STP Timișoara Forum: Despre tramvaie in general - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre tramvaie in general Evaluare topic: ***** 4 Voturi

#841 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 05 ianuarie 2010 - 22:17

Eu nu l-am mai vazut pana acum. E prima oara cand il vad. 3515 nu a avut nici o data pus in lateral.
Ce a avut 2003? <_< 3539 are si acum afisajele lui normale.
0

#842 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 ianuarie 2010 - 15:35

Ca sa intelegi si tu....

NDY, se refera la acele "afisaje", defapt tablite galbene, care sunt puse pe tramvaie, de obicei am observat ca s-a pus numai la tramvaiele care vor ramane o vreme indelungata pe olinie
0

#843 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 06 ianuarie 2010 - 18:49

Stai asa ca mi se pare ca nu m-am facut inteles. Deci eu ma referal ca la 3514 aparea in partea laterala din stanga(unde poate fi afisat doar numarul liniei). In partea dreapta toate au puse afisajele galbene, deci nu e cine stie ce. In partea stanga, la Wegmann-uri, e ceva mai aparte.
La acela am facut referire.
Imagine atasata: P1020215.JPG
0

#844 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 19:07

Eu ,am inteles NDY, nu a inteles si v-ati contrazis...
0

#845 Useril este offline   fan 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 11 iunie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Tramvaiele

Postat 06 ianuarie 2010 - 19:32

Cred ca numerele puse in partea stanga sunt absolut inutile si asa unii calatori alearga ca oile capiate din toate partile, mai astea le trebuie sa vada numarul si din stanga ca or fi in stare sa faca slalom intre vagon si remorca cum de fapt tot mai des vad ca se intampla asta.
0

#846 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 19:38

Fan, scuze dar trebuie sa te contrazic. Mie mi-ar fi foarte de folos acest lucru. De ex eu vin din lateral si il vad pe 3514. Stiu ca el este deobicei pe 4.
Ajung in fata lui si cand colo el e pe 9. Deci mie unul sincer imi e foarte de folos sa vad linia si in lateral.
0

#847 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 06 ianuarie 2010 - 19:51

Vorbeam de lateral STANGA! Tramvaiul se asteapta in statie deci in DREAPTA. Cel care vine din stanga concentrandu-se pe numar in timp ce alearga disperat ca si cum acel tramvai ar fi unicul pe traseu are mari sanse sa vada detaliile tehnice nevazute de altfel, ale tramvaiului care vine din sens opus. Situatia ta ipotetica unde un tren de linia 9 se poate confunda cu un tren de linia 4 are sanse foarte mici de materializare si sa nu uitam ca numarul de parc nu are importanta pentru calatorul de rand.

Aceasta postare a fost editata de fan: 06 ianuarie 2010 - 19:53

0

#848 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:04

Bine, eu am scris numarul ca il cunosc, dar unul care nu il cunoaste, dar stie ca ala verde circula des pe 4(si pt ca a mai mers cu el), iar atunci e pe 9(Ex Ciarda Rosie, dinspre ET, unde se intalnesc cele 2). Deci totusi pentru mine ar fi folositor ca sa vad linia si in lateral stanga.

Aceasta postare a fost editata de Viktor: 06 ianuarie 2010 - 20:25

0

#849 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:06

Cum spunea si fan, calatorul oricum nu stie ca 3514 circula pe 1,4,9 sau 100.El se uita la linie...
0

#850 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:09

Vezi postareaViktor, la 6 Jan 2010, 20:04, a spus:

Bine, eu am scris numarul ca il cunosc, dar unul care nu il cunoaste, dar stie ca ala verde circula des pe 4(si pt ca a mai mers cu el), iar atunci e pe 9(Ex Ciarda Rosie, dinspre ET, unde se intalnesc cele 2). Deci totusi pentru mine ar fi folositor ca sa vad linia si in lateral dreapta.

Pai in lateral dreapta nu vezi doar daca iti inchizi ochii :respekt:
Am inteles ce zici tu eu doar incercam sa schitez comportamentul unor calatori din postura in care am avut de-aface cu ei :(
0

#851 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:10

Exact, si nici nuse uita lateral, se uita in faa ,pentru ca stie ca doar acolo se respect in totalitate...
0

#852 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:19

@Fan Scuze, am vrut sa scriu stranga si am scris dreapta. Nu mai simt prea bine, asa incep si eu sa indrug aiureli <_< .
@alecs Pentru ce trebuia sa comentezi? Eu am explicat si pe intelesul unuia care nu e priceput la tramvaie, sau care nu il intereseaza acest lucru. Am zis ca stie ca ala verde e pe 4 ca ieri (si alte ori)a fost cu el de exemplu, iar azi cand l-a vazut a crezut ca e pe 4 (ca deobicei)si cand colo a fost pe 9.
Am patit si eu chestia asta. Mie mi-ar fi fost de mare ajutor sa scrie numarul acolo, cit ca recunosc vagoanele si imi dau seama pe ce linie se regasesc in cea mai mare parte.
0

#853 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:27

Bun sa eliminam Wegmann-urile? Ce fecem?
0

#854 Useril este offline   fan 

• Vatman

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:28

No problem, am inteles Viktor exact ce ai vrut sa zici, fiecare si-a expus opinia, problema e ca si asa se mai intampla sa nu puste numarul din fata cu cel din spate iti dai seama daca o sa mai puna si in laterale va fi haos total, asa ca din pacate cert e numarul din fata, sau poate nici ala uneori..... <_<

Aceasta postare a fost editata de fan: 06 ianuarie 2010 - 20:30

0

#855 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:30

Si calatorul se uita la culoarea tramvaiului ca ii verde sau roz ? Asta ii buna <_<
0

#856 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:33

Eu zic sa o termina, ca discutia degenereaza. Maipostati fiecare cate o idee, si exprimati-va opini,a toate celalate in + vor fi sterse.
0

#857 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:49

viktor, am gresit eu...

Chestiile galbene, asa cum a spus ci cseh apar doar pe tramvaiele care vor sta mult pe o linie...si ma refer la cele galbene care sunt parca "lipite" de sticla afisajului, nu foile care se pun si se scot in fiecare zi...

In lateral stanga, da, ai dreptate, 3514 are si am mai vazut doar la 3547/3730 (nu mai stiu exact care). Si daca exista acel afisaj, da, are si el utilitatea lui.
0

#858 Useril este offline   Viktor 

• Moderator

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:51

Vezi postareacseh_17, la 6 Jan 2010, 20:27, a spus:

Bun sa eliminam Wegmann-urile? Ce fecem?

Cum sa le eliminam. Asa de repede vrei sa te scapi de ele? :o :(

Vezi postareafan, la 6 Jan 2010, 20:28, a spus:

No problem, am inteles Viktor exact ce ai vrut sa zici, fiecare si-a expus opinia, problema e ca si asa se mai intampla sa nu puste numarul din fata cu cel din spate iti dai seama daca o sa mai puna si in laterale va fi haos total, asa ca din pacate cert e numarul din fata, sau poate nici ala uneori..... :lol:

Intravar m-am abalat si eu un pic acum :lol: , dar cand vad faza, "Cum spune/a si X" ma enerveaza. :blush:

Vezi postareaalecs, la 6 Jan 2010, 20:30, a spus:

Si calatorul se uita la culoarea tramvaiului ca ii verde sau roz ? Asta ii buna <_<

DA. Eu inaite de a fi pe forum ma uitam in tot deauna ce culoarea are tramvaiul care vine, cit ca nu le stiam ca acum,bine inteles decat cele care imi placeau foarte mult( in special Wegmann-urile, pentru forma lor. Mereu cand mergeam la scoala si il vedea pe Wegmann-ul albastru, deja imi ziceam" Ce bine ca vine 3520".) Chiar si in statie am auzit, o data faza: Bine ca a venit asta rosu, ca are si scaune tapitate.

Vezi postareaNDY, la 6 Jan 2010, 20:57, a spus:

"Sa le eliminam" adica daca nu le luam in discutie...se referea ca doar Wegmann-urile au acela fisaj in stanga, restul nu

Era doar o gluma la ceea ce a zis Cseh_17 :P , iar in legatura stiu ca doar Wegmann-urile au acel afisaj.
0

#859 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 06 ianuarie 2010 - 20:57

"Sa le eliminam" adica daca nu le luam in discutie...se referea ca doar Wegmann-urile au acela fisaj in stanga, restul nu <_< .
0

#860 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 06 ianuarie 2010 - 21:58

Vezi postareaViktor, la 6 Jan 2010, 21:51, a spus:

DA. Eu inaite de a fi pe forum ma uitam in tot deauna ce culoarea are tramvaiul care vine, cit ca nu le stiam ca acum,bine inteles decat cele care imi placeau foarte mult( in special Wegmann-urile, pentru forma lor. Mereu cand mergeam la scoala si il vedea pe Wegmann-ul albastru, deja imi ziceam" Ce bine ca vine 3520".) Chiar si in statie am auzit, o data faza: Bine ca a venit asta rosu, ca are si scaune tapitate.

Si asta pentru ca tie iti plac tramvaiele, Wegmann-urile.La X si Y de prin statie, sigur NU-i place tramvaiul X, si atunci nici nu se uita dupa culori.El stie ca merge unde trebe cu el, si mai stie ca nu au caldura,dar NU culoarea.
0

Arata acest topic

• (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou