STP Timișoara Forum: Extindere pasaj Popa Sapca - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (52 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Extindere pasaj Popa Sapca (finalizat) Constructor: Sylc Cons Trans SRL - din bugetul local

#381 Useril este offline   drey 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 20 octombrie 16

Postat 15 mai 2017 - 19:24

Vezi postareacseh_17, la 15 mai 2017 - 19:17, a spus:

Rosu, cum spunea cineva aici, cel mai probabil locuri de parcare pentru Iulis Mall/Openville.

Dar terenul respectiv e proprietate Dascalu/IuliusMall? Parca era a altcuiva terenul respectiv, sau cel putin parca altceava aparea intr-un CF/schita postat aici pe forum.
0

#382 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 15 mai 2017 - 20:01

Restul de ruine nu le demoleaza?
1

#383 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15
  • Sexul:masculin

Postat 15 mai 2017 - 20:34

Terenul e (inca) a Timcom-ului din ce am inteles. probabil au inchiriat. mai intreb, dar nu pot asa pe fata :)
0

#384 Useril este offline   freeflow77 

• Membru activ
  • Postari: 373
  • Inregistrat: 24 iulie 12

Postat 16 mai 2017 - 12:08

Vezi postareacseh_17, la 15 mai 2017 - 19:17, a spus:

Rosu, cum spunea cineva aici, cel mai probabil locuri de parcare pentru Iulis Mall/Openville.
Orange, sunt stalpi, clar, acuma daca de RATT, sau doar de iluminat, este alta intrebare. (Stau si ma intreb, daca Robu vorbeste fara sa gandeasca, sau face fara sa gandeasca. Recent anuntase cu surle si trambite, ca el reteaua de troleu nu o mai extinde. Pe cealalta parte mai toate bulevardele reamenajate recent, au primit stalpi a la RATT) Vedeti si voi ca ceva nu pusca...?

Nu inteleg de ce impanzim orasul cu "stalpi a la RATT" butucanosi si destul de inestetici (parerea mea), mai ales pe artere destul de inghesuite cum va fi si Popa Sapca. Pe artere gen Parvan sunt OK dar nu neaparat excelente.

In comparatie am vazut o abordare mai fericita in niste lucrari recente in Cluj pe doua mari bulevarde, cu stalpi mai moderni si care includ si suport pentru liniile de firobuz...

Imagine postata
Sursa: http://www.ziardeclu...ului05-eo_0.jpg

Imagine postata
Sursa: http://clujcapitala....044345415_n.jpg

versus

Imagine postata
sursa: http://www.ratt.ro/f...attach_id=89848

Ca sa nu mai zic ca pe alte strazi reabilitate, gen Closca, nu s-au ingropat cablurile :Facepalm_emote_gif:
Imagine postata
Sursa: Google Maps

In alta ordine de idei dar tot legat de reabilitari complete de strazi/bulevarde, nu inteleg de ce nu se pune putin accent pe calitate macar in zone centrale si importante. Aici ma refer la vesnica solutie cu bitum sau pavaj de proasta calitate peste tot in Timisoara si stalpi de iluminat urati...

I.C Bratianu in Cluj
Imagine postata
Sursa: https://c8.staticfli...c6e20bf40_b.jpg

Granit
Imagine postata
Sursa: http://www.ziardeclu...ului06-eo_0.jpg

versus...
Imagine postata
Sursa: http://www.ratt.ro/f...attach_id=69841

Imagine postata
Sursa: http://www.ratt.ro/f...attach_id=68449

Am comparat cu Vacarescu care nu e ultra central, dar in centru nu prea am exemple de vreo reabilitare totala...

Ar fi strazile din jurul catedralei, Loga, Republicii, Sf Ioan etc. Cam tot ce inseamna inelul 1 si care arata urat de tot.
4

#385 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 16 mai 2017 - 12:20

Ceea ce este in Cluj, este exact ceea ce vei gasii peste tot in Europa, in centrul vechi, sau zona ultra-centrala.

Si ca sa ne intoarcem la subiect, nici eu nu inteleg de ce (daca) se planteaza stalpi 'a la RATT' in zone unde NU circula RATT.
1

#386 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 16 mai 2017 - 14:14

Din pacate stalpii RATT chiar daca arata cum arata, sunt fiabili, pentru ca trebuie sa sustina pe langa reteaua de troleibuz si multitudinea de cabluri a altor firme. :Facepalm_emote_gif:
0

#387 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 19 mai 2017 - 12:16

tion

Șoferii vor putea să ocolească strada Popa Șapcă și pe noua arteră de circulație aflată în curs de amenajare, care face legătura între Bd. Antenei și intersecția Demetriade cu Baader. Potrivit lui Robu, aceasta ar putea fi deschisă în două săptămâni.

„Cred că în două săptămâni o să putem inaugura breteaua de legătură între Bd. Antenei și strada Baader, mai bine zis un punct de pe Demetriade în vecinătatea intersecției străzii Demetriade cu Baader. Lucrarea este aproape gata, au dispărut acele relicve din perioada comunistă de peste drum de mall, erau tot felul de «părăginături» (n.r. obiective în paragină) acolo, le-am desființat pe toate și pe acolo este un drum care în două săptămâni va fi dat în folosință. Este prelungit din domeniul Openville până pe Calea Lipovei și de acolo va fi acces pe Calea Aradului”, a explicat Robu. :eusa_think:

deci o sa fie legatura intra Baader si Mall/Lipovei/Aradului

TIMISOARA. Lucrarile la santierul de pe strada Popa Sapca din Timisoara ar putea fi suspendate. De vina este o sesizare facuta de un angajat al Muzeului National al Banatului care pretinde ca trebuie facute cercetari arheologice amanuntite in zona, intrucat s-ar putea scoate la iveala vestigii valoroase.

CITESTE SI: Cat de scurta e ziua de munca pe santierul de pe strada Popa Sapca din Timisoara? FOTO!

„Astazi s-a cerut sa oprim toate lucrarile pe Popa Sapca. Cand se descopera intr-un loc, noi oprim lucrarile. Dar cum isi permite cineva sa ne ceara sa oprim lucrarile pe acest santier, cand interesul arheologic e mult mai mic. Cand orice om vede ca nu e absolut nimic, ci doar intr-o portiune sunt suspiciuni ca ar fi lucruri de interes istoric, cum poate cineva pretinde sa inchizi tot santierul. E bataie de joc la adresa timisorenilor„, sustine primarul Nicolae Robu.

Edilul adauga ca, in urma sesizarii facute, pe santier a avut loc un control, iar reprezentantii constructorului se tem de amenzi daca nu respecta masura de oprire a lucrarilor.

„A fost pe santier nu stiu ce control. Cred ca politia a venit, dar sesizata, si evident ca si firmele care lucreaza spun ca nu vor sa fie amendate, stim ca trebuie sa ne oprim sa ii lasam pe arheologi sa cerceteze. Noi ar trebui sa oprim lucrarile pe 3% din santier si sa lucram pe 97%„, a spus primarul Nicolae Robu.
:machine-gun:
2

#388 Useril este offline   drey 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 19 mai 2017 - 21:00

Poza de azi 19 Mai cu viitorul sens giratoriu de pe Blvd Antenei.

(small si large)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: blvd-antenei-19mai2017-small.jpg
  • Imagine atasata: blvd-antenei-19mai2017.jpg

9

#389 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 mai 2017 - 23:23

Eu sper sa darame si gardul... Cat despre 'ruine' mai este destul.
0

#390 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 20 mai 2017 - 07:53

Ce bine ca au putut pune în valoare acel spațiu nefolosit și sa facă un giratoriu cu benzi de lățime normala , ma temeam ca nu se vor înțelege cu proprietarii
0

#391 Useril este offline   drey 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 22 mai 2017 - 18:59

Progreseaza destul de bine cu giratoriul, iar parcarea se pare ca e pentru clientii Iulius Mall (free parking)

Poze de azi 22 mai atasate (small si large)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: blv-antenei-22mai-parcare-02-small.jpg
  • Imagine atasata: blv-antenei-22mai-sens-giratoriu-01-small.jpg
  • Imagine atasata: blv-antenei-22mai-sens-giratoriu-03-normal.jpg

9

#392 Userul este online   Gioco 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 24 mai 2017 - 13:12

Meciul de ping-pong continua...in timp ce lucrarile pe santier sunt oprite.

