STP Timișoara Forum: ŞTIRI - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

ŞTIRI

#461 Useril este offline   dante 

• Membru Senior ***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 626
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:nespecificat
  • Locatia:Timișoara

Postat 15 august 2013 - 11:35

Amendă RATB:

Citeaza

În investigaţia realizată s-a constatat că operatorul a scanat şi a reţinut copii ale actelor de identitate şi ale altor documente ce conţineau codul numeric personal al solicitanţilor (de ex: certificat de naştere, paşaport, carte de rezidenţă), cu încălcarea dispoziţiilor art. 8 din Legea nr. 677/2001.

http://www.dataprote...=stire_06062013
0

#462 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara

Postat 15 august 2013 - 17:33

Muci în papuci! CNP-ul fiecăruia dintre noi, se află până şi la farmacia de unde ne cumpărăm aspirina. Doar cine nu vrea nu-l poate afla.
Îl ştiu şi operatorii de cablu tv, şi furnizorii de telefonie fixă sau mobilă, şi cei de la poştă, şi medicul de familie, şi vânzătoarea de la butic. E vorba de o alarmă foarte falsă, aidoma celei de la ultimul recensământ. :rad_masa:
2

#463 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 august 2013 - 21:23

Asa e, dar vad ca totusi se aplica amenzi pentru asta. Daca fiecare din cei enumerati de tine ar lua cate o amenda de 2000 de lei, poate s-ar mai stopa fenomenul asta. Sa vezi (pe langa copia dupa C.I.) cate date mi-a cerut tipa de la BCR la schimbarea cardului, date fara nicio semnificatie pentru ei. Nu am luat credit de la ei, nu platesc rate, e doar un amarat de card de debit, nici macar de credit. Imi transfera regia salariul pe el, platesc cu el diverse cumparaturi si scot bani de la bancomat. Ce conteaza cati copii am, sau ce studii/profesie am? Imi pare rau ca nu am tras niste minciuni... pentru baza lor de date. (12 copii (de care imi aduc aminte), medic ginecolog, etc :04: )
3

#464 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 23 august 2013 - 11:56

Citeaza

R.A.T.T. anunţă că, începând cu data de 24 august linia de autobuz Expres 4 barat va fi suspendată temporar. Această decizie a fost luată pentru că se efectuează lucrări la pistele de pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia.
Autobuzele vor circula din nou odată cu reluarea curselor aeriene.
Cursa Expres 4 barat a fost înfiinţată pentru a face legătura între Aeroport şi Gara de Nord.
Călătorii care doresc să ajungă la aeroport în această perioadă au la dispoziţie autobuzul Expres 4 care pleacă de la staţia Bation-Punctele Cardinale.

0

#465 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 23 august 2013 - 16:53

Da. Eu trebuia să lucrez la linia E4 barat, la noapte. M-am ales cu o zi liberă, dar şi cu 10 ore pontate cu 200%, în minus. Tot la minus, pot trece şi sporul de noapte cuvenit. Tot la minus, trec şi preţul berilor pe care le voi bea stând acasă. :rad_masa:
6

#466 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 23 august 2013 - 16:58

Vezi postareaemilut, la 23 august 2013 - 16:53, a spus:

Tot la minus, trec şi preţul berilor pe care le voi bea stând acasă. :rad_masa:

Acum sa nu-mi spui ca stirea asta iti dauneaza la ficat... :rad_masa: :beer2:
0

#467 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 23 august 2013 - 19:15

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 23 august 2013 - 16:58, a spus:

Acum sa nu-mi spui ca stirea asta iti dauneaza la ficat... :rad_masa: :beer2:

Dupa cum scrie si pe pachetele de tigari "tutunul dauneaza grav sanatatii"....alcoolul...asa si asa :rad_masa: :rad_masa:
0

#468 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 23 august 2013 - 19:40

Berea face bine:

Citeaza

Potrivit rapoartelor realizate de către Departamentul de Agricultură al Statelor Unite ale Americii, berea, una dintre cele mai populare și consumate băuturi din lume, conține un număr important de vitamine și nutrienți și consumată cu moderație poate avea efecte benefice pentru organismul uman.

evz
0

#469 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 26 august 2013 - 16:11

De la 1 spetembrie am auzit ca pensionarii ar pierde gratuitatile la transportul public, e adevarat?
2

#470 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 august 2013 - 21:04

Protocolul e valabil pana in 31 decembrie, deci nu cred. Nici comunicat in acest sens nu am primit.
0

#471 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 26 august 2013 - 22:32

Eu al TV am auzit de treaba asta, si dupa o cautare pe net am vazut ca vreo 3 orase deja spun ca de la 1 septembrie nu mai dau gratuitati, cica asa ar fi dat hotarare primul ministru.
0

#472 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 august 2013 - 22:37

Desigur ca o decizie de ministru anuleaza asta, dar vom vedea. Deocamdata nu am auzit nimic. :eusa_think:
0

#473 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 29 august 2013 - 17:25

Ca să înlăturăm orice confuzie, decizia se referă strict la prestatorii de servicii de transport privat. Ea nu afectează transportul public regulat, gen RAT.
0

#474 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 august 2013 - 19:52

Aaa... E clara treaba. Ma miram ca nu am primit nimic de afisat pe pagina web. -_-
0

#475 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 11 septembrie 2013 - 11:44

Am citit azi acest articol in Capital. Citez:

Citeaza

Google oferă, începând de astăzi, utilizatorilor din şapte oraşe ale ţării informații despre transportul în comun în orașele: București, Ploiești, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova, la adresa maps.google.ro.
etc.

Curios fiind, am mers pe maps, insa...nimic. Stie cineva ceva de acest nou serviciu? Ma gandesc ca va afisa doar statiile si traseele. Insa pentru cineva care nici n-a auzit de RATT va fi mai mult decat nimic, deoarece "GPS-ul saracului" e destul de raspandit pe glob.
0

#476 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 11 septembrie 2013 - 11:52

Nu pe maps! Intra aici
0

#477 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold

Postat 11 septembrie 2013 - 12:12

Hm. Chiar foarte practic nu pare.
0

#478 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 11 septembrie 2013 - 18:07

Şi pe maps. Introdu două străzi pentru a găsi ruta dintre ele, însă schimbă de pe rutier (pictograma cu maşină) pe varianta transport în comun (pictograma cu un tramvai). A mai fost explicat pe forum astăzi :)
0

#479 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold

Postat 11 septembrie 2013 - 22:29

Eu am incercat varianta online si acolo nu apare transportul public decat pe linkul dat de catre Florin. Maine ma uit daca merge pe Android.
0

#480 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 11 septembrie 2013 - 23:11

PD-L Timiș îi caută înlocuitor lui Robu

Citeaza

Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să se pronunțe, în 1 octombrie, în privința stării de incompatibilitate a primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI), verdictul final aparținând instanțelor de judecată.

Până acum, Robu a pierdut la celelalte instanțe, însă este ferm convins că va avea în final câștig de cauză. În cel mai nefericit scenariu, liberalul admite că i s-ar putea interzice să ocupe funcția de senator sau o alta în care ar fi numit, dar în nici un caz nu i s-ar îngrădi dreptul de a fi primar al Timișoarei sau de a mai candida pentru această funcție.Pe de altă parte, însă, în PD-L Timiș s-a declanșat o adevărată isterie legată de verdictul din 1 octombrie. „Portocaliii” au aflat pe surse că Robu va fi declarat incompatibil și chiar va fi suspendat imediat din funcție.

De aceea, PD-L Timiș a declanșat o campanie discretă, dar extrem de serioasă, de nominalizare a unui candidat pentru Primăria Timișoarei, în eventualitatea în care Nicolae Robu ar trebui să renunțe la funcție.Chiar președintele partidului, Vasile Blaga, s-a interesat de situația candidatului, directivele sale fiind clare: PD-L Timiș trebuie să pregătească un candidat.În ultima vreme, cel mai vocal politician al PD-L Timiș a fost deputatul Alin Popoviciu. Contactat în legătură cu o eventuală candidatură a sa, Popoviciu a fost cât se poate de ferm: „Da, vreau să mă bat pentru Primăria Timișoarei! M-am săturat de un primar care nu face nimic bun pentru oraș, ci doar se joacă pe Facebook. Ca deputat, eu cred că am demonstrat în Colegiul Sânnicolau Mare că pot aduce bani de la București. Sunt dispus să intru într-o confruntare pentru Primăria Timișoarei, în funcție de verdictul din 1 octombrie. Nu știu ce se va întâmpla atunci, însă observ că încep și alții să îl atace voalat pe Nicolae Robu, mă refer aici la colegul meu de parlament Sorin Grindeanu”.
renasterea

0

Arata acest topic

• (36 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »