns, din punctul meu de vedere ca șofer, este legat de semnalizare/semaforizare în intersecția de la Punctele Cardinale, și voi explica mai jos de ce spun asta :
Dacă circuli de pe Simion Barnutiu și vrei sa intri pe Popa Șapcă, o poți face de pe banda 1+2.
În situația în care ești pe banda 2, te confrunți cu imposibilitatea de a vedea semaforul de la începutul străzii Popa Șapcă, și mai rău decât atât, pe banda 2 fiind și stand la semafor, în partea stânga vezi semaforul celor care merg înainte către piața Mărăști. Problema este ca cele doua direcții, puncte cardinale -> Mărăști și puncte cardinale -> Popa Șapcă nu sunt sincronizate pe aceeași culoare... Deci, practic, stai sa intri pe Popa Șapcă, pe banda 2, nu vezi semaforul tău, pentru ca este undeva în dreapta în spate, în schimb îl vezi pe acela spre piața Mărăști care este în stânga sus.
Asta este, după părerea mea, rețeta perfectă pentru niște accidente destul de urate în locul cu pricina, și rezolvarea este una extrem de simpla și ușoară, verde în același timp pentru direcția Mărăști și Popa Șapcă și totul e în regulă .
În cazul în care intri de pe banda 1, totul este ok, ai semafor vizibil pe partea dreapta.
Sent from my iPhone using Tapatalk