Se pare că toate mesajele postate de bicicliști pe forumuri, pe saiturile de socializare și trimise poliției au dat roade. Muncitorii au început să repare pista între Uivar și Sânmihaiu Român.

Ieri am observat următoarele:
- Cele mai multe bariere erau ridicate. Doar câteva aveau lacăte, iar unele erau prinse cu coliere de plastic:

- Au spălat porțiunea dintre Sânmihaiu Român și frontieră. Nu mai sunt chiar așa multe pietre pe pistă. Între Sânmihaiu Român și Uivar erau muncitori care tăiau iarba și reparau fisurile și gropile. Mai am văzut și numeroase camionete care se plimbau pe pistă. Dacă mai apar fisuri știm pe cine să dăm vina. Pe porțiunea dintre Uvar și Otelec mai sunt câteva gropi, dar sper să le repare și pe acelea.

- Înainte de ultima cotitură pe care o face pista este acest indicator. Depășirea lui se pedepsește cu amendă. De asemenea, bicicliștilor le mai este interzis pozatul statului vecin. Pentru a trece de podul de la Otelec trebuie să prezentați buletinul/cartea de identitate Poliției de Frontieră.

- Ieri se lucra și la refugii:

- S-au montat și câteva bariere noi.

- Doar eu și încă un domn am fost până la frontieră. Și am fost pe pistă de la 9 dimineața până la 7 seara. Poate ceața și răcoarea de dimineață i-a speriat pe bicicliști.
Astea sunt modificările din ultima săptămână. Lucrurile se mișcă spre bine.

Aceasta postare a fost editata de andrei_tm: 15 martie 2015 - 09:45