STP Timișoara Forum: Despre tramvaie in general - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre tramvaie in general Evaluare topic: ***** 4 Voturi

#1481 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 12 octombrie 2011 - 10:38

In mod ironic am zis caldura ... E clar ca iarna asta o sa fie cea mai tare dintre toate .

Hai ca omu' mai merge pe jos cand e soare , caldura , frumos afara dar acuma ca a venit frigul toata lumea se inghestuie in MTC-uri daca nu masina personala , nici biciclistilor / scuteristilor nu stiu cat le mai surade ideea de a merge dimineata cu ele .
Macar nu avem caldura dar ne inghesuim toti intr-un tramvai si ne incalzim unu de la altu' .

Tovarasul Raoul .
0

#1482 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 12 octombrie 2011 - 10:44

Vezi postareaDr2005, la 11 octombrie 2011 - 22:47, a spus:

Nu ar trebui raportat consumul de curent la numărul de călători, adică cât plăteşte Regia ca să care un călător? Că, din câte ştiu, un tramvai cu remorcă e mai eficent economic decât 2 solo, cu condiţia să meargă încărcat într-un anume procent.

Corect!

Vezi postareaDr2005, la 11 octombrie 2011 - 22:47, a spus:

Dacă scurtezi timpul unei semiture, nu înseamnă că o parcurgi mai repede. Dacă ne raportăm la o cursă completă (tur şi retur) care în loc de 60 de minute va dure 45 de minute, ca să asigurăm un interval de 15 minute deja ne iese un tramvai în minus, nicidecum unul în plus. Chiar dacă presupunem (prin absurd, sper) că semicursa se scurtează şi se măreşte staţionarea la capăt, rămân tot 60 de minute pentru 4 tramvaie, deci tot 15 minute între ele.
Evident, exeplul pe care l-am dat e pur teoretic.

De unde să mai taie din timpii pe tură, că şi-aşa sunt mult subdimensionaţi?
0

#1483 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 14 octombrie 2011 - 11:14

4 trenuri complete astazi pe linai 4 :coolspeak: .
0

#1484 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 14 octombrie 2011 - 17:34

Vezi postareaGygyman6, la 14 octombrie 2011 - 11:14, a spus:

4 trenuri complete astazi pe linai 4 :coolspeak: .

Da! Se pare că RATT a reuşit să achite o parte din datoria pe care o are la ENEL. Prin sacrificarea propriilor angajaţi, care nu şi-au primit salariile decât cu o întârziere de o săptămână. Şi încă nu au ajuns toţi la rând. Pe măsură ce se fac încasări, se distribuie leafa în ordine alfabetică. Astăzi au ajuns la litera "L".
Oare nu era mai nimerit ca facturile să fi fost achitate la timp? Nu s-ar fi ajuns la penalităţi, dobânzi, şi alte alea.
0

#1485 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30210
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 14 octombrie 2011 - 17:57

Da, s-a ajuns la litera "L" in cazul personalului navigant. Restul mai asteptam. :coolspeak: Eu am inteles ca se dau in ordinea marcilor, nu in ordine alfabetica.
0

#1486 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 14 octombrie 2011 - 19:46

Eu stiu tot de ordine alfabetica , ciudat e ca tata si-a luat salariul acum cateva zile ( maxim o saptamana sa zic ) si el e la litera B ... si acum s-a ajuns deja la L ?
0

#1487 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 octombrie 2011 - 19:55

Si eu sunt cu "B" si nu l-am luat.
0

#1488 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 15 octombrie 2011 - 13:12

Am vorbit cu casiera. E vorba de ordinea alfabetică, cel puţin la personalul de bord.
Cel mai probabil, se consideră că riscul ivirii unei prezumtive revolte, este mai pronunţat în cazul tălpaşilor, lăsând mai pe la urmă tehnicul.
Apropo', TESA a primit leafa?

Aceasta postare a fost editata de emilut: 15 octombrie 2011 - 13:12

0

#1489 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 15 octombrie 2011 - 13:15

Nu inca.
0

#1490 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2379
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 18 octombrie 2011 - 15:28

Tramvaiele nu vor circula in weekend la Timisoara! RATT ramane fara curent de vineri noaptea, daca nu-si plateste datoria catre Enel

Tramvaiele din Timisoara s-ar putea sa nu mai circule incepand de vineri noaptea. Enel a decis sa taie curentul la RATT din pricina datoriilor adunate de-a lungul verii.

Potrivit reprezentantilor Enel, regia si primaria au de platit peste 1,5 milioane de lei pentru curent, datorie cumulata din luna iulie a acestui an si pana in prezent.

“Enel se vede nevoita sa adopte masura intreruperii furnizarii energiei electrice catre toate locurile de consum ale Regiei Autonome de Transport Timisoara. Masura adoptata se va pune in practica in noaptea de vineri spre sambata”, transmite compania de furnizare a energiei electrice.

Asa se faca ca 8 linii de tramvaie care se alimenteaza la curent nu vor mai putea circula.

Aceasta este cea de-a doua atentionare pe care o fac reprezentantii Enel catre RATT. In fond, spun acestia, le-au trimis mai multe somatii si notificari de plata celor de la regie, insa acestia nu au dat niciun semn ca vor plati datoria.

“Din considerente obiective si care primesc in mod deosebit grija companiei Enel fata de comunitatile locale, s-a amanat in mod sistematic intreruperea furnizarii energiei electrice sau actionarea in instanta pentru neplata. Mentionam ca nici ultima conventie de esalonare, incheiata la data de 19 septembrie 2011 nu a fost respectata, ca de altfel niciuna din cele incheiate anterior acesteia, astfel incat situatia a devenit un cerc vicios in care se ajunge mereu la acelasi punct”, au mai spus cei de la Enel.

Reprezentantii RATT nu au vrut sa comenteze situatia, amintind insa ca spera sa nu se ajunga la taierea curentului de catre Enel.

sursa: opiniatimisoarei.ro
0

#1491 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 18 octombrie 2011 - 18:47

BogdanTM stirea a fost postata unde ii e locul , acolo la RATT In Presa de catre mine , mai devreme .

Si totusi , transport electric = tramvaie , troleibuze .

Ca noi avem troleibuze si cu motor Diesel e alta povesta , oricum nu cred ca regia , in eventualitatea stopari curentul electric de catre enel , ar alimenta toate firobuzele pe diesel si sa circule toata ziua . Defapt nici nu stiu ce ar face , oricum singuri problematici sunt cei echipa competenta a Primariei Timisoara .
0

#1492 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 19 octombrie 2011 - 19:38

Bine ca regia plateste abonamentela angajati si familiile lor si noi care uniiau abonamente generale sunt trasi in piept cu o line care e imporanta
0

#1493 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 octombrie 2011 - 19:43

Ete scart... Te-ai trezit vorbind...

Bine ca circula mii, sau zeci de mii de pensionari si scolari gratuit, din "vina" Primariei, si tu te iei de aia nici 2000 de angajati si familiile lor...
0

#1494 Useril este offline   marione 

• Membru activ

Postat 19 octombrie 2011 - 19:54

De penisonari care au sub 800 pensia ron zici?Ca angajati ratt au cel putin 1300 ron + tickete si in familie mai lucreaza unul,iarelevii au 40ron alocatie si platesc ceva
0

#1495 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 19 octombrie 2011 - 20:18

Pentru ca ma simt direct vizat de postarea ta marione .

De unde sti care este salariul unui angajat RATT , de unde sti cati membri ai familiei mele si de ce nu poti respira de gratuitatea mea ?

Sti cate restante de tichete mai au cei de la regie ? nu sti ? sti cat cacao se mananca ? nu sti ....

... Vorbim de un minim de persoane , maxim 2000 - 3000 de oameni care merg gratuit .

Pensionari ?! Fara Numar !
0

#1496 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 octombrie 2011 - 20:53

Conform contractului de munca angajatii RATT nu primesc tichete de masa (ce s-a mai dat la inceputul anului erau restantele pe anul trecut). Deci fata de anul trecut, veniturile noastre au scazut cu aproape 200 lei (20-22 de tichete x 9 lei), volumul lucrului prestat fiind mai mare in urma reducerii numarului de angajati. (in unele sectoare, normal)
0

#1497 Useril este offline   marione 

• Membru activ

Postat 19 octombrie 2011 - 21:01

Nu vreau sa supar pe cineva dar daca un angajat enel nu ar mai plati curentul ar fi bine sau altul de la eon gaz sa nu plateasca gazul?Nu zic ca e bine sa le dea la toti pensionarii gratis ar putea sa plateascadoar 50% dar mai alrs dk sunt pr la ratt pot sa faca economie intai la angajati,nu sa ia tramvaiul 8.
0

#1498 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 octombrie 2011 - 21:10

Nu stiu de cei de la gaz au ceva facilitati, dar cei de la Enel au sigur.
0

#1499 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 19 octombrie 2011 - 22:01

Ia stai putin. Muncitorii si conducatorii de vechicule din RATT nu sunt oameni, sau ce? Crezi ca ei nu au pe ce sa cheltuiasca banii? Tu crezi ca cei de la RATT nu platesc pentru abonamentul celor din familia lor? Ei bine te inseli amarnic si trebuie sa iti spun ca si ei platesc pentru abonamentul fiecarui membru in parte! Poate la unii dintre ei doar unul e salariat. Tie ti se pare ca 40 de lei sunt foarte multi pentru un elev?

Tu ce zici de pensionarii care eu pensie de 8000 mii de lei si circula gratuit cu RATT-ul? E corect? Eu zic ca nu. Corect ar fi ca cei cu pensie pana in 500 de lei sa primeasca abonament gratuit, iar cei cu pensie peste 500 sa plateasca macar 50% din valoarea abonamentului.
Daca nu te superi, RATT a facut deja economie la angajati(foarte multi au plecat)si a intarziat cu plata salariilor.

Totusi ce au luat din tramvaiul 8? Pe acesta linie sunt tot acelasi numar de vagoane dar din pacate aproape toate au ramas fara remorca. Din nefericire linia 8 nu este sigura care este afectata de decizia de a dezlega remorcile vagoanelor.
0

#1500 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 19 octombrie 2011 - 22:22

Aualeu!!! [b]marione[\b] te-as ruga sa numai folosesti limbaj de tip mirc (alias prescurtari). Colegu' moderator. Pe tine te rog sa recitesti ce ai scris, iar daca intelegi tradu-mi si mie.

Cat despre toata aceasta discutie despre ce beneficii au angajatii si ce nu, consider ca nu este treaba publica. Fiecare angajat al oricarei firme isi are drepturile si beneficiile, mai mult sau mai putin corecte. Din partea mea deaici incolo aceasta discutie este nulla!
0

Arata acest topic

• (153 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou