STP Timișoara Forum: Despre tramvaie in general - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre tramvaie in general Evaluare topic: ***** 4 Voturi

#2821 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 17 martie 2017 - 13:02

Decizie de ultima ora, dat fiind faptul ca din intamplare am verificat aseara, si erau ambele planificate.
0

#2822 Useril este offline   David 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 16 martie 17

Postat 17 martie 2017 - 23:35

What has happened to the screens of the Armonia trams?

Today around 17:30 I have noticed that the screens in vehicle 3511 are displaying some sports car, instead of classic trams and busses. What happened?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_5036.PNG

0

#2823 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 martie 2017 - 23:17

3461 (L7) - l-am vazut in seara asta circuland fara nici o lampa de semnalizare functionala in partea din spate... :Facepalm_emote_gif:
0

#2824 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 27 martie 2017 - 22:02

Asta seara pe L2 am vazut o Armonie + Hansa cu remorca (3454+3648). Cele 2 garnituri sau intalnit intre 700 si Libertatii.

Avand in vedere ca L1 si L2 cam circula la interval mic intre ele era necesar tramvai cu remorca sau doar asta a fost disponibil ?
0

#2825 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 28 martie 2017 - 07:18

Au fost chiar 2 tramvaie cu remorca ieri pe linia 2: 3454+3648 si 3510+3704
2

#2826 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 29 aprilie 2017 - 21:23

3554 a fost ales sa devina EU-Tram , in cadrul festivitatiilor de ziua europei. Acesta va circula liber, fara taxare, pe ruta Libertatii - Maria - Balcescu - Meteo - Libertatii toata ziua de 06.05 incepand cu 09:00.
Poze gasite pe facebook:
Imagine atasata: 18121905_1318394501581719_4148046715218587214_o.jpg Imagine atasata: 18156609_1318394441581725_2146541746329428612_o.jpg Imagine atasata: 18121824_1318394508248385_5678038548672341364_o.jpg Imagine atasata: 18156547_1318560791565090_2444033716382905596_o.jpg

Ce imi place e ca nu s-a pus tapet, iar desenele facute sunt dimensionate perfect incat sa nu modifice foarte mult schema de culori Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de dan.s: 29 aprilie 2017 - 22:11

3

#2827 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 19 iunie 2017 - 20:25

De cand folosesc eu aplicatia cu mijloacele de transport, niciodata n-am vazut atata rooosuuuu :machine-gun: (valabil pentru linia 1 - ora se vede in foto)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Screenshot_2017-06-19-14-31-12.png

Aceasta postare a fost editata de denisa.d.: 19 iunie 2017 - 20:26

0

#2828 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2371
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 20 iunie 2017 - 05:58

Vezi postareadenisa.d., la 19 iunie 2017 - 20:25, a spus:

De cand folosesc eu aplicatia cu mijloacele de transport, niciodata n-am vazut atata rooosuuuu :machine-gun: (valabil pentru linia 1 - ora se vede in foto)

Posibil sa fie un calator toropit de canicula si plictisit de asteptarea lunga dupa tramvai..sau un pusti care acum descopera aplicatia..si s-a amuzat punand acele semne rosii la fiecare statie...
1

#2829 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 20 iunie 2017 - 07:23

Acuma fiind vacanta si orasul mai liber, am observat ca se respecta graficele pe liniile ce le folosesc. Dar desigur, oricine poate da fara sens acele semnale, altii luand ca adevarat. :Facepalm_emote_gif:
0

#2830 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 20 iunie 2017 - 18:28

Nu am mai folosit aplicatia lui Mihai, dar poate oricine sa faca asta? Imi pare o greseala... :(
0

#2831 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 29 iunie 2017 - 18:53

Cu cine se poate vorbi(nu imi vine nici mie sa cred ce problema am ,voua????????)sa nu se mai dea caldura in tramvaiele de pe linia 2,inclusiv sotia mea a mers cu tramvaiul 2,si pe langa mirosul insuportabil de sub scaune vine caldura....Stiu ca asta merita cei care merg cu tramvaiul ce I drept in autobuze nu exista problema asta.Sa nu imi spuneti ca trebuie facita cerere la Ratt....ca nu cred.Eu am plecat in uk,cum poate am zis dar in Londra si am cam.batut o cu masina si pe jos n am vazut tramvaie,stiu ca au dar undeva in sud.Poate ca nu facem fata si atunci decat sa murim.mai bine le rarimE parerea mea si am dat nenumarate dezavantaje(pentru Timisoara)si putinele avantaje.Da poate daca am avea un oras cu 5 bulevarde cu 3 benzi poate asa
0