Citeaza

Spun un lucru simplu, verificabil, cum că autorizațiile sunt emise de Comisia Națională de Arheologie. Asta înseamnă necunoașterea legii. Domnul Ilaș nu cunoaște legea. Pe de altă parte, la solicitarea muzeului, noi am dat amenda de 10.000 de lei firmei care efectua lucrări nestopate iar poliția a făcut dosar penal”, a declarat Sorin Vlad Predescu, directorul Direcției Județene pentru Cultură Județene.

Citeste mai mult pe: http://www.pressaler...pa-sapca-video/
http://www.pressaler...pa-sapca-video/
0

#393 Useril este offline   drey 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 24 mai 2017 - 17:38

Update sens giratoriu de azi

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: blvd-antenei-sens-giratoriu-24may2017-small.jpg

6

#394 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10595
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 24 mai 2017 - 20:03

Imagine postata Imagine postata Ce atita agitatie pentru un zid deja demolat de "nemernicii" antecomunisti? Nu se distruge nimic, cel mult ar ramine ceva de lucru arheologilor din viitor. Nici macar nu e sigur ca o sa gaseasca ceva, chiar si neinteresant.

Imagine postata De la nivelul solului nu se observa sensul giratoriu. Imagine postata

13 - 24 mai:

7

#395 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 25 mai 2017 - 16:56

Banuiesc ca mi se pare doar ca asfaltul e turnat direct pe pamant.
0

#396 Useril este offline   drey 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 25 mai 2017 - 19:21

Vezi postareath3lurker, la 25 mai 2017 - 16:56, a spus:

Banuiesc ca mi se pare doar ca asfaltul e turnat direct pe pamant.

A fost pusa fundatie de pietris, folie, etc...
0

#397 Useril este offline   corco 

• Membru activ
  • Postari: 990
  • Inregistrat: 10 octombrie 16
  • Interese:desbateri pe forum si prietenii

Postat 26 mai 2017 - 08:10

Ma surprinde placut parcarea nou amenajata pentru mall, acolo se punea problema propietarului parca, Timcon daca nu ma insel, ori acum apare banerul cu Iulius mall care informeaza ca este gratuita. Este Iulius propietar pe terenul respectiv ?
0

#398 Useril este offline   Bogdi94 

• Membru activ
  • Postari: 322
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 26 mai 2017 - 13:30

Vezi postareacorco, la 26 mai 2017 - 08:10, a spus:

Ma surprinde placut parcarea nou amenajata pentru mall, acolo se punea problema propietarului parca, Timcon daca nu ma insel, ori acum apare banerul cu Iulius mall care informeaza ca este gratuita. Este Iulius propietar pe terenul respectiv ?

E posibil din cate stiu, am citit mai demult ca Dascalu detinea inclusiv Euro si fortul Terra. Deci nu ar fi ceva de neimaginat sa detina si terenul ala. Daca chiar ii asa il poate pastra pentru o investitie ulterioara.
0

#399 Userul este online   Gioco 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1431
  • Inregistrat: 25 februarie 16

Postat 26 mai 2017 - 16:22

Vezi postareaBogdi94, la 26 mai 2017 - 13:30, a spus:

E posibil din cate stiu, am citit mai demult ca Dascalu detinea inclusiv Euro si fortul Terra. Deci nu ar fi ceva de neimaginat sa detina si terenul ala. Daca chiar ii asa il poate pastra pentru o investitie ulterioara.

Centrul comercial Terra era detinut de Dascalu.
Daca nu l-au vandut, Euro este in proprietatea familiei Jumanca prin firma Metaltim SA. Chiriile incasate lunar nu sunt de neglijat, dar pentru un pret bun probabil ca au vandut/ar vinde.

Aceasta postare a fost editata de Gioco: 26 mai 2017 - 16:32

0

#400 Useril este offline   drey 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 26 mai 2017 - 17:36

Au dat jos gardul de langa parcarea noua.

Poza de azi dimineata cu bulevardul Antenei (small&large)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 26may-blvd-antenei-smallsize.jpg
  • Imagine atasata: 26may-blvd-antenei-mediumsize.jpg

4

Arata acest topic

• (52 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21