STP Timișoara Forum: Despre tramvaie in general - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre tramvaie in general Evaluare topic: ***** 4 Voturi

#2281 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 noiembrie 2014 - 20:42

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 12 noiembrie 2014 - 20:03, a spus:

Ofer cu placere informatii la care am eu acces in Radfleet.

Si pentru asta va multumesc :beer2: , eu doar am constat, si asa munca pe care o faceti aici stiu ca e mai mult voluntara, daca nu erati dumneavoastra nu cred ca primeam raspunsuri la intrebari nu mai vorbesc de justificari de situatii.
2

#2282 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30204
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 12 noiembrie 2014 - 21:15

Cu placere. :)
Vin cu un update: Reparatia a durat aproape o ora (l-au dus in bucla la AEM, din cate vad). Acum e din nou pe traseu si are chiar un usor avans fata de grafic. :)
0

#2283 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 07 decembrie 2014 - 22:27

Pe 8 vom avea macar dimineata un tren cu vagon? din moment ce 5 nu mai vine spre banatim iar 6... va fii oribil dimineata o singura linia cu trenuri mici. Ma ingrozesc ca maine nu voi putea urca pentru ca nu voi avea unde, iar statie de taxi "ciuci" pentru ca e sparta.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 07 decembrie 2014 - 22:28

1

#2284 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 decembrie 2014 - 23:55

Maine pe 8 vor fi: 3449, 3434, 3479, 172, 3443. (ultimele doua, varfuri)
1

#2285 Useril este offline   cristi CFR 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Interese:Transporturi

Postat 08 decembrie 2014 - 14:24

Sincer este inadmisibil ce se intampla, cine a venit cu ideea asta "geniala" sa nu mai treaca L5 pe la Olimpia ?
Nu sunt destule linii pe centru ?
Bine ca se plimba toate pe circuitul de la gara de Est - Printul Turcesc. Chiar sunt curios ce trafic mare este acolo fata de complexul studentesc...
Daca tot vreti sa le plimbati pe acolo era asa greu sa faca 5-ul bucla si sa vina pe la Olimpia cum a fost ?
2

#2286 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 08 decembrie 2014 - 19:39

Cristi inainte de lucrari linia 5 mergea tot prim 700
0

#2287 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 08 decembrie 2014 - 19:48

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 07 decembrie 2014 - 23:55, a spus:

172,

Noroc cu asta azi dimineata ca e ceva mai mare parca in partea centrala la burduf (eu acolo ma "plantez" de obicei) ca altfel... Sa nu se inteleaga ca nu a fost aglomerat, a fost dar dupa ce tramvaiul trece de complex parca nu mai simti a fii chiar asa agolmerat :naughty1: .

Si am o intrebare pentru ca dupa parerea mea acum e sansa ca 6 sa reavina pe traseul vechi. Daca fac o petitie si ea aduna un numar de semnaturi aceasta poate fii luata in considerare de regie? S-au ce as putea face ca sa initiez demersul asta cu refacerea lui 6, din cate stiu daca exista cerere din partea calatorilor ar trebuii sa se concretizeze ceva, la alte linii nou infiintate stiu ca asta a fost motivul, existau cereri din partea calatorilor.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 08 decembrie 2014 - 19:50

3

#2288 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13

Postat 08 decembrie 2014 - 20:04

Vezi postareabrioti, la 08 decembrie 2014 - 19:40, a spus:

Cristi inainte de lucrari linia 5 mergea tot prin 700

Înainte de lucrări, traseul liniei 5 era următorul: Ronaț - Piața 700 - Piața Traian - Piața Bălcescu - Spitalul de Copii - Ronaț.
0

#2289 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 decembrie 2014 - 20:13

Vezi postareaGygyman6, la 08 decembrie 2014 - 19:48, a spus:

Daca fac o petitie si ea aduna un numar de semnaturi aceasta poate fii luata in considerare de regie?

Eu zic ca da, dar desigur, nu pot garanta asa ceva.
0

#2290 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 08 decembrie 2014 - 21:30

Vezi postareaGygyman6, la 08 decembrie 2014 - 19:48, a spus:

Noroc cu asta azi dimineata ca e ceva mai mare parca in partea centrala la burduf (eu acolo ma "plantez" de obicei) ca altfel... Sa nu se inteleaga ca nu a fost aglomerat, a fost dar dupa ce tramvaiul trece de complex parca nu mai simti a fii chiar asa agolmerat :naughty1: .

Si am o intrebare pentru ca dupa parerea mea acum e sansa ca 6 sa reavina pe traseul vechi. Daca fac o petitie si ea aduna un numar de semnaturi aceasta poate fii luata in considerare de regie? S-au ce as putea face ca sa initiez demersul asta cu refacerea lui 6, din cate stiu daca exista cerere din partea calatorilor ar trebuii sa se concretizeze ceva, la alte linii nou infiintate stiu ca asta a fost motivul, existau cereri din partea calatorilor.

Sper ca faci referire la 6 circular... :eusa_think:
0

#2291 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 08 decembrie 2014 - 21:59

Vezi postareacseh_17, la 08 decembrie 2014 - 21:30, a spus:

Sper ca faci referire la 6 circular... :eusa_think:

Desigur.
0

#2292 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 08 decembrie 2014 - 23:23

De acord cu 6 circular, insa ar mai trebui o linie pe langa 4 pe Torontalului. Una care sa treaca dus-intors pe la Olimpia cred ca ar fi cea mai buna idee (am vazut totusi destula lume la orice ora din zi care mergea pe directia asta).

Alta idee, mie graficele noi mi se par...ciudate. S-a schimbat panoul din Libertatii care spune ca:
- ultimul 4 pleaca din Ciarda Rosie la ~22:15 in weekend-uri; mi se pare mult prea devreme;
- ultimul 6 pleaca de la Meteo la ~24:05 in zilele lucratoare; inseamna ca ajungea pe la 24:30 in Torontalului, ceea ce mi se pare cam tarziu, m-as mira sa mai vina vreun tramvai atunci;

In concluzie, ultimul 4 in Libertatii>Torontal vine la ~22:30 in weekend-uri si ~23:20 in zilele lucratoare. Ultimul 6 in aceeasi statie la ~22:40, respectiv ~24:15. Orele mici par cam prea mici, iar cele tarzii m-as mira sa fie respectate. Asadar, grafice noi, aceleasi confuzii (pe cele vechi se repeta un rand la linia 6; pe cele de pe web erau aceleasi ultime ore aproape la fiecare linie). E chiar atat de greu ca acestea sa fie verificate inainte sa fie montate pe stalpi? :sleeping:

Aceasta postare a fost editata de NDY: 08 decembrie 2014 - 23:24

1

#2293 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 08 decembrie 2014 - 23:52

Vezi postareaNDY, la 08 decembrie 2014 - 23:23, a spus:

De acord cu 6 circular, insa ar mai trebui o linie pe langa 4 pe Torontalului.

Oho stai sa vedem ce se va alege de petitia propusa de mine, mai ales ca nu necesita nu stiu ce lucruri decat un tren in plus atat, nimic mai mult. In seara asta am compus textul, maine il mai verific sa vad ce completari sa ii mai fac, si cu ocazia asta daca mai doreste cineva sa il vada inainte sa lansez petitia (va fii online) poate sa imi lase PM si o sa il trimit. Mentionez ca sunt deschis la sugestii, dar in mare compunerea as dorii sa ramana la fel dar daca exista vreo sugestie buna pot modifica.
0

#2294 Useril este offline   andrei_tm 

• Membru Senior
  • Postari: 819
  • Inregistrat: 05 noiembrie 13

Postat 09 decembrie 2014 - 15:51

Am mers astazi cu 6-le pe toate distanta. Intre Torontalului si Piata N. Balescu am facut in jur de 20 de minute, iar intre Piata Balcescu si Calea Torontalului am facut in jur de 60 de minute.

Era multi calatori care veneau dinspre Toronatului si mergeau spre Balcescu. In Piata Traian s-a golit tramvaiul. Au ramas maximum 15 calatori in el. La Padurea Verde erau 7-8 calatori. Apoi au mai urcat cativa calatori in el. In Piata Traian a urcat multa lume. S-au ocupat aproape toate locurile.
0

#2295 Useril este offline   cristi CFR 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Interese:Transporturi

Postat 09 decembrie 2014 - 21:13

Vai ce frumos a fost azi pe linia 8 la ora 15.30 fara remorca de la Olimpia spre Maria, imi pare rau ca nu am avut cu ce filma bataia de joc la care am fost supusi, ajunsesem sa stam lipiti efectiv unii de ceilalti si sa facem echilibristica sa se inchida usa...
La cat era de plin orice tentativa de a valida cardul era imposibilia... Iar urmatorul tramvai peste 25 de minute deci nu merge las ca vine altu...
As vrea sa se plimbe sefii din RATT in aceste conditii poate se trezesc la realitate si pun tramvaie acolo unde este necesar nu unde cara AER !!!!!!!!

Aceasta postare a fost editata de cristi CFR: 09 decembrie 2014 - 21:18

2

#2296 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Postari: 850

Postat 10 decembrie 2014 - 01:45

eu am vazut azi si 8-uri cu remorca: 3540 si 2041.
nu stiu restul de 5 garnituri cum au fost...
dar oricum... fiind singura linie ramasa, cel putin pe sensul banatul - maria, e batjocura, clar, sa pui vagoane fara remorca
0

#2297 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 10 decembrie 2014 - 01:46

Acuma va plangeti? Stai sa ajunga avioanele din Iasi si Arad... Cum comenteaza careva, cum i se va da peste bot, ca ai tramvai nou, asa ca ciocu' mic... :Facepalm_emote_gif:
1

#2298 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 10 decembrie 2014 - 09:32

Pai ce legatura ar avea tramvaiul nou cu numarul redus de tramvaie de pe o linie...Problema ramane indiferent cat de nou sau de vechi este un tramvai!...
-1

#2299 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 10 decembrie 2014 - 09:34

Faptul ca nu are remorca? :eusa_think:

Vezi postareaweg_mann4ratt, la 10 decembrie 2014 - 01:45, a spus:

eu am vazut azi si 8-uri cu remorca: 3540 si 2041.
nu stiu restul de 5 garnituri cum au fost...
dar oricum... fiind singura linie ramasa, cel putin pe sensul banatul - maria, e batjocura, clar, sa pui vagoane fara remorca

2

#2300 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 10 decembrie 2014 - 09:55

Vezi postareaNDY, la 08 decembrie 2014 - 23:23, a spus:

De acord cu 6 circular, insa ar mai trebui o linie pe langa 4 pe Torontalului. Una care sa treaca dus-intors pe la Olimpia cred ca ar fi cea mai buna idee (am vazut totusi destula lume la orice ora din zi care mergea pe directia asta).

Poate o linie din Torontalului > Libertatii > Traian > Olimpia > Balcescu > Independentei > Drubeta > Rebreanu > Dambovita > cap 2 si retur...

Problema ar fi la intersectia dintre Drubeta si Rebreanu unde nu exista linie dubla in curba!...Poate ca si lungimea acestui traseu ar fi o problema...

Nu-mi inchipui ca ar merge multi calatori de la un capat la altul insa pe anumite segmente ma gandesc ca ar fi amatori... :eusa_think:... Astfel si locuitorii din Sagului ar avea legatura cu Olimpia, Traian, etc.,...

Si in legatura cu cele scrise in postarile de deasupra...

Citeaza

Timisorenii, ca sardelele in tramvaiul 8 dimineata! Nu exista legatura directa spre centru din zona Olimpia – Cluj!

10 decembrie, 2014 - 9:41 AM

TIMISOARA. Calatoria cu tramvaiul 8 in Timisoara la primele ore este o adevarata provocare! O demonstreaza un cititor opiniatimisoarei.ro care a surprins si imagini in aceasta dimineata intr-o garnitura care circula pe aceasta linie, intre statiile Olimpia si Cluj. Pentru ca nu exista o legatura directa catre zona centrala, iar oamenii sunt nevoiti sa schimbe tramvaiele, vagoanele sunt arhipline, explica el.

OT
-1

Arata acest topic

• (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Ultima »