#2832 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 iunie 2017 - 22:18

Caldura sigur nu "se da", problema fiind diverse echipamente amplasate in cupeu, echipamente ce se incalzesc excesiv zilele astea.
0

#2833 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 30 iunie 2017 - 09:04

Am mai auzit aceasta teorie cu datul caldurii vara si de fiecare data ma gandesc asa: nu imi vine sa cred ca cineva ar putea crede ca RATT-ul ar fi dispus sa piarda bani dand caldura (consuma curent in plus), doar ca sa-si bata joc de calatori. RATT-ul e o regie de transport, pana la urma o firma, care are ca scop profitul, nu e vecinu x care face lucrul y ca sa-ti faca in ciuda. Caldura vine de la componente care se incalzesc in timpul mersului, nu se da, si in mod sigur nu apare pe "tramvaiele de pe linia 2", ci probabil pe anumite vagoane vechi, pe linia 2 circuland si Armonia care au clima, si in care probabil ca nu apare aceasta problema. Pe autobuze nu apare problema pentru simplul motiv ca in acestea functioneaza clima. Daca ar fi oprita, ai observa si la autobuze ca anumite zone ale cupeului se incalzesc mai tare. Eu zic sa ai rabdare, dupa ce se vor mai reabilita cateva vagoane, cel mai probabil liniile centrale (1 si 2) vor fi deservite in totalitate de vagoane Armonia cu clima.
3

#2834 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 30 iunie 2017 - 10:59

Paul.....eu cred ca tu glumesti...e treaba mea de unde vine caldura???Componentele alea se stie de ele...sunt menite sa dea caldura vara ,fara sa stie Ratt,si iarna sa nu dea ...tot fara sa stie Ratt...e bine asa.Da probabil ca eu ca si calator trebuie sa ma cert cu ...componentele.
-1

#2835 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***

Postat 30 iunie 2017 - 16:31

Vezi postareabrioti, la 30 iunie 2017 - 10:59, a spus:

sunt menite sa dea caldura vara ,fara sa stie Ratt,si iarna sa nu dea ...tot fara sa stie Ratt.

Exact despre asta vorbeam mai sus. Acele componente dau caldura vara, toamna, iarna, primavara, mereu. Chiar crezi ca cineva face intentionat ca vara sa vina caldura si iarna nu? Vine si iarna in mod sigur, dar nu suficienta incat sa contracareze frigul.
Tu cand scrii pe forum probabil folosesti un PC sau laptop. Ai observat ca exista niste guri de aerisire pe carcasa acestora prin care sufla AER CALD? Sufla si vara, si iarna, mereu. Si o fac pentru ca procesorul trebuie cumva racit si au un ventilator care are rolul de a transporta aerul cald cat mai departe de sursa lui (procesorul, placa grafica, etc). Si sufla acel aer cald la tine in camera. Si stii de el si nu ai ce sa-i faci. Daca ai opri acest fenomen (opresti cooler-ul PC-ului) la un moment dat se va supra-incalzi si va "muri". Daca esti pe un smartphone, si acesta se incalzeste (uneori chiar semnificativ). Poti sa-i faci ceva sa nu mai faca asta? Acum, daca esti langa PC in camera fara clima si afara sunt 30 de grade, s-ar putea sa simti caldura emanata de acesta si sa te deranjeze. Dar garantat nu vei sta iarna la -10 grade sa te incalzesti doar cu caldura de la PC. Aceeasi situatie e si in tramvaie.
5

#2836 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 30 iunie 2017 - 18:44

Prietene ,asta se intampla numai in TIMISOARA,scuza ma pentru mine e anormal sa calatoresc asa...Am mers cu tramvaie si in tara si afara ...dar ce imi spui tu in alte tramvaie nu se intampla...Eu tre sa admit "da ma e normal sa transpiri si in tramvai ca un porc din cauza coolerului.Imi pare rau dar dezaprob parerea ta.
0

#2837 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 iunie 2017 - 19:07

Vezi postareabrioti, la 30 iunie 2017 - 10:59, a spus:

... eu ca si calator trebuie sa ma cert cu ...componentele.

Pai nu. Cel mai bine e sa te certi cu primarul care spunea ca nu avem nevoie de tramvaie noi, ca asta nu e o prioritate pentru orasul nostru.
0

#2838 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 30 iunie 2017 - 20:34

Florin ce treaba au tramvaiele noi cu caldura din tramvaiele vechi?Din punctul meu de vedere alea n au ce sa iasa pe traseu punct.Si apoi nu cred ca tramvaiele astea au dat tot timpul caldura...dar cred ca degeaba zic.daca e normal scuzati ma.Ca la urma urmei primarul e vinovat ca tramvaiul e defct ca scartie ca soferii nu dau clima,ca sunt strazi de ani de zile intr o anumita stare.NU,primarul are directori care trebuie sa zica ....bai asta nu iese din depou ca da cladura la 37 de grade.....si gata....Primarul
-1

#2839 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 30 iunie 2017 - 21:06

:Facepalm_emote_gif: Nu sigur ca nu are treaba, doar ca daca aveam tramvaie noi (25) plus astea reabilitate, nu mai discutam de tramvaie vechi si nici de caldura degajata de diverse echipamente.
3

#2840 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 05 iulie 2017 - 11:58

Dupa mai bine de 4 ani, in care am tot fost prin TM, dar nu am avut timp liber cu adevarat, saptamana trecuta am petrecut cateva zile linistite prin oras, si am 'recuperat' sa zic asa, acesti 4 ani. M-am plimbat pe jos, cu MTC-urile si mi-am deschis ochii, ca sa pot trage o concluzie, si sa pot face un rezumat, pe care vreau sa il impartasesc si cu voi, pe intreg forumul, impartit pe categorii si topice.

Si ca sa incepem direct, vom incepe cu tramvaiele. Tramvaiul a fost singurul MTC, in care nu am pus piciorul de 4 ani. Uitasem deja cum arata o Hansa pe interior. :rolleyes: Si cum am facut cateva calatorii cu ele, am ajuns sa realizez, ceea ce stiam deja de altfel, tramvaiele noastre sunt depasite atat moral cat si fizic... CU MULT!
Am luat 7-le odata din Lidia pana in Maria, si odata din Mehala pana in Lidia. Culmea, desi 2 zile diferite, am nimerit exact acelasi tramvai. (Hansa cu reclama la Pepsi. 3448 sau 3465, insa nu bag mana in foc) Pai fratilor, am ramas socat. Eu stiam ca aceste tramvaie numai au vlaga, si ca nu trag, dar chiar in halul asta?! Linia 7 are destule portiuni unde 'ii poti da in gura'. Pai am facut parada cu maxim 30km/h in oras, chiar si duminica pe portiunile drepte. Tramvaiul NU mai poate! Eu ma mir ca inca nu se dezintegreaza. Pe cealalta parte, personal nu am intalnit tramvaie cu problema incalzirii, chit ca au fost zile extreme saptamana trecuta. NU a fost placut in interior, insa cu folia de pe ferestre, a fost chiar ok si suportabil. (probabil m-am obisnuit prost, noi in Köln neavand tramvaie cu clima).
Cireasa de pe tort ar fi fost o tura cu Armonia, nu a fost sa fie. Inca nu am pus picior in aceste tramvaie, asa ca nu ma pot pronunta fata de ele. Pacat, mi-as fi dorit sa le dau o tura.

In rest, mare lucru nu s-a schimbat in ultimii 5 ani. Nu se mai pierde timp la macaze, majoritatea fiind automatizate, intr-un lung final, semafoarele pentru tramvaie functioneaza cum trebuie, si numai avem aberatii gen 2 la fel intr-o intersectie, cand stim cu totii ca unul face fata perfect, fiind conceput astfel, iar in rest, totul s-a invechit, timpul a trecut peste toate...
5

Arata acest topic

• (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou